arneja
|
Mijavček, bravo za prvo špikico . Imam tudi jaz tisto mešanico mlečka in medu in prahu. Aja, sem se zdajle spomnila: ker sem prelena, da bi šla do Medexa, sem danes v BTC-ju matični mleček v fiolah iskala. In sem našla (sem vzela reklamni letak, zdaj ga pa ne najdem ) neke ampulce mlečka, ki pa niso od Medexa. Ampak mi pa ogabno izgleda, pa takšna velika ampula je, več kot 5 cm. Je to tudi ok?? Lara Light, vama je dal Reško postopek na koncesijo? Verjetno ja, ker imaš Menopur. Doma pa ne boš nič zaradi rizične nosečnosti, če si pri Reškotu, že ne . Imam jaz še dve leti več kot Kristus, pa ne bo nobene rizične nosečnosti . Čarna, veš, da se te spomnimo . Poskušajta pa kar po naravni poti, človek nikoli ne ve. Sva midva tudi, pa še kakšna dva dni pa bomo videli ali nam je kaj uspelo . Moj vedno tako optimistično vpraša, ko jaz rečem, da bom M dobila: "Ja, kako veš?". Meni pa se zdi, da je že nemogoče, da je ne bi dobila . Pija, jaz pa še nisem sokovnika odprla, imam preveč dela tu gor . Naša Abra pa zdajle počiva, pa bo kmalu spet z nami, ne, Abra ?