mml
|
Dan, me ni eno popoldne in večer pa naklamfate 3 strani , še dobro, da sem na dopsutu in imam čas Naša gospodična se je pa danes zbudila ob 6.10 in ker je še 10 minut zehala, sem ji šla povedat, da je še noč, jo malo pocrkljala in na moje totalno presenečenje je še zaspala...samo jaz pa nisem, ampak sem vseeno ležala in razmišljala o vsem mogočem...no ob 8.20 sem pa počasi začela Manco buditi, da vsaj do 9. prideva do varuške... lusa super, da je z Dašo vse OK, pa saj ni bilo nobenega dvoma, da bo vse OK, ampak je pa vseeno lepo, ko ti to še potrdijo klaja jaz ob takih pripombah glede hrane sigurno ne bi nikomur kuhala. Naj vsak poskrbi sam zase. Jaz sem zelo vesela, da živiva na svojem, z mojo mamo se uspem skregati, če sva več kot 3 ure skupaj, tašča je pa neznosno vljudno in ustrežljva, in sploh ne razume, če ji rečem ,da nisem ne lačna ne žejna, ampak mi še kar naprej kaj ponuja...skratk postanem živčna po približno pol ure skupneg bivanja...pa je sicer čisto OK in zelo uvidivena, samo določenih stvari se ji ne da dopovedati... Včeraj se je nenapovedano pojavila moja mama, ki se je ravno vozila skozi LJ in sva po tem z šla malo naokrog (kupit akvarij ). Seveda je bilo stanovanje podobno razdejanju po tornadu, ko sva prišla po 2 urah domov...Jaz imam namreč navado, da z Manco vsake toliko pospraviva igrače, ki jih razmeče, ker se sicer ne da več premikati...No onidve pa sta imeli vse razsuto in sem se pač spravila pospravljat, čepim na tleh, se plazim pod omar in sedežno, moja mama pa flegma sedi na sedežni in klepeta artikl upam, da že objemaš in da porod ni bil prehud klepetka prav lepo počasi se je dogajal tale tvoj 3 porod lunca jaz se sama spravim v mesto in po trgovinah, po kakšnih gozdnih poteh tukaj naokoli si pa ravno ne upam sprehajati, kaj pa vem... nalin kaj je s tvojim otrdevanjem? Lažni alarm ali kaj resnega? limma tvoja pošiljka sonca se je nekje zataknila...tukaj je še vedno megla nussy ne se obremenjevati z UZ ocenami teže. Tvoja punčka že ve, da je zunaj sivo in dolgočasno in se ji najbrž zato nič ne mudi ven katee meni je patronažna in tudi pediatrinja rekal, da če po dojenju spije manj kto 50ml dodatka, dodajanje ni ptorebno, ker otrok ni več lačen... Jutri imam spet CTG, ki bo pokazal, da naš čmrlek nori po trebuhu, popadkov ne bo,...po tem pa mislim, da bom en teden imela pavzo, ker je G nekaj omenila, da je ne bo, tako da bom imela naslednji pregled šele tik pred PDP. Sicer pa zdaj 2 dneva ni pravi čas za kakšno dogajanje, ker je nekje pri Dunaju, ima seminar in konča jutri okrog 17... Grem se še malo umetniško izživljati