|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
11.1.2008 13:15:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aischa

tehnična pomoč

moj profil ....avatar.... prebrskaj pa saj to znate
ko izberete slikico na njo stisnete z desnim gumbom miške in tam izberete urejanje  odpre se vam slikar
potem greste na ikono slika in izbereta raztegni in nagni

in potem tam ko so procenti vpišete raztegovanje vodoravno navpično 4 procente

in to je to

aischa havala za tehnično pomoč, bom poiskusila ob prilikiuser posted image

(odgovor članu aischa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4226
11.1.2008 13:16:19   
zoom zoom
Aischa: po tvojih navodilih mi je uspelo naredit slikco, samo, da je tako malo meglena, ampak bolje kot nič

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
11.1.2008 13:18:05   
zoom zoom
Drgač naša še vedn spi, mi pa še vedno brez vode. Kolk to sovražim, kot bi bli v srednem veku, samo še elektrike naj zmanjka pa bomo res.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
11.1.2008 13:29:06   
smotka lonib
valika!
hvala za informacijo.

Mojčca!
prej si napisala, da si brez komentarja. a si zdej kej huda name? če si bom kr user posted image .user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

Neposredna povezava do sporočila: 4229
11.1.2008 13:35:35   
tejkag
Ojla kak ste kaj?
Jaz kuham kosilo in zraven malo po netu brskam user posted image . Glede srečanja še ne vem, če bom imela prevoz, bom prišla,če ne pa kdaj drugič.
hoferjeve plenice-a jih katera uporablja-za otroka valdauser posted image !? Zanima me, če so vredu in predvsem kako se obnesejo ponoči,če ne premočijo. Mi je ena znanka rekla da jih ona skoz uporablja, pa da tud ponoči ne premočijo. Pa me zanima še vaše mnenje o njih.
šibam, da se mi pečenice ne zažgejo...........

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
11.1.2008 13:36:53   
smotka lonib
hojla!

sarmo sem že skuhala, kakšna pa bo, bom pa vidla čez eno uro, ko bomo imeli kosilo. sem pa spoden štuk že user posted image , pa user posted image , pa po tleh pomila. ta zgornji štuk bom pa popoldne. sem bla jezna kt user posted image , ko sem Vanjino sobo mal pospravila. je v njeni sobi tko kot bi padla bomba v njeno sobo.

Neposredna povezava do sporočila: 4231
11.1.2008 13:43:07   
thumbelina
No  končno je še Dolenjska deležna sonca. Vam povem sva bila s tamalim po dooolgem času zunaj eno uro vkup. Joj kok sem uživala. Tudi njemu je bilo všeč, ker ni imel rokavičk gor.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4232
11.1.2008 13:50:03   
zoom zoom
Hoferje plenice so odlične. Jih lahko brez problemov kupiš, ker res ne premočijo.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
11.1.2008 13:50:09   
tinkibinki79
ojla punce

Thumbelina - A danes mate pa vi sonce? ma Pri nas je spet megla, oblaki... bljak... Sva šla samo v trgovino, da jutri ne bo treba.
Itak sem zagonila 47 euru (spet). Sem že rekla da se bom odpovedala trgovinam, nos em ap res kupila plato mleka, meso... Nekaj časa bo mir...

Aljaži pančka, kos e zbudi bova pojedla kosilo in letela po mojga v.d. moža user posted image (no če nisva poročena mu lahk rečm v.d.). Moramo iti kupit darilo za sestro od stare mame ki  je stara 70 let... Smo jutri vabljeni...

Evo pri nas se je zgodil en preobrat. Aljaži mi čez dan spi 2x po 1'5 ure...Super, ampak mu res ni podobno... Včasih potegne tut popoldne za 2 uri... Ma se ne bom pritoževala, sem vsaj v miru skuhala in pospravla...

lp

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
11.1.2008 13:50:48   
zoom zoom
Thumbelina, ne se preveč hvalit, ker sem jaz čist razočarana nad vremenom.

Neposredna povezava do sporočila: 4235
11.1.2008 13:52:32   
tinkibinki79
Oj

Sem pozablanapisat, da sem že sprobala hoferjeve plenice - super so. jaz sem bila zadovoljna. Drugače uporabljam mullerjeve al pa iz dm-a.

