|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
10.1.2008 14:14:35   
Anonimen
matt... naj bo tale sonček pa zate
user posted image

(odgovor članu matt)
  Neposredna povezava do sporočila: 3026
10.1.2008 14:15:10   
Anonimen
Lepo pozdravček še od mene
Anchy82 in ETAN ČESTITAM! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želima vama lepe in zdrave bebice!!! Zakon, punce!

Lepo, da  seznam barvate roza. Morda bo pa res spet kak baby boom, kot nekaj obljubljajo... super super...

Danes bom najverjetneje sama doma in sem si nardila veliko skledo solate s tunino in bom majčkeno klepetala....uiiii, kako je meni fajn.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3027
10.1.2008 14:21:04   
TamaraJ
Ojla borke.

Imam samo eno vprašanje.. ali ima katera link za stran od Plive zagreb, kjer ti izračuna ovulacijo. Eni kolegici sem obljubila in ne najdem več linka. Hvala vnaprej in čimveč user posted image user posted image  vam želim

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
10.1.2008 14:26:10   
Anonimen
http://www.poliklinika-harni.hr/ovulacija.asp

tudi tule je kar soliden kalkulator...

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3029
10.1.2008 14:29:02   
anci banci
res je gantar imate tako sonce pa še kr toplo.... za ljubljano vem da ga ni ker se že pri klancu prozi vrhniki neha....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
10.1.2008 14:33:55   
matt
vav!!!... hvala gantar - se mi ga res lušta ....  

Sicer sem malo priviligirana, ker sem ga celo danes za nekaj minut videla, ko smo se prebili čez meglo na en hrib...

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
10.1.2008 14:34:15   
tany83
Pozdravljene!
jas sem pri svoji jutranji user posted image  in prebiranju za nazaj...
najprej naj cestitam novim user posted image  Anchy82 in Etan user posted image user posted image user posted image .... Bravo user posted image ... zelim vama cim manj user posted image  in cim bolj mirnih user posted image  ter zdrave user posted image ...

Masa82 user posted image  upam, da bo slo vse dobro naprej... drzim pesti...user posted image user posted image user posted image

Kahlo ja, tukaj v dominikanski spanscino govorim....user posted image

lp

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
10.1.2008 14:34:55   
ledenka
user posted image  bravo novi nosečki! Anchy in ETAN, čestitam vama! da bi bilo vse ok! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
10.1.2008 14:37:18   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

O lučka, tebe pa že tud dolgo ni bilo tukaj!!! kje si se potepala?

joj, oprosti maša, k sm ti kr ušla. mi je računalnik potem zaštekal sedaj je pa spet o.k. Ja jaz sem bolj bralka kot klepetalka, zadnje čase. Tudi zdajle že letim nazaj v službo še na aktiv, pa... upam, da sedaj pa prihaja tudi za naju čas, tako kot za vse nas. user posted image  no čao, sedaj pa letim v službo.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
10.1.2008 14:37:27   
Anonimen
hola tany...dobro jutro...
lepo kavico želim...

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3035
10.1.2008 14:37:33   
matt
hoj ledenka , od kdaj si pa na ritko padla?... a boli?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
10.1.2008 14:41:33   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

hola tany...dobro jutro...
lepo kavico želim...

Hola Majch... hvala, hvala.... je res dobra ta kavica in prav pase mi, po neprespani noci...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
10.1.2008 14:45:47   
TamaraJ
Hvala majchuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
10.1.2008 14:51:59   
Anonimen
Anchy82 in ETAN čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3039
10.1.2008 14:54:47   
Anonimen
Danes pa vse neki modrujete o ljubezni, ena o dobrih in slabih lastnistih, druga da nas vse premaga, tretja, kaj pa vem kaj...a ste že mal pod vplivom valentina, kaj??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ljubezen je v zraku, se mi zdi...hehehe...lepo lepo...user posted image    +     user posted image    =  user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3040
10.1.2008 14:59:57   
KAHLO
Etan .....čestitaaaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image vse naj naj, najlepšo user posted image in zdravo bebco ti želim, pa da se vsidraš tud pr septemberkahuser posted image user posted image

