Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:01:09
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch 14. stoletje pred našim štetjem Nosečnost so preverjali s pšeničnim in ječmenovim zrnom. Če je v seču vzklilo pšenično zrno, je mati nosila deklico, če je vzklilo ječmenovo zrno, je pomenilo, da se bo rodil fantek. V šestdesetih letih prejšnjega stoletja so omenjeno teorijo testirali in ugotovili, da drži kar v 70 %. NO COMMENT.... ...HIHIHI Dobra proba, kje te najdeš vse to?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:02:22
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 V mariboru je iz ure v uro slabše o sončku ni ne duha ne sluha tako da upam da se v prihodnjih dneh kaj pokaže, je čisto druga energija pa volja. Hmmmmmmmm, a midve živiva vsaka v svojem MB-ju.... ....... no sončka res ni.... ampak megle pa res nikjer ne vidim O pa je megla če je lepo jasno vreme se vidi do razvanja, zdaj pa o razvanju ni ne duha ne sluha, zgleda pa da sva res na različnih koncih doma
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:03:16
|
|
|
|
sončnica24
|
Ancica, kako pa je s tvojim zdravjem, vse ok?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:14:59
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ancica, kako pa je s tvojim zdravjem, vse ok? Dobro jutro vsem!!! Anchy82 in ETAN...cestitke!!!! moje zdravje pa... sem sla vceraj k zdravniku zarad bolecine v krizu (malo bolj spodaj) in je tak bolj pekoc obcutek, pa tudi na stranisce hodim bolj pogosto (pa ne lulat )...no in me je zdravnik vprasal, ce jem kaksne tablete in sem mu omenila folno kislino...pa je rekel, naj neham za nekaj casa, da lahko da je prislo do overdose-a ...mi je pa predpisal neke druge multivitaminske tablete, ki naj bi tudi vsebovale (poleg drugih vitaminov) nekaj folne kisline...bomo vidli kako bo...ce se ne popravi stanje v 1-2 tednih moram nazaj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:23:03
|
|
|
|
tany83
|
Pozdravljena ancica... en velik in upam, da se tvoje zdravje zboljsa... ... a se pocutis, bolje danes????
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:25:12
|
|
|
|
_ancica_
|
hvala tany za objemcke, ti se jaz posljem enega ali dva nazaj ja danes je sicer malo boljse, ampak dan je se dolg Kako si pa ti kaj danes?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:26:21
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz ti tudi želim čim hitrejše okrevanje pa da odkrijejo vzroke za tvoje težave. Ti pošiljam eno pikapolonico za srečo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:33:29
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ hvala tany za objemcke, ti se jaz posljem enega ali dva nazaj ja danes je sicer malo boljse, ampak dan je se dolg Kako si pa ti kaj danes? Hvala tud tebi za ... mene danes posteno spika tam odspodaj, upam, da je to to... drugace pa kuham trenutno in perem perilo ..
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:34:16
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica24...hvala je res, da imam probleme s prebavo ze odkar pomnim, tako da mogoce so pa res krive tablete...upam, da ni kaj hujsega
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:36:16
|
|
|
|
_ancica_
|
aha...O na pohodu!!! Veselo na delo...s tem mislim na in ne toliko na perilo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:37:45
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ aha...O na pohodu!!! Veselo na delo...s tem mislim na in ne toliko na perilo. hahah.. pride moj na kosilo... mogoce si bova pa se sladico privoscila
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:40:07
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ aha...O na pohodu!!! Veselo na delo...s tem mislim na in ne toliko na perilo. hahah.. pride moj na kosilo... mogoce si bova pa se sladico privoscila Pa ne mogoče? Morata si jo privoščiti če odspodaj špika drugače ne bo nič z , tako da veselo na delo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:40:37
|
|
|
|
Anonimen
|
uh kr tako malo bedarije po netu najdem...to je nek o zgodovini in testov...za probat...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:43:57
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ aha...O na pohodu!!! Veselo na delo...s tem mislim na in ne toliko na perilo. hahah.. pride moj na kosilo... mogoce si bova pa se sladico privoscila ta je pa dobra! A potem to pomeni, da ima sluzbo blizu? Moj jo je mel do nedavnega blizu (5minutk hoje), nova sluzbo ima pa takoooo zelooo zalec, da se bova mogla selit.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:45:34
|
|
|
|
tany83
|
Soncnica24 bi bova privoscila sladico seveda, saj to je del kosila a ne???
