|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 11.1.2008 9:23:32
|
|
|
|
Barbs
|
Jutro bajsike , sem razmišljala, a napišem dobro jutro bodoče suhice, pa sem raje ubodla bolj kruto varianto, da slučajno ne bo katera odnehala. (biba, tudi zate velja... dajmo!!!! Kakšen misliš, da bo piknik brez tebe??!!! ) Snorlax, da te potolažim - meni je včeraj zjutraj vaga kazala 20 dag več kor prejšnje jutro, pa nisem obupala, čeprav me je vrglo na rit. Pa se prav tako strogo držim diete. Potem sem včeraj popila še več čaja, pa mal sem popazila pri izbiri mesa ( jedla sem ribo, namesto da bi si privoščila kako klobaso , čeprav je dovoljena), danes zjutraj - nagrada!!! Tako da je verjetno res bolj pametno, da se ne bi vagale vsak dan. Jaz sem se zdaj odločila, da se bom šele v ponedeljek zjutraj, preden sporočim tedenski rezultat. Glede vprašanja, kako se prehranjevati naprej, če se kile ustavijo... Mislim, da čez kak mesec, mesec in pol, je vendarle treba "zmanjšat" vnos - tako količinsko, kot tudi kalorično - nekak je logično, da če shujšaš recimo 10 kil, pa bi potem rad še pet, da se moraš za tistih pet bolj potrudit. To govorim za potem, ko bomo že vse fajn, pa bomo hotele samo še malo izpilit zadeve Tinkatonka, dobrodošla Glede službenih kosil in večerij - ni taka panika, sem probala par let nazaj - lepo se izogneš OH (krompir, testenine, riž, sladice..) ter popapaš juhico, meso in zelenjavo. Pa kruh pustiš v košarici, seveda. Pa namesto treh kozarcev vina, samo enega in še tistega srkaš skozi zaprte zobe Gre z lahkoto, pa samo tebi se zdi, da vsi opazijo, sploh ne... razen seveda če ne razglašaš na ves glas, da si na dieti.. Moj ubogi kivijček sem že pogrizla, prav tako obvezno kavo bs z malo mleka, zdaj žulim čaj in čakam, da bo ura 10. Ugotovila sem, da mi bolj ustreza zajtrkovat sredi dopoldneva, ker potem tudi kosilo prestavim na kasneje in posledično popoldne manj pojem oz. sem lačna šele okrog pol šestih, pa takrat ubodem tazadnji obrok.... Danes bom imela za kosilo špinačo in dva pečena jajčka. .......................... beljakovinska točkovna dieta
|