|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
10.1.2008 9:50:23   
jasna
Mišk, odvisno od številk. HM verjetno 80 kar ustreza, lahko pa vzemeš 86 in bo celo zimo prav.

Aja valči, meseci pri meni so pa poroka maj, fantička pa maj in apriluser posted image .

živa, a lahko prineseš s sebij pouch? Prosimuser posted image

LP

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
   RE: Desetke007
10.1.2008 9:51:53   
2ursae
evo, malecki je spet zaspal, ta velik tud še drema, pa sem mal skočila gor pogledat user posted image . Smo imeli kar pestro noč, tamali se je dojil od polnoči do sedmih sigurno petkrat (ur ne vem, ker za dojit ne dam gor oča, brez njih pa niti slučajno ne vidim na uro user posted image ), pa se je vseeno zgodaj zbudil in sva vstala, čeprav sem ga lepo prosila, da še mal potegne user posted image .

Naš je pa nekaj pogruntal, da se ne bi več nosil. Že parkrat se mi je zgodilo, da je protestiral, če sem ga vzela iz lupince. Ful zna bit priden, lepo čiča v lupinci in me gleda, kako delam kosilo, pa kako jemo. Se spomnim pri Anžetu, kako sva z možem kosila - eden je jedel, druga pa malega ujčkal, ker ni bilo variante, da bi mal počakal.
Včeraj mu je med ležanjem pod gymom uspelo, da je brcnil v igračo in je potem kar naprej z nogami nabijal v svoje viseče igrače. Je ža mal pogruntal, kako se reči streže.

ležanje: spi mi v glavnem na hrbu, čerav ga vedno položim na bok. Ga pustim, da se namesti, kot mu paše, se s tem ne obremenjujem.

obračanje in kravce: kravce mu gredo res dobro, ga moram danes prav slikat user posted image . Ful se trudi, da bi se obrnil s trebuha na hrbet in mu tudi uspe, sam mal ga še moram usmerjat, da se mi pri tem ne usločuje preveč. Pa moram rečt, da je že kar pokapiral, kako je prav.

jasna, tvoje dete je pa res omagalo pod gymom user posted image , je očitno res pridno telovadila user posted image .

mišk, če bi bila bundica poceni, bi jo kar vzela. Jaz naredim tako, da pogledam krivuljo rasti in vzamem pol oblačilo tiste tistovelikosti, ki jo razberem iz krivulje.

orka - saj ne vem, če sem si prav zapomnila, ampak ful se mi zdi, da si ti enkrat omenila, da bo tvoj prvi otroček imel jeseni dve leti in pol - kakšno imaš pol razliko med otrokoma?

lepo se mejte danes na user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
   RE: Desetke007
10.1.2008 9:52:42   
2ursae
jasna, meni pa album na RR ful nagaja - dej mi povej, v kakšno resolucijo si dala sliko, da jo je RR sprejel?

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
   RE: Desetke007
10.1.2008 10:02:24   
ajsika83
samo za info.v Hofru je od četrtka 17.1 v akciji inhalator okol 40 €. LP

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
   RE: Desetke007
10.1.2008 10:02:42   
noa1
Mi smo imeli tudi pestro noč. Pa prejšnji dve sta bili že kar OK. Sem ugotovila, da ne smem imeti prižgane male lučke (solne) pa je dosti boljše....samo ker sem jaz v mraku slepa je bila tista lička bolj zame kot zanjo.

Naša še spi, tako da Mehurčica, če greš k telovadbi...jaz tokrat ne bom uspela. Mogoče drugi teden...mi je skoraj malo prezgodaj, saj zaradi poznega uspavanja tudi dlje spimo. Sem pa ugotovila, da so definitivno krivi krči. Ubogica se full muči in potem tako milo stoka, da se mi srce para...Hja, saj bo tudi to minilo.
Pa tvoja ta mala je pravi cuker, pa tako lepo se že obrača. Naša se še ne zna prevrniti, kravice pa lepo pase in se nič ne pritožuje.


