|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
13.1.2008 14:49:20   
arneja
Lejla, tudi skorajda vse moje sestrične in bratranci, nekateri celo mlajši od mene, imajo ne samo enega, pač pa že dva otroka. Se mi kar mami smili, ko jo moji strici in tete stalno masirajo, kdaj bom pa jaz kaj imela. Sem že rekla, naj jih enkrat nazija, pa bo mir. Tako je moja sodelavka storila. In imela od tarkat naprej mir. In potem pri 37-h hčerkico čisto normalno povila.

Sayuri, saj bo bolje, do takrat pa zobke stisni user posted image .

Zdaj pa neham s svojimi monologi tu gor user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
13.1.2008 15:17:31   
lara light
Dajamaja, hvala!user posted image
Sonček33user posted image , čestitke za pogum!
Sayuri, user posted image  še malo pa bo minilo! Naj ti misli odhitijo. če gre, za 6. mesecev v prihodnost..drži se!
Lejla, a menopur te peče? Mene čaka ju3...user posted image  Hm, to pa ni glih fajn novica, a bo kar bo, Arneja pravi, da je poiskala bolj ugodno mesto..bomo vidli, je reku slepi!user posted image
Arneja user posted image , torej bo kmalu spet akcija. Lepo, da skrbiš za telo, da bo v čimboljši formi za nove podvige!

Sicer pa take deževno zaspane nedelje ne prnesejo druzga kot nabiranje kg, lenobno poležavanje, a kaj ko tko paše....uživajte mi, kokice!

Obljubim, da grem na sprehod, ker sem mehka kot kuhana hrenovka, nič se mi ne da, čisto brez hrbtenice se vlečem in majem po kuhinji in dnevni ter kavču... katastrofa!user posted image user posted image  Ma kaj hudiča, ko pa tko paše!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
13.1.2008 15:41:38   
Pija76
Ojla punce,
dan je res čudn. Da se vlečeš po stanovanju. No jaz sem končno z žehto ta vikend zaključila, sam še za polikat je user posted image . Hvala bogu za bolniško, bomo polikali user posted image

Sayuri naj te slabost res čimprej mine, to se pa že vleče zdaj! To pa bosta bitjeci luštnega spola boš videla!
Arneja sokovnik je zakon, dober nakup, probaj še kak jabolko notr dat boš ta okus okusila! Mljask, men se full dopade, ne vem kako je jabolčni sok drgač tako čudn....pa sej ga pijem, ampak vseen....
Dejzi a si že kak pirček srknila danes? Zdaj ene 3 dni lahk tapravega a ne?

Gold fish pa dej ti tajnici ali v kadrovsko po emailu napiši, da imaš kontrolo 29.1. in da si do takrat še na bolniški pa je, pa ni treba nič razlagat a ne? No jaz bi tako zrihtala.
Abra vidiš tudi v neprijetnih situacijah srečaš dobrega človeka, ki ti je pripravljen pomagati, to je včasih veliko. Drži se punca!
Dajamaja ti pa takole lepo zase skrbiš, super! Boš pripravljena na nov maraton dobr! Vprašanje: iz tvojega posta bi zastopila da nista s partnerjem sama, da se vas več seli? Koliko in kdo vse če ni preveč osebno.

Tudi jaz sem mnenja da ženska ni izpopolnjena, če nima svojega otročka in neke odgovornosti za nekoga svojega skrbet. Se mi zdi da vsaka to mora imeti in dobiti. Lahko drugi govorijo v kaj vse lahko misli in energijo usmeriš, lahko jo, vendar ni isto. Kaj ti nuca kariera, pa kup nečakov, pa krščencev, pa hiša in pes, pa še kak ljubljenček, če nimaš svojega deteta. Jaz vem, da če mi ne rata roditi si želim otroka posvojiti. Bo pa ta moj oz.najin. Tukaj jaz nimam nobenih zadržkov, važno da imaš svojega otroka. Vem da je to nova borba ampak vseeno.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
13.1.2008 15:53:36   
DaisyE
Sem rekla, da mam en pir, a ne? Si ga šparam za po golažu zraven Morsa. Vizualiziram, sanjam, že napol okušam...

A mislite, da ga mam!? NE! NIMAM GA!!!! Ta dedc ma pa srečo, da je na šihtu! Se bo enkrat krvavo končalo! Mislim!? Pa tolk človek v postopku pretrpi, pol mu pa še enga pira ne pršparajo! user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
13.1.2008 15:58:49   
mlinčka
Dejzi, srce, v dno duše si se mi zasmilila. A prideš k men na enga user posted image ? Ti, da ti nisem jaz zanč vse spila?

