|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
13.1.2008 20:09:18   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: arneja
Dejzi, daj še meni našlogaj ta finančni strošek user posted image . Bova pa sebi odtegnila kaj od ust pa bo šlo skozi user posted image .

Glede na to, da začneš pri Prešernu, se tvojmu obeta, da bo taka poetska dušica. Taki pa ne pojejo dosti. Daš mu en list papirja, pa en kuli, pol ma pa cel dan mir. Pa skoz bo nesrečno zaljubljen in ga izbranka ne bo hotla, torej bo mami (se pravi ti) skoz na prvem mestu. Kredita torej ne bo treba, samo na jamranje se boš mogla navadit. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
13.1.2008 20:11:10   
sonček33
Pa daisy kje jih jemlješ???? Jaz se režim non stop...ma si faca res

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
13.1.2008 20:11:48   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Daisy je hudič zgleda zate pit user posted image

Ja, pri mojih kilah ga kar nesem. No ja, sem vedla, da bodo kdaj prav prišle.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
13.1.2008 20:12:39   
lejla007
Pija - sej veš! Za otročke vse - tko kot je zadnjič ena napisala, da bi tud drek pojedla, če bi vedla da bo pomagal user posted image
In user posted image zate! Tudi limonadasta dušica? Uživaj v filmu!

Pridne bodite, šluknte kakšen deci še na moje zdravje (user posted image ), pa se tipkamo jutri!

papa

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
13.1.2008 20:13:24   
lara light
Zdaj sem pa res že pijanauser posted image  in totalno addicetd na RRforum, sploh se ne morem ooodlepiiit!
Moje bejbe, ta boljš ste. Verjamem, da se bomo enkrat vse dobile, ne vem kdaj točno imamo datum, bo lejla vedla, mislim, da je 2012, ko bomo iskale plac s čimveč igrali, kot je rekla spelka ...za vse naše malčke, menda vsaka po tri krat nevem kolko kar nanese...to bo super zabavno!
Grem počasi...
..

..
počasi...

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
13.1.2008 20:15:09   
DaisyE
Punce, zdaj pa resno! Cuker ni dober za celice. user posted image user posted image user posted image  Dajte rajš kako akcijo pogledat. Tam se veliko hormonov sprošča.

Sonček, ma zato smo pa tule, a ne? Da se malo narežimo.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
13.1.2008 20:17:31   
DaisyE
Mlinčka, a to ti sprašuješ?

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2305593&mpage=1&#2305593

Zdaj se pa tolk rolam, da me je kar spodaj bolet začelo. Nehite, no!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
13.1.2008 20:23:47   
arneja
Mlinčka, še huje bi bilo, kar se Miliča tiče, če bi brez majčke na igrišče zalaufala user posted image . Potem pa ne vem, če bi bil tvoj še toleranten user posted image .

Amelia, kaj se vi trije zdaj skrivalnice igrate user posted image ?

Blanč, saj še ni prepozno za postopek. Pokliči in se naroči, pa Rešu povej, da si se odločila, da bi vseeno šla v postopek. Po mojem ne bo problema. Je pa meni tudi rekel, ko ni prišlo do transferja, da se mi mudi in da naj pred februarsko M pridem en teden prej, in nič ni omenjal plačila. Tako, da jaz mislim, da bo spet na koncesijo. In močno upam v to user posted image . Do septembra pa res ne bi čakala, kaj pa veš, kaj bo potem, bo mogoče že vse postopke pokuril.

Dejzi, a Reško ti je kar shemo za nov postopek napisal? Meni je samo na tisti list, kjer piše, da ni bilo celic za ET, s svinčnikom načečkal nek datum v februarju in minus 7 dni. So to njegove sheme?? Včasih je pa tudi monologe treba imet user posted image . Po punkciji pa možno, da te zato ne boli, ker si h Karmen na masaže hodila. Meni je razložila, da zato nisem krvavela, ker so bili jajčniki fino prekrvavljeni. Si ti včeraj kaj krvavela po punkciji?

Lara, meni je Reško rekel, da je prvi dan M, ko se onrk ulije. No, in potem sem jaz en dan cel dan molila, da se končno ornk ulije in potem se proti večeru je, tako da sem k njemu šibnila naslednje jutro.

Pija, jaz sem zaenkrat še vsa navdušena nad sokci user posted image . Sem si prejle že oprala zelenjavo, ki jo bom jutri notri vrgla: rdečo peso, kumaro, ingver, zeleno in korenček. Uu, pismo bo zanič sok user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
13.1.2008 20:30:37   
lara light
Arneja, meni še ne lije, la majhni, skoraj zanemarljivi izcedki..po tej tvoji/Reševi teoriji, bi bilo boljš, da počakam še kak dan???

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
13.1.2008 20:30:40   
arneja
Pija, hvala za povabilo na likanje user posted image , sem jutri na srečo cel dan v službi user posted image .

