|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
11.1.2008 11:04:35   
jasna
user posted image  lane, sem ravno pred tem gledala tvoje slikice, pa sem te napisala, oprosti. Jenny, to je bilo namenjeno tebi. Ne bit hudauser posted image .

Klaudia, takšno slikco z neta že. Kaj pa fotografijo z računalnika? Sem hotla pripopat fotko s copy/paste, pa mi je zbrisal celotno besedilo, slike se pa sploh ni videlouser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
   RE: Desetke007
11.1.2008 11:26:16   
majoli
Naš mali je pa danes prvič prespal celo noč. Jupi! Upam, da bo takih noči še veliko, ker čeprav je on spal, sem se jaz zbujala skoraj vsako uro in poslušala in se čudila, da Maks kar spi in spi. Bom najbrž rabila nekaj časa, da se sprostim in spim celo noč (če bo seveda sine dovolil).

Baby vac; Maksu sicer potegne ven tisto kar je v nosnicah, ampak se vseeno sliši, da mu še vedno ostane ful sluza in ga ovira pri dihanju. Mogoče ne uporabljam zadeve pravilno. A date nastavek v nosnico ali ga samo prislonite k nosnici? A vaši user posted image kaj jokajo? Koliko časa čistite? Hvala za odgovore.

Lep dan!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
   RE: Desetke007
11.1.2008 11:26:30   
kasija78
Sem si vzela čas in pogledala vse fotke in filmčke user posted image user posted image user posted image

2ursae kateri sistem za prečiščevanje vode imate in a je dober?

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
   RE: Desetke007
11.1.2008 11:57:03   
mišk
Majoli, jst imam za čiščenje noska enga firme Rotho, kupila sem v BC. Je pa tud tak princip, da sam vdihneš v sebe in izpihaš nosek. Ful sem zadovoljna z njim, saj potegne neverjetno velike smrkelčke ven, take, ki se jih sploh ne vidi, tako globoko noter so.
Je pa res, da tudi Dona vsakokrat joče, ko se spravim to delat. Mislim pa da zaradi tega ker ji gre na živce, ne pa zato ker bi jo bolelo.
Jst tisti aspiratorček prislonim na nosnico, tako da jo celo pokrijem. No, lahko bi se reklo, da ga dam skoraj v nosek.


(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
   RE: Desetke007
11.1.2008 12:25:45   
mehurčica
Jasna, David skače v dnevni sobi kar tako. Visoko, ne?


Noa1, Lane31, jaz sem tudi za srečanje.Določita datum in plac. Samo v Europarku ne bi, lepo prosim. Lahko v Koloseju rajši, tam ko majo mehke stole.user posted image


Čiščenje noska s sesalcem: jaz ji prislonim, včasih pa dam čisto na nosnico - da jo zapre, ampak to samo na kratko, da ji ne potegne celih možganov ven.user posted image Odkar ji s tem čistim sploh ne joka več. Tud če ji kdaj še pred spanjem s Chiccotovim ne joka več in lepo počaka, da ji očistim.


Zdaj pa že morem it. Če bom sploh mela danes čas za kako kuhanje......verjetno ne...


_____________________________

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
   RE: Desetke007
11.1.2008 14:00:18   
mehurčica
A ima še katera ob večerih HUDE glavobole? Jaz sem včeraj mislila, da mi bo glavo dobesedno razneslo. Pa kr piskalo mi je v ušesih in oči so se mi od bolečine zapirale...sem mislila, da bom mogla v bolnico. Pol sem pa vzela 1,5 Lekadola in je bilo boljše - sem potem takoj lahko zaspala. Prej me nikoli ni bolela glava, mogoče ene 2x v življenju, sedaj pa že cel mesec. Samo kak dan me ne.user posted image


Pa bradavička me danes tak fejst boli in v spodnjem delu dojke, upam da niso kake glivice....ali mastitis v nizkem štartu.user posted image Je spala mala od 21h-3h in potem do 9h. Pa sem mela obe dojki zjutraj polni.


_____________________________

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1506
   RE: Desetke007
11.1.2008 14:12:29   
noa1
Mehurčica: super ideja za Kolosej....se sploh nisem spomnila....pa še blizu mi je. In kolikor vem, ti v kavarni dajo listek oz. ti štemplajo za zastonj parking (mi je teta enkrat razlagala).
No, jaz sem tudi za Kolosej....Lane31, ti pa sporoči, kdaj lahko dopoldan prideš.
Upam, da se čim prej rešiš glavobola (vem kako je nadležen), mastitis pa sem jaz že imela na začetku in me je full bolela dojka, pa vročino sem dobila 39,5C. In kolikor se spomnim sem imela prej ena dva dni zvečer tudi glavobole. Držim pesti, da ni nič hujšega.