(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
   RE: Desetke007
10.1.2008 10:05:55   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

jasna, meni pa album na RR ful nagaja - dej mi povej, v kakšno resolucijo si dala sliko, da jo je RR sprejel?


Jst originalne velikosti nič ne spreminjam, pa so fotke velike najmanj 3MB. Samo je baje neka fora kje začneš fotke noter dajat... tukaj moraš že kliknit dodaj fotko
user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
   RE: Desetke007
10.1.2008 10:12:32   
lane31
Jutro!!
Mi smo včeraj zvečer spet imeli rahle boje, namreč od 16h več ne more zaspati in postaja iz minute v minuto bolj razdražljiva...jedla je lepo do 19h,pol pa sem jo ob 21h umila in ji želela dati za jest pa ni bilo šans...je tako hudo jokala,pa sem jo položila v posteljo,da vidim kaj bo in je samo zaprla očke in zaspala user posted image do pol šestih,ko se je zbudila za hranjenje in brez težav pojedla .
Očitno je res zelo preutrujena zvečer....a kako jo pripraviti do popoldanskega spanja pa tudi ne vem....se trudi in trudi pa ji ne rata zaspat.

OKTOBERKA- sem že tri tedne nazaj pisala kako je pikica začela jesti,ko sem ji menjala cucel iz št 1 v 2...tako, da ziher je nekaj na tem.

JENNY ANNY....UPAM, DA BOSTA DANES IMELI BOLJŠI DAN...RES JE HUDO KO NE VEČ ČEMU JOK-ups črke user posted image .....se opravičujem

Mehurčica+ Noa1- torej sta mariborčanki user posted image ....lepo se naplešite

Slinčki- kadar ji dam kaj okoli vratu- pleničko ali slinček si kar začne v usta tlačiti, tudi majice že poskuša, rokave pa itak user posted image ...prej je lahko dva dni bila v enem kompletku pa najbrž bi še tretji dan, zdaj pa je nonstop mokra in se samo preoblačimo

Zdaj pa več ne vem kera je pisala o pikicah po prsnem košu ???Je mogoče detece pretoplo oblečeno, zdaj več niso tako mali in je v stanovanju treba kar paziti....jaz moji za doma,kadar ji oblečem majičko iz pliša spodaj več ne oblačim bodija z dolgimi rokavi ampak kar tistega brez rokavov...ko grema ven pa jo preoblečem....ni sicer imela pikic ampak prevroč tilnik,kar malo poten, pa vlažne nogice....zdaj ji je boljše user posted image

Mišk- pojma nimam kako velikost bo imela drugo leto....jaz ji bom raje sproti kupovala saj je skozi kaj znižano

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
   RE: Desetke007
10.1.2008 10:27:49   
Klaudia
Mehurčica - Eni se pa res lepo obrača. Prou luškana je user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja zarja

Joj  Klavdija kaka baba je že tvoja pupa,moja bo tak velika komaj čez kaki mesec se ji ful pozna nizka porodna teža, pa da sem prezgodaj rodila.user posted image     



Saj pri nas je bilo pa ravno obratno. Je imela pri rojstvu 4030g. In se prav pozna da je že ogromna za svojo starost.

vriskanje - a še pri kateri  user posted image  ful vriska? Naša samo da vidi bundico (ja valda, da gremo ven) začne ful vriskat. Ful se rada vozi pa okol vandra. Sam da ni treba bit doma

cepljenje - a je še pri kateri P ful zakomplicirala? Po cepljenju smo mogl prvo čakat 20minut v čakalnici. Vem da je treba mal počakat če je kakšna alergija-ampak 20 minut. Pol smo mogl na 3ure tisto malo pikico previjat. Sterilno gazo pa fiziološko čez user posted image , 2dni ne smemo ven (itak je megla, sam vseen), pa 3dni se ne smemo kopat. Zakaj že?

