|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
11.1.2008 11:33:27   
Anonimen
Pokovit, user posted image , hvala ti. Lepe slikice prilagaš. Se kar nasmejim ob tem.

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3351
11.1.2008 11:36:12   
Pija76
Pikovit  hvala za email. Zlata si! Bom jaz to danes ordinirat začela user posted image . Dan D sem mislila, kdaj pride user posted image , dan P pa poroke ja!

Dakec veš da se bodo odmrznili, saj greš pozimi, pa ne temperaturnih razlik! Misli pozitivno pa mora pol bit. Nič ne boš v riti, pol ko boš imela user posted image user posted image  pa boš malo, sam Amelio beri kaj vse že punca premišljuje!

No jaz sem pa osebnega z. poklicala in povedala kaj mi spet je pa je bila sestra full žalostna.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
11.1.2008 11:37:04   
pikovit
Jst sem pa ful vesela da se nam je oglasila napa Čarna.user posted image  tudi tebi nazaj.In vse dobro ti želim.Veliko mislim nate.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
11.1.2008 11:37:14   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Pri nas je tudi tako bedno vreme,da je človek čisto brez energije.

Enako pri nas! Kje bo jutri sonce?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
11.1.2008 11:40:51   
pikovit
Pija M pride tam okoli 30.jan., poroko pa bomo verjetno malo prestavili,ker nismo dobili gostilne oz. smo imeli pravo štalo.Tako da bo verjetno v začetku septembra.Dons greva pogledat še v Maksim pa bomo videli.Drugače pa bomo imeli pri Jezeršku verjetno.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
11.1.2008 11:42:04   
pikovit
Pija men je moj dragi obljubil,da greva jutri kan na primorje.Tam je vedno lepo.Sigurno boljše kot tu v Lj.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
11.1.2008 11:47:51   
Pija76
Pikovit Jezeršek je dobr ja, za Maksim pa ne vem, a je to v centru?
Tud jaz študiram če bi ga zasnubila da greva na morje. O septembra boš imela pa že kar ornk trebušček user posted image , a deklišna bo?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
11.1.2008 11:52:10   
Anonimen
Kdo je Čarna? user posted image

Pija, tud jst mislim, da se preveč sekiram za neki, kar še sploh ni. Sam take smo. Bomo skupaj držal pesti ko bom tko daleč. Pa hvala.
No, jst si že pa od nekdaj želim user posted image user posted image , pa mi moj govori če sem user posted image . Vidim pa sedaj, ko zveš da imaš dva, šele potem so polemike o tem, kako, vozički, Wc, ...kot naša Amelia.

To štorijo vam moram povedat. Lani maja, ko sem bila na IUI sem imala štiri res ogromne folikle in je G rekla, joooj, to so pa lahko četvorčki user posted image . Potem je poklicala še drugega G in je rekel, jooj to so pa res lahko četvorčki user posted image . No nakar jst rečem, poslušte jst si res želim user posted image user posted image , ampak user posted image user posted image user posted image user posted image  je pa mal preveč se vam ne zdi? Moj je bil čist user posted image .
No pol pa ni blo nič iz tega user posted image . Ni blo ne eno ne drugo.

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 3358
11.1.2008 11:54:41   
vijolica30
arneja imela sem 3x menopur, pred stopko so bili 4je ( 17-14 pa še tisti zanemarljivi po 3), na koncu je ostal le en 17mm, to je to...
gloria držim pestiuser posted image  in seveda za vse ostale...

lp

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
11.1.2008 11:57:28   
pikovit
Ja Maksim je v centru.Dekliščina verjetno bo.Iz tvojih ust v božja ušesa in b moj trebuh!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
11.1.2008 11:58:08   
pikovit
Eto zdej rem pa pospravljat in se beremo kasneje.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
11.1.2008 11:58:22   
lejla007
Dakec, sej pomoje bi pa pri taki novici, da so lahko celo user posted image user posted image user posted image user posted image , vsakega dedca vrglo user posted image
V tem postopku jih bosta imela pa spet toliko, da boš lahko ti dobila user posted image user posted image , pa še pingvinčki vaju bodo počakali za čez par let!

