Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:29:25
|
|
|
|
dolenjka
|
No, jaz sem pa zdaj mal po telefonu čvekala pa je prec boljš Prav, sem se odločila da bom še mal klovna špilala in vas bom še mal zabavala, vsaj do 15.2., pol bom pa za ene 4 dni mal v porodnišnco zginla Sam zdej pa mene tut že mal skrbi, pa ne za Meti, ampak za zavarovalničarja
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:29:39
|
|
|
|
mlavla
|
bamby pol tud pri vas zdajle diši...mmmmmm
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:29:50
|
|
|
|
Februarka08
|
Sayuri, naj tvoj nizki štart še malo počaka... Če ne bo dolenjka fest huda. Zdej pa končno na kosilce... Dober tek vsem, ki še niste jedle, tistim drugim pa privoščim en fletn počitek po kosilu in dobro .
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:30:27
|
|
|
|
Guerina
|
Ma PIna, kaj se vedno jih imas? LOL... in a si sploh javla na grič da bos rodila? In oni imajo se darilo za tvojo pikico za rd. Ja no, bojo pa letos bolj pocen prisli skozza darilo:) HA HA HA HA HA HA
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:30:49
|
|
|
|
vrtnica76
|
Misar,hvala za geslo!Pa kolk lušten bauhi in prava manekenska postavca
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:31:28
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Joj punce, kok ste luštne . Jaz se vedno tko režim, ko vas berem . Sem v nizkem štartu za navijanje, tko da veste..... Čekiram...vas imam na pecljih....skoz sayuri , kje se skrivaš..sem šla ravno danes čekirat kaj se s tabo dogaja.. sem vidla da te tvoja dva škrata kar pošteno mučita: slabosti pa to... sej bo kmalu mimo... Se mi zdi da smo me včeri jamrale o bruhanju, danes pa smo že vse okrogle in okorne. lepo da si pripravljena za navijanje, sam do februarja ne smemo it nič rodit. je teta PEhta- Dolenjka tako zabičala
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:32:33
|
|
|
|
mlavla
|
bamby katere firme pa imaš ta kuhinjski robot?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:32:56
|
|
|
|
bamby
|
guerina, ni problema, sem že rekla, da prid na kafe. Pa tudi kruh se bo najdu zate . Ko bi prišla zdaj pod blok, bi še fajn vročega dobila . Če boš imela srečo bo pa tudi čist frišn, drgač pa ga dam v skrinjo, pa ga po potrebi ven jemljem. A ti pošljem GSM na ZS?
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:33:58
|
|
|
|
mlavla
|
sayuri pozdravljena..lepo,da nas spremljaš..glede nizkega štarta ti je pa pina že vse lepo razložila..če ne se boj naše dolenjke...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:34:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Guerina Ma PIna, kaj se vedno jih imas? LOL... in a si sploh javla na grič da bos rodila? In oni imajo se darilo za tvojo pikico za rd. Ja no, bojo pa letos bolj pocen prisli skozza darilo:) HA HA HA HA HA HA ja vejo da mam velik trebuh. sem zadnjič povedala... ma.. bamby kafe je kuhano pridi.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:34:29
|
|
|
|
dolenjka
|
O dvojna Sayuri! Jaz sem tut danes za tabo špegala po vaši temi Sej bo kmal mimo, boš videla, pol boš pa sam še okrogla in pol boš že rodila, tko hitr gre, vsaj men se zdi Ti boš verjetn v Postojni rodila a ne? Jaz tudi Kdo pa je tvoj G? Punce, od mojga štrudla še vedno ni nič Sem pa zdele ugotovila, da razen 3 dcl svežega pomarančnega soka, danes nisem še nič popila Sem pa 4 banane pojedla, pa 1 jogurt, pa 1 kos potice Zdej se grem z vodo nacedit
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:34:50
|
|
|
|
vrtnica76
|
Ja tole pri Meti pa že res dolg traja !Bogve kaj vse bo še zavarvala .
