|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
10.1.2008 16:01:09   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

14. stoletje pred našim štetjem
Nosečnost so preverjali s pšeničnim in ječmenovim zrnom. Če je v seču vzklilo pšenično zrno, je mati nosila deklico, če je vzklilo ječmenovo zrno, je pomenilo, da se bo rodil fantek. V šestdesetih letih prejšnjega stoletja so omenjeno teorijo testirali in ugotovili, da drži kar v 70 %.

NO COMMENT....user posted image user posted image ...HIHIHI

Dobra proba, kje te najdeš vse to?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
10.1.2008 16:02:22   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

V mariboru je iz ure v uro slabše o sončku ni ne duha ne sluha tako da upam da se v prihodnjih dneh kaj pokaže, je čisto druga energija pa volja.

Hmmmmmmmm, a midve živiva vsaka v svojem MB-ju....user posted image ....... no sončka res ni.... ampak megle pa res nikjer ne vidimuser posted image user posted image

O pa je megla če je lepo jasno vreme se vidi do razvanja, zdaj pa o razvanju ni ne duha ne sluha, zgleda pa da sva res na različnih koncih domauser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
10.1.2008 16:03:16   
sončnica24
Ancica, kako pa je s tvojim zdravjem, vse ok?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
10.1.2008 16:14:59   
_ancica_

Ancica, kako pa je s tvojim zdravjem, vse ok?

Dobro jutro vsem!!! user posted image

Anchy82 in ETAN...cestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje zdravje pa... sem sla vceraj k zdravniku zarad bolecine v krizu (malo bolj spodaj) in je tak bolj pekoc obcutek, pa tudi na stranisce hodim bolj pogosto (pa ne lulat user posted image )...no in me je zdravnik vprasal, ce jem kaksne tablete in sem mu omenila folno kislino...pa je rekel, naj neham za nekaj casa, da lahko da je prislo do overdose-a user posted image ...mi je pa predpisal neke druge multivitaminske tablete, ki naj bi tudi vsebovale (poleg drugih vitaminov) nekaj folne kisline...bomo vidli kako bo...ce se ne popravi stanje v 1-2 tednih moram nazaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3054
10.1.2008 16:23:03   
tany83
Pozdravljena ancica...
en velik user posted image user posted image  in upam, da se tvoje zdravje zboljsa...user posted image user posted image user posted image ...
a se pocutis, bolje danes????

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
10.1.2008 16:25:12   
_ancica_
hvala tany za objemcke, ti se jaz posljem enega ali dva nazaj user posted image user posted image
ja danes je sicer malo boljse, ampak dan je se dolg user posted image

Kako si pa ti kaj danes?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
10.1.2008 16:26:21   
sončnica24
Jaz ti tudi želim čim hitrejše okrevanje pa da odkrijejo vzroke za tvoje težave. Ti pošiljam eno pikapolonico za srečo.user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
10.1.2008 16:33:29   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

hvala tany za objemcke, ti se jaz posljem enega ali dva nazaj user posted image user posted image
ja danes je sicer malo boljse, ampak dan je se dolg user posted image

Kako si pa ti kaj danes?

Hvala tud tebi za user posted image ...

mene danes posteno spika tam odspodaj, upam, da je to to...

drugace pa kuham trenutno in perem perilouser posted image ..

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
10.1.2008 16:34:16   
_ancica_
soncnica24...hvala user posted image
je res, da imam probleme s prebavo ze odkar pomnim, tako da mogoce so pa res krive tablete...upam, da ni kaj hujsega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3059
10.1.2008 16:36:16   
_ancica_
aha...O na pohodu!!! user posted image user posted image user posted image Veselo na delo...s tem mislim na user posted image in ne toliko na perilo. user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
10.1.2008 16:37:45   
tany83

aha...O na pohodu!!! user posted image user posted image user posted image Veselo na delo...s tem mislim na user posted image in ne toliko na perilo. user posted image

hahah.. pride moj user posted image  na kosilo... mogoce si bova pa se sladico privoscilauser posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
10.1.2008 16:40:07   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

hahah.. pride moj user posted image  na kosilo... mogoce si bova pa se sladico privoscilauser posted image user posted image

Pa ne mogoče? Morata si jo privoščiti če odspodaj špika drugače ne bo nič z user posted image , tako da veselo na delouser posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
10.1.2008 16:40:37   
Anonimen
uh kr tako malo bedarije po netu najdem...to je nek o zgodovini user posted image in testov...za probat...user posted image

