|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
13.1.2008 19:18:48   
lara light
Ma bog te usliši,da se zredim, odebelim, zanosim, rodim..super bi bilo!
Kam boš zdej letala, dej ti jaz prnesem? Moj je prej šel tankat in se vrne v avto brez piva in sem tak fris nardila, da je nemudoma odletel nazaj po 6 packsuser posted image user posted image  user posted image ...joj, to smo jih zdresirale!

Lepo, da si fajn, sem prav vesela zate. MIslim,da jutri grem, zdej je situacija malo bolj rdečauser posted image
Grem likat, pa še potem kej napišem! Če kje willisa vidim, pa ti ga že pošljem!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
13.1.2008 19:23:17   
lara light
Pija76, ja, sem že...in mislim, da je malo bolj zdej, tko da jutri grem, upam, da me ne pošlje domov, ker imam kar dolgo pot. Šele zdej sem pomislila, da če imam uro in pol do Lj in moram bit tam ob 5.30, ja kdaj bom pa vstala?? Ob 3h??user posted image  Najboljše, da grem žurat in direktuser posted image user posted image user posted image ...se napijem s črnim, da me zalijeuser posted image ! Sem nekam dobre vojle danes, upam, da nisem pijana od deci vina?

Lejla, daj se malo posmej še za nas in zvrni pol kozarca!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
13.1.2008 19:24:08   
lejla007
Daisy, sem ti hotla eno dobro slikco od Bruca prlept, pa mi ne gre user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3603
13.1.2008 19:26:25   
lejla007
Evo, Lara že nazdravljam! Ti? Imaš kozarec piva zraven? user posted image

Skačem za tabo po RR user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
13.1.2008 19:30:38   
DaisyE
Evo, samo malo se odstranim, pa vas je povsod polno. Pir mam na mizi! Zdaj pa pazite to...

Primem, odprem - kssssss, nalijem v kozarec in .... oja, tole pa sede.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara, saj Reš te ne bo gledu. Ti sam reč, da je drugi dan in to je to. Kolk Menopurja ti je predpisu? Dva komada? Kolk pa maš do ljubljane? Saj zjutraj je prazna cesta.

Na zdravje blanči in lejla. Kaj si slabe volje lejla?

Mlinčka, ti si pa že tolk žleht ko pikovit. Najprej me kuriš z bartezom, pol pa gojca na dan potegneš. Ts, ts, ts. Bes te šentaj. user posted image user posted image user posted image  A še vedno vrednotiš? Si slišala, kaj je pija rekla? Na gospodov dan se ne dela!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
13.1.2008 19:31:27   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Mlinčka danes je nedela...boš jutr vrednotila user posted image

Draga Pija, ne sam jutr, jaz bom tole še vsaj 14 dni vrednotla user posted image . Če se bom fajn v rit brcnila. Čeprav je službena zadeva, ne morem med šihtom tega počet, ampak tkole, v prostem času. Bo že, sej je kar luštn, sam ne zdržim dolgo.
In kako se nam kaj ti držiš?

Dans moram pa jaz tud nujno kaj sokovnik zakurblat. Mava sadja za izvoz pa se kar ne lotiva. Nad zelenjavo sem pa dejansko obupala. Un dan sem potem res Dejzici zeleno odnesla in si prov oddahnila, ko mi v hladilniku ne zbuja več slabe vesti. Hja, pesa in korenje sta pa še tam user posted image . Bom jutri korenčkovo juha nardila pa bo user posted image .

Lara, vidš da bo! Do jutri bo že lilo v vsej svoji veličini. Ti kar pejt ob 3h do Reša, pa je user posted image . Jao, kaka ura!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
13.1.2008 19:33:24   
arneja
Lara light, glede Menopurja še to: če te začne pečti, pa malo nehaj iztiskati in potem bolj počasi do konca iztisni. Mene res ni peklo. Za telo ne skrbim tako zelo, ampak malo bolje pa že kot prej user posted image .

