|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
12.1.2008 21:37:27   
netka34

Aja, daisyE, pa iskrene čestitke za 10 jajc, ti si meni dobra kura, ne glede na kilce.. user posted image user posted image user posted image ..Js nimam lih problemov z njimi, pa sm jih znesla sam 4!!!

A če ne bo dovolj  user posted image user posted image user posted image , jih bodo zmrznili , pa po potrebi kasneje oplodili??

matr sm firbčno nevedna, a?user posted image

LP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
12.1.2008 22:10:38   
sonček33
Netka - torej razmišljaš o Rešu...
Jaz imma danes spet slab dan...kar mal spet jokcam pa sama sebi se smilim... sej bo minilo, amapk ne vem zakaj je sploh ven udarilo
Abra - objem zate
gloria - komaj čakam ponedeljek

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
12.1.2008 22:14:07   
netka34
sonček....razmišljam o vsem mogočem....tudi o rešu, a ti ne???  Res je ena merda dan danes....ma bo že buljši!!!

Samo dobro se bo treba naspat...user posted image , pa sonček nej čimprej posije, da nam da kaj energije....!!!!

LP, D

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
12.1.2008 22:15:39   
sonček33
Ne, o Rešu pa res še nisem razmišljala. Kaj pa vem...jaz jim kar zaupam na GK. 

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
12.1.2008 22:27:39   
spelka12
sonček in netka: en user posted image   user posted image  za vaju, da se bosta boljš počutile. Reško je drugač čist fajn ata, samo direkten je pa res včasih kar preveč.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
12.1.2008 22:34:50   
netka34
Hvala, Špelka!!

Sonček, sej tut js nimam nič čez gk....ma veš lih tko k študiraš....se resno bojim, d bi spet prišla na punkciji v roke Pintarjevi!!!! brrrrrrrrrr...bom tko k una, k smo ble na transf....."pa ne bo postopka!!!!"user posted image user posted image user posted image

Mas študiram nekako tko...grem še enkrat gor, če spet ne uspeuser posted image user posted image user posted image , grem spoznat velikega dr. Reša. Sej veš, js zeloooo rada spoznavam nove ljudi.user posted image user posted image user posted image user posted image

ti pošiljam topu objemček...evo moj je pršu po celem dnevu domov, bom vidla, če me bo kej pocrtal!!

lp, D

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
12.1.2008 22:43:58   
spelka12
abra o kako mi je žal, da si morala prestat tako stvar user posted image user posted image
s.d. kako lepi dojenčici imate doma. Pravi princeski user posted image user posted image .

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
12.1.2008 23:24:20   
GITA14
sonček djukica  lepo da si se javila
punčki sta prečudoviti, cartajte se
uživaj maksimalno

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
12.1.2008 23:40:26   
frrrr
sonček33 - objem zate!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
13.1.2008 0:39:51   
pikovit
Dons pa niste najbolj klepetave punceuser posted image .Imejte se lepo in uživajte.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
13.1.2008 7:25:29   
Pija76
Arnejči pa a ti veš da men lahk šivi popokajo!!!! Jaz sem se tolk nasmejala da me vse boli user posted image user posted image . Zdaj mi je jasen, ja pod dulček user posted image  kozarec v plavo škatlo pa vrečko, ja tako ja user posted image user posted image user posted image . Joj sama sem mislila, da se čist antitehnik sam vidim da ste še večje faconarke od mene, ena me je klicala zadnjič, je hotla vodo v kruhomat kar na une cevke od elektrike ulit user posted image .

Abra samo da si se nam javila, ja skoz si v zagonu, če rabiš mal pavze si jo vzemi, pol pa naprej, če je uspelo, mor naslednjič do konca uspeti, pri nama obema! Samo na nas pa ne pritisni pavze prosim!

Sonček in Netka upam, da sta danes boljše.

Daisy kaj te hedhenterji že iščejo? Bravo!!! Naj se še vse oplodi, ti kako je res če ne bo dovolj tamalih? Ti a per kaj za njih nuca al nič? Pismo zdaj bo treba to preštudirat...

