|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
10.1.2008 14:44:51   
bamby
pinči, thanks user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
10.1.2008 14:45:05   
mlavla
evo pa sem dala prat še en stroj belih cunj...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
10.1.2008 14:45:49   
Guerina
Bamby- ja dej poslji. A tud na gimnazijo si hodila? Jaz tud, sam mene je Krčnik dobu. In Likarja ni blo več...
Jaz bom tud šla v Postojno, upam, da mi bo zneslo no!

Pina... ta MA mi je povedal vse:) Sej ko so se vselili v novo stanovanje, so vanjo dobili eno vEEEEliko miš. Se mi je zdelo: JA KArma res deluje:)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
10.1.2008 14:49:07   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Guerina

Pina... ta MA mi je povedal vse:) Sej ko so se vselili v novo stanovanje, so vanjo dobili eno vEEEEliko miš. Se mi je zdelo: JA KArma res deluje:)

user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
10.1.2008 14:49:19   
mlavla
zdej grem pa še jst mal kavč peglat..vas berem malo kasnejeuser posted image

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
10.1.2008 14:53:34   
bamby
guerina, g. Likar je imel samo moj razred 2 leti fizike, ker je bil le zunanje sodelavec (rudniški inženir), pa letnik za mano je učil eno leto, pol ga pa ni bilo več.
Je bil pa tip ful frajer, še na žur nas je na koncu 2. letnika peljal, pa pijačo častil, s tem da nas je enkrat peljal tudi na naravoslovni dan v temo h Johnniju pit user posted image .
A ti si imela pa Karčnika user posted image . Menda strah in trepet gimnazijcev. Je imel mojo paralelko - naravoslovce, jaz sem bila pa družboslovka.

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
10.1.2008 15:12:20   
Guerina
Bamby- ja mi nismo nic zurali:) Smo pa imeli srečo, da se mu zdnja leta pred penzijo ni nič ljubilo več in ni dajal popravnihuser posted image user posted image user posted image

SE 20 Min in koneeeeeeeeeeeeeeec.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
10.1.2008 15:17:57   
MetiLu
Pa ve niste normalne, komaj sem vas prebrala user posted image  user posted image
Sem vidla, da ste si me spet mal privoščile user posted image  Zavarovalničar je še živ, avto zavarovan, registriran, natankan, v glavnem, do zdele sva z mojim po Grosupljem letala. Je blo treba še do notarja pogodbo overovit, pa je imel šele od dveh naprej odprto user posted image ...  avtek je v polni pripravljenosti. No še manjši redni servis mi naredijo v soboto (olje, filtri,...) pa bo res vse ok. user posted image  user posted image  Pa ne boste verjele, mojga prejšnjega pežojkota so že prodal, sem se mogla prov na hitro poslovit user posted image

Pol me je lubek peljal še na kosilo, zdej se greva pa na kavč svaljkat. Zvečer ima spet nočno, tko, da bom spet sama user posted image  
Kaj vam moram zdej vse napisat user posted image :
Janey user posted image  user posted image  za izpit, sem rekla, da boš nardila user posted image  
Misar, še meni geslo prosim user posted image
Vrtnica, tud jaz imam močan beli tok, si ne predstavljam bit brez dnevnih vložkov. Včasih se mi tko vlije, da prec letim preverit, kakšne barve je user posted image  Pa trebuh se tudi meni že spušča. Moram precej na široko sedet, če ne se mi čist stečka ob stegna user posted image
Sayuri, me smo s tabo user posted image  sej bo slabost minila. Jaz sicer sem vsega skupaj samo 2x bruhala, samo slabo mi je bilo pa vsak dan do 15. tedna.
Dolenjka, a ne da se v našem Tušu kar nekaj uporabnih štacunc najde? user posted image  tisti teto pa kar zamenjaj, če ti ne sede, ti ne sede, zakaj bi ji plačevala, če ne dela dobro!
Grem še mal prebrat, kaj ste napisale, sem že pozabila user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
10.1.2008 15:26:06   
Guerina
Evo..... adijo služba..... ne bo me več nazaaaaj:)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
10.1.2008 15:29:32   
mlavla

bravoo!!!!pa še te tvoje namestnice ti ne bo treba več prenašat!!!!

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
10.1.2008 15:30:18   
bamby

user posted image

meti, si se končno našla user posted image

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
10.1.2008 15:51:02   
Guerina
Sem ze doma! Zdej hitr speglat postlo in pol polagat laminat:)Sej ne bom dvigala bom samo pomagala v rezo dajat!:)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
10.1.2008 16:01:07   
Februarka08
Guerina, ti si pa hitro domauser posted image . Čestitke ob koncu službe, seveda za 1 leto...user posted image

Mi smo pokosili, možek je laufal na pošto oddat prošnje (zgubit nima kej, to mu jest skoz govorim), zdej bom šla pa mal kavčka speglat, je pomoje že ratal mal naguban...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
10.1.2008 16:32:35   
*Naja
Evo mene nazaj s pregleda...Sva z mojim G kar na ekspres danes opravila. Glavna je bila itak kontrola hemoglobina, ki se je v enem tednu popravil iz 100 na 116user posted image user posted image user posted image . Je reku, da super in da lahk zmanjšam na eno tbl. dnevno in da seveda injekcije odpadejouser posted image user posted image user posted image .
Zdej grem pa kavč likat, ker mi bo trebuh počil. Sem tolk lačna domov prišla, da sem zmazala 2 sendviča z majonezo in salamo....mljask je blo doberuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
10.1.2008 17:10:43   
nejč008
Čao,
ja vi ste res dobre, da se vam da tolk čvekat... jst vas na vsake toliko časa malo preberem, se najdem v kakšni zgodbi in to je to. user posted image Sej se že vse poznate med sabo!! Noro.

