Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 14:14:35
|
|
|
|
Anonimen
|
matt... naj bo tale sonček pa zate
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 14:15:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo pozdravček še od mene Anchy82 in ETAN ČESTITAM! Želima vama lepe in zdrave bebice!!! Zakon, punce! Lepo, da seznam barvate roza. Morda bo pa res spet kak baby boom, kot nekaj obljubljajo... super super... Danes bom najverjetneje sama doma in sem si nardila veliko skledo solate s tunino in bom majčkeno klepetala....uiiii, kako je meni fajn.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 14:21:04
|
|
|
|
TamaraJ
|
Ojla borke. Imam samo eno vprašanje.. ali ima katera link za stran od Plive zagreb, kjer ti izračuna ovulacijo. Eni kolegici sem obljubila in ne najdem več linka. Hvala vnaprej in čimveč vam želim
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 14:29:02
|
|
|
|
anci banci
|
res je gantar imate tako sonce pa še kr toplo.... za ljubljano vem da ga ni ker se že pri klancu prozi vrhniki neha....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 14:33:55
|
|
|
|
matt
|
vav!!!... hvala gantar - se mi ga res lušta .... Sicer sem malo priviligirana, ker sem ga celo danes za nekaj minut videla, ko smo se prebili čez meglo na en hrib...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 14:34:15
|
|
|
|
tany83
|
Pozdravljene! jas sem pri svoji jutranji in prebiranju za nazaj... najprej naj cestitam novim Anchy82 in Etan .... Bravo ... zelim vama cim manj in cim bolj mirnih ter zdrave ... Masa82 upam, da bo slo vse dobro naprej... drzim pesti... Kahlo ja, tukaj v dominikanski spanscino govorim.... lp
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 14:34:55
|
|
|
|
ledenka
|
bravo novi nosečki! Anchy in ETAN, čestitam vama! da bi bilo vse ok!
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 14:37:18
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 O lučka, tebe pa že tud dolgo ni bilo tukaj!!! kje si se potepala? joj, oprosti maša, k sm ti kr ušla. mi je računalnik potem zaštekal sedaj je pa spet o.k. Ja jaz sem bolj bralka kot klepetalka, zadnje čase. Tudi zdajle že letim nazaj v službo še na aktiv, pa... upam, da sedaj pa prihaja tudi za naju čas, tako kot za vse nas. no čao, sedaj pa letim v službo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 14:37:27
|
|
|
|
Anonimen
|
hola tany...dobro jutro... lepo kavico želim...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 14:37:33
|
|
|
|
matt
|
hoj ledenka , od kdaj si pa na ritko padla?... a boli?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 14:41:33
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch hola tany...dobro jutro... lepo kavico želim... Hola Majch... hvala, hvala.... je res dobra ta kavica in prav pase mi, po neprespani noci...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 14:45:47
|
|
|
|
TamaraJ
|
Hvala majch
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 14:51:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Anchy82 in ETAN čestitke!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 14:54:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes pa vse neki modrujete o ljubezni, ena o dobrih in slabih lastnistih, druga da nas vse premaga, tretja, kaj pa vem kaj...a ste že mal pod vplivom valentina, kaj?? Ljubezen je v zraku, se mi zdi...hehehe...lepo lepo... + =
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 14:59:57
|
|
|
|
KAHLO
|
Etan .....čestitaaaaaaaaam vse naj naj, najlepšo in zdravo bebco ti želim, pa da se vsidraš tud pr septemberkah No zdaj vas je že večina ta teden sonce opazovalo, sam ojaz v toti lj....nič nič od nič....razen teh k mi jih pošiljate ve ali pa k jih gantar pridno popa si pa včeraj večer tud nekaj lepih streniranih sončkov pripopala Lunca.........evo....gre....zdaj sem skoraj tako kot ti, v službi zato da delam, nič več RR-ja bo kar delovno to 2008...ampak upam da bo ta začetni zagon ljudi počasi nehal...in bom spet ta prava RR-jevka. Pa ti, kako kaj...gor mi lepo drži toto našo štajersko.....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 15:11:22
|
|
|
|
zarja28
|
pozdravljene! uf, dva dni me ni, pa je kar nekaj materiala za prebrat ! vsem novim iskrene čestitke, želim jim čim lepših in mirnih !! jaz se kar ne morm privadit na dejstvo, da sem noseca!!!!! mal me skrbi, ker me mal pece po trebuhu, pa mal spika, upam, da ne bo kaj narobe ? lep dan vam zelim!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 15:29:32
|
|
|
|
sončnica24
|
Gantar hvala za sončka, tu v mariboru je katastrofa taka megla da se čisto nič več ne vidi, to ni v navadi tu, samo baje bi naj kmalu sonček nazaj prišel. Upam da hitro. Našidvema zamejkama pa želim dobro jutro in čim lepši dan
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 15:34:24
|
|
|
|
tany83
|
Hvala soncnica za dobro jutre... tukaj je res lepo jutro, soncek sije... mene pa caka gora perila ...
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 15:35:10
|
|
|
|
Anonimen
|
KKKAAAHHHLLLOOOO! OJLA! Vidim, da imaš na šihtu cel kup papirjev Upam, da ti ni kaj preveč . kako pa ste ostale punce? Upam, da ste fajn. In upam, da se je v LJ in MB kaj megla razkadila. Pri nas je res lep dan.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 15:40:01
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar KKKAAAHHHLLLOOOO! OJLA! Vidim, da imaš na šihtu cel kup papirjev Upam, da ti ni kaj preveč . kako pa ste ostale punce? Upam, da ste fajn. In upam, da se je v LJ in MB kaj megla razkadila. Pri nas je res lep dan. V mariboru je iz ure v uro slabše o sončku ni ne duha ne sluha tako da upam da se v prihodnjih dneh kaj pokaže, je čisto druga energija pa volja.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 15:43:57
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 V mariboru je iz ure v uro slabše o sončku ni ne duha ne sluha tako da upam da se v prihodnjih dneh kaj pokaže, je čisto druga energija pa volja. Hmmmmmmmm, a midve živiva vsaka v svojem MB-ju.... ....... no sončka res ni.... ampak megle pa res nikjer ne vidim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 15:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
me veseli, da ti je koledarček všeč...itak sem ga pobrala s foruma zanimive strani...tako da se morava obe zahvalit tistim, ki so to tja dali... Mene pa zanima eno butasto vprašanje...ko ene zelo pridno merite BT..a to so potem odstopanja za celo stopinjo al je to kaj manj drastično?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 15:53:21
|
|
|
|
Anonimen
|
14. stoletje pred našim štetjem Nosečnost so preverjali s pšeničnim in ječmenovim zrnom. Če je v seču vzklilo pšenično zrno, je mati nosila deklico, če je vzklilo ječmenovo zrno, je pomenilo, da se bo rodil fantek. V šestdesetih letih prejšnjega stoletja so omenjeno teorijo testirali in ugotovili, da drži kar v 70 %. NO COMMENT.... ...HIHIHI
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.