|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
10.1.2008 17:29:19   
lutiropan
No, samo na hitro, da se javim. Mi smo doma , vse v redu .Kakšna slikica ,pa  o ekspresnem porodu  pa kdaj drugič.
Hvala za dobre želje in čestitke.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
10.1.2008 17:33:46   
vaney
dan

sunny, kako lepa punčkauser posted image user posted image user posted image  pa koliko laskov ima... drugače se mi pa ni treba nič zahvaljevat, upam, da mi boš lahko čimprej vrnila uslugo-že komaj čakamuser posted image

novopečene mamice...četitke vam, bebicam in atijemuser posted image user posted image user posted image

jaz sem malo lutala okrog danes, čeprav mi je moj dragi prepovedal, da se sama vozim, ampak na kavo se pa vseeno švercam, ko je v službiuser posted image user posted image

jutri imam ctg in pregled. upam, da bo vse v redu. mene prepoznavanje popadkov ne skrbi več toliko, bolj me skrbi, če bom vedela, kdaj mi bo voda odtekla. izcedka imam kar veliko in mi prav pride vložek, ampak sem skeptična, če naj ga sploh imam, da ne bi spregledala plodovnice, sploh če lahko odteka po malo. to me zdaj skrbi. bom jutri vprašala g., kako je s tem.

vidim, pa da smo že skoraj vse v nizkem štartu in samo čakamo znake, pa jih kar ni in potem se sekiramo, da bi jih spregledale...

grem jest, se beremo kasneje...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
10.1.2008 17:39:23   
mml
sunny zdaj vsaj veš zakaj si imela takšen trebuh, Neja je pa res super punca user posted image

lutiropan dobrodošla doma...imaš kakšen recept za tako ekspresen porod...se priporočam user posted image

mene pa danes daje neznosna utrujenost, komaj držim oči odprte, pa še trebuh mi nekaj otrdeva, Manca pa tudi skozi nekaj hoče ali se pa samo meni zdi, ker se mi nič ne da...no sej bo. Upam, da bo kapučin, ki sem ga spila, kaj pomagal, zdaj grem pa na 2 toasta, ker se mi ne da kuhat...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
10.1.2008 18:05:13   
Ketrin24
sunny m res luškana pupika, pa velika user posted image user posted image user posted image veliko cartanja ti želim in lepih trenutkov 

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
10.1.2008 18:06:10   
butara
Sunny, tvoja pupa je pa res lepa user posted image Pa čisto nič "novorojenčkasto" ne izgleda user posted image

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
10.1.2008 18:12:43   
limma
Jooj, kok ste naklofale user posted image  bom zdaj eno uro brala user posted image  že imamo kako novo mamico? Lunca, si še z nami? user posted image
Jaz sem se pa danas lepo naspala, 10 ur in samo dvakrat na stranišče user posted image , pa šla sem na dooolg sprehod po sončku - Lunca, jaz hodim kar sama in brez mobitela (zelo pametno!), še pomislila nisem, da ... user posted image , pa k zobozdravniku pregled ... k frizerju mi pa še vedno ni uspelo prit .. če se moraš pa povsod naročit user posted image

Zdaj si grem pa čaj skuhat in prebrat za nazaj.... pa še kaj napišem ...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 18:15:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu limma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3207
10.1.2008 18:15:40   
limma
Aha, Lunca, vidim, da si še z nami user posted image  

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
10.1.2008 18:38:28   
Lunca1
Lutiropan tebe so pa hitro spustili domov. user posted image

Limma seveda sem še z vami. user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
10.1.2008 18:39:58   
Lunca1
Bomo pa videli kako bo jutri na pregledu, samo če bo tako kot prejšnjič bom spet na 2 dni hodila na preglede.user posted image  Pa uoam da ne bom zdaj od Pine kakšnih virusov staknila. je prej zakuhala še na 39,5, tako da jutri vrtec odpade in bo varstvo prevzela tašča.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
10.1.2008 18:42:01   
mml
lunca držim pesti, da bo Pina viruse obdržala zase. Jaz imam jutri tudi CTG, saj tako ne bo nič pametnega pokazal...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 18:43:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 3212
10.1.2008 18:49:07   
mml
nalin a se je tvoje otrdevanje kaj uneslo? Ker meni danes popoldan začne otrdevati trebuh samom, da se sklonim. Tako da upam, da si Manca ne bo omislila preveč izletov iz postelje, ker ne vem, kako jo bom dvigala...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
10.1.2008 18:52:02   
limma
No, pa jo imamo.. novo mamico, namreč user posted image

tinci babinci - iskrene čestitke za Vida in ekspresen porod user posted image user posted image  