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:35:40
|
|
|
|
mlavla
|
Mene pa zanima če katera kaj ve kje lahko dobim podatke kolikšna bo enkratna denarna pomoč ob rojstvu, pa starševski dodatek itd. v letu 2008?Ker to naj bi šlo zdej z 1.1. mal gor ..a ne? pa kakav se mi je tud že usedel v želodček...mmmmm
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:35:44
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla bamby katere firme pa imaš ta kuhinjski robot? Ronic misar, hvala za geslo. Si pa prav fletna s tem bušijem , je tko luštkan .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:35:57
|
|
|
|
sayuri
|
JA, saj se držim strogega navodila - do1.2. nič navijanja . Sam pripravljena pa sem - tko da veste-za vsak slučaj . Drugače vas redno čekiram. Sem doma na bolniški. S straniščno školjko sva ta boljši kolegici , zdaj sem se že navadla . Po moje mi bo kar malo manjkalo, ko se bo bruhanje ustavilo . Jah...nimam kaj...dvojno mi je slabo, ampak bom zdržala. Za moji dve pikici bom naredila Vse. Čez slaba 2 tedna imam NS . Komaj čakam.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:36:56
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 bamby kafe je kuhano pridi. Dej pošlji po DHL
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:37:16
|
|
|
|
vrtnica76
|
Mmmmm je še k men pridišala .Je pa res dobra.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:38:14
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ti boš verjetn v Postojni rodila a ne? Jaz tudi Kdo pa je tvoj G? Ja, verjetno v Postojni. Bomo videli, kako bo šla nosečnost mimo. NAvsezadnje nimajo v Postojni nič inkubatorjev in podobnih zadev.... bomo videli.....še odprto vse puščam. Imam pa dr. Likarja.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:39:30
|
|
|
|
mlavla
|
sayuri..sej ne vem če ti bo kaj v tolažbo..ampak, sama namreč zelo dobro vem kako zgleda, ko si najboljši priajtelj z wc školjko..meni se je to dogajalo do konca 7 meseca....pa še zdej mi kdaj pove da me ima rada...pa ne bi imela nič proti, da mi ne bi le pogumno..tudi to obdbje bo mimo...meni se je tudi vleklo..no pa sem že skoraj na koncu....
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:40:14
|
|
|
|
misar
|
vas moram pokregat...prej ko sem bila tle gor ni nobena nč čvekala, valjda vse kavče likale...zdele me pa sam dve urci ni blo pa cel agadir vsem, ki ste želele sem poslala gesla, pa kar koj nehajte z manekensko postavo...sem prav daleč od tega...bi blo treba povečat slike, pa pogledat ves tist špeh, ki se rad nabira prav tam kjer ni treba sicer sem bila pa prav pridna, sem vse zlikala, pa mal pospravila, pa ker se je glih sonček tle v CE naredil sem še en krog ob Savinji naredila. Saj ne, da sem na konc, ku ena stara mama vsakih pet metrov stala, ker mi je prav divje na kosti dol vse tiščalo, da še hodit nisem mogla. ja me je pa to miganje fejst utrudilo pa zlakotnilo, tako, da grem mal pogledat, če je kaj užitnega v hladilniku.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:40:48
|
|
|
|
vrtnica76
|
Sayuri,lepo, da nas prideš pogledat.Sej pol,ko je slabost mimo se pa že kej drugega najde,tko da dolgčas ti sigurno ne bo. te bosta skos opozarjali . zate in za tvoji pikici,da ste dobro,pa dobro NSopravi in nam kaj sporoči.Držimo pesti !
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:41:01
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla do konca 7 meseca.... Uf, jst pa tko čakam na 12. teden. Sem optimistična, a ne?
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:41:18
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Ja, verjetno v Postojni. Bomo videli, kako bo šla nosečnost mimo. NAvsezadnje nimajo v Postojni nič inkubatorjev in podobnih zadev.... bomo videli.....še odprto vse puščam. Imam pa dr. Likarja. Bravo sayuri. Dr. Likar je pa tudi idrijčan! Njegov brat je bil pa moj profesor fizike na gimnaziji, pa sta si podobna kot jajce jajcu, pa nista dvojčka . Držim pesti zate in velik uspeha na NS!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:43:18
|
|
|
|
pina-1
|
sayuri ziher bo vsaj ena pikica puna...ja take smo .. že kot milimeter velike delamo probleme bamby kofe poslano
|
|
RE: Februarčice - 3.del 10.1.2008 14:44:10
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: mlavla do konca 7 meseca.... Uf, jst pa tko čakam na 12. teden. Sem optimistična, a ne? sej te nočem strašit..ti kar bodi optimistična..sej pri večini itak po 12. tednu čist izvodenijo te slabosti
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.