MetiLu
|
Pa ve niste normalne, komaj sem vas prebrala Sem vidla, da ste si me spet mal privoščile Zavarovalničar je še živ, avto zavarovan, registriran, natankan, v glavnem, do zdele sva z mojim po Grosupljem letala. Je blo treba še do notarja pogodbo overovit, pa je imel šele od dveh naprej odprto ... avtek je v polni pripravljenosti. No še manjši redni servis mi naredijo v soboto (olje, filtri,...) pa bo res vse ok. Pa ne boste verjele, mojga prejšnjega pežojkota so že prodal, sem se mogla prov na hitro poslovit Pol me je lubek peljal še na kosilo, zdej se greva pa na kavč svaljkat. Zvečer ima spet nočno, tko, da bom spet sama Kaj vam moram zdej vse napisat : Janey za izpit, sem rekla, da boš nardila Misar, še meni geslo prosim Vrtnica, tud jaz imam močan beli tok, si ne predstavljam bit brez dnevnih vložkov. Včasih se mi tko vlije, da prec letim preverit, kakšne barve je Pa trebuh se tudi meni že spušča. Moram precej na široko sedet, če ne se mi čist stečka ob stegna Sayuri, me smo s tabo sej bo slabost minila. Jaz sicer sem vsega skupaj samo 2x bruhala, samo slabo mi je bilo pa vsak dan do 15. tedna. Dolenjka, a ne da se v našem Tušu kar nekaj uporabnih štacunc najde? tisti teto pa kar zamenjaj, če ti ne sede, ti ne sede, zakaj bi ji plačevala, če ne dela dobro! Grem še mal prebrat, kaj ste napisale, sem že pozabila