|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
10.1.2008 8:44:48   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

hja, meni je pa vceraj prijateljica, ki je v 14 tednu povedala, da se je tip odlocil da jo zapusca. menda ji je rekel, da ji zaupa da bo ona uredu poskrbela za otroka. kreten.

WHAT???!!!!??? Pa ti je rres KRETEN  na kvadrat. Se sploh zaveda neumnosti, ki jo je izrekel. Sicer pa, če ja že zdaj tak morda je boljše da se takoj pobere kot da ji pokaže pravi jaz kasneje in bo otro tudi trpel!!!

ja saj je res, bolje zdaj kot kasneje. samo meni je tako hudo, ker si ne predstavljam, da bi morala jaz cez porod pa zacetne dni sama. no ja, saj ji bodo starsi pomagali, ampak to ni isto. moj mozek pa tako pravi, da je sama kriva, ker je ta tip od dalec, pa je pred tem samo ona k njemu hodila. zdaj je prvic tudi on prisel k njej, pa je namesto 3 mesece po 14 dneh odlocen da gre nazaj domov, da to ni zanj. cudna veza ze od zacetka.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
10.1.2008 8:48:28   
piskot
remy tudi mi se bomo enkrat naspali. pravijo user posted image

tudi martin poslusa babico, teto, dedija, samo naju z atijem okoli prinasa. predvsem mene.

za govor je pa meni v razvojni rekla, da je tako, ko otrok enkrat popolnoma osvoji hojo, da mu ni vec treba gledati na ravnotezje ipd, potem se lahko njegovi mozgancki posvetijo govoru in hitreje napreduje tudi na tem podrocju. martin hodi ze od 11 meseca. govori ful veliko, vsaj meni se tako zdi. tinkara je pa kasneje shodila. mogoce bo pa zdaj enkrat bum.

danes imamo v kranju sonce user posted image . jaz moram pa v ljubljano user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
10.1.2008 8:51:48   
tasha23
mi hodimo že od 10 pa se mi zdi da Gael ne govori veliko, čeblja po kitajsko non stop, ampk...

žal moram it, se je zbudil user posted image

ciaoooooooooooooooooooo

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
10.1.2008 8:52:13   
piskot

PISKOT PEJT DELAT!

Ne še PLS počaki, da se Gael zbudi, danes ŠTRAJKAuser posted image

Se je zbudillllll

no zdaj pa res moram zacet delat

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
10.1.2008 9:00:02   
Anonimen
ej, mu bom jaz dala njegov We are sorryuser posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2355
10.1.2008 9:17:02   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

IZVIRNO SPOROČILO: moci

moje načrtovalke, rabim eno fajn gostišče, za cca. 60 ljudi, kjer bi lahko imeli samopostrežni bife - kot katering. ideje?
aja, pa ne gremo ravno na goričko (smajlikikažejezik)

btw. računalniške frikice, a mi ena razloži zakaj mi ekstra smajliji ne delajo?

Dvor Jezeršek mogoče? Ful je lepo, dobra hrana, možnost cateringa...

sva razmišljala, ja. bi morala it pogledat. samo po mojem je zelo dragouser posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
10.1.2008 9:17:03   
moci

Ok, ni nobene, pa se bom malo razpisala in ko boste ostale prišle pa izklopla PC user posted image
Pri nas je megla, čeprav grdo vreme uživam, kako je že ena rekla ''porodniški feeling'' samo brez vozičkanja user posted image . Mi prav paše bit doma, le takoooo rada bi šla malo ven in mislim, da danes bom morala it.

Kupujem malemu pajac za na sneg in ne vem kje naj ga kupim. A ima katera kakšno idejo? Našega je namreč mali prerastel - še dobro da je za od 12-18 mesecevuser posted image user posted image
Videla sem reklamo od Interspara pa žal še nisem uspela priti do tamuser posted image  Ouiroma razen do dohtorja v zadnjih 10 dneh nisem šla nikamor????user posted image user posted image

jaz sem kupila smučarske hlače v h&m enkrat septembra za 6 eur, nekaj takegauser posted image bundo smo pa dobili

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
10.1.2008 9:17:05   
moci

jutro.

spali od 00:30 do 6:30 brez prekinitve user posted image . je vceraj dohtarca rekla da bo danes po inhalaciji bolje spal, pa ji nisem verjela.

moci kateri grad?

vau. priden martinuser posted image

grad jable. sem ga hotela pokazat, pa jim je crknila stran. jable.si, drugače

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
10.1.2008 9:17:07   
moci

tasha a imas ti  ze dolgo tole ... nekaj novega, lepega je v zraku ... v podpisu? sem sele danes opazila.

