|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
10.1.2008 17:12:54   
Klaudia
lane31 - ful je dobra. Naša se tut tko pogovarja. Ampak najraje z očijem user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
   RE: Desetke007
10.1.2008 19:59:02   
skuštrana
Mehurčica, melem imajo v lekarnah, samo ne vem koliko kaj stane pri nas, tle na hr je cenejši. Imajo tudi tako mini pakiranje, pa lahko z njim probaš, da ne takoj velikega kupiš. Kaj pa Welleda kozmetiko si probala? 

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
   RE: Desetke007
10.1.2008 20:41:09   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Kaj pa Welleda kozmetiko si probala? 
Weledo poznam ja. Imamo za Davida zobno pasto in kremo za ritko smo meli včasih in je SUPER, ampak draga na žalost. Za obraz pa še nismo probali. Komaj čakam na sredo, ko imamo P.

Lane31, Aneta je prava faca. Kak sem se nasmejala.user posted image Tako je delal David ko sem mu probala dat vodo pri 4,5mesecih. Ni šans, da bi pil kaj druga kot moje mleko in se je samo pačil zraven.


quote]IZVIRNO SPOROČILO: valči

Mehurčica,
tvoja je pač močna,bravo!Kje jo pa imaš,da to dela?Na postelji je naši premehko,na sušilnem stroju v kopalnici,ko jo trenutno še previjam,je premalo prostora.Ko bo šla na previjalno,ki je v Larini sobi,bo verjetno kaj uspeha.

Eni se je začela obračat na previjalni mizi. Na videu se obrača na Davidovi postelji in je kar trdna. Drugače jo pa že dajem na blazino na tla.


Joj, Eni je že malo čez osmo zaspala, kar ni dober znak. Se potem vedno zbudi okoli devetih in ne more spat do 23h, 24h.user posted image Morem jo obvezno dat spat ob 18h, da gre potem ob normalni uri spat. In danes je spala samo 20min. Ponavadi spi vsaj 45min in jo potem lahko lepo na izi začnem rihtat malo po sedmi in ob 20h uspavat.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
   RE: Desetke007
10.1.2008 20:52:59   
skuštrana
Pri nas je pa sedajle tak blažen mir, Liza spi, Arsen tudi, mož je na košarki user posted image jaz bi morala pa nekaj prevest iz hr v slo pa se mi ne da user posted image user posted image Jutri je nov danuser posted image Je pa tale mir kar malo moteč, se sprašujem kdaj bo miniluser posted image Grem še malo po netu brskat...




_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1479
   RE: Desetke007
10.1.2008 21:10:04   
maja zarja
Lane 31-lepa filmčka, moja user posted image se tudi tak pogovarja ampak samo z mano pa če je ful dobre volje še včasih z atijom.

Naša ima pa zdaj novo foro. Samo mene vidi in nihče drugi se je ne sme niti dotakniti.Sploh ko je zaspana danes sem jo mogla nosit in se z njo pogovarjati od 18-20 h. Potem pa je končno omagala in zaspala.Na mojega je kod da bi bila ljubosumnauser posted image kadar se ona odloči se midva ne smeva pogovarjati. Hoče me samo zase. Kaj se še kateri dogaja podobno?Me danes od teh njenih for kar križ že boli.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
   RE: Desetke007
10.1.2008 21:41:08   
noa1
Mi smo pa sedaj prišli domov iz obiska in malecka spi kot polhec. Sem jo slekla pa se sploh ni zbudila. Samo jo moram še preobleči v pižamo in previt pa je sedaj ne bom budila. Uh,..ne vem kdaj je bil tak mir doma.

Mehurčica: a boš naslednji teden tudi šla na telovadbo? Se ti pridružim.

