DaisyE
|
Bro jutro čebele. Hja, včeraj sm naredila pol križ čez kompjuter, sem rekla, saj itak nobene ne bo, zdaj pa vidim, da ste le prilezle na plano. Mene je okol desetih pobralo. Sicer pa itak ugotavljam, da nam petki niso glih najbolj na kožo pisani, virtualne fešte so očitno bolj za med tednom. Tako da pikovit, če boš mela virtualno dekliščino, jo kar med tednom planiraj. Kaj pa vem, kaj naredi, če ne najde dovolj plavalcev. Jajc zmrznit ne more kolikor jaz vem, darovat jih brez mojga žegna tud ne more. Pojma nimam. Si pa mislim, da je Reš tolk zagrizen, da bi našga tud na licu mesta brez opozorila na biopsijo dal, če bi bilo tako. Se ne sekiram preveč. Stanje je že od nekdaj porazno, pa je Čedo še vedno nalovil dost plavalcev. Sicer jih pa itak ne bo deset rabu. Saj veste kako gre. 10 jajčk, od tega npr. 6 zrelih, na evo, pa takoj manj plavalčkov rabimo. Netka hatching... Reškovi biologi delajo tudi LA (laser assisted) hatching. Kaj to pomeni. Zarodek je obdan z ovojnico (zona pelludica). Okrog šestega dne po oploditvi, tale ovojnica poči in zarodek se izvali (hatching), ko pride do tega, se lahko pa potem tudi ugnezdi. Pri postopku LA hatching, z laserjem stanjšajo ovojnico, da do tega lažje pride. To počnejo predvsem takrat, kadar je ovojnica zelo debela in so velike možnosti, da samo od sebe ne bi šlo. Ampak saj veš kako smo punce. Vse hočmo sprobat. Sicer pa res ni nujno, da bo meni Čedo tole naredu, ker mi to, da Reš reče, da se zanimam za to, ni nobena garancija. Ali ipak, vidjet čemo. Na tej strani malo več piše o tem. http://www.visembryo.com/baby/4.html Pija kaj so to hedhenterji? Saj veš, blond pa to. Ajaaaa že vem! Lovci na glave. S.D. pa kako hudiča se te ne bi spomnile. V tvojih časih smo se tud rolale tule po netu. Lepe pupe. Saj vem, da so že velike, ampak meni se vseeno tako drobčkane zdijo.