Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 14:24:15
|
|
|
|
arneja
|
Abra, pa to ni več mogoče. Toliko enega upanja, potem pa tako grozno razočaranje. Ampak ne obupati. Vem, da ti srček zdajle na kosce razpada pa solze derejo, ampak čez čas se boš pobrala in pripravljena boš na nov boj. In tudi zate en moj močen objem . Pa ravno danes zjutraj sem si rekla, da bom samo pozitivno razmišljala, da si bom ves čas govorila, da zdaj bo pa vsem puncam uspelo, da niti ena ne bo več razočarana, pa pridem domov pa spet eno veliko razočaranje. Pa še tako moreče vreme je zraven. Abra, če ti vsaj malo pomaga, rade te imamo in čutimo s tabo .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 14:33:03
|
|
|
|
tassi1
|
ABRA-pošiljam ti samo en velik
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 14:33:40
|
|
|
|
lejla007
|
Maybebaby - dobrodošla in čestitke za !
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 14:42:20
|
|
|
|
arneja
|
Naša Ribica pa upam, da zdajle že skače od sreče, le dostopa do računalika še nima . Sayuri, smo res prave čvekačice, ne ? Ti si pa res revčka s tem svojim bruhanjem - čeprav ti povem, bi raje ves čas bruhala, samo da bi že končno enkrat bila noseča. Pa presneto, a ravno me tukaj gor pademo med tiste 3 nesrečne % pri katerikoli možnosti ? Pri OBMP izberejo najlepše in najmočnejše zarodke, pa tolikokrat ne uspe . Je pri naravnih zanositvah tudi toliko abrazij, samo punce ne govorijo o njih oz. me ne beremo njihovih tem ? Zdaj je šlo pa v novem letu že pri prevečih puncah kaj narobe . Dajamaja, mogoče pa še meni Reško tokrat Gonal da, pa če že, naj da kar tistega v peresniku . Meni zadnjič ni bilo niti malo slabo, niti malo me ni glava bolela, ni me v jajčnikih špikalo in to je bilo verjetno samo zato, ker sploh nisem odreagirala na terapijo . No, upam, da tokrat bom . In da tebi tudi maja uspe v postopek iti . Koliko foliklov si imela pa ti kaj in koliko zrelih celic potem, pa koliko oplojenih? Lahko na ZS odgovoriš.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 14:44:51
|
|
|
|
arneja
|
Abra, veš koliko sem jaz razmišljala o tisti svoji edini zreli celici, ki se ni pravilno delila po oploditvi? In si potem dopovedala, da bi bilo nekaj narobe, in da je bolje, da je tako. Tebi je danes zelo hudo, ampak če bi bilo z otročkom kaj narobe, je pa bolje, da je tako, ni res? Drži se punca, enkrat bo uspelo vsem zagledati tiste rožice tete Pehte .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 15:04:55
|
|
|
|
arneja
|
Uršula, pred štirimi leti verjetno še ni imelo prav veliko punc interneta doma, pa zato ni bilo tukaj gor takole aktivno . Naj vam uspe do druge bebice priti čimhitreje . Za ostale punce pa, da tudi kaj kmalu na cilj pridemo . Trenirale smo dovolj, smo zdaj že na maraton pripravljene . Linda, jaz bom šla šele februarja po injekcije, čeprav bi šla že sedaj, če bi mi jih Reško dal . Dejzi, zakaj si imela pa zdaj kratki postopek?? A prej si imela ves čas dolgega? A je Reško dal na koncesijo - upam, da je . Na deveti dan že stopka? Kam se pa tebi mudi ? Kaj je zdaj pomagalo? Pivo, Karmen, sokci, brezkofeinska kava? A dovolil ti je Nalgesin vzeti?? Zakaj pa meni zadnjič ni?? In kakšen izcedek je zdaj to ? Pa kar bodi tečna, vsaka ima kakšen tak dan, pa ostale vseeno preživijo/mo . Sonček33, seveda sodiš sem gor . Kam pa naj gremo takrat, ko smo najbolj razočarane ? Saj nas samo punce tu gor razumejo .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 15:07:16
|
|
|
|
Amelia
|
Pa ne no Abra, pa to ni res, sem trepetala skupaj s tabo že cel dan. Ne moreš verjet kako smo povezane me punce tukaj na tej temi, jaz čist vsako podoživljam še sama. Drži se, pa se beremo.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 15:11:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec Uršula, Majc dobrodošli v naši družbi, kjer smo same ženske. Maybebaby, čestitam za srčka. Abra, ni pravice že dolgo vem. In dobila mail zaradi napotnice,dvignila bi jo lahko šele 24.01. vendar ne moja zandja oziroma najina zandja odločitev je,da grem 6.03 na razgovor in pri konec februarja pri tejle M pokličem in nekje na sredini marca dvignem zdravila in začnem se potem pikati aprila.Bom pa svojemu za 30.letnico podarila ziher lepo število celic. LP
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 15:12:48
|
|
|
|
arneja
|
Maybebaby, ti se pa lahko zdaj, ko ti je uspelo, preimenuješ kar v Oh, yes baby . Super za srčka . Pija, zdajle razmišljam, kljub vsej žalosti na tej temi, so pa bili dnevi, ko smo se imele prav lepo, se veselile, smejale skupaj ... in vem, da bodo takšni dnevi še prišli. In na koncu bo ostala samo še sreča, ko se bomo preselile na novo temo Nosečke po IVF, kot si predlagala . Abra, Kajsica, Jadrnica, Čarna, Bety upa in vse punce, ki jim še ni uspelo, velja ? Gloria, kaj ko bi nas v nedeljo za dobro jutro vseeno razveselila ?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 15:16:53