Lane 31: naša ima tudi svojo zaupnico... rumeno kravico. Ji zmeraj nekaj pripoveduje in se ji smeji in z njo je tudi lahko budna v postelji, ker drugače to ne gre. Drugače pa spušča iste glasove kot tvoje in še gruli zraven....joj kak so sladki

Danes sva šli potem vseeno ven na sprehod, čeprav je bilo tako pusto in sivo. Sem se vsaj jaz malo pretegnila.

lepo spančkajte in mirno noč

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
   RE: Desetke007
10.1.2008 22:06:55   
janja
srečanje - Punce, vas je bilo danes lepo spet videti. Škoda, da sem tako hitro odbrzela. Nič hudega. Odpiram nov termin - čez 14 dni? Jaz 15. in 17.1 ne morem, tam od 21.-25.1. pa bi mi ustrezalo. user posted image

Urban je pa danes tako lepo zaspal. Upam, da bo tudi čez noč mirno. Sicer pa je odkril dudico in od takrat je na svetu večji mir. user posted image






_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
   RE: Desetke007
10.1.2008 22:17:24   
Klaudia
Punce imam eno prošnjo oz. vprašanje za tiste ki živite v LJ ali okolici. Naredila bi predstavitev plastične posode Tupperware, pa rabim še par udeleženk(cev). Če je katera za, naj se javi, da se zmenimo za termin. Ženska lahko naredi predstavitev od pon-pet po 16:30, ali pa v soboto kadarkoli.... ( http://order.tupperware.com/coe/app/home to je pa uradna stran) posoda sicer ni poceni, je pa ful dobra. Mi mamo doma že celo omaro user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
   RE: Desetke007
10.1.2008 22:21:47   
lane31
maja zarja - moji je hvalabogu vseeno kdo jo ima, samo da jo drži kot ona hoče...se pa v bistvu ne pusti nositi nikomur predlgo- do 20 minut pol pa zatečnari tak da jo vsak odloži user posted image ...pravi moja mama, da sem jaz bila ista, da se nisem pustla cartat user posted image ...Jaz zdaj že vem kdaj želi moje bližine rok in kdaj jo moram odložiti, če pa ne odreagiram nastopi glasen protest user posted image
Sem pa opazila, da me išče s pogledom,dobim hitro nasmešek ko me najde,ona pa nazaj kot puter stopljeno mamico user posted image

Hranjenje- res je bila le preutrujena, danes sem jo boljše opazovala in sva zvozile brez enega joka....pupa pa že trdno  spi od 20h user posted image

Skuštrana- ti kar uživaj pa raje kaki film poglej,ali pa se v banji odmakaj user posted image

Noa1- ni prav hecno kako se jim ena igrača priljubi, prav vsede v srce....vedno ji je kot da jo vidi prvič user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
   RE: Desetke007
10.1.2008 22:48:34   
skuštrana
Lane, tvoja pa ima frizuro na eni slikci..full dobro, kot da jo elektrika streslauser posted image
Našemu se pa pleđa dela zadajuser posted image , si je vse laske dol poribal...


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
   RE: Desetke007
10.1.2008 22:58:01   
živa
Na srečanju je bilo luštno, jaz sem potem še do 17h pohajkovala po BTC-ju za nujnimi stvarmi (plenice ipd.), mali je bil super priden in je spal. Tudi doma sva potem pojedla, čofotala v banji, se pocrkljala in nato je že pred osmo zaspal ... za pol ure. Nato ga je strašno zvijalo, dvakrat se je pošteno pokakal in nato sem ga do pol enajstih uspavala user posted image .

Jasna, kroje za pouch imaš tukaj: http://www.mammasmilk.com/pages/makeyourown.php.

Evo, spet sem četrt ure nazaj uspavala malega. 

Sem sama doma, večji je na počitnicah, možek na zabavi (se mi zdi user posted image ), grem uživat pred TV ali knjigo user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
   RE: Desetke007
11.1.2008 0:02:02   
kasija78
Glede srečanja - najprej bilo je super kot ponavadi. Prav upam, da se kdaj pridružite še druge, da se spoznamo. Pa prav lepo je opazovati vse user posted image  kako rastejo, ker tudi bolj opaziš, kako drugačen in večji je tvoj otrok. Pa tako so luškani, se mi zdi, da nekatere že kar poznam po značaju user posted image . Glede naslednjič jaz tudi ne morem 15. in 17. 1..  Ostali dnevi so mi vsi ok.
Živa škoda, ker tokrat nisem mogla iti z vama po btc-ju. Mogoče naslednjič? Sicer sta šli najbrž s sosedo novemberko.