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
13.1.2008 16:12:38   
DaisyE
Ne, nisi ti kriva. Je šel včeraj v trgovino in mi je pir prinesu. Opa, a sem rekla meni!? KJE PA!!!! Očitno ga je sebi!!!! Ruknit ga je pa mogu zvečer, ko sem že spala.

Pa saj drugač ni problema. Če človek ve, da nima pira, vredu, ok, ga pač nima. Ampak, da se pa cel dan psihično pripravljaš, kako ga boš spil, no tule se pa neha. Tako. Se moram zdaj malo pomirit.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
13.1.2008 16:19:43   
mlinčka
A te probam mal v dobro voljo spravt?
user posted image

A veš, kdo je to user posted image ? Pa a veš, na koga mene tle ful spominja user posted image ?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
13.1.2008 16:51:43   
DaisyE
Opa, Morsa sem gledala...

A je moj Fabian v mladih letih? Spominja me pa na enga štomerja, ki bo čez cca. pol leta drugič foter ratu. A mam prav?

Kako ti? Te je ata vredu nafotru. Folikli so na spidu, ker so bli na frišnem luftu? Rukni en pir, da jim daš še en pospešek pred jutrišnjim dnevom.

Jaz bi bla pa skoz v pižami. Vse me tišči, pa še joški so me začeli prot koncu Menopurja bolet, pa kar nočjo nehat.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
13.1.2008 17:00:32   
mlinčka
Predvidevam, da se ti tlele bolj dopade user posted image .
user posted image

Tolk no, da ne bo Willis še bolj zmahan, kot sicer, je treba tvojo pozornost preusmert še na tvoja ostala interesna področja user posted image .

Ja, si pa definitivno zadela, na koga me tam spominja! A ni čist enak? Da nisi ti kdaj tkole mal podtalno na tegale našga kolega štromarja uč vrgla user posted image ?

Ata me je konkretno nafutral, ga je tolk lušno gledat, kako ob tem uživa in kolk mu to pomeni. Folikli se zluftal glih niso, so bolj notr na toplem ždel. Je pa dans Karmen rekla, da definitivno tam so in opravljajo svoje trenutno poslanstvo - rastejo. Bomo vidli jutri.

Dans jim pira ne bom privoščla, sem jim jih včeraj enih par pa majo za nekaj časa dost. Tvoja svakinja pa to...sej veš user posted image .

Ti kar v pižami čiči, kaj češ se naprezat!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
13.1.2008 17:02:53   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Mlinčka, ti pa spet na Miliču očke pasla user posted image ? Pa tvoj to opazi user posted image ? Zame je pa Milič previsok, tako da ti ga tudi rade volje prepuščam user posted image .

Arnejči, mojemu to vsekakor ne uide, saj z mano na tekme hodi user posted image . Nima kej, je bil Milič pred njim v igri user posted image . Ni panike, midva to vse na štos obrneva. Če bi se jaz vreščoč s tribune dol na parket pognala in se Miliču okoli vratu navesila, bi se znalo mal zakomplicirat, tko pa samo pohlevno sedim in sline cedim user posted image .

Kar se tiče višine, je pa v horizontali po moje to čisto neopazno in drugotnega pomena user posted image . Pa tud v vertikali bi se dal potrpet. Ene ornk petke pa je. So mi tud sicer bolj visoki všeč pa to mal pri mojem pogrešam. Pa ni čudno, da pol mal kompenziram.   

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
13.1.2008 17:17:20   
pf
Gold fish jaz imam samo prometrium (progesteron) in nobenih drugih tablet. Glede bolniške pa samo rečeš, da jo imaš do konec meseca, ker nisi vredu še in to je to. Da so ti podaljšali terapije. Jaz sem prvi UZ že izmela pa ne mislim povedati fiksno v službi, da me ne bo, dokler ne bom opravila še nuhalne svetline, pa čeprav v službi vedo, da sem noseča.

Gloria a jutri pa pri tebi testek pade? Držim pesti zate, da zagledaš user posted image in da si nova user posted image .