Midve sva bili sedaj na sprehodu...sva lovili sonček...sedaj pa sem jo dala v ležalnik in se igra z obešenimi ropotuljicami. Zadnji mesec in pol se pokaka samo še v tem ležalniku, pa še to je na tri-štiri dni. Očitno je pozicija ta prava.

Grem še hitro kaj pojest, ker ko pride moj domov šibam na predavanja. Sem se odločila, da se resno spravim zraven in naredim še ta dva izpita (in enkrat pol še vse ostalo).

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1507
   RE: Desetke007
11.1.2008 14:57:07   
Jenny Anny
Vse naj naj tistim, ki danes praznujete!!user posted image user posted image
 
Pogledala sem vse filmčke, res so face tile vaši otročki, pa tud tisti, ki se smejijo so cool, saj bojo naši vsak čas takšni, ker čas res beži 100na uro.
 
Mi smo nekak boljš, ni več tistih hudih krčev izpred dveh dni, sploh se mi ne sanja, kaj ji je blo, da je tako hudo jokala.
 
Glavoboli, tud mene se zadnje čase lotevajo, pa slabost, pa kar nekaj, sem šla v lekarno in si kupila ene vitaminske tablete, pa da vidim, če bo kaj boljš.
 
Jasna hvala z nasvet, bom žačela z upoštevanjem čim prej, kajti moja hrbtenica že zares trpiuser posted image , sedaj je pa punca res že tolk stara, da je ne morem non stop nosit. Saj čez dan nama gre lepo, sam zvečer se ne moreva zmenit. Je pa zadnje dni full utrujena in zaspi že pred osmo, včasih tud že pred sedmo, pa do pol treh oz. pol štirih, da gre mamici na zizo, pol pa ob šestih vstane, tako kot oči user posted image , jo previjem, še mal na zizo, pa potegneva do kakšnih pol devetih, včasih pa tud ne. Skratka bolj kot se bližamo 3m, bolj stvari postajajo utečene in zadeve se umirjajo user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
   RE: Desetke007
11.1.2008 15:57:25   
skuštrana
Jasna, ja, rabim slikce, pa tvoje mnenje o nosiljkah zraven. Na mail mi pošlji, ti ga pošljem na zs.
Frizer - jaz sem Arsena vzela s seboj, je gospodič spal cel čas, tako da ni bilo panikeuser posted image

Naš Arsen, če kam gremo samo spi..Tudi po 5 ur skupaj, jaz včasih pomislim, da je že mrtev. Resno, prav takšna trenutna panika me zagrabiuser posted image Doma pa ne more čez dan naklanfat nič, ene 2-3 krat po 15 min in to je touser posted image Pol je pa tečen, ker je zaspan...Pri nas že 2 dni dežuje, bljek, in ne moremo nič kaj ven...Ni fajn, danes sva šla neke stopnice za hišo gledat, no, vsaj to, drugače bi bili cel dan doma...Pa po Lizo mormo v vrtec, se vsaj malo pretegnemouser posted image Zjutraj smo se skoraj zaspal, nas je Liza zbudila, se je kar sama zbudila za v vrtec. Sem full vesela, da gre rada tja, čeprav me je kar skrbelo kako bo....

Glavoboli,mene je pri Lizi ene 2 meseca po porodu parkrat svinjsko bolela glava, samo je potem minilo samo od sebeuser posted image Kaj pa vem, mogoče kakšno neravnovesje s hormoni, če te boli vsak dan..ali pa preutrujenostuser posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
   RE: Desetke007
11.1.2008 16:00:59   
skuštrana
Jasna zateuser posted image Ja sem se tu naučila lepit slikce. ni težko

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1634010

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
   RE: Desetke007
11.1.2008 16:45:46   
lane31
Evo naju iz spehoda 3 urnega po samem sončku user posted image user posted image user posted image  To je danes prava bomba vitamina Duser posted image
Joj si želim da bi trajalouser posted image