Oh ja že kar nekaj časa, zakaj?

zato ker je v nasem zraku zadnje case samo smog user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
10.1.2008 9:17:09   
moci

hja, meni je pa vceraj prijateljica, ki je v 14 tednu povedala, da se je tip odlocil da jo zapusca. menda ji je rekel, da ji zaupa da bo ona uredu poskrbela za otroka. kreten.

pa kakšni bedaki hodijo po svetu. za bruhat.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
10.1.2008 9:19:30   
moci
govor- pri nas zelo malo. se mi ne da pisat besed, jih ni veliko, pa še tiste so popačene. user posted image

a je kje sonce, prosim? a če gremo na bled bo sonce?

piškot,
a res je sonce? pridemouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
10.1.2008 9:24:12   
*blu*

IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

moje načrtovalke, rabim eno fajn gostišče, za cca. 60 ljudi, kjer bi lahko imeli samopostrežni bife - kot katering. ideje?
aja, pa ne gremo ravno na goričko (smajlikikažejezik)

btw. računalniške frikice, a mi ena razloži zakaj mi ekstra smajliji ne delajo?

Dvor Jezeršek mogoče? Ful je lepo, dobra hrana, možnost cateringa...

sva razmišljala, ja. bi morala it pogledat. samo po mojem je zelo dragouser posted image

Odvisno kaj se zmeniš. Če ne pretiravaš z nekimi eksotičnimi zadevami je čisto normalna cena.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
10.1.2008 9:29:34   
*blu*
Govor, naša je shodila z 10 1/2 meseci, pa se mi zdi, da nima še nekih govornih sposobnosti. Ima veliko besed, ki jih razumemo samo mi, ki smo z njo. Skoz pa nekaj čeblja v svoji papajščini. Razume nas pa ona čisto vse. Včasih sem prov presenečena.

V Kranju je sonceuser posted image user posted image

Piškot, ne morem verjet, da taki bedaki obstajajo.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
10.1.2008 9:38:30   
moci
klicala jezerška. glasna glasba samo do 11huser posted image user posted image ker je hotel zraven. edino sora pride v poštev, tam pa mislim, da ni dovolj prostora

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
10.1.2008 9:51:54   
Clody

WHAT???!!!!??? Pa ti je rres KRETEN  na kvadrat. Se sploh zaveda neumnosti, ki jo je izrekel. Sicer pa, če ja že zdaj tak morda je boljše da se takoj pobere kot da ji pokaže pravi jaz kasneje in bo otro tudi trpel!!!

ja saj je res, bolje zdaj kot kasneje. samo meni je tako hudo, ker si ne predstavljam, da bi morala jaz cez porod pa zacetne dni sama. no ja, saj ji bodo starsi pomagali, ampak to ni isto. moj mozek pa tako pravi, da je sama kriva, ker je ta tip od dalec, pa je pred tem samo ona k njemu hodila. zdaj je prvic tudi on prisel k njej, pa je namesto 3 mesece po 14 dneh odlocen da gre nazaj domov, da to ni zanj. cudna veza ze od zacetka.

Tukaj sem pa brez besed. A mislte, da ene res tako slabo spoznajo ali pozanjo svoje moške ali jim je vseeno ali pa mislijo, da jih bodo pritegnile z otrokom!!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
10.1.2008 9:54:36   
Clody

remy tudi mi se bomo enkrat naspali. pravijo user posted image

tudi martin poslusa babico, teto, dedija, samo naju z atijem okoli prinasa. predvsem mene.

za govor je pa meni v razvojni rekla, da je tako, ko otrok enkrat popolnoma osvoji hojo, da mu ni vec treba gledati na ravnotezje ipd, potem se lahko njegovi mozgancki posvetijo govoru in hitreje napreduje tudi na tem podrocju. martin hodi ze od 11 meseca. govori ful veliko, vsaj meni se tako zdi. tinkara je pa kasneje shodila. mogoce bo pa zdaj enkrat bum.

danes imamo v kranju sonce user posted image . jaz moram pa v ljubljano user posted image .

Po moje je čist od otroka odvisen. Moja nečakinja hodi od enega leta (zdaj ima 13,5 mesecev) govori pa čisto nič, vse kar izusti je ama ama ama, naš smrkovc pa še ne hodi, ravnotežje ima na psu, je pa včerej izustil prvi stavek in sicer: Duda, kje si??? Matr sm bla važna!!!user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
10.1.2008 9:58:58   
Clody

govor- pri nas zelo malo. se mi ne da pisat besed, jih ni veliko, pa še tiste so popačene. user posted image

a je kje sonce, prosim? a če gremo na bled bo sonce?

piškot,
a res je sonce? pridemouser posted image

Moci tebi še nisem čestitala, da si boš cegu u glavo vrgla? user posted image  
ČESTITAMMMMMMMM!!!!!!!!!!!

