Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 22:03:07
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ti se kar igrej s teto Pehto, pazi se če januarja rodiš, pridem v porodnišnico na obisk Pa nehi Mary lou zaj...... ker i ti gnezdila že oktobra Ja, samo teh napadov čiščenja, ki jih imate vse po vrsti pa jaz še nimam teta pehta, ti kar prid, pa kakšno kremšnito sabo prnes, baje v P hrana ni boh ve kaj
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 22:06:47
|
|
|
|
nizy
|
Meti - v naši P mamo prov menije in si sam vsak dan sproti zbiraš,kaj boš jedu. Mamo pa vorng izbiro.Tri različne menije od zajtrka do večerje .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 22:11:52
|
|
|
|
MetiLu
|
Nizy, pa to je cel hotel. Predvidevam da ne govoriva o Lj porodnišnici No pa sej če pride teta Pehta s kremšnito ne bo nič narobe Zdej grem pa jest mojmu lubeku mal živce kravžljat Nočko vsem skupi, pa dober spanec!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 22:22:24
|
|
|
|
nizy
|
Meti-res je pravi hotel.To je jeseniška P. Pa v sobi sta samo po dve,pa dve sobi imata skupno kopalnico.Se pravi eno kopalnico uporabljajo največ 4 mamice .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 22:23:23
|
|
|
|
mary_lou
|
Veš Meti 4.2. mam izpit na faksu pa bi se mogla učit ampak k se je treba učit je bl nujno takrat treba pospravt .........
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 22:35:09
|
|
|
|
mlavla
|
čveke čvekaste... sem se komaj čez prebila nizy..v H&M imajo res 70% znižanje..samo pač na določene artikle..jst sem dones kupila en kompletek, ki je bil znižan za 70% enega, ki je bil pa za 50% znižan..tako da sem dala le dobrih 10eur... nekatere stvari pa so znižane samo za 30%... pa prijeten nakup ti želim!!!! Mary lou..pri nas pa da občina okrog 250eur...ma sem kar vesela..je ravno dragi dones vprašal, ko je bil na občini a katera pozna porodnišnico Trbovlje oz. je tam že rodila? Zanima me namreč če delajo UZ kolkov...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 22:38:23
|
|
|
|
katka37
|
Dolenjka, mogoče se je moj g res zmotil, saj sem mu na to rekla, da me je kar malo razočaral, da imam pa jaz splanirano, da grem čez 14 dni. Če ne počakamo do februarja, prideš v porodnišnico? Super, spotoma vzemi kaj sladkega . Sta me mulca spet malo razkurila, te pubertete imam že na vrh glave, pa se je komaj začela. Pa sta še kar pridna, kako je šele drugim staršem, ko jim otroci delajo še hujše packarije pa še enke nosijo domov Mi je kar hormon sreče nekam izginil, moram iti iskat čokolado. Lahko noč, lepo pančajte, če se le da.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 22:51:48
|
|
|
|
Suzi*
|
Mah, babe, pa kaj ste ve nore???? Bi me kap kmal zadela, tolk ste zdej zvečer načvekale. Pa preden se prebijem čez vse te triče in trače, traaaajaaaaa. jaz sem imela tud borbe zdele zvečer, da je tamal zaspal. madoniš, naju je začel ful izkoriščat, lisica mala. Tud po uro, pa še več se borimo, da bi zvečer zaspal. Sem se odločila, da do dojenčka to spanje zrihtamo, pa glede na to, da lep način nič ne pomaga, gremo zdej kar lepo na nož. Nič prijetno. Pa včasih ni druge, na žalost. mah, bo že. Glede živcev.... ...sej se trudiš, ampak meni tudi občasno prekipijo, pol pa znorim, pa je mir. Zdej pa precej norim, pa pogoje postavljam, pa kaznujem, ni da ni. Madona, je treba skos neki razmišljat kaj si obljubu pa kaj si prepovedal, ker drugač te tile tamali brihtneži takoj okol prinesejo. Upam, da niste že vse šle v pančevo.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 23:20:48
|
|
|
|
nizy
|