Glavoboli - mene strašansko boli glava cel teden pred menzesom...pa me prej nikoli ni....no morda v najstniških letih....tako da predvidevam da so hormoni
krivi in kot zgleda nas jih več ima te težave....če pa še dojiš pa je hitro lahko kerega vitamina premalo, sploh ker ne smeš vsega jesti

Srečanje MB - Super smo že 3...jaz tudi nisem za evropark...kolosej bo fajn, pa še teraso imajo krasno- v primeru sončka user posted image
Datumi pa mi ustrezajo - 21, 22 in 24.12 ...dalje pa vedve povejta
Pa prijave še tudi sprejemamo user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
   RE: Desetke007
11.1.2008 17:30:04   
mehurčica
Jaz sem za 22.1., ob 11h. 24.1. je namreč četrtek in telovadba.

Tiste ki hodite v LJ k Štorklji na telovadbo z dojenčki: kako je? Ste zadovoljne? Koliko in kaj delate? Meni je to včeraj bilo preveč na izi. Bom verjetno samo ta mesec hodila. Fajn mi je edino zaradi druženja, pa mamice so tam s podobno starimi dojenčki. Samo da pa bi plačala 28€ za to kar tam naredim, to pa se mi zdi škoda. Sem pač športnica in sem pričakovala malo več.


Joj, Skuštrana, jaz še vedno nimam kake dobre slike. Danes je bil tak lep sonček, pa s slingom sem bila zunaj, ampak nisem mela koga da bi me slikal. Bom probala čez vikend kako fajno, če bo še kaj sončka sploh. Sem pa totalno navdušena. Res. Mi je ful žal, da ga nisem že pri Davidu imela. Že sedaj ga ne morem prehvalit, kaj šele po kakem letu uporabe.user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
   RE: Desetke007
11.1.2008 17:37:43   
lane31
Meni je prav...še Noa1 pove,pa je user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1513
   RE: Desetke007
11.1.2008 17:40:42   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana



Naš Arsen, če kam gremo samo spi..Tudi po 5 ur skupaj, jaz včasih pomislim, da je že mrtev. Resno, prav takšna trenutna panika me zagrabiuser posted image Doma pa ne more čez dan naklanfat nič, ene 2-3 krat po 15 min in to je touser posted image Pol je pa tečen, ker je zaspan...Pri nas že 2 dni dežuje, bljek, in ne moremo nič kaj ven...Ni fajn, danes sva šla neke stopnice za hišo gledat, no, vsaj to, drugače bi bili cel dan doma...Pa po Lizo mormo v vrtec, se vsaj malo pretegnemouser posted image Zjutraj smo se skoraj zaspal, nas je Liza zbudila, se je kar sama zbudila za v vrtec. Sem full vesela, da gre rada tja, čeprav me je kar skrbelo kako bo....

Glavoboli,mene je pri Lizi ene 2 meseca po porodu parkrat svinjsko bolela glava, samo je potem minilo samo od sebeuser posted image Kaj pa vem, mogoče kakšno neravnovesje s hormoni, če te boli vsak dan..ali pa preutrujenostuser posted image

Eni je enaka kot Arsen. Zjutraj se je dojila na 1 uro, nazadnje jedla ob 14h, vmes sva šli po Davida v vrtec, ga peljali na telovadbo, pol sem jo pa odložila k oknu in pokrila in še sedaj tam spi. Pa vmes ko sem jo prelagala iz avta v sling, iz slinga v avto, pa spet obratno, pa pol v telovadnici spet ven iz slinga in nazaj not,...je ves čas spala!user posted image Doma pa zelo težko kdaj da spi skupaj 1 uro.

Glede glavobolov pa upam da se kmalu nehajo. Mogoče je res preutrujenost, ker grem včasih že čisto preko sebe. Vitamine pa nonstop nekaj jem - tiste od A do Ž in sirup Omega3.


_____________________________

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
   RE: Desetke007
11.1.2008 18:25:19   
breta
mi smo se tudi rodili oktobra in to je Tajda 15.10.2007 (50cm in 3040g)user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
   RE: Desetke007
11.1.2008 18:31:26   
micla







Helo klepetulje.

Je videt, da je bolj slabo vreme, k tolko pisarite. Lih da sem vas prebrala, pol pa ko sem tela kaj napisat, pa pride vedno kej vmes.