Amelia kako ste pa kaj vi trije? Pa Lotty tudi. Kako ste punce?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
13.1.2008 17:28:11   
blanč
Deyzica rožica moja žejna. Jaz bom zdele še zate en glažek zvrnla, da ti bo lažje. Meni je pa kr malo hudo, ker nisem šla z vami v postopek. A maš ti na socialo al si samoplačnica. A misliš, da bi se mogla že zdaj prijavit za september, da bo zastonjski postopek????
Sam me je strah kaj bo reku ata reš, ker ta mesec nisem prišla tako kot sva bila zmenjena....
Drži se in naj te žeja ne osuši. NOOOOOOOO  saj maš sokovnik pa en sok spij. Konc pira do.....saj veš eno leto pol za dojenje je pa spet dober.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
13.1.2008 18:12:32   
Anonimen
Z mal zamude se spet javljam.DaisyE meni se nikoli ni zamujala niti en dan, še manj pa da bi imela kdaj samo rjav izcedek!Tabletk ne jem dve leti in pol in od prvega meseca imam rednouser posted image .Je kakšna moznost da semuser posted image , pa test se ne pokaze?Sicer pa imam 21.01 pregled pri resu pa mi bo mogoce razlozil situacijo...

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 3588
13.1.2008 18:31:32   
DaisyE
Pa kaj je to babe? Zarota, al kaj? Ena me z dedci kuri, druga pa s pirom. user posted image user posted image user posted image

Blanči, kaj pa vem, jaz Reškotu ne sledim. Nama je terapijo tako kot tebi predpisal še pred novim letom. Tega, da te ne bo, si po moje ne bo zapomnil, saj si tud zame ni zapomnil, da sem se dva meseca krvavo trudila do njega prilest, pa mi user posted image  ni dovolila. Kolikor sledim, sta lara light in lupita na novo pri njemu, pa sta obe socialki. Zgleda so ga res nafilali s koncesijskimi postopki.

Preden boš šla v postopek, ga poklič, pa naj pove, če je ok če kar s tole shemo do njega prideš. Po moje ne bi smelo biti panike. Moja je bla tud tri mesece stara. Tvoja bo pač malo več. Saj pri taki gužvi kot jo ma, po moje ne more sledit, komu je kaj napisal. user posted image  Edini šit se ti zna zgodit, če vmes menopur umaknejo s tržišča. user posted image user posted image user posted image

Mlinčka samo da rastejo. S pirom al pa brez. Ja, če sta ble pa z našo, pol pa verjamem, da sta jih konkretno nafotrale. Za štromerja pa ne vem. Če že padam nanjga, potem mora biti to zelo, zelo globoko v podzavesti skrito, tako daleč, da še s hipnozo tega na dan ne privlečeš. Ampak, nikol ne veš.

Anonimna, seveda je možno, da si kljub minusu noseča, ampak je pa mala možnost. Na tej temi po moje nobena ne verjame, da si, ker tule minusi padajo, kljub temu, da naredimo vse kar je v človeški moči, da ne bi. Jaz ti želim, da bi bla, še preden do Reša prideš (pa saj to je že v ponedeljek). Ampak a nisi rekla, da si nehala k njemu hodit? Kakorkoli že, on ti bo res pojasnil. Pa če ti je vseeno, bi blo fajn, če ne bi bla anonimna, če ne zarad drugega pa zato, ker je anonimna tako glupo pisat, pa še nikol ne veš s katero se pogovarjaš. A un izcedek je pa bil in je pol čisto ponehal? Za vgnezditveno je pozno, ampak nikol ne veš in če se šele gnezdi, pol še najmanj en teden ne bo dovolj hormona za plus. Mater sem pametna. user posted image user posted image user posted image

Lara, kaj pravi tetka user posted image ?

Mater, če ne bom šla zdaj na pumpo po en pir... Tega pa že ne morem dovolit, da bi ga naša Blanch sama pila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
13.1.2008 18:34:51   
DaisyE
Ne vem, ne vem, kaj je s tem bartezom... Na slikah ne pride do izraza... V živo...no, to je pa nekaj drugega. Čeprav se mu zadnja leta kar precej poznajo...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
13.1.2008 18:48:08   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Ne vem, ne vem, kaj je s tem bartezom... Na slikah ne pride do izraza... V živo...no, to je pa nekaj drugega.

Ja sveta pomagavka, kdaj in kje si ga mela pa čast v živo videt user posted image ? Ne vem, tale pa res ni glih, no... Ti se kar Willisa drž, ta ma kar potencial. Kam si pa mrknla prejle? Jaz se nekaj trudim z vrednotenjem (sajveščesa) pa sem čist dekoncentrirana, ker skoz čekiram, kaj boš kaj lepega napisala. Bojo rezultati čist nerealni, pol bo pa šmorn user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
13.1.2008 18:49:34   
DaisyE
Lej mlinčka, meni se pa tale košarkaš dopade...
user posted image

Zgleda mam take z več mesa na sebi rada. user posted image user posted image user posted image

Mater naj se kera hitro javi, da ne bom jaz mela monologov. Arneeeejaaaaa!!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
13.1.2008 18:50:42   
lara light
Oj, Daisy, ma sej ne vem kaj narest, ni še prov...čisto malo, malo, a naj grem jutri vseeno??