Pikovit v iskanju Bruca, na Primorskem slabo vreme a ne?

Gold fish poklič pa reč da imaš kontrolo takrat ko imaš UZ, in da si do takrat na bolniški. Pa da pol jviš, pol boš pa vedla če je b.p., pol si noseča a ne?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
13.1.2008 7:55:01   
DaisyE
Bro jutro čebele.

Hja, včeraj sm naredila pol križ čez kompjuter, sem rekla, saj itak nobene ne bo, zdaj pa vidim, da ste le prilezle na plano. Mene je okol desetih pobralo. Sicer pa itak ugotavljam, da nam petki niso glih najbolj na kožo pisani, virtualne fešte so očitno bolj za med tednom. Tako da pikovit, če boš mela virtualno dekliščino, jo kar med tednom planiraj. user posted image user posted image user posted image

Kaj pa vem, kaj naredi, če ne najde dovolj plavalcev. Jajc zmrznit ne more kolikor jaz vem, darovat jih brez mojga žegna tud ne more. Pojma nimam. Si pa mislim, da je Reš tolk zagrizen, da bi našga tud na licu mesta brez opozorila na biopsijo dal, če bi bilo tako. Se ne sekiram preveč. Stanje je že od nekdaj porazno, pa je Čedo še vedno nalovil dost plavalcev. Sicer jih pa itak ne bo deset rabu. Saj veste kako gre. 10 jajčk, od tega npr. 6 zrelih, na evo, pa takoj manj plavalčkov rabimo.

Netka hatching... Reškovi biologi delajo tudi LA (laser assisted) hatching. Kaj to pomeni. Zarodek je obdan z ovojnico (zona pelludica). Okrog šestega dne po oploditvi, tale ovojnica poči in zarodek se izvali (hatching), ko pride do tega, se lahko pa potem tudi ugnezdi. Pri postopku LA hatching, z laserjem stanjšajo ovojnico, da do tega lažje pride. To počnejo predvsem takrat, kadar je ovojnica zelo debela in so velike možnosti, da samo od sebe ne bi šlo. Ampak saj veš kako smo punce. Vse hočmo sprobat. Sicer pa res ni nujno, da bo meni Čedo tole naredu, ker mi to, da Reš reče, da se zanimam za to, ni nobena garancija. Ali ipak, vidjet čemo.

Na tej strani malo več piše o tem. http://www.visembryo.com/baby/4.html

Pija kaj so to hedhenterji? Saj veš, blond pa to. user posted image user posted image user posted image  Ajaaaa že vem! Lovci na glave. user posted image user posted image user posted image

S.D. pa kako hudiča se te ne bi spomnile. V tvojih časih smo se tud rolale tule po netu. Lepe pupe. Saj vem, da so že velike, ampak meni se vseeno tako drobčkane zdijo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
13.1.2008 9:26:37   
pf
Sonček djukelica kako lepe pupe imate. Pravi srčici sta.

Gold fish jaz sem rekla v službi, da me ne bo do pregleda, ki ga imam 22.1.2008, za kasneje pa ne vem, ker takrat bo moj drugi UZ, oziroma prvi pri ginekologinji in nisem hotela nič komentirati še kako dolgo me ne bo. Potem bom še enkrat isto naredila do nuhalne, ki jo imam 15.2.2008. Takrat pa če bo z našim mišotom vse vredu bom pa povedala, da me po vsej verjetnosti ne bo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
13.1.2008 10:28:20   
lejla007
Hello, bejbe!

Pa sm le prilezla na plano user posted image Včeraj mi net ni delal in sm mojmu težila, naj ga hitro usposobi, ker morm videt, kako je šlo Daisy - in vidm, da SUPER! Pridna kokoška si bla - a mislš, da bi blo zame tud bolš, da bi pila nealko pivo?!? No, zdej naj bo pa četrtek čimprej tukaj, da boš že lahko veselo božala bušija user posted image
Abra - user posted image    Ni besed...
Sonček in Netka - upam, da je danes (kljub dežju) za vaju lepši dan...

