|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
10.1.2008 10:05:39   
Anonimen
Moj podpis.... je zanimiv.... če hočeš biti ljubljen ljibi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3001
10.1.2008 10:19:28   
METULJ1
ETAN - ČESTITKE user posted image .želim ti lepo in mirno nosečnost.

Pozdravčki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
10.1.2008 10:20:45   
LuNa73
Dober dan!
Čvekate pa čbekate.... da sem prišla do pondelka, sem mogla it ene 20 strani nazaj - no skor user posted image .
1. vsem novim nosečkam: user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM!user posted image user posted image
2. vsem, ki jih je obiskala hudobnica user posted image user posted image
3. Kahlo vidim da ti gre dobro, zarto ne bom spraševala kako si....user posted image
4. Maši, tebe so začel tud tile foliklčki ubogat user posted image user posted image user posted image , skrajni čas, a ne????
5. Gantar, kako je bilo na razgovoru??? Lahko, da kje piše, pa sem spregledala...prevč čvekateuser posted image
6. Ajsi, kaj je pri zebi novega?
7. Nf, zdej ko si se končno našla v avatarjih user posted image , pa bo v naslednjem mesecu tud verjetn tist migitalček našu svoj cilj... bogi revež, sej pa ja ni vedu kam naj se usmeri, ko pa si tok identiteto menjaval (enkrat konj, zebra, neke miši.....)user posted image  Zdej pa resno: Držim pesti v februarju zate!user posted image

a sem še kej pozabla???? Upam, da ne... pridne bodte in klepetajte še naprej... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
10.1.2008 10:22:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Moj podpis.... je zanimiv.... če hočeš biti ljubljen ljibi user posted image

če se zatipkam... pol pa pride ven zelo zanimivo user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3004
10.1.2008 10:24:45   
Anonimen
LuNa... prav pogrešale smo te. Ampak kaj ko si spet izginila.

razgovor je bil zanimiv... govorilo se je o vsem, samo o tistem zakaj sem tam pa ne... user posted image  user posted image  user posted image  Zdej pa ne vem, a je to dobro al ne user posted image

In kako si kaj ti?user posted image

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 3005
10.1.2008 10:56:09   
sončnica24
Super vsem novim user posted image želim res lepo nosečnost s čim manj problemi pa zdrave user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
10.1.2008 11:00:27   
nf
Lunca, hvala user posted image  Res je, končno sem našla tisto svojo pravo sebe, hippo stella is the one! user posted image  Zdej pa migetalčki prosim no, zmigite se!!! Imam pa 21. spet pregled pri Dr. Rešu, da preveri, kak kej kaže tam spodi, ajajaj mam že tremo user posted image
Aja punce, nosečke drage, ČESTITAM!!! Anchy in Etan, ja čist hudo, sta nas kar zasuli z rozasto barvo! user posted image  Vse najnaj želim vama in vajinima user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
10.1.2008 11:15:46   
sončnica24
O Gantar, kako kaj gre danes? Mate sončka, v mariboru ga danes ni tako da je tako sivo vreme nič lepo

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
10.1.2008 11:25:24   
sončnica24
Ku ku ni nobeneuser posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
10.1.2008 11:28:19   
medika 13
Anchyuser posted image in Etanuser posted image ČESTITAM obema !!! 

Rozike kar tako naprej ... hočemo še več  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 3010
10.1.2008 11:30:09   
medika 13
sončnica24 pri nas imamo fuulll sončka ti ga malo pošljem, tale ga že prinaša, odpri vrata user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
10.1.2008 11:34:07   
sončnica24
O hvala jaz ga že tako ali tako pogrešam je res tako pusto vreme zunaj da ne veš kam bi se dal, pa zdaj sem že vse naredla kar sem imela namen za kuhat pa še mam malo časa, samo je tu gor tudi nekaj pusto, so res boge te ki morajo delat jih očitno res šefi full mantrajo

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
10.1.2008 11:45:14   
oktavija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke novim nosečkam in zdrave dojenčke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 3013
10.1.2008 11:48:23   
Fargesia
O Lunca naša!!! sem te pa že res ful pogrešala!!! pa dej mal večkrat pridi med nas...sej zdej je december mimo in nimaš več tolk dela!!! ja, upam da so me začeli folikelčki ubogat...mislim da je res že skrajni čas....

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
10.1.2008 11:54:27   
lučka 25
Anchy82 in ETAN, ČESTITKE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maša, lepo da se tvoji folikli razvijajo tako kot je treba. Upam in želim ti, da vama sedaj pa le uspe in naj bo novo leto in začetni mesec dober za vaju. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
10.1.2008 12:13:54   
Fargesia
O lučka, tebe pa že tud dolgo ni bilo tukaj!!! kje si se potepala?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
10.1.2008 12:13:55   
sončnica24
Nič moje neklepetulje jaz grem kosilo kuhat pa se mogoče popoldne še kaj oglasim pa upam da boste bolj razpoložene za pogovoruser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
10.1.2008 12:50:45   
Kate26
user posted image user posted image user posted image user posted image  Anchy82 in ETAN user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončnica24, res je tole vreme v Mb danes grdo - kar spi se mi user posted image . Včeraj pa je tako lepo sijal sonček - no saj bo pa jutri spet malo prišel naokrog, da bomo vsi takole hodli okrog user posted image  user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3018
10.1.2008 12:59:56   
varci
Anchy82 in ETAN user posted image user posted image user posted image obema želim lepo user posted image in zdravega user posted image . Končno sta prinesle malo sončka v tole sivo Ljubljano.
Za ponoret kakšno vreme, če bo šlo tko naprej bomo šele marca zagledali sonce.
Drugače pa že komaj čakam naslednji vikend, da vidim ali sem tudi jaz srečka user posted image , zdaj bi bil pa že skrajni čas.

Pridne bodite. user posted image

(odgovor članu Kate26)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
10.1.2008 13:36:41   
Tiki55
Anchy82 in ETAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

varci držim pesti za naslednji vikend user posted image

Dečve, meni se bo tud zmešalo od te sivine. Rabim malo svetlobe! Sončka pa nisem vidla že lep čas...

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
10.1.2008 13:45:18   
murkica
ETAN- Še z moje strani vse najlepše in najboljše. Jaz sem prepričana, da bo tokrat vse v redu, samo skrbi daj na stran in uživaj v nosečnosti.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
10.1.2008 14:06:52   
Anonimen
punčke moje... pri nas je tako lepo vreme... user posted image  user posted image  user posted image
Zato pa vam tja v daljni MB in pošiljam tole
user posted image
user posted image
tale sonček pa je za v LJ, če ga tud tam slučajno ni user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3022
10.1.2008 14:07:19   
matt
Kako polepša dan, ko vidiš, da imamo spet 2 rozike!!!user posted image user posted image user posted image Anchy82 in ETAN, ČESTITKE!!!!!user posted image user posted image user posted image Etan vse bo vredu, samo lepo pazi se pa bo...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
10.1.2008 14:09:35   
Anonimen
matt... kaj si pa narisala? user posted image

(odgovor članu matt)
  Neposredna povezava do sporočila: 3024
10.1.2008 14:10:45   
matt
sončka pa ni ratalo......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.