Jasna in Pingi pa morda pride prav še kateri - tudi na tej strani so dobri kroji za vse vrste nosilk za otroke http://www.sleepingbaby.net/jan/Baby/index.html.
Mene tudi še kar mika poskusiti se v šivanju slinga, čeprav ga imam.  Za hobi user posted image .


(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
   RE: Desetke007
11.1.2008 0:09:09   
kasija78
Vidim, da sem sama gor ob tej pozni uri. Pa sem se spomnila še nekaj:

Arsen. Nina in moj Elian vse naj naj za tretji mesec starosti!

Ulaa vse najboljše za tvoj rojstni dan!
user posted image

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
   RE: Desetke007
11.1.2008 7:40:32   
oktoberka
Jutro!!
Čestitke vsem slavljencem!user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečanje ful super- Jasna  še enkrat hvala za vse!!user posted image user posted image

Suzanamai sem te pogrešala na srečanju.  Upam da je vse ok z vami (dolg se tud že nis javla)

Ponovno srečanje- js ne morem (bom spet brez avta), ker gre moj 19. za cel teden v Francijo bordat. Tko da se vam drugič pridružim.

Lane, Aneta je pravi cukček! Moja Zarja pa nima izbrane najljubše igračke ki bi se z njo pogovarjala, ampak se včasih z eno, včasih z drugo. Najraši se pa pogovarja z mano, pa z očijem, pa z ostalo familijo- s tistimi ki jih pozna in jih pogosteje vidi. Je pa prava klepetulja. Včas je kot strgan dohtar!user posted image Pomoje bo po menuser posted image user posted image

A ima katera še težave s krčki? Js mam namreč ene kapljice, ki bi jih z veseljem komu dala...

Lp


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
   RE: Desetke007
11.1.2008 7:50:48   
oktoberka
No, s kapljicami ne bo nič- so že oddane.user posted image

_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
   RE: Desetke007
11.1.2008 8:07:01   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Lane, tvoja pa ima frizuro na eni slikci..full dobro, kot da jo elektrika streslauser posted image
Našemu se pa pleđa dela zadajuser posted image , si je vse laske dol poribal...




user posted image user posted image user posted image user posted image  Prav zares zgleda tako ...si me nasmejala to jutro user posted image
Malo mi je čudno, da ima še vedno čist iste laske kot ob rojstvu le svetlejši so. rastejo pa nikamor ....zgleda da vse vitamine porabijo nohti ,te pa bi lahko na 3 dni strigla user posted image

Vam prav zavidam ta srečanja ....škoda da smo tako daleč narazen

Ja glede gvora otročkov....kak žalostno da ne razumemo kaj imajo za povedat user posted image ....tukaj pa ni nobena tehnika napredovala

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
   RE: Desetke007
11.1.2008 8:40:04   
Ulaa
O, najlepsa hvala za dobre zelje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz zelim malim user posted image user posted image user posted image vse naj za 3 mesece.

Nik ravno spi in sem se spravila malo za racunalnik pocekirat kaj pocnete.
Mi smo sredi selitvenega direndaja in komaj najdem cas za racunalnik. Sedaj hodim po trgovinah in kupujem manjkajoce stvari.
Vceraj smo bili z Nikom se na ORL tako, da je sel se en popoldan mimo. Je pa fino ker so nas potolazili, da ni kake panike, samo bomo imeli se vseeno en konkreten pregled.

Punce a vam tud cas tako hitro mine? Se mi zdi kot, da smo se vceraj pogovarjale o nosecniskih tezavah, sedaj so nasi user posted image pa ze trimesecniki.
Klavdija: ko gledam tvojo Lio, kako cmoka roko je, kot bi gledala nasega Nika, cist isto cmokljata user posted image user posted image

Sedaj grem pa eno tortico na hitro spect, da presenetim in posladkam moje moske, namrec taprav zur bom imela kasneje, ko bomo v novem stanovanju.