Midva sva pa včeraj imela obiske in smo mal kartali, zraven pa... NORMALNO! S pivom sem se ga napila user posted image Joj joj joj! Mojemu se na trenutke kr mal megli pred očmi  user posted image Naj pa povem, da me špikica Menopurja peče za popuser posted image . Ampak bom tud to prežvela user posted image

Lepo se imejte, uživajte v nedelji, pa crkljajte se user posted image user posted image user posted image

papa

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
13.1.2008 10:31:13   
DaisyE
No kaj pa je to zdaj? Čisto mrtvilo. A ste vse tolk žurale včeraj, da še spite, al vas tale oblačna in deževna nedelja k tlom tišči?

Jaz sem sama doma, pa bi se malo pogovarjala. Tolk se slabim razvadam vdajam zdaj, ko nimam več jajc, da bom vse za nazaj not spravila. Boli praktično nič več ne, tokrat sem jo pa res poceni odnesla. user posted image  Dajmo dajmo, malo pred kosilom pokukajte na plan. Edino pikovit dovolim, da spi, ker je včeraj še zame pivo not prinesla. Večno bom tvoj dolžnik pikovitek. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
13.1.2008 10:37:59   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: lejla007

papa

Pa ne kar papa zdaj. user posted image user posted image user posted image

Kaj pa vem glede pira. user posted image  Vprašanje, če ima kaj veze, če ga v normalnih količinah piješ. Mene je pač zdaj slaba vest dajala, pa sem na brezalko prešoltala. Če je blo kaj koristi, bomo pa v četrtek videli oz. pol naprej.
Problem pri meni je pa tud to, da meni pir paše in ko enga spijem, se mi zdi skor nujno, da moram še enga. No pol smo pa tam, kjer si bla ti včeraj. Samo da malo čudno izpade, če to delaš vsak večer, sam, ob kompjuterju. Že za v idrijo, a ne?user posted image user posted image user posted image
Malo me je tud to dajalo, ker je reš v drugem postopku jamral, kolk mam praznih foliklov. Stopka je bla pa 12. dan. Pa sem se še jaz malo zasekirala.
Ti ga kar tanki. Jaz mam tud še enga doma. Kaj veš mogoče (verjetno) mi pa popoldan zapaše...

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
13.1.2008 10:44:21   
DaisyE
oj sonček! Vidim, da si gor. Kako si kaj danes? Kaj boljše?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
13.1.2008 10:53:04   
sonček33
DaisyE - malo bolje sem res. Dobro vem vzrok včerajšnjega izpada ...srečala sem znanca, no od mojga prijatelja ....ki je seveda veselo naznanil novico, da bo že četrtič okčka, pri komaj 28. letih. Morala bi se veseliti...zanj..in sem se seveda veselo smejala, čestitala ...v sebi pa besnela...trpela,,,kričala...Žal, ne morem si pomagati. In si niti ne želim. Tkao pač je. Pa mu iskreno inh iz srca privoščim. Vsem. Me razumeš???

Držim pesti...za gold fish, glorio, zate...Za vse. Vem, da se bova enkrat smejala tudi midva....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
13.1.2008 11:08:21   
DaisyE
Razumem. Smo na točki, ko je cilj imeti otroka, najbolj pomemben cilj v življenju. Jaz si ne znam predstavljat, kaj bo, če se izkaže, da otrok ne bo. Ker potem ne vidim smisla. Trenutno si ničesar ne želim bolj. Ampak v zadnjem letu sem ogromno razmišljala o tem. Če bi imela otroka brez težav, bi  mi bil cilj kaj drugega. Mogoče prav tako ne bi bila srečna. Mogoče prav tako ne bi znala uživat v tem kar imam. In prav tole me najbolj skrbi. Da bom naslednjih deset let živela samo za to, da dobim otroka (ker sem sposobna tolk zdržat), potem se bom pa naenkrat znašla na točki, ko bom, ne samo brez otroka, ampak še brez česa drugega. Pa nisem še kaj pametnega pogruntala. Ne vem, kaj naj s tem naredim. Opažam pa, da vedno manj uživam v vsakdanjih stvareh. Šiht mi je postranki, na momente mi gre celo na živce. Tole pa ni ok.

