|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
11.1.2008 20:53:57   
sonček75
teja-mene je sestra Blanka v LJ vprašala če sva oba zdrava,brez kakšnih viroz,ker če bi bila bolna bi bilo brez veze začeti postopek.Ne vem zakaj,če zboliš med samim postopkom je pa vredu?

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
11.1.2008 20:55:20   
arneja
Dejzica naša, te je panika začela dajati? Ti jo kar preženi stran, saj boš Nalgesinček vzela user posted image . Celice itak, da bodo, pa zrele bodo, pa veliko jih bo, pa lepo se bodo razvijale user posted image . Jaz sem se tudi na tak način tolažila: jutri takle čas bom pa že ... Punca, drži se jutri pa sporoči čimprej, kako boš dobre volje user posted image . Če me ne bo na netu, sem pri mami in nimam neta. Bom pa v nedeljo prebrala tvoje lepe novičke user posted image . Ingver sem pa pozabila kupiti, joj. Koliko deci pa tebi pride iz takšne mešanice zelenjave?

Sonček33, jaz krvomočnice ne bi pila. Je Karmen rekla, da ni ok, in ona verjetno že ve. Sem jo pa pred časom tudi jaz en mesec pila.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
11.1.2008 21:00:16   
Anonimen
Čao teja, dobrodošla med nami user posted image .

Boščica, da si zbolela. A šele pogovarjat se greš za terapijo ali že imaš inekcije?

(odgovor članu teja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3428
11.1.2008 21:08:31   
Anonimen
lara light, držim močne, močne pesti, da bodo našli pravo kombinacijo zate in da boš ponosna mamica.

(odgovor članu lara light)
  Neposredna povezava do sporočila: 3429
11.1.2008 21:11:41   
Anonimen
Sonček75, že imaš datum kdaj ponovno začneš?

(odgovor članu sonček75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3430
11.1.2008 21:18:00   
Anonimen
user posted image , kje ste?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3431
11.1.2008 21:22:23   
teja*
Dakec, v ponedeljek naj bi šla k s. Blanki in začnem z injekcijami Suprefact.

Lp, Teja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
11.1.2008 21:24:22   
lara light
Oj, Dakec, pospravljam novoletne okraske, ker do danes mi še ni ratalo...veš, pr nas je kot v ameriških filmihuser posted image  in traja preden vse pospravim...joj, sem že od pete ure v akciji, ampak še mal pa bo!
Ja upajmo, da bo IVF obrodil najlepše sadove...presrečna bi bila! Ju3 pade 2 špikca, upam, da bom znala, še nikoli nisem držala injekcije? Ma seveda bo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
11.1.2008 21:25:15   
arneja
Mijavček, bravo za prvo špikico user posted image . Imam tudi jaz tisto mešanico mlečka in medu in prahu. Aja, sem se zdajle spomnila: ker sem prelena, da bi šla do Medexa, sem danes v BTC-ju matični mleček v fiolah iskala. In sem našla (sem vzela reklamni letak, zdaj ga pa ne najdem user posted image ) neke ampulce mlečka, ki pa niso od Medexa. Ampak mi pa ogabno izgleda, pa takšna velika ampula je, več kot 5 cm. Je to tudi ok??

Lara Light, vama je dal Reško postopek na koncesijo? Verjetno ja, ker imaš Menopur. Doma pa ne boš nič zaradi rizične nosečnosti, če si pri Reškotu, že ne user posted image . Imam jaz še dve leti več kot Kristus, pa ne bo nobene rizične nosečnosti user posted image .

Čarna, veš, da se te spomnimo user posted image . Poskušajta pa kar po naravni poti, človek nikoli ne ve. Sva midva tudi, pa še kakšna dva dni pa bomo videli ali nam je kaj uspelo user posted image . Moj vedno tako optimistično vpraša, ko jaz rečem, da bom M dobila: "Ja, kako veš?". Meni pa se zdi, da je že nemogoče, da je ne bi dobila user posted image .

Pija, jaz pa še nisem sokovnika odprla, imam preveč dela tu gor user posted image .

Naša Abra pa zdajle počiva, pa bo kmalu spet z nami, ne, Abra user posted image ?

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
11.1.2008 21:30:10   
pikovit
Dejzi a maš kakšno pomirjevalo.To drži kot pribito.Jst sem bila še neslednje jutro zadeta kot kamenuser posted image .Prav fajn občutekuser posted image .Nisi čisto nič živčen.Jutri pa k boš na mizi pa sam pesti in zobe stiski.Pa si misli svoje.Magar kako bi Reškotu pregriznila vratno žilouser posted image .Pa kakšen nalgesin več lahko vzameš ne bo nič narobe user posted image .Držim pesti za jutri.Javi nam kako je bilo.user posted image

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
11.1.2008 21:32:52   
pikovit
Arneja super bomo vse na kupu in bomo kasneje lahko vse user posted image  skupaj.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
11.1.2008 21:33:45   
Anonimen
teja, najbolje da ko boš v lj vprašaš sestro, če imaš energije, da si sploh pokonci. Jst sem bila pred enim tednom user posted image , pa bi mi bilo težko se sploh vstati iz postelje. Če imaš hudo virozo najbolje, da zjutraj prej pokličeš v Lj, pa ti bodo svetovale. Verjetno pa se bodo izogibale bolanih pacientov zaradi bojazni, da se bodo nalezle. user posted image

Kar se pa tiče kratkega ali dolgega postopka pa tko. Opažam, da se bolnišnice med sabo razlikujejo, vsaka ima drugačna zdravila in inekcije. Jst sem v Mb in uporabljala sem čisto druga zdravila kot Lj ali Po.