spanje - večinoma spi na boku. Dostikrat se prevali na hrbet in tako spi naprej. Včasih ji pa celo rata se na trebuh prevalit. Takrat najbolje spi samo je cel alarm ko se zbudi, ker ji ni nič jasno user posted image

razprodaje - ne bomo šli. Že normalno ne prenesem gužve in mečkavih ljudi, med razprodajo je pa še bolj noro. Zato grem pa najraje v trgovino sredi tedna ob 9h zjutraj, ko ni še nobenega nikjer. Kar živce zgubim da se mi kak ata naguzi čez cel hodnik, ker bere deklaracijo (valda brez očal) po se ti pa še vmaknit neče user posted image

temenca - kaj od mustele bolj priporočate za boj? kremico ali šamponuser posted image

oktoberka - bomo pršli nič skrbet user posted image  daj mi pošlji tvoj naslov na sms da pogledam v tis kje je to

mišk - jst bi vzela 86. Da bo zagotovo celo zimo prav. Še vedno lahko orkave malo zavihaš.

Lia ma tut zadnje par dni zvečer probleme zaspat. Je zgleda do večera že tako zmatrana, da ne more zaspat. Tut dojit se noče, jo mormo zamotit da začne vlečt. Zgleda kar ve, da če bo jedla bo zaspala. Ampak zaenkrat nam še uspeva. Sicer eno uro kasneje kot ponavadi. Mislite da bi jo mogla prej dajat spat, ali je to samo zato, ker se ne kopamo. Prej smo se namreč vsak večer prvo skopal, pol masiral, podojil in spat...

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
   RE: Desetke007
10.1.2008 11:16:08   
Jenny Anny
 

vriskanje - a še pri kateri ful vriska? Naša samo da vidi bundico (ja valda, da gremo ven) začne ful vriskat. Ful se rada vozi pa okol vandra. Sam da ni treba bit doma



Pri nas pa je zadnje čase ravno obratno, ko zagleda bundico je že jok, ampak jo potem nekako pretentam, da greva ven, ampak krožim v zelo majhnem radiju okol bloka, da ko zares zateži, da greva not. Ne vem, zdi se mi da se ji zdi že dolgočasno v vozičku, ker nič ne dogaja in nič ne vidi. Tud igračke, ki sem jih napopala gor je ne zanimajo v vozičku.user posted image  Ali jim lahko že malenkost (za eno stopnjo) dvignemo ležišče, da vsaj malo vidi ven, ali je še prezgodaj za to??

Čvekice  danes lepo čvekajte, saj ste verjetno že začele, za naslednjič se bom pa tud jaz probala potrudit, da pridem.

Spanje, danes smo se imeli vrhunsko (no včeraj), ko je spala revca do dveh popoldan, potem se je prebudila, odspala še popoldan enkrat, se skopala in brez problema zaspala (seveda pri mamici v naročju), ampak v miru, brez krčkov in dretja.
Vse tiste, ki jih uspavate tako kot jaz - v naročju, kako jih boste začele navajat, da bi zaspali v posteljici, mene že pošteno boli hrbtenicauser posted image , no saj je lepo, ko vidiš kako detece zaspi v naročju in ima čist angelski obrazek, ampak njeni kg počas naraščajo, moji pa padajo in jo že kar težko takole cartam zvečer. Rada bi jo navadla vsaj na to, da bi šla z njo v posteljo.

Ena je spraševala za koš, mi imamo diper champ, ga je tamala dobila za božička od tetice in je res špica, še najbolj mi je všeč to, da ni treba kupovat tistih kaset oz vreč. Notri daš kakršnokoli vrečo hočeš, važn da je dovolj velika. Je res špicauser posted image

Obračanje in kravce ko vas berem sem kar mal zaskrbljena, naša sploh noče past, pa tud nič se še ne obrača. Zaenkrat se full ukvarja z rokami, pa jih non stop v usta nosi (mamo tud že slinček)