No tudi mi smo imeli posvetovalnico ta teden in smo veliki 59,5cm in težki 5.500g.  Torej smo se spet zredili samo za 500 g, ma smo se s peditrinjo zmenle, da je pač dovolj, glede na to, da je naša punca vesela in zadovoljna. Pač ne bo prou strogo po tabelah. Tako da si je mamica malo oddahnila in zdej se ne sekiram več tolko, če mi pač poje samo 100 na obrok in sem sklenila, da sploh ne bom več čekirala na tiste tabele pri adaptiranih mlekih, ker tisto je kar neki. Moja punca pač ni po jusu. user posted image  

Smo bili tudi cepljeni in je blo vse OK, čeprav smo dobile za vsak slučaj svečke. Je bla edino bolj razdražena, ma je tudi hitro zaspala zvečer, tko da sploh super.

Lane31.....sm tudi jst zamenjala cucelj na 2 in je malo bolje. Ji pa tudi vsakič pred hranjenem namažem dlesni s calgelom in je bistveno bolje. Zgleda da so jo noro bolele dlesni in ji je to nagajalo ko je vlekla, ker zdej ko jinamažem lepo vleče, prej pa se je upirala in si tlačla rokice v usta namesto flaške. Samo še vedno ostane uganka, zakaj pa čaj je vseeno vlekla. Itak da čaj lažje izteka ker je redek in ni treba tolko vlečt, al pa ji calgel tko spremeni okus v ustih, da niti ne ve, da sem ji mleko poturila, pol ko ugotovi, pa itak že večino poje.  Ja, je naša princeska polna fint, ma je njena mama še bolj. user posted image  

Študentke....kako ste kaj ble pridne danes?   Me veseli,da se tudi tle gor spodbujamo, ker sicer se bomo res težko spravle (vsaj zase vem, da je tko).   Jst sm se lotila diplomo pisat, ma to samo zato, ker sem že dvakrat podaljšala knjige in zdej sem se v knjižnici zmenla, da mi jih pustijo še za en mesec in res ne bi rada, da gre še ta mesec mimo brez da kej nrdim. Zenkrat imam nakracano kazalo. Ja no, en začetek pa je le. user posted image

Grem še malo pisat, dokler princesa pančka.   Pa se potem javim na raport.

_____________________________

micla

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1516
   RE: Desetke007
11.1.2008 18:39:51   
maja zarja
Oj čvekice! Moram povedati da smo imeli danesUZ kolkov pa je vse ok. Tak da imamo od danes naprej svobodno ritko.user posted image je kar bolj živahna brez teh plenic. Mamica pa je vesela da bo manj likanja in pranja,hura. Povejte mi kaj še ima katera nosečniško črto na trebuhu,me fulll zanima.Jaz imam še vedno kako kod pred porodom,še nič ni zbledela.Kaj je to normalno tak?user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
   RE: Desetke007
11.1.2008 19:02:41   
majoli
Breta in Tajda dobrodošli.

maja zarja, jaz imam tudi še vedno nosečniško črto, ampak počasi bledi.

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
   RE: Desetke007
11.1.2008 19:39:59   
Klaudia
             user posted image       

36 user posted image       26 user posted image          13 user posted image

18.09. pingiJAKA
             rojstvo: 2980g, 51cm
           1.mesec: 4210g, 54cm
           2.mesec: 5110g, 59cm
           3.mesec: 6780g, 64,5cm (3m+3t)
 
24.09. orka** , ANEJ
             rojstvo: 2530g, 47cm
           1.mesec: 3100g, 51cm
           2.mesec: 4500g, 55cm
           3.mesec: 5700g, 58cm

30.09. pony, SARA
             rojstvo: 3650g, 53cm
           1.mesec: 4180g, 54cm
           2.mesec: 4950g, 57,5cm

03.10. Klaudia, LIA

             rojstvo: 4030g, 53cm
           1.mesec: 5100g, 57cm
           2.mesec: 5840g, 59,5cm
           3.mesec: 6535g, 63,5cm

03.10. suzanamaiZOJA
             rojstvo: 2510g, 49cm
           1.mesec: 4320g, 52cm
           2.mesec: 5130g, 54,4cm

03.10. tave, TEJ
             rojstvo: 3360g, 52cm
           1.mesec: 4760g, 56cm
           2.mesec: 6000g, 60cm
    
06.10. MiclaELENA
             rojstvo: 3600g, 52cm
           1.mesec: 4535g, 55cm
           2.mesec: 4990g, 58cm
           3.mesec: 5500g, 59,5cm
 