Light lara, ti pa se lepo špikaj pa pivo pij. Tko pravimo me AA.

(odgovor članu teja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3437
11.1.2008 21:36:04   
arneja
Lara Light, hvala za podatke o sokovih. Moraš biti pa res priden, pa sestavine kupovat, pa mikstat. No, jaz upam, da mi bo uspelo user posted image . In vse je enkrat prvič, tudi jutrišnja injekcija v tvoji roki user posted image . Ti bo šlo čisto lepo, boš videla. Je vsem nam tu gor uspelo, pa bo tudi tebi user posted image .

Sonček 75, kdaj greš pa ti v drugi postopek?

Teja, dolgi postopek pomeni, da se namesto na 2. dan M začneš pikati en teden pred M, se pravi traja vsaj 7 dni več. Navadno pa še M ne pride pravočasno pa potem traja še par dni več.

Pikovit, da se ga nam ni Dejzi čisto zadela že zdajle s pomirjevali pa je zato ni tu gor user posted image ? Dejzi, saj bo šlo mimo. Stisni zobke in pestke, pa bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3438
11.1.2008 21:36:11   
pikovit
Abra weuser posted image      and user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
11.1.2008 21:50:11   
arneja
Punčke moje, jaz grem še malo brat v posteljo. Abra in Dejzi, držita se, obe user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
11.1.2008 21:59:58   
Pija76
Abra če si pri moči se samo pofočkaj, da vemo da si približno OK. Prosim, prosim, mene skrbi!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
11.1.2008 22:11:21   
dajamaja
Abra, zdej je pa vsaj fizični del za tabo. Spočij se in pridi k sebi, potem pa takoj k nam nazaj!

Arneja, men da vsakič druga zdravila, je pa res, da že itak imam največjo dozo. Drugač pa flaške sem lahk sam enkrat odpirala, me je čist šokiral.

Kajsica, dobiš na ZS prehrano. U vidim, da ti je že Pija poslala. Sem pozna danes user posted image .  

Pikovit, te že kej trema daje, zdej boš že kmal na vrsti. Sokci, rekreacija, laufajo? Ej, ti bi lahk pa še na RR deklišno organizirala!!! Prva virtualna deklišna!?

Dakec, srečno z zmrznjenčki, sej ko se ogrejejo bodo pa spet migal.

Mijavček, mirno roko za špike! Stimulacija vidim, da je ta prava.

Čarna, me veseli, da si bolje in spet pripravljena za nov boj!

Nove borke, lep pozdrav!

Daisy, srce jutri naj ti vzame kako leto manj kot 5, pa namesto tega več in dobra jajčka!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
11.1.2008 22:11:43   
kikaa
Abra - mislim nate... user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
11.1.2008 22:14:22   
lara light
Arneja, hvala. Ja na koncesijo, mislim, nič ni rekel. Saj sva bila oba mal zgubljena...je šlo vse tko hitro. Lepo noč!

Tudi jaz vas pozdravim! Grem počasi proti nina nana..LN, L.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
11.1.2008 22:22:42   
pikovit
Dajčimajči tole je bila pa super ideja.Virtualna dekliščina.Zakaj pa ne?Samo potem rabim kakšne družice,da mi pomagajo organizirati dekliščinouser posted image Dajamaja samo moramo določiti datum za dekliščino in nekoga,ko me bo spomnil,ker bom verjetno tako živčna da bom na kaj takega pozabila.Zato so družice kaj ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3445
11.1.2008 22:24:27   
dajamaja
No, zdej je pa še men uspel jutrišnje kosilo prsmodit, ko tle gor visim. Bo pa jezikova župa zraven user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3446
11.1.2008 22:27:42   
dajamaja
Pikovit, saj veš, da za lumpanje nas pa tle ne manjka. Ti si kr zmisli, kdaj bi to blo, pa bomo me evidenco vodle.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
11.1.2008 22:28:17   
pikovit
Lara light tale ju3 se mi pa ful dopadeuser posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
11.1.2008 22:29:19   
pikovit
Dajamaja poroka bo verjetno v začetku septembra.Se pravi kdaj bi bila lahko dekliščina

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
11.1.2008 22:32:54   
dajamaja
Na predvečer gotov ne, ker morš bjuti slip ujet.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......