|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
10.1.2008 14:29:25   
dolenjka
No, jaz sem pa zdaj mal po telefonu čvekala pa je prec boljš user posted image

Prav, sem se odločila da bom še mal klovna špilala in vas bom še mal zabavala, vsaj do 15.2., pol bom pa za ene 4 dni mal v porodnišnco zginla user posted image

Sam zdej pa mene tut že mal skrbi, pa ne za Meti, ampak za zavarovalničarja user posted image  user posted image  user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
10.1.2008 14:29:39   
mlavla
bamby pol tud pri vas zdajle diši...mmmmmm

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
10.1.2008 14:29:50   
Februarka08
Sayuri, naj tvoj nizki štart še malo počaka... Če ne bo dolenjka fest huda.user posted image
Zdej pa končno na kosilce...
Dober tek vsem, ki še niste jedle, tistim drugim pa privoščim en fletn počitek po kosilu in dobro user posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
10.1.2008 14:30:27   
Guerina
Ma PIna, kaj se vedno jih imas? LOL... in a si sploh javla na grič da bos rodila? In oni imajo se darilo za tvojo pikico za rd. Ja no, bojo pa letos bolj pocen prisli skozza darilo:) HA HA HA HA HA HA

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
10.1.2008 14:30:49   
vrtnica76
Misar,hvala za geslo!Pa kolk lušten bauhi in prava manekenska postavcauser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
10.1.2008 14:31:28   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Joj punce, kok ste luštne user posted image . Jaz se vedno tko režim, ko vas berem user posted image user posted image user posted image .

Sem v nizkem štartu za navijanje, tko da veste..... Čekiram...vas imam na pecljih....skoz user posted image user posted image user posted image

sayuri , kje se skrivaš..sem šla ravno danes čekirat kaj se s tabo dogaja.. sem vidla da te tvoja dva škrata kar pošteno mučita: slabosti pa to... sej bo kmalu mimo... Se mi zdi da smo me včeri jamrale o bruhanju, danes pa smo že vse okrogle in okorne.user posted image user posted image user posted image

lepo da si pripravljena za navijanje, sam do februarja ne smemo it nič rodit. je teta PEhta- Dolenjka tako zabičalauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
10.1.2008 14:32:33   
mlavla
bamby katere firme pa imaš ta kuhinjski robot?

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
10.1.2008 14:32:56   
bamby
guerina, ni problema, sem že rekla, da prid na kafe. Pa tudi kruh se bo najdu zate user posted image . Ko bi prišla zdaj pod blok, bi še fajn vročega dobila user posted image . Če boš imela srečo bo pa tudi čist frišn, drgač pa ga dam v skrinjo, pa ga po potrebi ven jemljem. A ti pošljem GSM na ZS?

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
10.1.2008 14:33:58   
mlavla
sayuri
pozdravljena..lepo,da nas spremljaš..glede nizkega štarta ti je pa pina že vse lepo razložila..če ne se boj naše dolenjke...user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
10.1.2008 14:34:14   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Guerina

Ma PIna, kaj se vedno jih imas? LOL... in a si sploh javla na grič da bos rodila? In oni imajo se darilo za tvojo pikico za rd. Ja no, bojo pa letos bolj pocen prisli skozza darilo:) HA HA HA HA HA HA

ja vejo da mam velik trebuh. sem zadnjič povedala... ma..

bamby kafe je kuhano pridi.

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
10.1.2008 14:34:29   
dolenjka
O dvojna user posted image  Sayuri! Jaz sem tut danes za tabo špegala po vaši temi user posted image
Sej bo kmal mimo, boš videla, pol boš pa sam še okrogla in pol boš že rodila, tko hitr gre, vsaj men se zdi user posted image
Ti boš verjetn v Postojni rodila a ne? Jaz tudi user posted image  Kdo pa je tvoj G?

Punce, od mojga štrudla še vedno ni nič user posted image

Sem pa zdele ugotovila, da razen 3 dcl svežega pomarančnega soka, danes nisem še nič popila user posted image  Sem pa 4 banane pojedla, pa 1 jogurt, pa 1 kos potice user posted image
Zdej se grem z vodo nacedit user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
10.1.2008 14:34:50   
vrtnica76
Ja tole pri Meti pa že res dolg trajauser posted image !Bogve kaj vse bo še zavarvalauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1012
10.1.2008 14:35:40   
mlavla
Mene pa zanima če katera kaj ve kje lahko dobim podatke kolikšna bo enkratna denarna pomoč ob rojstvu, pa starševski dodatek itd. v letu 2008?Ker to naj bi šlo zdej z 1.1. mal gor ..a ne?

pa kakav se mi je tud že usedel v želodček...mmmmmuser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
10.1.2008 14:35:44   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

bamby katere firme pa imaš ta kuhinjski robot?