07.10. maja zarja, ZARJA
             rojstvo: 2660g, 49cm
           1.mesec: 3850g, 52cm
           2.mesec: 4880g, 56,5cm

11.10. skuštrana, ARSEN
             rojstvo: 3740g, 55cm
           1.mesec: 4840g, 58cm
           2.mesec: 6070g, 62cm 

11.10. Kasija 78ELIAN
             rojstvo: 3840g, 54cm
           1.mesec: 4800g, 57cm
           2.mesec: 5350g, 59cm

11.10. kmarijaNINA
             rojstvo: 2990g, 50cm
           1.mesec: 3720g, 52,5cm
           2.mesec: 4400g, 57cm

13.10. oktoberkaZARJA

             rojstvo: 2890g, 50cm
           1.mesec: 3600g, 54cm
           2.mesec: 4240g, 57cm

13.10. JasnaNELI
             rojstvo: 3950g, 54cm
           1.mesec: 4980g, 55cm
           2.mesec: 5680g, 58cm 

14.10. metkica1LUNA
             rojstvo: 3070g, 50cm
           1.mesec: 3860g, 55cm
           2.mesec: 4680g, 57cm

14.10. PandicaZALA
             rojstvo: 3900g, 52cm
           1.mesec: 4370g, 55cm
           2.mesec: 4760g, 57cm 

14.10. majoli, MAKS
             rojstvo: 3880g, 53cm
           1.mesec: 5200g, 57cm

15.10. janjaURBAN
             rojstvo: 3950g, 54cm
           1.mesec: 4700g, 57cm
           2.mesec: 5660g, 61cm

15.10. miškDONA
             rojstvo: 3300g, 51cm
           1.mesec: 4020g, 54cm
           2.mesec: 4770g, 60cm 

15.10. breta, TAJDA
             rojstvo: 3040g, 50cm
           1.mesec: ?
           2.mesec: ? 

16.10. UlaaNIK
             rojstvo: 2720g, 48cm
           1.mesec: 3550g, 52cm
           2.mesec: 5250g, 56cm 

17.10. *Lana*TEVŽ
             rojstvo: 3050g, 48cm
           1.mesec: 4500g, 52cm
           2.mesec: 5800g, 56cm

17.10. noa1AJŠA
             rojstvo: 3590g, 48cm
           1.mesec: 4500g, 53,7cm
           2.mesec: 5875g, 58,5cm

18.10. JennyAnnyLANA
             rojstvo: 3240g, 51cm
           1.mesec: 4430g, 58,5cm

19.10. mehurčicaENI
             rojstvo: 3340g, 50,5cm
           1.mesec: 4500g, 54cm
           2.mesec: 5100g, 59,5cm

19.10. ULLA K.FILIP
             rojstvo: 3570g, 51cm
           1.mesec: 4500g, 53cm
           2.mesec: 5300g, 57cm

22.10. valčiNINA
             rojstvo: 3450g, 50cm
           1.mesec: 4250g, 55cm
           2.mesec: 4790g, 55,5cm

22.10. 2ursaeBOR
             rojstvo: 3750g, 53cm
           1.mesec: 4700g, 57cm
           2.mesec: 5930g, 61cm

23.10. drobižekŽIVA
             rojstvo: 3140g, 54cm
           1.mesec: 3680g, 54cm
           2.mesec: 4320g, 56,5cm

24.10. DaschiZAIRA

             rojstvo: 4080g, 53cm
           1.mesec: 5120g, 56cm
  
25.10. dittaZOJA AIKEN
             rojstvo: 3100g, 48cm
           1.mesec: 4250g, 54cm
           2.mesec: 4900g, 56,5cm 
 
26.10. sanosan, BRINA
             rojstvo: 3220g, 49cm
           1.mesec: 3780g, 55cm
           2.mesec: 4850g, 58cm

28.10. SparkALINA
             rojstvo: 3670g, 51cm
           1.mesec: 4290g, 53,8cm
           2.mesec: 5050g, 55cm

29.10. živaANŽE
             rojstvo: 3810g, 52cm
           1.mesec: 4820g, 56,5cm
           2.mesec: 6100g, 61cm

30.10. lane31ANETA
             rojstvo: 3650g, 50,5cm
           1.mesec: 4350g, 54cm
           2.mesec: 5400g, 59cm

