|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
12.1.2008 21:41:11   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

dan.

evo, mi smo na vcerajsnjem nogometu dobili zacasnega invalida. moz ima poceno kost na nartu. 5 tednov bolniske in ne sme hodit. za nujne primere so mu dali bergle. super ane user posted image
sem mu danes rekla, da bi bilo mogoce boljse, ce se ne bi sel skupinskih sportov. potem sem pa ugotovila, kakor je bad luck, ce bi sel tect, bi ga verjetno avto zbil na cesti.

a kje v sloveniji danes pada sneg? upam da vsaj na pokljuki. clody?

ojoj, zdaj se mi pa kar smilišuser posted image

evo mene.

smilim? le zakaj? saj je isto kot ponavadi. moz kampira na kavcu user posted image

pa se baby sitter imam zdaj. upam da  na pokljuki snezi, grem naslednji vikend lahko laufat user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
12.1.2008 21:48:14   
moci
ježešmarija. kako bo pa varuška, če je nepokreten?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
12.1.2008 21:52:47   
piskot

ježešmarija. kako bo pa varuška, če je nepokreten?

no no, saj ni tako hudo. menda gre v ponedeljek delat. je bolj trmaste sorte.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
12.1.2008 21:57:07   
moci
mi smo imeli pa obiske in sta desca stankala 2 litra terana. zdaj je šel pa na občni zboruser posted image to bo še živahno. sem mu poslala sms kdaj bo treba ponj, pa seveda ni odgovora. ne vem a čem spat ali čakam

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
12.1.2008 22:13:31   
muki1
Kaj si ti nor....odprta je tema oktober 2008 user posted image .
A so naši malčki res že toliko stari user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
12.1.2008 22:16:55   
Arabela
Pa sem spet doma.. s prijateljicami smo se načvekale, napokale želodčke... mala bla pridna zaspala sicer šele ob pol desetih, zdaj je ati šel ven mami pa na kavč....

Lahko noč...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
12.1.2008 22:18:05   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Kaj si ti nor....odprta je tema oktober 2008 user posted image .
A so naši malčki res že toliko stari user posted image

sem videla, ja... pa je to res že oktober 2008? Jaz vem zase, da sem test delala na valentinovo, torej mesec dni kasneje... ja, in tega bo zdaj že dve leti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
12.1.2008 22:28:22   
muki1
Jaz sem tudi v februarju ugotovila, da nekaj ne štima user posted image .
Eh, to bodo gvišno septembrčki.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
12.1.2008 22:31:42   
muki1
....evo nas.....spoznavanje user posted image .
spoznavanje

Kako je bilo lepo. Res smo se fino imele. Vse smo dihale in čutile podobno. Zdaj se mi zdi, da so pa kar ena razhajanja, odhajanja....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
12.1.2008 22:46:22   
muki1
Moj mož je tak trol. Gledava zdaj malo po netu Sardinijo, pa je rekel, da je vse lepo in prav, ampak ne ve, kako naj si v italijanščini naroči čevapčiče user posted image  user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
12.1.2008 23:11:15   
frrrr
naše dete se po popoldanskem spancu zbudilo brez vročine user posted image in brez glasu user posted image danes nismo kaj zbijali vročine, ker ni bilo potrebe... iz noska curlja prozorno sranje, 2x na uro zakašlja... iz ušesa mu full teče ušesno maslo - mu 3x dnevno čistim... se je vlekel za ušesa in cmevkal, sem se ustrašla, da ima vnetje ušesa, pa ga je samo srbelo... kaj predlagate? ima katera podobne izkušnje? 

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
12.1.2008 23:14:56   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Frrr - nisi slaba mati, če si se šla malo oddahnit.......in bravo za Jaša in očija, da ni bilo nič hudega...

js bi doma itaq samo sranje della, ker bi zapaničarila na polno, ko je termometer 39.9 pokazal. je pasalo meni, pa tamau je imel manj stresno noč user posted image

da vam še to povem, kaj smo včeraj skuhali user posted image dopoldne je bil mali tak cortek, da se je skoz možu stiskal in on ga je nosil okrog, pa sta se cel dan crkljala... popoldne sem se hotla še js nacrkljat in sem ga tudi skoz nosila in stiskala... in danes je mali frajerček samo lazil za nama in hotel v naročje user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
12.1.2008 23:15:51   
muki1
.....kaj si ti nor part 2......
mož se reži Hribarju, jaz pa berem našo nosečniško debato in si samo to želim, da bi lahko bila še enkrat user posted image .
Zgleda, da mi je nekaj padlo na glavo....še pred tremi urami sem popizdevala, ker sta mi muli parali živce.
Eh, kak sem jaz čudna user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
12.1.2008 23:17:05   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

user posted image

pravi lepotec!
slike nl so mi pa všeč, čeprav mene bolj kakšne tople zadevce mamijo in bi raje šla v južne kraje na dopust user posted image
me veseli, da ste uživali. tožba pa pade definitivno user posted image

no, sej mogoče neu hudega. greva jutri z Evik na masažo in v savno... pa mogoče vrat ne bo tolk bolel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
12.1.2008 23:17:44   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

naše dete se po popoldanskem spancu zbudilo brez vročine user posted image in brez glasu user posted image danes nismo kaj zbijali vročine, ker ni bilo potrebe... iz noska curlja prozorno sranje, 2x na uro zakašlja... iz ušesa mu full teče ušesno maslo - mu 3x dnevno čistim... se je vlekel za ušesa in cmevkal, sem se ustrašla, da ima vnetje ušesa, pa ga je samo srbelo... kaj predlagate? ima katera podobne izkušnje? 