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3063
10.1.2008 16:43:57   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra!
A potem to pomeni, da ima sluzbo blizu? Moj jo je mel do nedavnega blizu (5minutk hoje), nova sluzbo ima pa takoooo zelooo zalec, da se bova mogla selit. user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
10.1.2008 16:45:34   
tany83
Soncnica24 bi bova privoscila sladico seveda, saj to je del kosila a ne???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
10.1.2008 16:45:48   
sončnica24
Ojoj, mogoče pa je dobro to da si boš lahko stanovanje zrihtala na novouser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
10.1.2008 16:47:13   
Anonimen
da lahko da je prislo do overdose-a user posted image

Folna - če jo je preveč se izloči z urinom. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3067
10.1.2008 16:47:38   
tany83
Moj je razseljen povsoduser posted image ... in ma zelo fleksibilen urnik, kar je na en nacin dobro na drugi slabo....user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
10.1.2008 16:49:13   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Folna - če jo je preveč se izloči z urinom. user posted image user posted image user posted image

je sej je blo meni tud mal cudno, ker nikjer nic ne pise, da lahko pride do kakersnihkoli komplikacij...ne vem user posted image sem rekla da bom vsen nehala za nekaj casa in ce se ne izboljsa, potem grem nazaj in mu bom mal zatezila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
10.1.2008 16:50:39   
sončnica24

IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

je sej je blo meni tud mal cudno, ker nikjer nic ne pise, da lahko pride do kakersnihkoli komplikacij...ne vem user posted image sem rekla da bom vsen nehala za nekaj casa in ce se ne izboljsa, potem grem nazaj in mu bom mal zatezila user posted image

Mogoče pa je bilo katerega drugega vitamina preveč, če ješ tablete z več vitamini, saj če pa ne bo boljše pa res idi nazaj pa te naj da na preiskave da prideš temu do dna, boš potem tudi ti bolj pomirjena.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
10.1.2008 16:51:58   
_ancica_

Moj je razseljen povsoduser posted image ... in ma zelo fleksibilen urnik, kar je na en nacin dobro na drugi slabo....user posted image

tako je blo z mojim v prejsnji sluzbi...je delal vcasih po 6-7 dni na teden z nadurami, vcasih pa samo po par dni na teden, pa kar naprej so ga klicaril domov itd...zdaj pa dela od 8:30 - 17:30 s tem da ima eno uro vmes za kosilo...ampak je tako dalec, da nima casa prit domov user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
10.1.2008 16:52:06   
sončnica24
Mogoče eno malce čudno vprašanje? Sama še sicer ne vem če se je kaka ribica ujela ampak me zanima če lahko jem te casali bonbone z rumom, jih mam full rada pa se mi full luštajo pa ne vem če je lahko ta rum kaj škodljiv, ker ko se jih spravim jest potem pojem celeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3072
10.1.2008 16:54:48   
sončnica24

tako je blo z mojim v prejsnji sluzbi...je delal vcasih po 6-7 dni na teden z nadurami, vcasih pa samo po par dni na teden, pa kar naprej so ga klicaril domov itd...zdaj pa dela od 8:30 - 17:30 s tem da ima eno uro vmes za kosilo...ampak je tako dalec, da nima casa prit domov user posted image

Ojoj, potem pa se tako lahko rečeš cel dan ne viditauser posted image ima vsaj vikende proste? Moj pa dela lepo en teden od 6-14 drug teden pa od 14-22, nadure pa samo tu pa tam, pa vikende ima fraj, sem mu že rekla da ima sanjski delovni čas ker je tudi že težko dobit službo s takšnim delavnikom.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
10.1.2008 16:58:49   
_ancica_

Ojoj, potem pa se tako lahko rečeš cel dan ne viditauser posted image ima vsaj vikende proste? Moj pa dela lepo en teden od 6-14 drug teden pa od 14-22, nadure pa samo tu pa tam, pa vikende ima fraj, sem mu že rekla da ima sanjski delovni čas ker je tudi že težko dobit službo s takšnim delavnikom.

zdej po novem se vidva 3 urce na dan user posted image , zato se bova pa preselila blizje njegovi sluzbi..verjetno v zacetku marca, da bo vsaj malo prej doma in bova lahko malo bolj pridno user posted image user posted image ...vikenda pa ima na sreco po tanovem proste user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3074
10.1.2008 16:59:42   
sončnica24
Potem pa vsaj nekaj, se lahko takrat malce bolj razvajatauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.