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
11.1.2008 12:01:45   
Anonimen
lejla007, pa naglas to povej, da bodo v user posted image  to slišal in uslišal. user posted image

(odgovor članu lejla007)
  Neposredna povezava do sporočila: 3363
11.1.2008 12:36:44   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Sayuri jaz bi te pa nekaj vprašala, če lahko. Povej mi prosim kakšne fizične aktivnosti so dovoljene pri začetni nosečnosti (6 tednov 5 dni)? S tem ne mislim na telovadbo, ampak tako težko je dobiti bebico, da me je že sesalec strah dvigniti in sesati. Mogoče sem preveč zaščitniška, ampak ne bi rada da se kaj zalomi.  Sorry, ker te gnjavim, samo nisem še nobenemu povedala, ginekologa imam komaj 22.1.2008, tak da ne vem koga naj kaj vprašam. A veš mogoče kako je z user posted image ?

pf, jst mislim, da moraš predvsem sebe in svoje telo poslušat. NIkar ne delaj nečesa, kar misliš, da ti je težko, da ne zmoreš. Jaz zaenkrat normalno sesam, zložim posodo v stroj.....ogromno opravil je mož prevzel - predvsem, ker mi smrdi (obešanje perila, likanje,pucanje wcja, brisanje po tleh....):sigurno pa ne dviguj česa težkega...
Glede user posted image  ni nobenih zavor, razen če ti bo tako predpisal ginekolog.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
11.1.2008 12:39:06   
Linda25
Sem že nazaj.

Vidim, da bo letos še nekaj porok. Jaz bom imela poroko 3.5. v Festivalbni dvorani.

Ali je katera že našla jogo za celice? Prosim, če mi katera pomaga.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
11.1.2008 12:45:18   
pikovit
O Linda potem bova pa letos Gospauser posted image A mi lahko kaj več napišeš o Festivalni dvorani?Prosim

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
11.1.2008 13:00:39   
gold fish
Dakec -mi smo imeli zamrznjene spermije, pa svežo mojo celico, pa sem sedaj user posted image .... Javi se mi na zs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
11.1.2008 13:05:12   
Linda25
pikovit,

ti napišem na zs. Kaj te pa zanima?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
11.1.2008 13:12:49   
KOSTANJ
Živjo, jaz se spet javljam. Ne vem, če se me sploh katera spomni. Jaz se dobro spomnim Abre - res mi je žal zate, Pikovita, Sayuri, Čarne, Blanč in Martinščica sta pa obe izginili...
Oktobra mi je padel v vodo prvi poskus IVFja, zdaj pa sem že v boju za drugega. Trebuh je že precej prešpikan, jutri mam pa UZ, da vidimo, če dobro nesem jajčka. Ampak neki nisem tko zagnana, kot sem bla v prvem poskusu user posted image  Punce, a se vam tudi to dogaja, da vsakič znovič pada optimizem?
Pivo sem že začela tankat - sej bom še kronik ratala! 

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
11.1.2008 13:21:13   
Pija76
Kostanj jaz se te spomnim, welcome back! Ja pivo je nevarno user posted image , pazi se ga! Beri kolk ga serjejo punce s pivom...Dejzi in Lejla sta zdele ta glavni!

Dakec Čarna je Črnitulipan, sej se jo moras spomniti iz oktobra / novembra.

Linda dej še meni na zs pošlji okol festivalne, čimveč kar veš, Pikovitek in Linda mogoče se vama tudi jaz pridružim, pr nama je tud debata....

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
11.1.2008 13:51:10   
Linda25
Pija76,

le pridruži se nam, mogoče pa še user posted image  uspe. Pošljem na zs info - malo kasneje oziroma jutri, če mi popoldan ne bo uspelo, velja?

Lp

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
11.1.2008 14:07:08   
Linda25
Pija76 in pikovit,

čimprej se dogovorite z gostincem, ker cene rastejo, zato priporočam, da se čimprej odločita in dogovorita vse potrebno. Prej ko imaš potrjeno ponudbo, bolje bo. Ostalo sem vama poslala na zs.
Lp

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
11.1.2008 14:46:00   
Anonimen
Pija, user posted image  ja ja seveda se spomnim črnitulipan. Nisem pa vedla za nick name. To je to!!!!

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3373
11.1.2008 14:51:51   
Anonimen
Gold fish, imaš zs. Pa hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3374
11.1.2008 14:54:18   
Anonimen
Kostanj, jst se te ne morem spomniti, se te bom pa od sedaj naprej. user posted image  Dobrodošla.

(odgovor članu KOSTANJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......