Midva sva tud glede tega čudna patrona, poroka nama NIIČ ne pomeni, tako da bi bil res čudež, da se midva poročiva. Edino kar bi pa imela je isti priimek! Mogoče ga pa na občini spremenim!!

Aja, pa na Bledu je kristalno jasno, sonček vabi, Pokljuka pa vabi na sankanje!!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
10.1.2008 10:01:25   
Clody

Lucika tebi pa ČESTITAM za službo, zdej nisi več moja sotrpinka!!Hvala bogu!!!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
10.1.2008 10:02:32   
Clody

Blu, a ti  si pa nova na forumu, nism ujela kako pa kaj!!! Sem bolj pri lenuhih, enkrat večkrat pišem, drugič nič!¨!¨!!

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
10.1.2008 10:03:35   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

jutro

spuščanje jutranjega obroka- kaj je že touser posted image , Tinkara je iz 100ml prešaltala na 180ml in to med 5-6h zjutraj! Aja, začne pa že ob 4ih jamrat........včeraj sem bila kot zombi........jaz se moram res najprej naspat, preden bomo imeli kakšno načrtovanje naslednjega članauser posted image

pri nas jutranjega obroka ni že kakšna dva meseca ali mesec in pol, približno...ga je Jaša sam ven spustil...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
10.1.2008 10:03:52   
moci
blu, a jaz tebe ne poznam? pa zakaj ne?user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
10.1.2008 10:04:07   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

vreme- megla, megla, megla- upam, da je na gorenjskem kaj lepše..........

zdajle sije sončekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
10.1.2008 10:12:07   
altati

tole pa jaz izpodbijam, totalno, z mojimi izkušnjami:

Tara- shodila pri  letu, bila totalno nemotoričen, štorast otrok. res. pri 3-eh letih čakala vrh stopnic, kot pribita, da ti je dala roko. Počasna v motoriki. resnično....ampak ni imela interesa... Pri letu dni ful govorila, pri 14-ih mesecih so iz nje šli stavki...celi..in to izredno lepo in pravilno govorila. Je pa še danes v načinu izražanja, pisanja, krepko pred vrstniki.....

Tia -  shodila pri 11-ih mesecih na polno, pri 16-ih se mi je že s kolesom peljala po stopnicah, skakala vsepovsod, tekala, delala prevale....v glavnem nora kar se tiče motorike. Do 18.meseca ni odprla ust. Sem se žebala da bo nema. Vse je pokazala, povedala nič. pri 18-ih mesecih se ji je odprlo na polno, in je namesto z besedami, začela z besednimi zvezami. V dveh mesecih je govorila normalno, v stavkih.

Jaša- shodil pri letu dni. Zraven non stop nekaj čeblja. Po svojeuser posted image user posted image . tega nisem navajena, obe sta pač, ko sta začeli govoriti, govorili pravilno. Ok, medvedek ni bil medvedek, vsekakor je bil pa vsaj medo. Stric je bil vsaj tic ...zelo podobno bi rekla...Jaša ima pa kar nekaj svojih besed, ki jih ves čas uporablja za iste predmete, pa se meni ne zdijo niti približkiuser posted image user posted image user posted image  npr. lučka je zanj tooootaaaaauser posted image user posted image user posted image .....stric je zanj en dolgi ttttttttttuser posted image user posted image user posted image user posted image , govori pa veliko več od Tie (ki ni govorila ničuser posted image user posted image ) in veliko manj od Tare, ki je v tem času že tvorila povedi.....

tako da teta iz RA- v zmoti si totalni, ali pa so moji otroci izvenserijskiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
10.1.2008 10:32:09   
@lina

@lina a krediti ne gredo vec v dohodnino?

nobenih olajšav ni več, razen splošne olajšave, vzdrževani člani in za študente (pa invalidi in kaj vem katere še, tiste spešl), 2% oz. 4% olajšave ni več. Torej tudi krediti ne grejo več v dohodnino...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
10.1.2008 10:39:20   
@lina
tudi mi smo v redu spali, brez kašljanja...pa ne vem, al zato ker sem ga pred spanjem namazala z materino dušicouser posted image  jo imam doma, pa se bolj poredko spomnim jo uporabit...

govor in hoja Matjaža: shodil pri 14 mesecih, da bi pa kaj posebej že govoril, pravzaprav neuser posted image  ama ama, mama, baba, lučka je aaaaa, ostalo je vse nerazumljivo...pokaže pa in dosti tudi razume...
Kar se začetka hoje tiče, sta z Juretom približno na istem, Jure je tudi dokaj pozno začel govorit, prva beseda (če ne štejem ama ama in mama) je bila avtouser posted image  
Pri Juretu še vedno nismo našli R-ja, menda bo kaj kmalu prišel na plano, zaenkrat je tak, bolj francoski "hr"user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?