03.11. mama06, JERNEJ
             rojstvo: 3400g, 49cm
           1.mesec: 4710g, 57cm

05.11. zivepoPIA
             rojstvo: 4055g, 51cm
           1.mesec: 5150g, ??cm








ROJSTNI DNEVI MAMIC:

11.01.1974     Ulaa
29.01.1982     mišk
12.02.1986     Klaudia
14.02.1976     lane31
19.02.1979     drobižek
09.03.1973     janja
02.04.1976     jasna
08.04.1974     tave
06.05.1985     oktoberka
07.06.1979     Jenny Anny
10.06.1974     ditta
20.06.1979     valči
23.07.1978     mehurčica
24.07.1985     maja zarja
05.08.1979     sanosan
15.08.1980     metkica1
24.09.1975     noa1
03.10.1973     suzanamai
21.11.1977     2ursae
24.11.1986     zivepo
26.11.1979     pingi
01.12.1977     skuštrana
02.12.1975     majoli
10.12.1978     *Lana*
11.12.1979     Pandica
30.12.1978     kmarija

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
   RE: Desetke007
11.1.2008 19:50:27   
noa1
Jaz sem tudi za 22.1 ob 11.00, pa še fajn blizu mi je. Kaj dobimo pa se v oni kavarni v pritličju? Saj ni panike, vaju bom že našla. Se prav veselim.
Pa Mehurčica, tebe bi prosila, če lahko sling zraven prineseš, da naju (no, vsaj mene) prepričaš, kak je fajn, da si ga končno nabavim.

Črto ima jaz še malo vidno in tudi počasi bledi.

Vitamini: jaz sem si kupila napitek za doječe matere ampak je zelo drag pa še samo za tri dni je. Sem v enem darilnem paketu enkrat dobila NeoVin tablete in kapsule in sem si ga šla danes spet kupit...se mi zdi da sem se takrat ko sem jih jedla, boljše počutila. Bomo videli sedaj, če kaj pomagajo.

TOREJ
Srečanje Kolosej MB:
22.1. ob 11.00
- Mehurčica
- Lane 31
- Noa1

Še katera?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
   RE: Desetke007
11.1.2008 20:33:19   
tave
Hoj!

Še pozderav od mene. Tej je imel učeri cepljenje. Vse je bilo ok.

Klaudija - naše mere pri 3 mesecih: teža 7100, višina 63 cm.
Ko me je dr. vprašala koliko je težek sem jest rekla da je preveč, pa me je skori najurila, da pri dojenčkih ni nikoli prveč in da jim ne omejujemo hrane. Tako da nimam slabe vesti da ga preveč futram

Filmčki so kjut.

Srečanje midva ne moreva edino 16.1., ker ima Tej UZ kolkov.


uživajte

lp, tave

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
   RE: Desetke007
11.1.2008 20:47:11   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: maja zarja

Oj čvekice! Moram povedati da smo imeli danesUZ kolkov pa je vse ok. Tak da imamo od danes naprej svobodno ritko.user posted image je kar bolj živahna brez teh plenic. Mamica pa je vesela da bo manj likanja in pranja,hura. Povejte mi kaj še ima katera nosečniško črto na trebuhu,me fulll zanima.Jaz imam še vedno kako kod pred porodom,še nič ni zbledela.Kaj je to normalno tak?user posted image


Mi imamo 25-ega  kontrolo....a ni hecno jih brez planičk nosit...meni se zdi kot da je nimam za kaj prijet user posted image  ,se mi zdi da bo njej bolj fajn kot mami user posted image
Pleničke me niso utrujale,ker jih nisem likala- razen prvih 14 dni user posted image ...se mi je zdelo čisto odveč to.
Črta....še vedno tukaj....pa trebuh tud user posted image ...no seveda ne samo trebuhuser posted image
Barem strije ni dobene user posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
   RE: Desetke007
11.1.2008 21:13:26   
2ursae
evo, se tle še ena študentka na kratko javi, pol pa za knjigo.

ful ste pridne, lepo čvekate, dobrodošle nove babe user posted image user posted image .

saj vem, da je bilo ljubljansko srečanje pred kratkim, pa ker sem ga žal zamudila, se ful ogrevam za ponovno snidenje v bližnji prihodnosti. Bi šlo user posted image ? Vidim, da se menite za po 21. ... jaz 23. ne morem. A lahko pol 22?

orka, ful sem za grosupeljski kofe, daj povej, a si mislila z obema prit? Da bi imel moj Anže kakšno družbo user posted image . Bi bilo najboljš it v Lumpijev kotiček, kaj praviš?

vprašanje za vas, ki že imate starejše otroke: kdaj (pri kateri starosti) pride na vrsto ta tretji avto sedež (če računamo, da je prvi lupinca, pol je un za malčke)? A je pol že jahač, al je še kakšen sedež vmes.

