arneja
|
Mlinčka, še huje bi bilo, kar se Miliča tiče, če bi brez majčke na igrišče zalaufala . Potem pa ne vem, če bi bil tvoj še toleranten . Amelia, kaj se vi trije zdaj skrivalnice igrate ? Blanč, saj še ni prepozno za postopek. Pokliči in se naroči, pa Rešu povej, da si se odločila, da bi vseeno šla v postopek. Po mojem ne bo problema. Je pa meni tudi rekel, ko ni prišlo do transferja, da se mi mudi in da naj pred februarsko M pridem en teden prej, in nič ni omenjal plačila. Tako, da jaz mislim, da bo spet na koncesijo. In močno upam v to . Do septembra pa res ne bi čakala, kaj pa veš, kaj bo potem, bo mogoče že vse postopke pokuril. Dejzi, a Reško ti je kar shemo za nov postopek napisal? Meni je samo na tisti list, kjer piše, da ni bilo celic za ET, s svinčnikom načečkal nek datum v februarju in minus 7 dni. So to njegove sheme?? Včasih je pa tudi monologe treba imet . Po punkciji pa možno, da te zato ne boli, ker si h Karmen na masaže hodila. Meni je razložila, da zato nisem krvavela, ker so bili jajčniki fino prekrvavljeni. Si ti včeraj kaj krvavela po punkciji? Lara, meni je Reško rekel, da je prvi dan M, ko se onrk ulije. No, in potem sem jaz en dan cel dan molila, da se končno ornk ulije in potem se proti večeru je, tako da sem k njemu šibnila naslednje jutro. Pija, jaz sem zaenkrat še vsa navdušena nad sokci . Sem si prejle že oprala zelenjavo, ki jo bom jutri notri vrgla: rdečo peso, kumaro, ingver, zeleno in korenček. Uu, pismo bo zanič sok .