DaisyE
|
Pa kaj je to babe? Zarota, al kaj? Ena me z dedci kuri, druga pa s pirom. Blanči, kaj pa vem, jaz Reškotu ne sledim. Nama je terapijo tako kot tebi predpisal še pred novim letom. Tega, da te ne bo, si po moje ne bo zapomnil, saj si tud zame ni zapomnil, da sem se dva meseca krvavo trudila do njega prilest, pa mi ni dovolila. Kolikor sledim, sta lara light in lupita na novo pri njemu, pa sta obe socialki. Zgleda so ga res nafilali s koncesijskimi postopki. Preden boš šla v postopek, ga poklič, pa naj pove, če je ok če kar s tole shemo do njega prideš. Po moje ne bi smelo biti panike. Moja je bla tud tri mesece stara. Tvoja bo pač malo več. Saj pri taki gužvi kot jo ma, po moje ne more sledit, komu je kaj napisal. Edini šit se ti zna zgodit, če vmes menopur umaknejo s tržišča. Mlinčka samo da rastejo. S pirom al pa brez. Ja, če sta ble pa z našo, pol pa verjamem, da sta jih konkretno nafotrale. Za štromerja pa ne vem. Če že padam nanjga, potem mora biti to zelo, zelo globoko v podzavesti skrito, tako daleč, da še s hipnozo tega na dan ne privlečeš. Ampak, nikol ne veš. Anonimna, seveda je možno, da si kljub minusu noseča, ampak je pa mala možnost. Na tej temi po moje nobena ne verjame, da si, ker tule minusi padajo, kljub temu, da naredimo vse kar je v človeški moči, da ne bi. Jaz ti želim, da bi bla, še preden do Reša prideš (pa saj to je že v ponedeljek). Ampak a nisi rekla, da si nehala k njemu hodit? Kakorkoli že, on ti bo res pojasnil. Pa če ti je vseeno, bi blo fajn, če ne bi bla anonimna, če ne zarad drugega pa zato, ker je anonimna tako glupo pisat, pa še nikol ne veš s katero se pogovarjaš. A un izcedek je pa bil in je pol čisto ponehal? Za vgnezditveno je pozno, ampak nikol ne veš in če se šele gnezdi, pol še najmanj en teden ne bo dovolj hormona za plus. Mater sem pametna. Lara, kaj pravi tetka ? Mater, če ne bom šla zdaj na pumpo po en pir... Tega pa že ne morem dovolit, da bi ga naša Blanch sama pila...