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
13.1.2008 18:53:50   
DaisyE
Lara meni se tud vedno najprej neki paca... Reško mi je tako reku: ko pride ta prava, takrat štejete prvi dan. Mater, če se bo hecala s tabo, bom jaz eno partizansko zapela, pol se bo takoj ulila. Samo da ubeži. user posted image user posted image user posted image  Saj do zvečer je še malo časa.

A pikovit pa še kar spi? Zdaj je pa dovolj.

Neposredna povezava do sporočila: 3594
13.1.2008 18:59:00   
DaisyE
Ooo mlinčka, šele zdaj sem te opazila... No v živo po televiziji sem ga vidla. user posted image user posted image user posted image

Pusti zdaj teste, itak maš mačka. Zdaj boš pa mene krivila, da so nerealno ocenjeni. Morsa sem gledala. No on se mi tud dopade. Pa v vsakem delu par pirov spije. No zdaj jih ni, ker je bil v avstraliji, se je pa zato njegov pomočnik konkretno napil. Jaz pa brez. user posted image user posted image user posted image

Grem na pumpo.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
13.1.2008 18:59:19   
lara light
S puško na rami....user posted image user posted image user posted image
Ma ja, ta endometrioza me je... in potem je tko, da se par dni najavlja, potem je par dni močna, potem se še nekaj dni odjavlja in mi poje pol mesca!user posted image  
Ja, bom se potem zvečer preden grem spat odločla, kako za jutri.

Pa ti? Si dobro? al še kej boli od včeraj? Pazi nase!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
13.1.2008 19:04:39   
DaisyE
Ti boga. Ampak nam pa požre enih živcev tale user posted image . Upam, da bo, pa tud če ne bo, saj je samo en dan razlike. En dan pa ni veliko. Ubežati pa ne more. Če pa že ubeži, naj pa devet mesecev ostane v skrivališču. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem presenetljivo fajn. Tako malo me pa po punkciji ni še nikol bolelo. Samo pir mi manjka. Grem zdaj pa res na pumpo. Če že willisa ne morem met...

Neposredna povezava do sporočila: 3597
13.1.2008 19:12:22   
Pija76
Daisy je pa težka tale pirovska kriza. Sem šla pr seb prevert, no par jih je še, bo pivo prva stvar na nakupovalnem seznamu user posted image . Ajt pjt na pumpo, če se boš dolg odpravljala bo že 21h, pa se neha a ne prodajat!

Mlinčka danes je nedela...boš jutr vrednotila user posted image

Lara naj tečnoba pride pa da štartaš! Kaj če bi kak dcl rdečga dol vrgla?

Joj sam še pijača nam po glav hodi! Arneji pa zgleda sokci iz sokovnika user posted image . Jaz ga danes še nisem, se mi kar neki ne da

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
13.1.2008 19:14:38   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Lej mlinčka, meni se pa tale košarkaš dopade...
user posted image

Zgleda mam take z več mesa na sebi rada. user posted image user posted image user posted image

A tako, tale tud? Za tegale mi pa še nis povedala user posted image . Vidš, pol bi pa lohk z mano na tekme hodila, je zvesti obiskovalec in goreč navijač. Pa ponavad mava zice v relativni bližini. Če maš rada mesnate, te bo dokončno prepričalo dejstvo, da ponavadi z njim pride tud Gojc. Tole pa je bingo, ne user posted image ? Aja, da se mal navežem še na prejšnjo ugotovitev, kako je Barthez podoben vevakomu - temule Šugiju je pa nenormalno podoben en drug kolega štromar, ki bo pa v kratkem tretjič fotr. Tebi je sicer bolj bežno, a zagotovo poznan. Tko da si dejansko vedno bolj sumljiva. Se ti je moglo pa dogajat na vseh tistih naših skupnih piknikih, žurkah,... Po moje nisi vedla, kerga gledat user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
13.1.2008 19:18:16   
lejla007
Res ste face, ni kej! user posted image

Jaz imam danes malo slabši dan in ste me kr v boljšo voljo spravle... Daisy, sej Blanč ne pije sama piva, sem jaz zraven, pa nazdravljam user posted image   Dej pridruži se!

Lara - kuku!

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......