Morda se mu pa kuha vnetje. Kar šopaj ga z fiziološko, druge ni.
A nisi ti rekla, da greš danes z tamaučkom spat, gospa bed mader user posted image ?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
12.1.2008 23:19:34   
frrrr

kje pa ste vseuser posted image
evo mene tuki user posted image sem sicer rekla, da bom šla s tamaučkom spat... pa sem se že mau spočila medtem, ko sem ga uspavala user posted image
od 20ih do 21:30 sva bila na postelji, on me je pa selil... kamor sem se ulegla, tam je hotel on ležat in sva se prestavljala po postelji user posted image kolk energije je imel user posted image zgleda, da gre prehlad v maloro user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
12.1.2008 23:20:31   
frrrr

A nisi ti rekla, da greš danes z tamaučkom spat, gospa bed mader user posted image ?
hihi, sem ti odgovor prej napisla, preden si mi vprašanje zastavla user posted image sem se mogla depilirat, da mi jutr Evik neu za medveda zamenjala user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
12.1.2008 23:28:11   
muki1
Kvečjemu za medvedko user posted image .
Lepo pozdravi Evik. Pa malo jo pobaraj po Matjažu. Me zanima če že salte dela to dete....je že kolovratil po dveh, ko se Iva še pošteno ni obrnila na trebuh.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
12.1.2008 23:33:15   
@lina
muki, za uhe te bomuser posted image user posted image user posted image  do sedaj sem brala nosečniško razpravljanje...pa čist mi oči že skup lezejo...moram spat...otroka bosta vstala ob 7h in ne bosta vprašala, kdaj sem šla spatuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
12.1.2008 23:35:32   
frrrr
piskot, tvojemu možku se pa res čisto vse pripeti user posted image kako to misliš, imaš baby siter user posted image če ne more hodit, boš bolj ti njemu stregla, al imate tako moderno stanovanje, kjer se vam stvari kr vozijo h kavču? user posted image aha, vidim, da že na službo misli user posted image tile dedci so pa tut vn s user posted image  user posted image  user posted image

oktober2008 user posted image muki, zgleda, da bova mogle počasi joške pospravit user posted image user posted image nosečniških debat pa ne upam brat, ker me itaq že full mikajo vse te nosečke okol mene... mau moremo še jašo scrkljat, pol pa bomo pustili odprto pot naravi...
in muki hvala za nasvet... fiziološko bomo šopali kolikor bo šlo... svoj nos nam zelo nerad posoja user posted image user posted image

šoping v avstriji je odpadel zaradi bolezni. sem pa prej tamauga uspavala in pobegnila do mercator centra šiška (btc mi je čist prevelik user posted image ). sem nabavla za bratovo poroko oblačila - za moža srajco, hlače ogledala in jih gre jutri sam kupit. za tamauga srajčko, jopco in čevlje... zase sem pa samo čevlje našla user posted image svoje prve petke v zadnjih 10ih letih user posted image user posted image user posted image bomo videli ali bom preživela user posted image user posted image v promodu nisem našla kaj na dolge rokave... 2 zadevci sem si kupila, ampak je na kratke rokave. morm ta teden enkrat med malico skočit v lov na hlače in kakšno srajčko... pa zaluštalo se mi je mau bolj sexi spodnjega perila, a mi na prvi pogled ni bilo nič všeč, brskat pa nisem imela čas, ker se mi je mudilo domov. torej še v lov na sexi perilo morm it user posted image za tamauga pa spet nisem nikjer našla zimskega pajaca user posted image kakor kaže imam do konec februarja čas, ko gremo na smučarijo.

ste slišale, da je danes v iranu snežilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
12.1.2008 23:37:25   
frrrr

Kvečjemu za medvedko user posted image .
Lepo pozdravi Evik. Pa malo jo pobaraj po Matjažu. Me zanima če že salte dela to dete....je že kolovratil po dveh, ko se Iva še pošteno ni obrnila na trebuh.
hihi, bom lepo pozdravla in poročala... drgač imam pa res tako veliko rit, da bi me težko za moškega predstavnika zamenjali user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
12.1.2008 23:38:11   
frrrr
@lina, lahko noč!

tudi js se odpravljam spat... mirno noč vam želim - vsem!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
13.1.2008 0:38:23   
mis
Lepo spite vsi skupaj, midva sva šla v kino in na kebabuser posted image . Doma je bila varuška, mala se ni nič zbudila. Upam da spi do jutra tako.

noč!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
13.1.2008 0:40:12   
mis
piskot, če je tako trmast naj pa še mal tebe strežeuser posted image

frrr, lepo da ste bolje

sivkamivka, lušne slikice. Sicer sem pa jaz tud bolj za tople kraje...

večerja za malo: vse, mogoče bolj lahke stvari, pa tudi če kaj takega od kosila ostane.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
13.1.2008 8:17:34   
Arabela
Jutro!

Mi že Bombažke gledamo... je pa zunaj taka tema, da ko sem se zbudila z malo sem mislila  da je sredi noči.. res je ful temno...user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?