Moram it že kliče

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
   RE: Desetke007
10.1.2008 11:40:35   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny
Vse tiste, ki jih uspavate tako kot jaz - v naročju, kako jih boste začele navajat, da bi zaspali v posteljici, mene že pošteno boli hrbtenicauser posted image


Ko se dojiva že skoraj spi. Potem jo prenesem do njene posteljice. Ampak mora bit še rahlo budna. Ji dam dudico, pokrijem s tetra krpico in zavrtim uspavanko. Če do takrat ne zaspi vse skupaj ponovim še 1x. Zdaj ko je bila cepljena in se boji, pa skupaj zaspiva. Tako da me gleda v obraz in se počuti varno... isto je bilo takrat po infuziji. Jutri jo bomo pa spet v njeno posteljico prestavili. Drugače pa zelo rada gleda neko igračo od tomy-a preden zaspi. Bom probala na netu najdet katero. Na steno slika medvedka puja pa uspavanke igra. Tik preden neha igrat pa lučka počasi ugaša...

IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny
Obračanje in kravce ko vas berem sem kar mal zaskrbljena, naša sploh noče past, pa tud nič se še ne obrača. Zaenkrat se full ukvarja z rokami, pa jih non stop v usta nosi (mamo tud že slinček)


Nič skrbet. Naša je vse skupaj pogruntala komaj 14dni nazaj. Prej je samo da sem jo dala na trebuh, že tulila.

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
   RE: Desetke007
10.1.2008 11:45:05   
Klaudia
O teli igrači sem govorila. Samo da imamo mi še starejšo izvedbo, kupljeno 3leta nazaj

( Winnie The Pooh Moonlight Dreamshow )


_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
   RE: Desetke007
10.1.2008 12:07:37   
orka**
Jasna hvala ža čestitke, naša Lara danes praznuje drugi rojstni dan.

2ursae Lara bo jeseni stara dobri dve leti in pol (danes praznuje dve leti), med njo in Anejem pa je 21 mesecev razlike. Sem vidla da si iz Višnje gore, a kaj zahajaš v Grosuplje, jaz sem iz okolice Grosuplja, bi se lahko dobile na kakšni kavici.

mišk ti bundico kar kupi, vendar vzemi št. 86, št. 80 bo premajhna.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
   RE: Desetke007
10.1.2008 13:30:17   
Klaudia
Evo poglejte kako ima Lia rada svojo rokico user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=LjetZ1SzeKI

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
   RE: Desetke007
10.1.2008 13:38:11   
maja zarja
Pozdrav čvekice!
Vidim da je nekaj v zraku tudi naša noč je bila polomija.user posted image
Spanec ima tak rahel,da se včasih zbudi ko se jaz obrnem- obup.
Da o slinjenju sploh ne govorim, mimogrede danes sva se že preoblekle in 3-krat menjale slinček.
Se mi zdi da bi lahko kar v njeni slini user posted image .
Moram končat da ne zasmodim kosila.

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
   RE: Desetke007
10.1.2008 13:50:53   
kmarija
Mišk - mustela stane okrog 10 eur, sem pa brala, da mamice priporočajo kremo (namažeš zvečer, jst raje dopoldne pol jo pa zvečer kopam), pol pa umiješ glavo s šamponom mustela. Jst ji kr z navadnim šamponom pa je tud dobr  user posted image  
Naslednji dan jo pa mal čoham z glavnikom, pa kr leti dol...user posted image

Naš tud full vriska, včesih se kr ustrašišm k tako zelo naglas zavpije user posted image
So pa tko cortkani zdele, vsak dan kej pogruntajo user posted image
A je kera že dala km slike razvit? Bi bil že čas da imamo mal slik takih tapravih za prijet, pa v album jih morm nalimat. Zadnjič sem jih lani dala ene 500 delat k je imel tuš akcijo user posted image , zdele jih pa je tud že tok, pa se že vsak cent pozna user posted image