No zdaj vas je že večina ta teden sonce opazovalo, sam ojaz v toti lj....nič nič od nič....razen teh k mi jih pošiljate ve ali pa k jih gantar pridno popauser posted image user posted image user posted image si pa včeraj večer tud nekaj lepih streniranih sončkov pripopalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca.........evo....gre....zdaj sem skoraj tako kot ti, v službi zato da delam, nič več RR-jauser posted image bo kar delovno to 2008...ampak upam da bo ta začetni zagon ljudi počasi nehal...in bom spet ta prava RR-jevka.
Pa ti, kako kaj...gor mi lepo drži toto našo štajersko.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
10.1.2008 15:11:22   
zarja28
pozdravljene!
uf, dva dni me ni, pa je kar nekaj materiala za prebratuser posted image !
vsem novim user posted image iskrene čestitke, želim jim čim lepših in mirnih user posted image !!
jaz se kar ne morm privadit na dejstvo, da sem noseca!!!!!
mal me skrbi, ker me mal pece po trebuhu, pa mal spika, upam, da ne bo kaj narobeuser posted image ?
lep dan vam zelim!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
10.1.2008 15:29:32   
sončnica24
Gantar hvala za sončka, tu v mariboru je katastrofa taka megla da se čisto nič več ne vidi, to ni v navadi tu, samo baje bi naj kmalu sonček nazaj prišel. Upam da hitro.

Našidvema zamejkama pa želim dobro jutro in čim lepši danuser posted image

(odgovor članu zarja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
10.1.2008 15:34:24   
tany83
Hvala soncnica za dobro jutre... tukaj je res lepo jutro, soncek sije... mene pa caka gora perila user posted image ...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
10.1.2008 15:35:10   
Anonimen
KKKAAAHHHLLLOOOO! OJLA! Vidim, da imaš na šihtu cel kup papirjev user posted image  Upam, da ti ni kaj preveč user posted image .

kako pa ste ostale punce? Upam, da ste fajn. In upam, da se je v LJ in MB kaj megla razkadila. Pri nas je res lep dan. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
10.1.2008 15:40:01   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

KKKAAAHHHLLLOOOO! OJLA! Vidim, da imaš na šihtu cel kup papirjev user posted image  Upam, da ti ni kaj preveč user posted image .

kako pa ste ostale punce? Upam, da ste fajn. In upam, da se je v LJ in MB kaj megla razkadila. Pri nas je res lep dan. user posted image

V mariboru je iz ure v uro slabše o sončku ni ne duha ne sluha tako da upam da se v prihodnjih dneh kaj pokaže, je čisto druga energija pa volja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
10.1.2008 15:42:57   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

http://www.poliklinika-harni.hr/ovulacija.asp

tudi tule je kar soliden kalkulator...

Ta kolendarček pa je res full doberuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
10.1.2008 15:43:57   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

V mariboru je iz ure v uro slabše o sončku ni ne duha ne sluha tako da upam da se v prihodnjih dneh kaj pokaže, je čisto druga energija pa volja.

Hmmmmmmmm, a midve živiva vsaka v svojem MB-ju....user posted image ....... no sončka res ni.... ampak megle pa res nikjer ne vidimuser posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
10.1.2008 15:50:56   
Anonimen
me veseli, da ti je koledarček všeč...itak sem ga pobrala s foruma zanimive strani...tako da se morava obe zahvalit tistim, ki so to tja dali...user posted image

Mene pa zanima eno butasto vprašanje...ko ene zelo pridno merite BT..a to so potem odstopanja za celo stopinjo al je to kaj manj drastično?

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 3049
10.1.2008 15:53:21   
Anonimen
14. stoletje pred našim štetjem
Nosečnost so preverjali s pšeničnim in ječmenovim zrnom. Če je v seču vzklilo pšenično zrno, je mati nosila deklico, če je vzklilo ječmenovo zrno, je pomenilo, da se bo rodil fantek. V šestdesetih letih prejšnjega stoletja so omenjeno teorijo testirali in ugotovili, da drži kar v 70 %.

NO COMMENT....user posted image user posted image ...HIHIHI

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.