2ursae
|
evo, malecki je spet zaspal, ta velik tud še drema, pa sem mal skočila gor pogledat . Smo imeli kar pestro noč, tamali se je dojil od polnoči do sedmih sigurno petkrat (ur ne vem, ker za dojit ne dam gor oča, brez njih pa niti slučajno ne vidim na uro ), pa se je vseeno zgodaj zbudil in sva vstala, čeprav sem ga lepo prosila, da še mal potegne . Naš je pa nekaj pogruntal, da se ne bi več nosil. Že parkrat se mi je zgodilo, da je protestiral, če sem ga vzela iz lupince. Ful zna bit priden, lepo čiča v lupinci in me gleda, kako delam kosilo, pa kako jemo. Se spomnim pri Anžetu, kako sva z možem kosila - eden je jedel, druga pa malega ujčkal, ker ni bilo variante, da bi mal počakal. Včeraj mu je med ležanjem pod gymom uspelo, da je brcnil v igračo in je potem kar naprej z nogami nabijal v svoje viseče igrače. Je ža mal pogruntal, kako se reči streže. ležanje: spi mi v glavnem na hrbu, čerav ga vedno položim na bok. Ga pustim, da se namesti, kot mu paše, se s tem ne obremenjujem. obračanje in kravce: kravce mu gredo res dobro, ga moram danes prav slikat . Ful se trudi, da bi se obrnil s trebuha na hrbet in mu tudi uspe, sam mal ga še moram usmerjat, da se mi pri tem ne usločuje preveč. Pa moram rečt, da je že kar pokapiral, kako je prav. jasna, tvoje dete je pa res omagalo pod gymom , je očitno res pridno telovadila . mišk, če bi bila bundica poceni, bi jo kar vzela. Jaz naredim tako, da pogledam krivuljo rasti in vzamem pol oblačilo tiste tistovelikosti, ki jo razberem iz krivulje. orka - saj ne vem, če sem si prav zapomnila, ampak ful se mi zdi, da si ti enkrat omenila, da bo tvoj prvi otroček imel jeseni dve leti in pol - kakšno imaš pol razliko med otrokoma? lepo se mejte danes na