hana5 - lep pozdrav v Belgijo user posted image  imate še tak mraz? (par mojih prijateljev je gor na SPBRju) javi se še kaj.
nana - super, da si se javila user posted image , da lepo napredujeta in da Klemen spi user posted image  hvala za pozdravčke. jaz se vedno, ko pijem donat, spomnim nate (ker ti je bil tako dober) user posted image , saj sem že enkrat napisala.... user posted image

nussy - držimo pesti user posted image

mene pa na srečo (še) nihče nič ne sprašuje - v stilu, kdaj bo.. jaz vsem rečem, da sem bila 12 dni čez PDP in da bomo videli, če bo user posted image  po mamici ... ati je bil tudi 4 dni čez, pa še potem so tašči sprožili porod, ker so bili na vidiku prvomajski prazniki in je imel njen G dopust user posted image

(odgovor članu tinci babinci)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 18:55:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu limma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3215
10.1.2008 18:57:00   
ursulina
pozdravljene!

nussy, drži se!!! jaz sledim zelo kmalu...

ker, no, imam novico - jutri grem rodit, če ne bo do jutra že kaj akcije user posted image

danes sem mela kontrolo in me je vaginalno pogledal in rekel a kej čutite? ja, boli... no, jutri zjutraj pridte v P rodit... jaz pa KAJ NAJ?! Ja, kar rodit pridte, ste 3-4 cm odprta... jaz pa v šok! user posted image  in še rekel, pa ne čakat da bodo eno uro redni popadki, ker ste že preveč odprta.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

No, eto, mali bo točen ko ura, po M imam namreč rok jutri, pa so mi na UZju prestavli na 9.1. torej ne zamuja :)

v glavnem, čutim nič posebnega, po pregledu se mi je sicer mal ulila kri, pa ne vem, če je čep. naj zdaj grem ležat, hodit, si gret križ da bodo popadki...? joj, joj...user posted image

eto, sporočimo jutri vse detajle ažurno!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 18:57:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3217
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 18:57:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3218
10.1.2008 19:12:11   
Lunca1
Ursulina imam občutek, da se ne boš nič javila. Se bo najbrž tvoj, a ne. user posted image  Drži se. Pa čim lažji porod ti želi, sicer ga imaš pa 1/3 že za sabo. user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 10.1.2008 19:17:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 3219
10.1.2008 19:16:10   
puri
Sunny Morning,.....tvoja punčka je pa pravi cukrčekuser posted image

Lunca,....upam, da se Pina čim prej pozdraviuser posted image user posted image user posted image ,

Lutiropan,.....lepo da si nazaj in me prav zanima ta ekspresni poroduser posted image

Ursulina,.....lahek porod ti želim,...jutri boš pa že spoznala svoj zakladekuser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
10.1.2008 19:23:53   
mml
ursulina lep in lahek porod jutri ti želim user posted image . Škoda da imam jutri pregled šele ob 12.30, bi se sicer lahko še videli v P user posted image , no pa kdaj drugič. Imaš pa lepo vzgojenega user posted image , da bo prišel ravno na PDP

nalin super, da se je otrdevanje za nekaj časa umirilo

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
10.1.2008 19:35:52   
indy
Oj.

Nussy je ostala v P zaradi visokega pritiska.
Pravi, da je drugače že čisto pripravljena na porod, samo popadkov še ni. Tako, da bodo do jutra počakali, če ne bo še nič ji bodo pa sprožili umetno.

Vsemuser posted image  želim čim lažji in čim hitrejši porod.Vsem, ki pa že imate svojeuser posted image  ob sebi pa veliko lepihin srečnih trnutkov.user posted image -Tale pika poka je pa za vse vaše user posted image .

Se tipkamo, ko bo kaj novega pri Nussy.
Lep pozdravček.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
   [Brisano sporočilo]
10.1.2008 19:46:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu indy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3223
10.1.2008 19:48:06   
Lunca1
Nussy saj jutri je še bolj zanimiv datum. 11.1. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3224
10.1.2008 20:10:41   
muzika
Samo na hitro se javljam. Ker sem zopet bila brez interneta, seveda spet nisem na tekočem z zadevami.
Sem pa bila v p in mi je g rekla, da sem odprta 3 cm in da če želim, da lahko kar tam ostanem. Pa mi ni bilo do tega, sedaj pa čakam, da bo šlo zares. Me pa že nekaj tišči tam spodaj in mislim, da je to to. Bomo videli. Nekako imam občutek, da bo danes moja noč.

Sedaj pa grem pakirat torbo za v p. Za vsak slučaj. Če ostanem doma, vas pa jutri berem.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......