Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 19:18:48
|
|
|
|
lara light
|
Ma bog te usliši,da se zredim, odebelim, zanosim, rodim..super bi bilo! Kam boš zdej letala, dej ti jaz prnesem? Moj je prej šel tankat in se vrne v avto brez piva in sem tak fris nardila, da je nemudoma odletel nazaj po 6 packs ...joj, to smo jih zdresirale! Lepo, da si fajn, sem prav vesela zate. MIslim,da jutri grem, zdej je situacija malo bolj rdeča Grem likat, pa še potem kej napišem! Če kje willisa vidim, pa ti ga že pošljem!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 19:23:17
|
|
|
|
lara light
|
Pija76, ja, sem že...in mislim, da je malo bolj zdej, tko da jutri grem, upam, da me ne pošlje domov, ker imam kar dolgo pot. Šele zdej sem pomislila, da če imam uro in pol do Lj in moram bit tam ob 5.30, ja kdaj bom pa vstala?? Ob 3h?? Najboljše, da grem žurat in direkt ...se napijem s črnim, da me zalije ! Sem nekam dobre vojle danes, upam, da nisem pijana od deci vina? Lejla, daj se malo posmej še za nas in zvrni pol kozarca!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 19:24:08
|
|
|
|
lejla007
|
Daisy, sem ti hotla eno dobro slikco od Bruca prlept, pa mi ne gre
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 19:26:25
|
|
|
|
lejla007
|
Evo, Lara že nazdravljam! Ti? Imaš kozarec piva zraven? Skačem za tabo po RR
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 19:30:38
|
|
|
|
DaisyE
|
Evo, samo malo se odstranim, pa vas je povsod polno. Pir mam na mizi! Zdaj pa pazite to... Primem, odprem - kssssss, nalijem v kozarec in .... oja, tole pa sede. Lara, saj Reš te ne bo gledu. Ti sam reč, da je drugi dan in to je to. Kolk Menopurja ti je predpisu? Dva komada? Kolk pa maš do ljubljane? Saj zjutraj je prazna cesta. Na zdravje blanči in lejla. Kaj si slabe volje lejla? Mlinčka, ti si pa že tolk žleht ko pikovit. Najprej me kuriš z bartezom, pol pa gojca na dan potegneš. Ts, ts, ts. Bes te šentaj. A še vedno vrednotiš? Si slišala, kaj je pija rekla? Na gospodov dan se ne dela!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 19:31:27
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Mlinčka danes je nedela...boš jutr vrednotila Draga Pija, ne sam jutr, jaz bom tole še vsaj 14 dni vrednotla . Če se bom fajn v rit brcnila. Čeprav je službena zadeva, ne morem med šihtom tega počet, ampak tkole, v prostem času. Bo že, sej je kar luštn, sam ne zdržim dolgo. In kako se nam kaj ti držiš? Dans moram pa jaz tud nujno kaj sokovnik zakurblat. Mava sadja za izvoz pa se kar ne lotiva. Nad zelenjavo sem pa dejansko obupala. Un dan sem potem res Dejzici zeleno odnesla in si prov oddahnila, ko mi v hladilniku ne zbuja več slabe vesti. Hja, pesa in korenje sta pa še tam . Bom jutri korenčkovo juha nardila pa bo . Lara, vidš da bo! Do jutri bo že lilo v vsej svoji veličini. Ti kar pejt ob 3h do Reša, pa je . Jao, kaka ura!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 19:33:24
|
|
|
|
arneja
|
Lara light, glede Menopurja še to: če te začne pečti, pa malo nehaj iztiskati in potem bolj počasi do konca iztisni. Mene res ni peklo. Za telo ne skrbim tako zelo, ampak malo bolje pa že kot prej . Pija, meni je že uspelo polikati. Jabolko sem pa včeraj najprej stisnila, je šlo sicer pol po pultu , ampak tisto, kar je ostalo, je bilo pa res super. Ampak zdaj moram pa počasi zelenjavnega začeti piti, tisto bo pa verjetno bolj tako tako. Glede posvojitve se pa strinjam, glavno, da nekemu otročičku pleničke menjaš, pa se zbujaš zaradi njega, pa čakaš, da bo prvi zobek ven prišel, pa da bo detece shodilo, te prvič mama poklicalo ... Joj, kakšne lepe stvari nas še čakajo . Komaj čakam . Dejzika, dragi ti je zadnje pivo popil ? Kako si je drznil .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 19:40:00
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Dejzika, dragi ti je zadnje pivo popil ? Kako si je drznil . Saj ni blo prvič. Dečko izziva usodo.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 19:48:47
|
|
|
|
lejla007
|
Izziva usodo, ja! Meni raje kr celega odstopi, sploh zdej ko ve, da sem prešaltala iz nealko v alko osebo Daisy - dajejo me otroci Sestrična od mojga je danes rodila in sem kr mal žalostna... Kdaj bom jaz na njenem mestu?!?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 19:50:39
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Mlinčka, ti si pa že tolk žleht ko pikovit. Najprej me kuriš z bartezom, pol pa gojca na dan potegneš. Ts, ts, ts. Bes te šentaj. A še vedno vrednotiš? A je Gojc mesnat al ni? Potem morš pa kriterije bolj natančno opredelit, če ti kaj druzga ne štima . Vrednotim pa pač ne več, mi ni pomoči. Pa itak bom mogla počas mal v kopalnico. Me je prešinlo, da če grem jutr na UZ, bi blo pa vseen fajn mal britvico v roke vzet pa kej in ponekod vsaj pristrižt. Priznam, da me teli pogosti obiski ginekologov rešujejo pred popolno zaraščenostjo . Hec, mal res pretiravam, ampak včasih me pa res šele taka zadeva spravi v tovrstno akcijo. No, vsaj v zimskem času . Nč, najbolš, da grem res tole opravt, preden me mine in si rečem:"Mah, klinc, sej so vsega hudga navajeni!"