Aja še lilka - Super da greš na pevse vaje. Sama tudi zelo rada pojem, v šolis em bila tudi pri pevskem zboru, v glasbeni šoli... Ampak sedaj kar ni časa. Pojem aljažu in pod tušem... Skratka bravo zate, kar privošči se... Mogoče pa uvedeš punk v pevski zboruser posted image , glede na to da si pela v punk skupini...

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
11.1.2008 13:59:25   
thumbelina
A vam jaz povem, katere plenice pa jaz uporabljam zadnje čase, ker imam do Mullerja predaleč, da bi po tiste par paklcov plenic hodila? LUMPI plenice od najboljšega soseda. vam povem, da sem sicer bila z Mullerjevimi čist zadovoljna, sam je bila kr tako 1x na teden premočen, mu je plenica spustila, čeprav ni bila ful pona. No Lumpijeve so pa res zakon: Že pri hčerki smo jih uporabljali in so res v redu. Tamal ima lahko še tako polno plenico, pa mu ne bo premočila....

Naš Matevž je poleg razdiranja puzzlov na tleh, našel še en hobi. SPravi se čist na rob puzzlov in brska po tepihu, če jemami izpustila pri sesanju kakšno smet. In pol se matra k hoče kakšen las ali pa drobtinico prijet, pa ne rata....

Neposredna povezava do sporočila: 4237
11.1.2008 14:04:13   
*piškotek*
Ojla, midva sva že doma.
In kaj sem prvo naredila ko sva prišla fomov - ja vas sem letela prebrat, ane!!! user posted image user posted image user posted image  Ampak ste bile tolk pridne s pisanjem, da je zdej meni časa zmanjkalo za veliko pisanje user posted image user posted image user posted image
Ste imele luštno temo o user posted image , pa učile ste se, pa smejale, pa.... Super.
Midva nisva nič zapravljala, no samo malo - ker sem kupila za prijateljico darilo ob rojstvu, drugega pa nič, ker ni šuškov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Mali mi je zaspal že v avtu (5 minut pred domom) in sem ga doma slekal iz bundice in preložila v posteljico in mi zdajle spi že 40 minut. Jaz moram pa it malo pripravit za kosilo. Popldan se grem pa spet potepat, tokrat pa prav nič z veseljem - moram na fax na sestanek kako bo glede dokončanja šole. Se mi prav nič ne ljubi it user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa je konec spanja user posted image , letim...

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 4238
11.1.2008 14:23:06   
hariba
Mi smo iz pregleda. Zojo sem iemla seveda zraven in je bila tečna kot user posted image . Z žigatovimi očmi je na srečo vse o.k, vseeno sem pa **** jezna, da so nas sploh tja poslali, z dihanjem in zamašenim nosom ima pa še zmeraj težave, pošiljajo nas pa k okulistu in psihologu no.
Sem mislila, da bo Zoja zaspala, sem jo s flašo pustila v postli ležat.A ona se že dere, flašo sem pa čula po tleh past.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
11.1.2008 14:24:28   
mojčca
Tejkag, preden grem za Matica kuhati kosilo, ti na hitro odgovarjam glede plenic. Jaz sem jih pri Manci uporabljala ful veliko, za ponoči so pa to edine plenice, ki ji niso premočile.

Za Matica sem pa najprej uporabljala pamperske, sedaj imava kakšne 3 mesece hoferjeve, zadnjič sem mu pa kupila oz. jih je moj leclercove, ker se mi ni dalo iti v hoferja (ga imam čisto od rok).

Lonib, nisem huda, zakaj pa bila???? Ja saj, če bi bila, bi me pa naslednjič kar privezala, ane????? user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
11.1.2008 15:21:42   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Lonib, nisem huda, zakaj pa bila???? Ja saj, če bi bila, bi me pa naslednjič kar privezala, ane????? user posted image

bi te pol pa  user posted image .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
11.1.2008 15:32:47   
zalbi
Tut jst vas že cel dan pomalem berem. Sem se ful nasmejala...

Dopoldne sem šla nest diplomo vezat, pol  sem neki urejala zaradi telefona, bomo kmal mel tut stacionaren telefon.

Včer sem dala Saro prvič v hojco - pa lih ne šteka kaj bi z njo . Zaenkrat ni nč navduđena nad njo.