(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
   RE: Desetke007
11.1.2008 10:08:27   
noa1
Najprej čestitke vsem slavljencem: mamicam in user posted image

Lane 31: saj ni problema....a do MB lahko prideš? Pa se lahko štajerke na tem koncu dobimo...seveda to velja tudi za vse ostale (ki niste s teh koncev, pa lahko pridete)....
Se lahko dobimo npr. v Hiši dobrot na vrhu Gosposke ali pa v Sparu, kjer je lažje za parkirat za tiste, ki boste z avtom.
Sem že hotela prej to predlagat, pa si nisem prav upala...nisem vedela ali obstaja interes za to.

Da še malo našo pupo pohvalim. Včeraj je zaspala okoli polnoči in je spala do pol 7, se nahranila in spala do sedaj - 9.30 (kot mami),...sem jo previla in spet nahranla pa mi je spet zaspala in sem jo kar pustila, da se v miru umijem, najem in preberem kaj je novega.

Laski: laski naše user posted image  pa rastrejo, samo zelo počasi in ima tudi vedno bolj svetlejše, po oguljena je tudi že, ko pa zmeraj s to glavico levo pa desno suče

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
   RE: Desetke007
11.1.2008 10:34:23   
lane31
Super ideja Noa1....veš,da bi prišla....malo usklajevanja bo potrebno ker imava le en avto,a v popoldanskem času načeloma ne bi bilo težav,ali pa dopoldan tisti teden ko dela mož popoldan user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
   RE: Desetke007
11.1.2008 10:39:06   
drobižek
Dobro jutro še od mene!

Čestitke vsem, ki praznujete!user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa je nekako tako, da tudi spimo od 22.30. - 6.15 , ko sledi previjanje in hranjenje in potem še do 9.15. Sicer smo celo dopoldne skoraj budni in se igramo , pojemo in če je le lepo vreme gremo ven, sem pa zelo vesela, da celo noč prespimo. Tu in tam se še zgodi, če gremo prej spat, da jemo okrog treh ali štirih ponoči.

Luškani filmčki na youtube! Mi se tudi veselo pogovarjamo, opazuje vse okrog sebe in se je že začela malo zavedati in včasih želi kar po svojeuser posted image Prstki oz. ne prstki kar cele rokce so tudi skoraj nonstop v ustih - sem že gledala, če je kaj sumljivega, pa nič...moj brat je dobil že prvi zob pri 2,5 mesecev. Tako, da je vse možno. Itak so si pa dojenčki tako različni med sabo in ni nobenega splošnega pravila za vse...obrača se še nič ne iz hrbta na bok ali na trebuh..mislim pa , da bo kmalu. Poleg rokic v ustkih še mehurčke dela zraven in je prav hecnauser posted image

Sem videla, da se pogovarjate za srečanje v Mb. Jaz sem tudi Štajerka, zdaj pa preseljena bližje Lj in bi z veseljem prišla, ampak mi je še malo predaleč, mogoče malo kasneje, ko bo večja...sem glih nekje na pol poti med Lj in Mb....

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
   RE: Desetke007
11.1.2008 10:40:53   
noa1
srečanje MB: Zaradi gužve popoldan, bi bilo mogoče za naše user posted image  bolje, da se dobimo dopoldan. Ti povej kateri teden lahko prideš. Drugače pa če boste raje za popoldan tudi ni problema.
Midve imava 18.1. UZ kolkov, tako da takrat dopoldan jaz ne morem, drugače pa sem za.

Moja user posted image  še zmeraj spi...jo grem zbudit, ker drugače po zvečer spet lušno

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
   RE: Desetke007
11.1.2008 10:41:53   
jasna
Ojla čvekeuser posted image

2ursae, a ni fajn, ko lahko končno v miru ješuser posted image . Naša večerja včeraj pa: 3x sem vstala da brišem rito, 2x po kozarec vode, 2x mami jest bi šeuser posted image . Malecka pa ni zahtevala nič, čeprav drugače vedno postane lačna, ko se vsedem k miziuser posted image  in pol pač vsi naenkrat jemo.

noa1, samo, da gre na boljšeuser posted image

album - slikic ne spreminjam. Je pa res, da včasih noče sprejet fotke in se dajeva z netom kdo je bolj vztrajenuser posted image . Klaudia, kako pa prilepiš fotko v besedilo?