No, zdaj sem pa jaz namorila. Mej v glavi tvojo misel, da se bosta enkrat smejala tudi vidva. Čeprav so meni tvoje rožice še vedno legendarne. Si jo kar ponavljam. Se mi zdi, da čisto vse, kar je potrebno, vsebuje.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
13.1.2008 11:11:05   
dajamaja
No, si še jst mal pavze od pucanja naredim....

Sonček, ne bodi preveč žalostna saj bo tudi tvoj čas prišel. Zdaj si pa poskusi misli s čim drugim zamotit. icer vem, da ni tako lahko, ker sama nisem dosti boljša. Potolaži se!

Kako si Marjetica? Imaš prav, da se ne sekiraš zaradi plavalčkov. Itak, da jih bo Čedo našel, če je rekel, da bo že. Pol jih je že videl. So zgleda res bol zmahani, boš mela male brusovce.

Pikovit, kej muca al tiger trga?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
13.1.2008 11:18:39   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

So zgleda res bol zmahani, boš mela male brusovce.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mene bo pobralo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Viš, kam me je želja po zmahanih dedcih pripeljala.user posted image  

A pucaš ko zmešana? Nehi no, bom slabo vest dobila. Drugič pa le osreči reša in vrži par let dol. Si pa res nesramna, da ga tako matraš. On se tolk trudi, ti pa nič.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
13.1.2008 11:25:58   
dajamaja
Ma res sem neobzirna. Sej bi, pa mi je tko všeč, ko vsak dan kakšno gubico več najdem. Sem tko nepredvidiljiva. Se bova z moji morala začet zjutraj predstavljat user posted image .

Tokrat imam jaz zate tako prekleto dober občutek. Včeraj, ko sem v službi prebrala vmesne rezultate me je tko z energijo našopal. Samo pozitivno valovanje. Pa nisem od unih, sam občutek je bil tko dober.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
13.1.2008 11:29:15   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Problem pri meni je pa tud to, da meni pir paše in ko enga spijem, se mi zdi skor nujno, da moram še enga. No pol smo pa tam, kjer si bla ti včeraj.

user posted image user posted image user posted image  kolk  mi je znano tole user posted image user posted image user posted image  k bi mene kdo opisoval user posted image user posted image user posted image

Q: Kaj je v Idriji? user posted image

Kaj boste kuhale? Jaz zdele tečem neki na šporget vršt

Arnejči a si za sokovnikom? Kje je vrečka, kje kozarec? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
13.1.2008 11:31:50   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image

Pozitivno valovanje? Pa si ti ziher, da nisi od unih? Saj če bi bla, nimam nič proti, dokler pozitivne rezultate napoveduješ.

Jaz mislim da tole pozitivno valovanje od zelenjavnega soka prihaja. Sem tolk miksala v preteklih dnevih, da sem se že skor v zeleno spremenila. user posted image user posted image user posted image

Nase pa le pazi. Tega pa res nočmo, da te tvoj ne bi spoznal. Da nisi ti kak tisti osebek, ki lahko svojo pojavno obliko spreminja? Kot tisti terminator, ki se je kar v tekoče železo spremenil? Al pa barbapapa?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
13.1.2008 11:35:11   
DaisyE
O Pija, če ne veš, kaj je v Idriji, pol še ni hudega s tabo, kar se alkohola tiče. V Idriji je psihiatrična bolnišnica, kjer zdravijo alkoholike. Pa na Pohorju tud. Pa še kje verjetno. Jaz si jih že malo ogledujem. user posted image  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......