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 19:53:14
|
|
|
|
lejla007
|
Priznam, da me teli pogosti obiski ginekologov rešujejo pred popolno zaraščenostjo Mlinčka, pa še res je Se ti pridružujem! Tale zima zame tudi ponavadi pomeni lenobo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 19:53:37
|
|
|
|
lara light
|
Lejla, odpiram sveže hladno pločevinko...bo še kdo? Daisy itak, še kdo? Arneja, Daisy, Mlinčka, hvala za napotke. Ja, ju3 vstanem in grem. Ma bože mili, sred noči, ma se kar veselim, bom vsaj enkrat točna za službo ob 9h ! Lahko nočko punce in thx še 1x za vse info! Čin Čin!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 19:54:55
|
|
|
|
lejla007
|
Čin čin Lara, pa dobr zrihtaj jutri
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 19:55:58
|
|
|
|
sonček33
|
Gloria- jutri je tvoj dan. Komaj čakam novičk in tvojega veselja. Pa naj bo kot mora biti...do konca.
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 13.1.2008 20:03:47 >
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 19:56:41
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejla007 Kdaj bom jaz na njenem mestu?!? Ko se pojavi malodušje, pride čas za kuglo . Vidim.... vidim... veliko črnih flekov okrogle oblike.... Črni fleki imajo v sebi ene pikice.... pikice, ki samo čakajo na družbo.... Pikice bi rade rastle... in rastle bodo.... pri vas... ... pripravite se... čez malo več kot devet mesecev pridejo k vam... število ni čisto jasno...in potem jih bote mogli ene 26 let vzdrževat... velik finančni strošek... pripravite se...
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 19:57:22
|
|
|
|
sonček33
|
Marjetica - kako se počutiš? Pijano?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 19:59:13
|
|
|
|
DaisyE
|
Lara, dokler pira ne spiješ, si lahko še malo z nami. Jaz sem končno spet na alkoholnem. Kolk maš do Lj? A boš mogla res ob treh vstat? Srotka.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 19:59:35
|
|
|
|
lejla007
|
Ej, tud kredit bi vzela (čeprav sem študentka), sam da bi imela štručko doma Daisy, si me spet nasmejala - THANX!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 20:01:38
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Marjetica - kako se počutiš? Pijano? Ne, ne, tist bo pol, ko bom namesto črnih flekov bele miši vidla. Mlinčka, ampak saj so vsega hudga navajeni. Zdaj ko se pije, se ti briješ. Kak tajming pa maš?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 20:02:13
|
|
|
|
arneja
|
Dejzi, tvoj si pa res upa usodo izzivati . To jih bo danes slišal , ko bo domov prišel, kaj ? Jaz pa zdajle Šparov polnozrnat kruh jem, pa mi ni tako zelo dober. Mi je ajdov z orehi ali pirin iz Mercatorja full boljši. Pa sem morala tega polnozrnatega probrati. Lejla, mogoče boš pa že naslednje leto tudi ti doživela nekaj tako lepega kot tvoja sestrična danes . Ali pa še kakšen mesec prej . Mlinčka, jaz sem se tudi prejle depilirala, ampak zato, ker moj nocoj domov pride . Včasih prav paše, da ni takšnih skrbi .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 20:03:34
|
|
|
|
lejla007
|
Sej res, Mlinčka! Raje zdajle enga z nami rukn, pa ti bo potem tvoj pomagal... Bo zakurblal tisto kosivačico Ej, jaz bom pa verjetn zdejle pogledala film od J. Lo - mal romantike mi paše danes...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 20:05:07
|
|
|
|
arneja
|
Gloria, jutri boš pa ti nazdravljala, ampak s sokcem . Dejzi, daj še meni našlogaj ta finančni strošek . Bova pa sebi odtegnila kaj od ust pa bo šlo skozi .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 20:05:48
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja To jih bo danes slišal , ko bo domov prišel, kaj ? Sem mu že ogorčen sms poslala. Takega s tonom. Pa me je že dvakrat klicu in zdaj me hoče prepričat, da ga je vpričo mene spil.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 20:06:23
|
|
|
|
Pija76
|
Mlinčka težka je tale službena, ampak pr men od kar imam tele boje za otročka je to ratala čist postranska stvar, včasih pa totalen deloholik. Zdaj imam full gužvo na šiht zato bom šla tja šele v sredo. Sej zakaj pa je non potest 7 dni a je tko? Če grem jutri delat, ne pridem isti dan domov, brez veze, ne grem...Drugač pa gre stanje na boljše, neki me boli dol po šivih, jah celijo se.... Arneja če si pa polikala, pa jutri k meni pridi bo glih sho... , sej veš jaz ne morem , mam pa dost za likat, jaz ti bi pa kak sokec pripravila. Lahk pa prideš kadarkoli hočeš, imam čas... Daisy kaj je blo dobr brat tole s pirčkom, sem ga čist podoživela...zgleda da si moram jaz tud kerga prvoščit, mam non pirčkotest že 4 dni Lara dobr vozi pa še boljš zrihtaj! Lejla ti si pa čist zastavla tole s alkom , hm hm hm, človek se navad Pikovit je pa morto zgleda, Daisy je hudič zgleda zate pit Abra pozdravček. Zdaj grem pa filmček gledat
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 13.1.2008 20:06:35
|
|
|
|
lejla007
|
Ja Gloria - jutri bo pa tvoj dan!!! Arneja - upam, da nas vse to doleti in to čimprej! Daisy - hk hk... Se mi že mal kovca od tega pijančevanja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......