Vrtnica, na Groharjevi 10 me najdeš,na Duplici... user posted image  Pod priimkom user posted image Jelenc.
Rodit pa grem verjetno v Kranj, ne v Ljubljano. Tako da ne vem - bova cimri?? user posted image user posted image

Bi bilo pa res fino imet nekoga blizu, tako da upam, da se kaj srečava/slišiva...

lp vsem

ŽIVEL FEBRUAR!!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
10.1.2008 17:15:01   
vrtnica76
user posted image Guerina,končno doma!Privošči si velik počitka,ker čas kar beži.Jaz sem se kr mal zasekirala kako kmal se bo treba od trebuščka in brcik poslovituser posted image .
Meti važn, da maš urejenouser posted image !
Grem zdej še žehto obesit.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
10.1.2008 17:25:14   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: nejč008

Čao,

Vrtnica, na Groharjevi 10 me najdeš,na Duplici... user posted image  Pod priimkom user posted image Jelenc.
Rodit pa grem verjetno v Kranj, ne v Ljubljano. Tako da ne vem - bova cimri?? user posted image user posted image

Bi bilo pa res fino imet nekoga blizu, tako da upam, da se kaj srečava/slišiva...

lp vsem

O,supr to je pa ravno fajn za en sprehod (z vozičkom seveda,ker bi blo v tem stanju kr mal delečuser posted image )!Res mi je žal,da ne bova cimri.No se bova pa tko kej vidli.Slišiva se pa vsekakor lahko (lahko ti na ZSpošljem telefonsko).

(odgovor članu nejč008)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
10.1.2008 17:51:46   
nejč008
ZS ??

ŽIVEL FEBRUAR!!

Neposredna povezava do sporočila: 1043
10.1.2008 17:54:14   
Marusah
A ve res mislite še Februarčice - 4.del odpret predno gremo rodit ?user posted image  Ve ste čisto nore user posted image

Jaz sem bila danes pri dr. Miglarju in je res kar je že Janey zjutraj napisala - da v Feldbachu ne smejo več sprejemat slovenskih user posted image  na evropsko kartico zdravstvenega zavarovanja. Zakaj, ne vem user posted image  Za enkrat je samo še samoplačniško. Dokler se zadeve ne rešijo...

Ne vem, pa sploh lahko to prepovejo user posted image  Sej smo v EU. Pa tudi zdravstveno zavarovanje redno plačujemo. Kaj pa če slučajno nakupuješ v Avstriji, pa ti voda odtečeuser posted image  Sej zavarovalnica nima nič večjih stroškov z user posted image  če le-ta rodi v tujini. Cena poroda in bivanja v porodnišnici je čisto enaka kot pri nas. A ni vseeno komu zavarovalnica plača user posted image  No, se bojo že zmenili....

Jaz pa tut nimam sreče...sem se komaj odločila, da grem rodit v Avstrijo, zdej bom pa zgleda kr v MB porodnišnici pristla user posted image  So smotani, en mesec bi lahko še počakali, da bi jaz pa Janey opravile svoje user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

Neposredna povezava do sporočila: 1044
10.1.2008 17:57:20   
Marusah

ZS ??

Zasebno sporočilo je mislila.

Zgoraj v desnem kotu imaš MOJA RINGARAJA in notri najdeš rubriko "Zasebna sporočila" kamor dobivaš sporočila samo ti. 

(odgovor članu nejč008)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
10.1.2008 17:59:28   
vrtnica76

ZS ??

Na zasebno sporočilo,ki ga najdeš zgoraj pod moja ringaraja.

(odgovor članu nejč008)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
10.1.2008 18:02:44   
nejč008
he he... ja ok, sej sem čist mejčken zabita... Vem, da mam gor zas.sporočila, ampak zahteva naslov, al kaj... kakšen naslov...

Tko da nekdo, ki mi želi poslat ZS verjetno rabi ta naslov...?
Sklicujem se na svojo zmedenost in neprištevnost zaradi nosečnosti in neuporabljanje forumov... Žal user posted image

lp

ŽIVEL FEBRUAR!!

Neposredna povezava do sporočila: 1047
10.1.2008 18:06:26   
Marusah
Nejč008 sem ti poslala zasebno sporočilo. Poglej če deluje...

(odgovor članu nejč008)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
10.1.2008 18:08:09   
Marusah
Ups, sem se malo zmotila. Ti res nimaš ikonce za ZS. Sem ti verjetno poslala na mail....

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
10.1.2008 18:09:39   
MetiLu
Nejč, tega tud jest nisem vedla, ko sem privič uporabljala ZS, pa sem pod naslov kar moj mail dala user posted image  user posted image  user posted image  v okenček naslov moraš samo neki napisat, tako kot v mailu napišeš Zadeva:...

Sva z mojim mal kavč polikala, zdej bo pa počas šel na šiht user posted image  Jaz bom pa malu tu gor visela, čeprav se mi zdi, da ste se že izčvekale za dones user posted image  user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu nejč008)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.