Mehurčica, slika, ko david skače, je the bestuser posted image . A to je po postli skakal?

Živa in Kasija, hvala za krojeuser posted image . Bom poročala, če mi kaj uspe skup spacat.

Oktoberka, na naslednjem srečanju lahko ponovivauser posted image . Sem pa dala različne slike s slingom v album. Malo si poglej, kako je zadevica uporabna tudi kasneje, da ga ne bi slučajno prodajalauser posted image . Škoda, da nimam nobene slike z deco na hrbtu. Smo prakticirali pri hoji na Rožnik, ko so male nogice postale preutrujene. Skuštrana, še rabiš kakšno fotko?

Lane, jaz bi se odvajanja nošenja pred spanjem lotila step by step. Najprej v naročju sede, nato leže, nato da ležiš zraven... V glavnem, vzami se dovolj časauser posted image .

Ulaa, jao. Sem ravno včeraj razmišljala, da sem že 4m doma. Kam beži časuser posted image

LP

< Sporočilo je popravil jasna -- 11.1.2008 10:42:18 >

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
   RE: Desetke007
11.1.2008 10:43:25   
Klaudia
Dobra novica za nas... user posted image  user posted image

Otroški dodatki bodo višji za 8,4 odstotka, dodatne dohodninske olajšave deležni zavezanci z dohodki do devet tisoč evrov

Pa še čestitke vsem ki imajo rojstni dan! user posted image  user posted image
user posted image

Ulaa - čas gre pa res ful hitro. Še dvakrat se bomo obrnile, pa bo konec porodniške in spet služba user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
   RE: Desetke007
11.1.2008 10:51:26   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

album - slikic ne spreminjam. Je pa res, da včasih noče sprejet fotke in se dajeva z netom kdo je bolj vztrajenuser posted image . Klaudia, kako pa prilepiš fotko v besedilo?



Najdeš jo nekje na netu, jo skopiraš (klik na desno tipko in copy/kopiraj), potem jo pa ko pišeš sporočilo samo prilepiš. (klik na desno tipko in paste/prilepi).

Sem tako napisala da bi moral vsi razumet...

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
   RE: Desetke007
11.1.2008 10:57:58   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Ojla čvekeuser posted image



Lane, jaz bi se odvajanja nošenja pred spanjem lotila step by step. Najprej v naročju sede, nato leže, nato da ležiš zraven... V glavnem, vzami se dovolj časauser posted image .

Ulaa, jao. Sem ravno včeraj razmišljala, da sem že 4m doma. Kam beži časuser posted image

LP


Si me najbrž zamenjala user posted image user posted image ....hvalabogu se moja sploh ne pusti nositi....no vsaj več kot 20 minut ne user posted image

NOA1- samo da zvem možev urnik pa ti sporočim....je res boljše dopoldan ker popoldan so že vsi user posted image  bolj ali manj sitni
Še katera za srečanje v MB ???????

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ko misliš, da ne boš več prespala noči ......
Ko se ti zdi, da ne veš več, kdo si, ko se nočeš videti v ogledalu. Ti si oseba, ki jo bom iskal, ko bom nekaj dosegel, ...
Kravje mleko nima dovolj hranil za zdrav r...
Pravilna prehrana malčkov po 1. letu je ključna za zdrav razvoj. Mlečne formule, kot sta Aptamil 1+ in 2+, zagotavljajo ...




Dojenje
agnes

Do kdaj ste oziroma nameravate dojiti?

Do štirih mesecev starosti. (20%)

Do šestih mesecev starosti. (18%)

Do enega leta. (47%)

Do dveh let. (11%)

Do treh let. (2%)

Več kot tri leta. (2%)


Število vseh glasov: 600

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!