Zdej me pa Nina kliče, se mormo igrat user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
   RE: Desetke007
10.1.2008 14:02:02   
Klaudia
kmarija - za naročanje digitalnih fotografij so najcenejši DT foto če si iz LJ seveda http://www.dt-foto.si/

Sem že za zahvale tam slike naročala. Pa lih zdaj si izbiram katere bomo dali v album od lie. Pošljejo pa drugače tudi po pošti. Mi je pa ful dobr k sam programček daš na disk pa vse doma urediš, pol jih greš pa sam naslednji dan iskat. Nazadnje sem jih dala v nedeljo ob polnoči delat. Ob treh v ponedeljek smo jih že pobral user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
   RE: Desetke007
10.1.2008 14:02:34   
mišk
Lia, dober tek!user posted image  Dobro, da rokice niso čokoladne, bi si jih kar pojedli!user posted image

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
   RE: Desetke007
10.1.2008 14:18:24   
ULLA K

temenca - kaj od mustele bolj priporočate za boj? kremico ali šamponuser posted image


jaz sem uporabljala oboje...šampon v peni je 9,76 eur, krema pa mislim da nekaj več 6 eur - oboje imaš za dlje časa, čeprav so pri nas izginile že po drugi uporabi...  po navodilih naj bi s kremico namazali zvečer in pustili čez noč, zjutraj pa glavico umili in sčesali... glede na to, da se mi kopamo zvečer, sem s kremo namazala glavico, ko smo prišli s sprehoda in zvečer umili...
...verjento bi bila učinkovita tudi samo krema...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
   RE: Desetke007
10.1.2008 14:26:18   
mehurčica
Hehe, Klaudia, tvoja Lia si bo pa res kmalu rokice popapcala.user posted image Kaka faca.
Eni pa se je danes na telovadbi igrala z roporuljico in ko je tako ružla sem in tja z njo, se je udarila po čelu, pri obrvi. In v tak jok, da sem jo komaj potolažila. A niso hecni, ko se jim nekaj takega zgodi(se udarijo, so cepljeni,...)bi se kr nan zizo priklopli.user posted image Sem ji potem rajši dala eno mehko ropotuljico, mucko. Ampak tista pa ji ni tako fajn, ker manj ruži, ji je pa všeč, ker se ji zdi da jo v očke gleda. Se ji prav nasmeje včasih.


Skuštrana, prav Melem se reče kremi? Kje pa se to dobi? Je mogoče kaj takega na recept - če bi mi P dala.user posted image Mi jo je prav grozno gledat. Mažem jo pa z Buebchen ognjičevo. Mogoče pa je na to kremo kaj alergična al kaj...

Noa1, telovadba je zelo na izi. Vsaj meni no, ker že celo življenje športam. Prišla sem tja ob 10:30 in sva bile samo dve. Druge so se zbrale tam do 11h. Midve pa sva se danes zbudili ob 9:15, tak da sem potem samo na hitro zajtrk pojedla. Eni se je tam še podojila - dobro da imajo tak fajn blazine in sva se leže, ker se tako nerada sede doji. Tudi nosit je ne smem več v položaju zibke - kar nemirna postane. Pol je pa proti koncu kar na tleh zaspala, ker je bila že fejst utrujena.

Ena je spraševala glede uspavanja na rokah. Jaz Eni samo čez dan občasno uspavam na rokah in sicer v pokončnem položaju in zibat se morem. Njej bolj paše v pokončnem in meni je lažje. No, zvečer pa vedno zaspi v posteljici - sem jo začela navajat ko ni imela več krčkov(cca.1,5m).

Smo se danes ponoči tudi mi šli igrco "kako široko lahko odprem očke". Od 5h pa do 6:30 je jamrala. Zvečer pa tud ni mogla zaspat in je kar kričala. Pol sem ji pa še drugo zizo dala in je bilo ok. Je bila ena premalo očitno.