mlavla to jebil pa pocen nakup.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 6:38:15
|
|
|
|
vrtnica76
|
Dobr jutrček so ! Včeraj sem pa hotla nove slikce v album dat,pa mi je skos javljal NAPAKA,kljub temu,da so ble zahtevane velikosti .Sva se z en cajt matrala,pa sva se odločla,da bova dons nadaljevala s tole zadevo.Pojma nimam,kaj bi blo narobe. Spala sem kr fajn,čeprav se ne bi branla še mal.Mogoče si bom pol,ko spokam Tamaro v šolo spet mal privoščla počitka po zajtrku .Včerej sem kr skos nekej bluzila in delala po stanovanju,pa se mi je krepko poznala utrujenost.Že sredi popoldneva sem bla čist konc.Za dons si pa obljubim več počitka,da se bo lohk redil .Zdej vas pa še mal za nazaj preberem,pa se oglasim kasnej!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 6:50:33
|
|
|
|
Lanchy
|
Jutro nosecke! Semvam je cist odpeljalo vceraj zvecer...sem za trenutek gor prisla in nisem sfolgala, zdele sem pa tut rabila, da sem se prebila cez ...No, saj je prav, da se priblizujemo 4. delu, v primeru da katero od nas kaj preseneti in da potem nasa Dolenjka ne bo huda ... Mlavla, za super ugoden nakup. Si to kupovala v LJ ali kje drugje? Jaz sem bila vceraj v Arielu, sem imela ravno malo casa, pa sem zapravila 25 everckov...pupi sem pa kupila eno tako nobel oblekco, pa se eno brisacko s kapuco in malo brisacko/rokavicko za kopanje. Danes nesem knjige nazaj v knjiznico in cez vikend sfinisiram diplomco, potem sem pa ready...Joj, al pa tut ne...morm se se pri frizeju narocit, pa na depilacijo pa pedikuro morm NUJNO!!!!...No, upam da to vse ustimam do sobote.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 6:51:02
|
|
|
|
vrtnica76
|
Nejčika,a si se končno oklasla !Sem te že pogrešala .Iz katerega koca Kamnika pa si?Jaz sem doma blis Mercatorja al pa svetilnika kokr češ-tam vmes,nasprot tanovih blokov.Oglasi se še kej.Pa D Day mava čist blis.Moj je 3.2.2008!Sej greva lohk kr skupi rodit .Pol pa še rečeva,da bi ble cimre !
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 7:41:54
|
|
|
|
pina-1
|
jutro.. večri ste pa res maraton udarile s čvekom.... sem kar malo žalsotna da sem tako hitro zaspala in nisemmogla z vami čvektat glede denarnega nadomestila pa občina Izla in Piran krepko vodita pred vsemi saj dajo za novorojenca kar 500€ Pri nas dobimo tudi le 200€. Pa tudi to je bolje kot nič. Punce, po moje je bla včeri res luna, glede otročkov, ker vidim da so vsi testiralinaše živčke. Bomo videli kak dan bo dane. Midve se odpravljava počasi v vrtec. Pol se pa še kej oglasim. Aja, dolenjka..grem jaz s tabo v biznis. Ti razvažaš s strelco, jaz pa pečem. Poskusni zajček sva pa obe. Ok?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 7:53:57
|
|
|
|
itata
|
jutro, vidim, da nas je več ta zgodnjih danes jaz grem spremenit stalno prebivališče pol imam pa pregled. pa verjetno še na en hitr obisk vmes skočim... danes bo spet letancija. sam ne preveč, ker me grlo še zmeri zelo boli pa smrkam - sam računam, da to pomen, da se že pucam in da bo vsak čas ok. pridne bodite in smo na vezi popoldne
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 8:22:11
|
|
|
|
larisa
|
Madonca, zvečer ste pa tolk čvekale, da se mi je kar iz računalnika pokadil, ko sem ga zalaufala, sej zdej pa vse spite, ko je že beli dan, namesto, da bi bile v prvi bojni črti Mene pa neki zanima, ko vse govorite o pakiranju torbe za v P! A vse stvari, ki jih rabite boste že zdej napakirale v torbo in to pomeni, da ste kupile drugo zobno ščetko, copate, glavnik, vazelin,...itd. za v P, al tega do odhoda zdej ne boste uporabljale? Pa sej je ja čas ko se začne, pa itak se počasi začne, da si to pripraviš?