Pija, meni je že uspelo polikati. Jabolko sem pa včeraj najprej stisnila, je šlo sicer pol po pultu user posted image , ampak tisto, kar je ostalo, je bilo pa res super. Ampak zdaj moram pa počasi zelenjavnega začeti piti, tisto bo pa verjetno bolj tako tako. Glede posvojitve se pa strinjam, glavno, da nekemu otročičku pleničke menjaš, pa se zbujaš zaradi njega, pa čakaš, da bo prvi zobek ven prišel, pa da bo detece shodilo, te prvič mama poklicalo ... Joj, kakšne lepe stvari nas še čakajo user posted image . Komaj čakam user posted image .

Dejzika, dragi ti je zadnje pivo popil user posted image ? Kako si je drznil user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3607
13.1.2008 19:40:00   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: arneja
Dejzika, dragi ti je zadnje pivo popil user posted image ? Kako si je drznil user posted image .

Saj ni blo prvič.  user posted image
Dečko izziva usodo. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
13.1.2008 19:48:47   
lejla007
Izziva usodo, ja! Meni raje kr celega odstopi, sploh zdej ko ve, da sem prešaltala iz nealko v alko osebo user posted image

Daisy - dajejo me otroci user posted image Sestrična od mojga je danes rodila in sem kr mal žalostna... Kdaj bom jaz na njenem mestu?!? user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
13.1.2008 19:50:39   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Mlinčka, ti si pa že tolk žleht ko pikovit. Najprej me kuriš z bartezom, pol pa gojca na dan potegneš. Ts, ts, ts. Bes te šentaj. user posted image user posted image user posted image  A še vedno vrednotiš?

A je Gojc mesnat al ni? Potem morš pa kriterije bolj natančno opredelit, če ti kaj druzga ne štima user posted image .

Vrednotim pa pač ne več, mi ni pomoči. Pa itak bom mogla počas mal v kopalnico. Me je prešinlo, da če grem jutr na UZ, bi blo pa vseen fajn mal britvico v roke vzet pa kej user posted image in ponekod vsaj pristrižt. Priznam, da me teli pogosti obiski ginekologov rešujejo pred popolno zaraščenostjo user posted image . Hec, mal res pretiravam, ampak včasih me pa res šele taka zadeva spravi v tovrstno akcijo. No, vsaj v zimskem času user posted image .

Nč, najbolš, da grem res tole opravt, preden me mine in si rečem:"Mah, klinc, sej so vsega hudga navajeni!" user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
13.1.2008 19:53:14   
lejla007
Priznam, da me teli pogosti obiski ginekologov rešujejo pred popolno zaraščenostjo

Mlinčka, pa še res je user posted image Se ti pridružujem! Tale zima zame tudi ponavadi pomeni lenobo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
13.1.2008 19:53:37   
lara light
Lejla, odpiram sveže hladno pločevinko...bo še kdo? Daisy itak, še kdo?
Arneja, Daisy, Mlinčka, hvala za napotke.

Ja, ju3 vstanemuser posted image  in grem. Ma bože mili, sred noči, ma se kar veselim, bom vsaj enkrat točna za  službo ob 9huser posted image !
Lahko nočko punce in thx še 1x za vse info!
Čin Čin! 

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
13.1.2008 19:54:55   
lejla007
Čin čin Lara, pa dobr zrihtaj jutri user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3613
13.1.2008 19:55:58   
sonček33
 Gloria- jutri je tvoj dan. Komaj čakam novičk in tvojega veselja. Pa naj bo kot mora biti...do konca.user posted image

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 13.1.2008 20:03:47 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 3614
13.1.2008 19:56:41   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: lejla007

Kdaj bom jaz na njenem mestu?!? user posted image

Ko se pojavi malodušje,
pride čas za kuglo user posted image .

Vidim.... vidim... veliko črnih flekov okrogle oblike....

Črni fleki imajo v sebi ene pikice.... pikice, ki samo čakajo na družbo....

Pikice bi rade rastle... in rastle bodo.... pri vas...

... pripravite se... čez malo več kot devet mesecev pridejo k vam...

število ni čisto jasno...in potem jih bote mogli ene 26 let vzdrževat...

velik finančni strošek... pripravite se...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
13.1.2008 19:57:22   
sonček33
Marjetica - kako se počutiš? Pijano?user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
13.1.2008 19:59:13   
DaisyE
Lara, dokler pira ne spiješ, si lahko še malo z nami. Jaz sem končno spet na alkoholnem. Kolk maš do Lj? A boš mogla res ob treh vstat? Srotka.