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:45:48
|
|
|
|
sončnica24
|
Ojoj, mogoče pa je dobro to da si boš lahko stanovanje zrihtala na novo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:47:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ da lahko da je prislo do overdose-a Folna - če jo je preveč se izloči z urinom.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:47:38
|
|
|
|
tany83
|
Moj je razseljen povsod ... in ma zelo fleksibilen urnik, kar je na en nacin dobro na drugi slabo....
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:49:13
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ da lahko da je prislo do overdose-a Folna - če jo je preveč se izloči z urinom. je sej je blo meni tud mal cudno, ker nikjer nic ne pise, da lahko pride do kakersnihkoli komplikacij...ne vem sem rekla da bom vsen nehala za nekaj casa in ce se ne izboljsa, potem grem nazaj in mu bom mal zatezila
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:50:39
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ da lahko da je prislo do overdose-a Folna - če jo je preveč se izloči z urinom. je sej je blo meni tud mal cudno, ker nikjer nic ne pise, da lahko pride do kakersnihkoli komplikacij...ne vem sem rekla da bom vsen nehala za nekaj casa in ce se ne izboljsa, potem grem nazaj in mu bom mal zatezila Mogoče pa je bilo katerega drugega vitamina preveč, če ješ tablete z več vitamini, saj če pa ne bo boljše pa res idi nazaj pa te naj da na preiskave da prideš temu do dna, boš potem tudi ti bolj pomirjena.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:51:58
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Moj je razseljen povsod ... in ma zelo fleksibilen urnik, kar je na en nacin dobro na drugi slabo.... tako je blo z mojim v prejsnji sluzbi...je delal vcasih po 6-7 dni na teden z nadurami, vcasih pa samo po par dni na teden, pa kar naprej so ga klicaril domov itd...zdaj pa dela od 8:30 - 17:30 s tem da ima eno uro vmes za kosilo...ampak je tako dalec, da nima casa prit domov
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:52:06
|
|
|
|
sončnica24
|
Mogoče eno malce čudno vprašanje? Sama še sicer ne vem če se je kaka ribica ujela ampak me zanima če lahko jem te casali bonbone z rumom, jih mam full rada pa se mi full luštajo pa ne vem če je lahko ta rum kaj škodljiv, ker ko se jih spravim jest potem pojem cele
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:54:48
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Moj je razseljen povsod ... in ma zelo fleksibilen urnik, kar je na en nacin dobro na drugi slabo.... tako je blo z mojim v prejsnji sluzbi...je delal vcasih po 6-7 dni na teden z nadurami, vcasih pa samo po par dni na teden, pa kar naprej so ga klicaril domov itd...zdaj pa dela od 8:30 - 17:30 s tem da ima eno uro vmes za kosilo...ampak je tako dalec, da nima casa prit domov Ojoj, potem pa se tako lahko rečeš cel dan ne vidita ima vsaj vikende proste? Moj pa dela lepo en teden od 6-14 drug teden pa od 14-22, nadure pa samo tu pa tam, pa vikende ima fraj, sem mu že rekla da ima sanjski delovni čas ker je tudi že težko dobit službo s takšnim delavnikom.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:58:49
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Moj je razseljen povsod ... in ma zelo fleksibilen urnik, kar je na en nacin dobro na drugi slabo.... tako je blo z mojim v prejsnji sluzbi...je delal vcasih po 6-7 dni na teden z nadurami, vcasih pa samo po par dni na teden, pa kar naprej so ga klicaril domov itd...zdaj pa dela od 8:30 - 17:30 s tem da ima eno uro vmes za kosilo...ampak je tako dalec, da nima casa prit domov Ojoj, potem pa se tako lahko rečeš cel dan ne vidita ima vsaj vikende proste? Moj pa dela lepo en teden od 6-14 drug teden pa od 14-22, nadure pa samo tu pa tam, pa vikende ima fraj, sem mu že rekla da ima sanjski delovni čas ker je tudi že težko dobit službo s takšnim delavnikom. zdej po novem se vidva 3 urce na dan , zato se bova pa preselila blizje njegovi sluzbi..verjetno v zacetku marca, da bo vsaj malo prej doma in bova lahko malo bolj pridno ...vikenda pa ima na sreco po tanovem proste
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo januarja! 10.1.2008 16:59:42
|
|
|
|
sončnica24
|
Potem pa vsaj nekaj, se lahko takrat malce bolj razvajata
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.