Jao, Dejzi, kaj si mi zdaj našlogala user posted image . Upam, da punčko dobim user posted image . Hahaha, za kakšno vprašanje si zdaj Mlinčko obtožila, da ga je postavila user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
13.1.2008 20:31:08   
DaisyE
Arnejči, jaz pri Reškotu takole prakticiram. Ko ne uspe, reče, naj čez tri mesece pridem. Ko dobim ta zadnjo menstro, pokličem sestro in se naročim na razgovor. Na razgovoru pri Reškotu povem, da sem za nov postopek in takrat naredi UZ, vpraša kateri dan ciklusa sem, potem pa predpiše terapijo in pove, kdaj naj pridema. Ja sem mela avgusta drugi ICSI, novembra sva bla na razgovoru in konec novembra bi mogla začet, me je pa user posted image  hecala. Takrat na razgovoru mi je tud shemo napisal in s to shemo sem šla januarja drugi dan user posted image  do njega. Tako gre to.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
13.1.2008 20:31:16   
arneja
Lara, jaz bi počakala in šla v torek k njemu.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
13.1.2008 20:32:36   
DaisyE
Lara, če je frišna kri, potem pojdi, čeprav je je malo. Če je pa rjav izcedek, pol pa počakaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3638
13.1.2008 20:33:24   
arneja
Jaz upam, da me bodo sestre ravno na 22. dan M naročila. Bom pa klicala takoj, ko jo dobim. In potem mi bo ata verjetno predpisal terapijo pa še prvo špikico Dipherelina dal. Kaj praviš, bo tako ali ne?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
13.1.2008 20:34:32   
arneja
Dejzi, a si ti rdečo peso olupila ali samo dobro umila? Pa ingver? Aja, ingverja nikjer niso imeli user posted image .

A moram ravno na tešče sok popiti ali si ga lahko tudi popoldan naredim?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
13.1.2008 20:36:30   
DaisyE
Ja če boš glih tapravi dan naciljala. Pa saj ti lahko jutri pokličeš in se naročiš za enkrat takrat, ko bi mogla do njega prit. Raje malo prej. Če ma gužvo, se sploh splača prej klicat.

Pa kaj me hecaš, česa sem mlinčko obtožila. Saj je ona od britja začela govorit. Pa še za gojca ji moram vrnit. Se pa še zdaj režim.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
13.1.2008 20:38:09   
DaisyE
Jaz vse lupim, čeprav menda ni treba. Pijem ga pa navadno popoldne, samo gledam, da nisem glih jedla kako uro prej. Če bi ga zjutraj, bi mogla prej vstati, to mi pa ne diši preveč. Sem jaz tud začetnik v tem.

A ingverja pa še zdaj ni na sceni? Še dobro, da mi ga je mlinčka prinesla. Čeprav ga še nisem sprobala.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
13.1.2008 20:44:44   
lara light
Ufa, joj, dej no, ma kaj me heca!
Ne vem, arneja, daisy, malo je frišneuser posted image , a čisto malo...ma za pop.....! (Ne me jemat resno)

Ni treba lupit, bolje, da ne, tudi če so pesticidi (se pravi kupljeno) ostane vse v vlakninah, ni panike! Če je 2-3x/dan sok, je odlično!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
13.1.2008 20:45:40   
DaisyE
Da vidimo, če bodo zdaj, ko so reklame, spet kaj na RR pošpegale. user posted image

Mlinčka, a si?

Zdaj, ko tam na sosednji temi berem, pa ugotavljam, da so ginekologi zgleda bolj pobritih vajeni. Ti mater. Bo treba stil spremenit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
13.1.2008 20:47:20   
mlinčka
Evo, čveke, jaz sem od pasu navzdol urejena user posted image  in ne, nisem jaz tistega vprašanja postavla. Zakaj bi anonimno, če sem že tuki povedala, kako je z mano pri tej stvari. Se mi pa zdi, da sem nekoga navdahnila s svojim pisanjem user posted image .

Kakorkol, pit ga z vami še zmer ne morem, ker moram pod nujno likat, moj revež namreč nima jutr nč za na šiht za oblečt (zdaj se bo pojavila nova tema: Ali likate sproti ali čakate, da nimate več kaj za obleč? user posted image ).
Me je pa čakal zdajle, ko sem prišla iz kopalnice, sveže "ožet" sokec iz vsega mogočega sadja in je ful user posted image . Aja pa še korenček je notr.

BTW, Dejzi, ti mi še dolguješ odgovor v zvezi z mojo sumničavostjo glede naših štromarskih kolegov in tvojih skritih simpatij do njih. Ti dejansko ne bereš vseh postov, ne? Tc, tc, tc... Če maš pa poleg Gojca sam še user posted image v glavi! Na zdravje! 

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
13.1.2008 20:49:12   
DaisyE
Lara, ko pride ta prava, greš. Če je prava, pojdi.

Ampak v tolažbo. Jaz sem jo ta mesec dobila 1. zvečer. Sem mislila, da drugega reš še ne dela in sem ga klicala in mu povedala kako je, pa ga hkrati vprašala, če je ok, da tretjega pridem. Pa je reku, da lahko, če sem jo res zvečer dobila. Pa sem šla. In zaenkrat je ok.

Neposredna povezava do sporočila: 3646
13.1.2008 20:51:59   
lara light
Moja draga DaisyE, dans si že cel dan v borbi z mano...zdej grem gledat, če je 2. kozarc črnega prjel..možgane zagotovouser posted image !

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
13.1.2008 20:52:55   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Evo, čveke, jaz sem od pasu navzdol urejena user posted image   

Na črto, al brez?

user posted image      user posted image      user posted image

Berem mlinčka, vse berem. Mislim, da vem koga maš v mislih. Pa saj dečko ni napačen, ampak jaz takih ne gledam. Če so oddani, so izven lige. Samo, če so slavne osebnosti. V tem primeru se pa kljub temu naslajam.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
13.1.2008 20:56:12   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

zdej grem gledat, če je 2. kozarc črnega prjel..

user posted image  Hej brigade hitite....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3649
13.1.2008 20:58:28   
DaisyE
Mater jaz samo sebe tolk zabavam, da mislim, da bom še en pir....

Evo, pa saj sem zjutraj o tem govorila!

Bog mi pomagi.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......