Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 10:05:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj podpis.... je zanimiv.... če hočeš biti ljubljen ljibi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 10:19:28
|
|
|
|
METULJ1
|
ETAN - ČESTITKE .želim ti lepo in mirno nosečnost. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 10:20:45
|
|
|
|
LuNa73
|
Dober dan! Čvekate pa čbekate.... da sem prišla do pondelka, sem mogla it ene 20 strani nazaj - no skor . 1. vsem novim nosečkam: ČESTITAM! 2. vsem, ki jih je obiskala hudobnica 3. Kahlo vidim da ti gre dobro, zarto ne bom spraševala kako si.... 4. Maši, tebe so začel tud tile foliklčki ubogat , skrajni čas, a ne???? 5. Gantar, kako je bilo na razgovoru??? Lahko, da kje piše, pa sem spregledala...prevč čvekate 6. Ajsi, kaj je pri zebi novega? 7. Nf, zdej ko si se končno našla v avatarjih , pa bo v naslednjem mesecu tud verjetn tist migitalček našu svoj cilj... bogi revež, sej pa ja ni vedu kam naj se usmeri, ko pa si tok identiteto menjaval (enkrat konj, zebra, neke miši.....) Zdej pa resno: Držim pesti v februarju zate! a sem še kej pozabla???? Upam, da ne... pridne bodte in klepetajte še naprej...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 10:22:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Moj podpis.... je zanimiv.... če hočeš biti ljubljen ljibi če se zatipkam... pol pa pride ven zelo zanimivo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 10:24:45
|
|
|
|
Anonimen
|
LuNa... prav pogrešale smo te. Ampak kaj ko si spet izginila. razgovor je bil zanimiv... govorilo se je o vsem, samo o tistem zakaj sem tam pa ne... Zdej pa ne vem, a je to dobro al ne In kako si kaj ti?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 10:56:09
|
|
|
|
sončnica24
|
Super vsem novim želim res lepo nosečnost s čim manj problemi pa zdrave .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 11:00:27
|
|
|
|
nf
|
Lunca, hvala Res je, končno sem našla tisto svojo pravo sebe, hippo stella is the one! Zdej pa migetalčki prosim no, zmigite se!!! Imam pa 21. spet pregled pri Dr. Rešu, da preveri, kak kej kaže tam spodi, ajajaj mam že tremo Aja punce, nosečke drage, ČESTITAM!!! Anchy in Etan, ja čist hudo, sta nas kar zasuli z rozasto barvo! Vse najnaj želim vama in vajinima .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 11:15:46
|
|
|
|
sončnica24
|
O Gantar, kako kaj gre danes? Mate sončka, v mariboru ga danes ni tako da je tako sivo vreme nič lepo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 11:25:24
|
|
|
|
sončnica24
|
Ku ku ni nobene
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 11:28:19
|
|
|
|
medika 13
|
Anchy in Etan ČESTITAM obema !!! Rozike kar tako naprej ... hočemo še več
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 11:30:09
|
|
|
|
medika 13
|
sončnica24 pri nas imamo fuulll sončka ti ga malo pošljem, tale ga že prinaša, odpri vrata
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 11:34:07
|
|
|
|
sončnica24
|
O hvala jaz ga že tako ali tako pogrešam je res tako pusto vreme zunaj da ne veš kam bi se dal, pa zdaj sem že vse naredla kar sem imela namen za kuhat pa še mam malo časa, samo je tu gor tudi nekaj pusto, so res boge te ki morajo delat jih očitno res šefi full mantrajo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 11:48:23
|
|
|
|
Fargesia
|
O Lunca naša!!! sem te pa že res ful pogrešala!!! pa dej mal večkrat pridi med nas...sej zdej je december mimo in nimaš več tolk dela!!! ja, upam da so me začeli folikelčki ubogat...mislim da je res že skrajni čas....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 11:54:27
|
|
|
|
lučka 25
|
Anchy82 in ETAN, ČESTITKE!!!!! maša, lepo da se tvoji folikli razvijajo tako kot je treba. Upam in želim ti, da vama sedaj pa le uspe in naj bo novo leto in začetni mesec dober za vaju.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 12:13:54
|
|
|
|
Fargesia
|
O lučka, tebe pa že tud dolgo ni bilo tukaj!!! kje si se potepala?
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 12:13:55
|
|
|
|
sončnica24
|
Nič moje neklepetulje jaz grem kosilo kuhat pa se mogoče popoldne še kaj oglasim pa upam da boste bolj razpoložene za pogovor
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 12:50:45
|
|
|
|
Kate26
|
Anchy82 in ETAN Sončnica24, res je tole vreme v Mb danes grdo - kar spi se mi . Včeraj pa je tako lepo sijal sonček - no saj bo pa jutri spet malo prišel naokrog, da bomo vsi takole hodli okrog .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 12:59:56
|
|
|
|
varci
|
Anchy82 in ETAN obema želim lepo in zdravega . Končno sta prinesle malo sončka v tole sivo Ljubljano. Za ponoret kakšno vreme, če bo šlo tko naprej bomo šele marca zagledali sonce. Drugače pa že komaj čakam naslednji vikend, da vidim ali sem tudi jaz srečka , zdaj bi bil pa že skrajni čas. Pridne bodite.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 13:36:41
|
|
|
|
Tiki55
|
Anchy82 in ETAN varci držim pesti za naslednji vikend Dečve, meni se bo tud zmešalo od te sivine. Rabim malo svetlobe! Sončka pa nisem vidla že lep čas...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 13:45:18
|
|
|
|
murkica
|
ETAN- Še z moje strani vse najlepše in najboljše. Jaz sem prepričana, da bo tokrat vse v redu, samo skrbi daj na stran in uživaj v nosečnosti. LP Murkica
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 14:06:52
|
|
|
|
Anonimen
|
punčke moje... pri nas je tako lepo vreme... Zato pa vam tja v daljni MB in pošiljam tole tale sonček pa je za v LJ, če ga tud tam slučajno ni
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 14:07:19
|
|
|
|
matt
|
Kako polepša dan, ko vidiš, da imamo spet 2 rozike!!! Anchy82 in ETAN, ČESTITKE!!!!! Etan vse bo vredu, samo lepo pazi se pa bo...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 14:09:35
|
|
|
|
Anonimen
|
matt... kaj si pa narisala?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 14:10:45
|
|
|
|
matt
|
sončka pa ni ratalo......
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.