dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Dajamaja, mogoče pa še meni Reško tokrat Gonal da, pa če že, naj da kar tistega v peresniku . Meni zadnjič ni bilo niti malo slabo, niti malo me ni glava bolela, ni me v jajčnikih špikalo in to je bilo verjetno samo zato, ker sploh nisem odreagirala na terapijo . No, upam, da tokrat bom . In da tebi tudi maja uspe v postopek iti . Koliko foliklov si imela pa ti kaj in koliko zrelih celic potem, pa koliko oplojenih? Lahko na ZS odgovoriš. Z Gonalom - 11jajčk, 6 zrelih, 4 oplojene. Bolje kot pri menogonu (7,3,3), slabše kot pri menopurju (9,8,7). Sem pa bolj mislila na počutje pri gonalu, kjer sem bila napihnejna kod dva soda (sicer je en dovolj), slabo mi je bilo, vse je špikal,.. skratka komaj sem čakala, da je konec. In edini poskus, ko je bil test -. Smo pa različne, vsaka po svoje odreagira. Ena na menopur sploh ni reagirala, pri men je bil pa špica, čeprav sem imela ves čas njeno zgodbo pred očmi. Verjetno se pa tudi pozna, ko imaš že par zaporednih postopkov za sabo, ko si že kr prepojen s hormoni in pivom, pa sokci in zdravo prehrano Daisy, a kr sobota!? Sem študirala, da je verjetno ata bolj na grobo opravil pregled, da si imela izcedek. Pa sluznica je bolj občutljiva od hormonske invazije. Vsekakor zdej je že čas, da se ti na uspeh obrne in tako tudi bo!
|