Ronic

misar, hvala za geslo. Si pa prav fletna s tem bušijem user posted image , je tko luštkan user posted image .

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
10.1.2008 14:35:57   
sayuri
JA, saj se držim strogega navodila - do1.2. nič navijanja user posted image  user posted image user posted image user posted image . Sam pripravljena pa sem - tko da veste-za vsak slučaj user posted image .
Drugače vas redno čekiram. Sem doma na bolniški. S straniščno školjko sva ta boljši kolegici user posted image , zdaj sem se že navadla user posted image user posted image user posted image . Po moje mi bo kar malo manjkalo, ko se bo bruhanje ustavilo user posted image  user posted image user posted image user posted image . Jah...nimam kaj...dvojno mi je slabo, ampak bom zdržala. Za moji dve pikici bom naredila Vse. Čez slaba 2 tedna imam NSuser posted image . Komaj čakam.user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
10.1.2008 14:36:56   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1
bamby kafe je kuhano pridi.

Dej pošlji po DHL user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
10.1.2008 14:37:16   
vrtnica76
Mmmmmuser posted image je še k men pridišalauser posted image .Je pa res dobra.

Neposredna povezava do sporočila: 1017
10.1.2008 14:38:14   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ti boš verjetn v Postojni rodila a ne? Jaz tudi user posted image  Kdo pa je tvoj G?

Ja, verjetno v Postojni. Bomo videli, kako bo šla nosečnost mimo. NAvsezadnje nimajo v Postojni nič inkubatorjev in podobnih zadev.... bomo videli.....še odprto vse puščam. Imam pa dr. Likarja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
10.1.2008 14:39:30   
mlavla
sayuri..sej ne vem če ti bo kaj v tolažbo..ampak, sama namreč zelo dobro vem kako zgleda, ko si najboljši priajtelj z wc školjko..meni se je to dogajalo do konca 7 meseca....pa še zdej mi kdaj pove da me ima rada...pa ne bi imela nič proti, da mi ne biuser posted image  le pogumno..tudi to obdbje bo mimo...meni se je tudi vleklo..no pa sem že skoraj na koncu....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
10.1.2008 14:40:14   
misar
vas moram pokregat...prej ko sem bila tle gor ni nobena nč čvekala, valjda vse kavče likale...zdele me pa sam dve urci ni blo pa cel agadir user posted image user posted image user posted image
vsem, ki ste želele sem poslala gesla, pa kar koj nehajte z manekensko postavo...sem prav daleč od tega...bi blo treba povečat slike, pa pogledat ves tist špeh, ki se rad nabira prav tam kjer ni treba user posted image user posted image user posted image

sicer sem bila pa prav pridna, sem vse zlikala, pa mal pospravila, pa ker se je glih sonček tle v CE naredil sem še en krog ob Savinji naredila. Saj ne, da sem na konc, ku ena stara mama vsakih pet metrov stala, ker mi je prav divje na kosti dol vse tiščalo, da še hodit nisem mogla.

ja me je pa to miganje fejst utrudilo pa zlakotnilo, tako, da grem mal pogledat, če je kaj užitnega v hladilniku.

Neposredna povezava do sporočila: 1020
10.1.2008 14:40:48   
vrtnica76
Sayuri,lepo, da nas prideš pogledat.Sej pol,ko je slabost mimo se pa že kej drugega najde,tko da dolgčas ti sigurno ne bo.user posted image user posted image te bosta skos opozarjaliuser posted image .user posted image zate in za tvoji pikici,da ste dobro,pa dobro NSopravi in nam kaj sporoči.Držimo pestiuser posted image !

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
10.1.2008 14:41:01   
sayuri

do konca 7 meseca....user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf, jst pa tko čakam na 12. teden. user posted image  Sem optimistična, a ne? user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
10.1.2008 14:41:18   
bamby
Ja, verjetno v Postojni. Bomo videli, kako bo šla nosečnost mimo. NAvsezadnje nimajo v Postojni nič inkubatorjev in podobnih zadev.... bomo videli.....še odprto vse puščam. Imam pa dr. Likarja.

Bravo sayuri. Dr. Likar je pa tudi idrijčan! Njegov brat je bil pa moj profesor fizike na gimnaziji, pa sta si podobna kot jajce jajcu, pa nista dvojčka user posted image .
Držim pesti zate in velik uspeha na NS!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
10.1.2008 14:43:18   
pina-1
sayuri ziher bo vsaj ena pikica puna...ja take smo .. že kot milimeter velike delamo problemeuser posted image user posted image user posted image

bamby kofe poslano

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
10.1.2008 14:44:10   
mlavla

do konca 7 meseca....user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf, jst pa tko čakam na 12. teden. user posted image  Sem optimistična, a ne? user posted image

sej te nočem strašit..ti kar bodi optimistična..sej pri večini itak po 12. tednu čist izvodenijo te slabosti

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.