Ne vem če sem kdaj že sem pripopala link do naših albumov. Si ga morem dat v podpis.
http://bubbles.moj-album.com/

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
   RE: Desetke007
10.1.2008 14:34:24   
noa1
Klavdija: kak sladko, ja...naša tudi rokice v usta, samo da bolj za cartanje, ko jo krčki grabijo...drugače pa so boljši rokavčki

Končno sem uspela še jaz nekaj slikiv gor dat...sicer so stare že kak mesec in več ampak vseeno. Geslo pa je Neli.

Mi smo dali za NL babicam koledarje naredit pri DM, pa so full dobro prišli. So bili pred NL 11€ par dni kasneje pa so že ceno dvignili na 14€ (barabe)

se že dere...krči...letim

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
   RE: Desetke007
10.1.2008 14:54:00   
lane31
Klavdija...sem prav vesela ko sem Lio vidla...saj me je že začenjalo skrbet ko mojo tudi skoraj nič druga ne interesira več odkar je pred 14-imi dnevi našla rokico....prvo le desno, zdaj pa že obe sklene na prsih in si ju potiska v ustauser posted image user posted image ...zraven pa včasih še renčiuser posted image ....face male....te pa ji kažem igrače nad glavo pa kot da jih ni, samo plišasta rožica je zakon in njena zaupnica...si imata tolko za povedat user posted image
Danes je mož snemal,ko sem ji dala flašo- 3-ji obrok, se mi je tolko smejala- niti malo ni probala samo smeh in pokanje fac zraven user posted image ...kot da se mi ptav norca dela user posted image   sem se ji tak narežala....no pol je čez 20minut lepo vse pojedla....
Juckat tudi že dolgo zna....a samo v tisto njeno rožo user posted image ....sva včasih kar ljubusumna na to rožico user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
   RE: Desetke007
10.1.2008 15:34:55   
lane31
Sem dodala par slik in na eni-ko leži v ležalniku se vidi tista roža o kateri sem govorila...ji jo kar nosimo za njo, iz postelje na ležalnik pa na most....povsod mora biti če ne je brezveze user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
   RE: Desetke007
10.1.2008 15:50:32   
Klaudia
Evo filmčki malo za nasmejat se: prve dva sta že na RR objavlena pod zabava...

Medtem, ko se dojenček smeji, ga mama zabava. user posted image

http://www.mojvideo.com/video-se-en-baby-smeh/ef1f1c206eae98f028b9&category=rf

Medtem, ko prvi kolca, se mu drugi smeji. user posted image

http://www.mojvideo.com/video-kolcanje/5dca4c46a39cbc9d5e59&category=rf&time=&chid=


http://www.mojvideo.com/video-za-vse-ocije/11f61edae2e26d58ea92&category=mv&chid=1

http://www.mojvideo.com/video-prvi-sex/f3cefc129b6bc55a748a&category=mv&chid=1&time=

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
   RE: Desetke007
10.1.2008 16:22:36   
lane31
http://www.youtube.com/watch?v=VgQwLltj0EE
user posted image user posted image  Končno mi je ratalo uplodat filmčke....in tukaj današnje hranjenje naše princese user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
   RE: Desetke007
10.1.2008 16:35:23   
lane31
http://www.youtube.com/watch?v=eIpi-FHDavs
Pa pogovor z rožico user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ko misliš, da ne boš več prespala noči ......
Ko se ti zdi, da ne veš več, kdo si, ko se nočeš videti v ogledalu. Ti si oseba, ki jo bom iskal, ko bom nekaj dosegel, ...
Kravje mleko nima dovolj hranil za zdrav r...
Pravilna prehrana malčkov po 1. letu je ključna za zdrav razvoj. Mlečne formule, kot sta Aptamil 1+ in 2+, zagotavljajo ...




Dojenje
agnes

Do kdaj ste oziroma nameravate dojiti?

Do štirih mesecev starosti. (20%)

Do šestih mesecev starosti. (18%)

Do enega leta. (47%)

Do dveh let. (11%)

Do treh let. (2%)

Več kot tri leta. (2%)


Število vseh glasov: 600

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!