arneja
|
Dejzi, Čedo je že tako navajen spermijčke loviti, da jih je včeraj sigurno 10 našel pri tvojemu . In imaš prav, če bi Reš mislil, da jih ne bo našel, bi ga sigurno na biopsijo poslal. Brez milosti . Dejzika, daj povej, iz česa vsega si si ti vsak dan sok naredila. Si ga vedno na tešče spila? Pa popoldan še kakšen kozarček ali nič? Lejla, mene pa tudi Menopur ni pekel. Mene je edino včasih, ko sem se hotela pičiti na nekem mestu, zabolelo, pa sem se potem malo stran špiknila pa je bilo v redu. Sonček 33, nič te biti sram svojih občutkov. Jaz imam vedno podobne, ko slišim, da je nekdo čisto lahko zanosil. Če pa nekdo težko zanosi, kot sem včeraj napisala za svojo bivšo sošolko, mi pa to daje upanje in sem vesela zanjo. In vse se bomo nekoč smejale . Dejzi, jaz razmišljam enako kot ti. Meni brez otrok ni živeti. Vem, da je sebično, morda grdo do partnerja, ampak jaz hočem biti mama, hočem zagledati , na UZ-ju zagledati srčka, imeti svojo modro materinsko knjižico, kupovati voziček ... Meni ostalo v življenju ne pomeni skorajda nič. Vse ostale zadeve so meni postranskega pomena. Samo partner meni ni dovolj. Ne me spet napasti, hvala bogu, da ostale razmišljate drugače. Jaz razmišljam pač tako. In si ne morem pomagati. Zadnjič me je prijateljica tolažila, da nekdo, ki ima pa pet otrok pa morda nima službe in trpi zaradi tega čisto toliko kot jaz. Možno. Ampak hudiča, bi šla pa za čistilko, če bi mi voda tekla v grlo, zanosit pa če ne moreš, se lahko razkolješ, pa še vedno ne boš mogel. Nekdo drug me je tolažil, bom šla pa za misijonarko in pomagala drugim. Ampak to ni to. Jaz hočem pomagati svojemu detetu. Jaz vem, da se ne bom sprijaznila s tem in srčno upam, da se mi ne bo treba sprijazniti z življenjem brez otrok. Uf, zdaj sem pa še jaz zamorila . So pa tudi meni tiste rožice tete Pehte zelo všeč. Mi daje moč, da nekoč bo pa vse pravljično .