Naš Bor ima že ful akcije pod igralnico - sicer še nič kaj preveč ne udarja, sam ful zavzeto študira svojo roko, pa igračke ... ko bo imel zračunane vse fizikalne faktorje, ki so potrebni za to, da mala rokica udari po igračkah, bo pa začelo padat, prej ne user posted image .

nočko, knjiga že nestrpno kliče, sem jo včeraj zanemarjala, ker sem bila čist utrujena in sem šla že ob desetih spat (sicer študiram tam nekje do polnoči user posted image ). Pa ostale ta pridne, vam gre?

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 11.1.2008 21:17:28 >


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
   RE: Desetke007
11.1.2008 22:45:44   
janja
2ursae - 3. avtosedež pride v poštev nekje po 4. letu starosti oz. če je otrok težji od 18 kg. Mi smo ga ravno lani zamenjali, ampak nismo kupili samo jahača. Men se zdi, da je vseeno bolje, da ima otrok še orenk sedež - mi ima zdaj Concord Evo pro Lift. Všeč mi je, ker ima še bočno zaščito, pa tudi naš Andraž dostikrat zaspi v avtu in se tako lahko še vedno kam nasloni.

srečanje - a ste pol za 22.1. isto mesto ista ura. Kajti mi naslednji teden ne moremo. Andraž je namreč zbolel - viroza, pa bi ga rada pozdravila, ker gre 21.1. na zimovanje in se že zelo veseli. Pa še Urban ima 15. UZ kolkov, 17. pa posvetovalnico in cepljenje (upam, če ne bo treba prestavit, zaradi Andraževe viroze).

mišk - A si že naročila kaj od Quelle? Men se nič kaj ne dopade, za otroke je pa itak slaba ponudba.

breta - dobrodošla. Naši imajo pa na isti dan RD.

Zdaj grem pa spat. Zadnje čase sem tako utrujena - ne vem a mam tisto spalno bolezen, ko me naenkrat kar zmanjka. Da ne govorim, da pri dojenju skoraj vedno zaspim. Si bom nabavila nekaj vitaminov, pa bom videla, če bo kaj bolje. Glava pa mene skoraj ne boli, mogoče 2x v 4-ih letih?


...nočkouser posted image



_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
   RE: Desetke007
11.1.2008 23:27:50   
živa
Nekaj se me je lotilo, tako da me danes v grlu praska, kašljam in imam vročino user posted image . Pa mali ima zadnje dni neko čudno finto zvečer: lepo zaspi ok. 20h, čez kake pol ure je pa že pokonci in potem se mi zvija, joka, čveka, se doji in podira kupčke ali poliva do kakih 23h. Sploh ne vem, kaj naj naredim, da bo ob 20h lepo zaspal za noč. Ko se zbudi, grem v spalnico, ga tam v temi in tišini podojim, ampak tudi to ne pomaga, ker ga očitno nekaj matra, revčka user posted image .

Dajte mi povedat, a so vaši user posted image  kdaj taki, kot bi imeli doma še enega user posted image ? Jaz sem prejle čisto ven padla, o podrobnostih pa raje ne bom, ker je vse skupaj že preneumno.

Kasija, škoda, da nisi šla še malo po BTC-ju, ja, s cimro sva šle v Emporium po en modrc za dojenje pa v Műllerja po plenice.

Srečanje: a 22. je torek? Bom prosila taščo za varstvo večjega in če bo vse ok, pridem. 

Študentke: prebrala nisem niti celega članka, tako da danes nisem bila nič pridna user posted image .

Nisem v najboljši koži, tako da grem najbrž kar spat.

Lp,

živa

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Imena za fantke grškega izvora
Grčija je država s starodavno kulturo, s katero so povezana lepa ženska in moška grška imena bogov in mitoloških bitij. ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




tašča in pospravljanje?
tailor

ali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju?

da (11%)

ne (41%)

včasih (10%)

nikoli (18%)

nočem pomoči (19%)


Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!