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 8:38:08
|
|
|
|
pina-1
|
larisa, zgleda da so res vse večerne čveke še v mižulah . pa strašimo me zgodnje. čeprav bi meni tudi pasalo odspat še kako kitico. glede torbe za v P. jaz sem noter dala že vse razen zobneš ščetke, paste,... sem pa četko in pasto kupila novo. Ščetko itak rabim, pasta se bo pa že ponucala. grem jest
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 8:42:06
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Madonca, zvečer ste pa tolk čvekale, da se mi je kar iz računalnika pokadil, ko sem ga zalaufala, sej zdej pa vse spite, ko je že beli dan, namesto, da bi bile v prvi bojni črti Mene pa neki zanima, ko vse govorite o pakiranju torbe za v P! A vse stvari, ki jih rabite boste že zdej napakirale v torbo in to pomeni, da ste kupile drugo zobno ščetko, copate, glavnik, vazelin,...itd. za v P, al tega do odhoda zdej ne boste uporabljale? Pa sej je ja čas ko se začne, pa itak se počasi začne, da si to pripraviš? dobro jutro čvekice! Larisa jaz sem isto razmišljala, kaj a zdej pa ko spakiram- seveda še nisem, nikakor nobene volje ne najdem, bom pa brez ščetke in vsega...se mi ful čudno zdi. Je pa res, da pol v paniki pa znam tud vse doma pozabit
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 8:42:24
|
|
|
|
Februarka08
|
Dobro jutro, čveke! Dobr, da sem že včeraj zvečer malo prelistala strani RR-ja, ker tole bi bil prehud udarec zame zjutraj... Ne vem, a bo tole spanje skoz hujše, al kako? Zvečer spet nisem mogla zaspat, sem šla tv gledat, mleko in med skuhat (baje po tem lažje zaspiš) - ja, itak ... Še kasnej. Grem čez slabo uro nazaj v posteljo, nič. Gledam v luft... Zjutraj bi pa spala kot top. Groza. Upam da se še kaj naspim do prihoda . Danes bom bolj ležečki, še kosila mi ni treba delat, ker je repete od včeraj. Moj ni imel ne vem kakšnega apetita (saj ni čudno), tako da je ostalo in mam že kuhano... Ne vem kdaj bo mene gnezdenje prijelo... Verejetno bo bolj mojega moglo, ker z mano ne bo več kaj veliko . Larisa, jaz bom v torbo pripravila samo tiste najnujnejše stvari - za vse, zase pa zg. del za oblečt (hlače bom imela kar tiste ko bom mela gor - vsaj mislim), kozmetiko si bom pa že potem hit naštimala, saj imam itak vse na kupu... Ne mislim sedaj vse novo kupovat. Pridno čvekajte, jaz grem na zajtrk...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 8:43:13
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 grem jest Dober tek! Jaz sem si tud ravno pripravila in zdej zraven rač. zajtrkujem. RR zajtrk.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 8:46:55
|
|
|
|
katka37
|
Ojla! Sem se malo prej zbudila, proti jutru sanjala neke čudne sanje, ampak naspana sem pa le kolikor toliko. Larisa, jaz imam torbo pripravljena v spalnici, toaletna pa je pripravljena v kopalnici na pralnem stroju in jo samo pograbim, ker še rabim neke malenkosti iz nje. Če pa se slučajno zgodi, da jo pozabim, pa mi jo itak lahko še isti dan prinesejo, ni panike. Vrtnica, tudi jaz sem z resizerjem pomanjšala slike pred objavo v album pa mi je javljalo napako, potem sem pa šla kar v Moji albumi, spodaj pod vsakim albumom imaš napis Administracija, dodaj fotko in ko sem jih na ta način dodajala, jih nisem sploh nič pomanjševala z resizerjem, pa je šlo brez problema. Ne vem, poskusi, mogoče bo uspelo tudi tebi.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 8:58:21