Neposredna povezava do sporočila: 3617
13.1.2008 19:59:35   
lejla007
Ej, tud kredit bi vzela (čeprav sem študentka), sam da bi imela štručko doma user posted image user posted image user posted image

Daisy, si me spet nasmejala - THANX!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
13.1.2008 20:01:38   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Marjetica - kako se počutiš? Pijano?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, ne, tist bo pol, ko bom namesto črnih flekov bele miši vidla.

Mlinčka, ampak saj so vsega hudga navajeni. Zdaj ko se pije, se ti briješ. Kak tajming pa maš?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
13.1.2008 20:02:13   
arneja
Dejzi, tvoj si pa res upa usodo izzivati user posted image . To jih bo danes slišal user posted image , ko bo domov prišel, kaj user posted image ?

Jaz pa zdajle Šparov polnozrnat kruh jem, pa mi ni tako zelo dober. Mi je ajdov z orehi ali pirin iz Mercatorja full boljši. Pa sem morala tega polnozrnatega probrati.

Lejla, mogoče boš pa že naslednje leto tudi ti doživela nekaj tako lepega kot tvoja sestrična danes user posted image . Ali pa še kakšen mesec prej user posted image .

Mlinčka, jaz sem se tudi prejle depilirala, ampak zato, ker moj nocoj domov pride user posted image . Včasih prav paše, da ni takšnih skrbi user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
13.1.2008 20:03:34   
lejla007
Sej res, Mlinčka! Raje zdajle enga z nami rukn, pa ti bo potem tvoj pomagal... Bo zakurblal tisto kosivačico user posted image

Ej, jaz bom pa verjetn zdejle pogledala film od J. Lo - mal romantike mi paše danes...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
13.1.2008 20:05:07   
arneja
Gloria, jutri boš pa ti nazdravljala, ampak s sokcem user posted image .

Dejzi, daj še meni našlogaj ta finančni strošek user posted image . Bova pa sebi odtegnila kaj od ust pa bo šlo skozi user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
13.1.2008 20:05:48   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

To jih bo danes slišal user posted image , ko bo domov prišel, kaj user posted image ?

Sem mu že ogorčen sms poslala. Takega s tonom. Pa me je že dvakrat klicu in zdaj me hoče prepričat, da ga je vpričo mene spil.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
13.1.2008 20:06:23   
Pija76
Mlinčka težka je tale službena, ampak pr men od kar imam tele boje za otročka je to ratala čist postranska stvar, včasih pa totalen deloholik. Zdaj imam full gužvo na šiht zato bom šla tja šele v sredo. Sej zakaj pa je non potest 7 dni a je tko? Če grem jutri delat, ne pridem isti dan domov, brez veze, ne grem...Drugač pa gre stanje na boljše, neki me boli dol po šivih, jah celijo se....
Arneja če si pa polikala, pa jutri k meni pridi bo glih sho...user posted image user posted image user posted image , sej veš jaz ne morem user posted image user posted image user posted image , mam pa dost za likat, jaz ti bi pa kak sokec pripravila. Lahk pa prideš kadarkoli hočeš, imam čas...
Daisy kaj je blo dobr brat tole s pirčkom, sem ga čist podoživela...zgleda da si moram jaz tud kerga prvoščit, mam non pirčkotest že 4 dni user posted image  
Lara dobr vozi pa še boljš zrihtaj!
Lejla ti si pa čist zastavla tole s alkom user posted image , hm hm hm, človek se navaduser posted image
Pikovit je pa morto zgleda, Daisy je hudič zgleda zate pit user posted image
Abra pozdravček.
Zdaj grem pa filmček gledat user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
13.1.2008 20:06:35   
lejla007
Ja Gloria - jutri bo pa tvoj dan!!! user posted image user posted image user posted image

Arneja - upam, da nas vse to doleti in to čimprej!

Daisy - hk hk... Se mi že mal kovca od tega pijančevanja user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......