Zdele ji kuham krompir, špinačp, pa piščančka, pol pa gremo na pozno kosilo, moj oči časti... mnjam...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
11.1.2008 15:42:35   
mojčca
Jaz bom danes samo znorela. Gospodič je utegnil spati pol ure, potem pa sem eno uro ležala zraven njega v postelji, če bi slučajno še malo zaspal in se je odločil, da spanca je dosti. Potem mu skuham kosilo, pojedel samo juho, ostalo pa je pljuval ven. Pa tečen je kot mami, pa utrujen, samo spati pa ne user posted image .

Si grem skuhati eno kavo, če me bo spravila kaj k sebi, pa najboljš, da še enga ruknem. Že tako dolgo nisem pila, da takoj padem dol in zaspim.

No, še kavica za vas
user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
11.1.2008 15:50:07   
tejkag
Ojla !
Hvala vam za poročila glede plenic, grem v ponedeljek v Hoferja po te plenice, da probamo, ker sem kar nekaj časa uporabljala Lidlove, zadnje čase pa naša dost pije in tud dost lula in ji včasih premočijo.
Akcije-pa ne mislim kakih filmov user posted image , no če še katera ne ve imajo v ponedeljek v Hoferju bodije s kratkimi rokavi ful poceni, dva komada za nekaj čez 3 evre. Sem dala v baby centru za enega 4 evre zadnjičuser posted image . No zato enostavno morm it spet zapravljat, bom vzela večje številke za poletje.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
11.1.2008 16:01:25   
zoom zoom
Drage moje. Treutno imam poln kufer vsega in roke do tal.

Ko sva s starejšim prišla domov, je začel težit naj delava piškote. Ok, sem se ga usmilila in začela pripravljat, pa gnest testo,... Je šlo danes ful težko, sem sigurno gnetla 20 minut, da sem naredila cel kupček (vmes mi je pa "pmagal" - kao). in ko se že namatram in naredim hlebček ugotovim, da sem noter pozabila sladkoruser posted image , sem ga pustila stehtanega na vagiuser posted image . Sem morala začet spet gnest in verjetno veste, da je kar koli delat naknadno še 10 x težje in gnetem in gnetem, vmes slišim starejšega ko je v kopalnici točil vodo (sem mislila, da si roke umiva) in me prav kmalu poklical, naj pridem pogledat kako on kuha juho. Grem v kopalnico in je v bide nalil vodo (seveda ga je prej zaprl) in v to vodo stresel jušne kroglice, ki so lih ble na mizi. V posodi je bilo sigurno pol kile teh kroglic in zdej s vse romale v smeti.user posted image

Zdej je testo za piskote v hlasilniku in ko se malo ohladim, grem še piškote pečt. Bom spet cel dan v kuhinjiuser posted image .

Zdej sem pa že dovolj vragcev naredila.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
11.1.2008 16:05:41   
zoom zoom
Ko smo pa lih že pri akcijah, bom pa tudi jaz šla v ponedeljek v Hoferja, starejšemu kupit pustni kostum (če bodo imeli kaj pametnega) in pidžamo, tamali pa pajkice.

Neposredna povezava do sporočila: 4246
11.1.2008 16:06:33   
zoom zoom
pidžama = pižamauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4247
11.1.2008 16:24:56   
hariba
Zdaj me pa ful  zanima kaj mi je prej cenzuriralo, jaz mislim da besedo ful

Neposredna povezava do sporočila: 4248
11.1.2008 16:24:56   
mojčca
Pri nas je pa prejle deževalo.

Thumbelina, no, včeraj sem te pa opravljala. Ne, sedaj pa resno. Sva o tebi govorili z terapevtko, sem ji razlagala kakšna je tvoja situacija in je rekla, da bodi pametna, pojdi še enkrat do pediatra, zahtevaj napotnico za razvojno (no, najprej ortoped, potem pa, ko vidi, da ni vse ok, pa naprej v razvojno)in vozi Matevža tja na terapijo. Je rekla, da je čisto brez pomena, da plačuješ, saj če z otročkom ni vse tako, kot mora biti, ti oni morajo zagotoviti, da ga voziš na terapije.

No, Matic se valja po tleh in raziskuje, počasi pa ga bom nesla v posteljo, da bo še malo zaspal (močno upam, ker pol ure je pa res premalo, pa konec). Ja, saj vem Nina, sigurno mi je spal dve uri (no tri, samo ne okol govort) ampak vam moram malo naložiti, da nič ne spi, da se vam malo zasmilimuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4249
11.1.2008 16:26:07   
hariba
Ne vem kaj mi je zvezdice nardilo, saj nisem nič takega napisala

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?