|
|
|
|
pina-1
|
larisa hval..sem tudi jaz že pojedla.s edaj pa se smilim sama sebi in inšeč kaj bi počela, ker se mi nič ne da. Se nekam slabo počutim danes, pa ne vem zakaj. Sem pa spala kot top celo noč do 6 in to v postelji . pri nas se kaže sonček tako da bo danes zopet pranje stvari za dojenčka na vrsti. Mislim, da bom danes oprala lupinico in še eno spužvo za okoli postelje. Mogoče še zadnji stroj malih cotik. grem sedaj še kruh zamesit. Nimam več žemljic za možeku senedvič narest. Joj kako sem jaz pridna žena
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 9:12:01
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Da ne boste preveč pametne, da večerne čveke spimo! Jaz sem že 1 uro in pol budna, sam sem uživala v jutranjem sončku Niti oblačka ni na nebu Pride katera? Posodim faktor 15 ali 20 Zdele grem sicer v Grosuplje po podaljšek za modrček, pol bom pa za bajto na soncu ležala če me bo katera iskala Katka, a ti misliš da bom jaz vse ki boste januarja rodile po porodnišnicah širom SLO obiskovala? NO way! Rajš sama pojem vse kar s PIno spečeva Suzi, pazi na živčke, to dviga cuker A Meti pa še ni? Verjetn je pod tušem, ker pride zavarovalničar na dom
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 9:13:35
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Ojla! Sem se malo prej zbudila, proti jutru sanjala neke čudne sanje, ampak naspana sem pa le kolikor toliko. Larisa, jaz imam torbo pripravljena v spalnici, toaletna pa je pripravljena v kopalnici na pralnem stroju in jo samo pograbim, ker še rabim neke malenkosti iz nje. Če pa se slučajno zgodi, da jo pozabim, pa mi jo itak lahko še isti dan prinesejo, ni panike. Vrtnica, tudi jaz sem z resizerjem pomanjšala slike pred objavo v album pa mi je javljalo napako, potem sem pa šla kar v Moji albumi, spodaj pod vsakim albumom imaš napis Administracija, dodaj fotko in ko sem jih na ta način dodajala, jih nisem sploh nič pomanjševala z resizerjem, pa je šlo brez problema. Ne vem, poskusi, mogoče bo uspelo tudi tebi. katka ti si carica...jaz sem mela stalno probleme s tem resizerjem, pa mi je javljalo napako. zdaj sem pa naredila, kot si rekla in sem brez problema vse fotke, ki sem jih hotla gor vrgla zaslužiš kavo al pa kar dve
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 9:23:10
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar katka ti si carica...jaz sem mela stalno probleme s tem resizerjem, pa mi je javljalo napako. zdaj sem pa naredila, kot si rekla in sem brez problema vse fotke, ki sem jih hotla gor vrgla zaslužiš kavo al pa kar dve A zdej ti je ratal slikce gor dat, pa jih ne smemo videt ? A boš kej gesla na ZS poslala, al mormo plačat?
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 9:27:29
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka, tudi pri ans je sonček... Prdieš na sladko? Mam full spečenega, pa še kruh bo pečen? misar...hočemo geslo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.