|
|
|
|
spelka12
|
abra tako mi je žal za tebe. Ne morem si predstavljati tvoje bolečine . Če se me mogoče še katera spomni, oktobra sem šla v svoj prvi postopek pri Rešu (istočasno kot _rebeca_,ki je sedaj srečno ) ki se je novembra neslavno končal. Zdaj sem bila 3 mesece na prisilnem dopustu, ki se končno končuje. 4.2. imam spet razgovor pri Rešu za 2 postopek. Prvič sem super reagirala na zdravila in me zanima, če je potem možnost, da mi dajo sedaj kratkega al kako? Imam pa še vedno čisto zmešane cikle. Že prvič sem jemala C-progynova(uravnavajo cikel) in se je vse zamaknilo za 1 mesec. Tako da pomoje štartam z municijo marca. Toliko za seznam, sayuri a me lahko posodobiš? sonček33,lara light in lejla007, sem se malo pridružila, da vam ne bo dolgčas
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 15:19:25
|
|
|
|
dajamaja
|
Abra, sem si vzela minutko med delom, da vidim če si že nazaj. Pa mi je skoraj žal, da sem pogledala. Prekleto sranje! Ne da sem samo žalostna zate, besna sem na kogarkoliže, ki nam tele kamne pred noge postavlja. Sem mislila, da ti od doma kaj napišem, pa k gleda delo, tega je itak vedn dost. Prijatelj pa ko te rabi, te rabi. Grozno, grozno mi je žal, ker res nisem pričakovala takega razpleta pri tebi in tudi to mi je žal, da ne morem narediti prav ničesar, da ti omilim bolečino. Tu smo zate in tudi ko boš čakala na poseg bomo ob tebi. DRŽI SE NAŠA ABRA!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 15:19:52
|
|
|
|
arneja
|
Dakec, zdajle pa že kakšne desetič poslušam tvojega Iglesiasa pa vsake toliko časa kakšno solzico spustim. Se vsaj duša olajša . Amelia, še vedno toliko razmišljaš o "malih radostih", ki jih dvojčki prinesejo, npr. tej, da ne moreš na WC z vozičkom ?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 15:22:21
|
|
|
|
arneja
|
Abra, tako kot pravi Dajamaja, tudi jutri bomo v mislih s tabo . In ne pozabi, kaj je Sayuri rekla: čas zaceli še tako globoke rane.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 15:27:16
|
|
|
|
lejla007
|
Abra, tako kot pravi Dajamaja, tudi jutri bomo v mislih s tabo . In ne pozabi, kaj je Sayuri rekla: čas zaceli še tako globoke rane. IZVIRNO SPOROČILO: arneja Se podpišem pod tole! Končno Špelka! Pa glej, da boš zdej bl pogosto tukaj
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 15:32:36
|
|
|
|
**NiNa**
|
Abra : zelo mi je hudo zate . Bodita močna!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 15:33:51
|
|
|
|
lejla007
|
Čau, Nina! Dej nam povej, kako se počutiš zdaj...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 16:01:32
|
|
|
|
Pija76
|
Arneja ja se strinjam, da smo imele veliko srečnih trenutkov tukaj in nasmejanih uric, ampak takale zadeve pa mene čist pobijejo kot je tale novica spet danes. Kakšne pozitivne sploh ne morem tako dobro sprejet kot jo ponavadi. Res ni pravice!!! Tolikokrat se sprašujem kdaj bo boljše, pa kdaj bo drugače, pa vidim da skoz nekaj mora iti narobe....mah tolk sem žalostna zaradi Abre.... Sonček33 ti ga pa ne sekaj, kam pa pašeš če ne sem? Pa kmal greš z nami na novo temo, res jo bomo odprle, ker samo me res skupaj pašemo, ker ostale nosečke sploh ne vejo kaj je težko priti do dojenčka, pa ne bomo vse enako cenile. Tako da ostani z nami do naslednjega postopka, pol se pa itak selimo. Daisy ti bodi kar sitna če ti tko paše , domov pejt pa skuhaj, pol pa pivce odpri pa tle gor kako konkretno napiši . Amelia a si že premislila ko bo en bolančkan ( bog ne daj saj bo sam smrkal) kko bo šel drugi na sprehod? Ja veliko bo kombinacij in prilagajanja... Sulfinija pr vas pa bo letos veselo, prav je tako in tako naj bo, pa konec leta okrepitev v družinici a ne? Kje bodo počitnice padle? Torej punce vse gremo pozitivno naprej, ene takoj, ene marca aprila, ene pa vmes. Prav je tako! Pa vem da nam bo vsem uspelo!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 16:19:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Spelka12, seveda se te spomnimo. Dobrodošla nazaj. Arneja, tud men je pesem dobra, pa sem mislila, da bi blo fajn da jo ponovno slišimo in nas potolaži ob takšnih novičkah.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 16:25:33
|
|
|
|
pf
|
Abra kako žalostno. Jaz sem bila gotova, da tvoja bebica raste. Drži se punca.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 16:30:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Torej punce vse gremo pozitivno naprej, ene takoj, ene marca aprila, ene pa vmes. Prav je tako! Pa vem da nam bo vsem uspelo! Tako se govori. Pa čimprej da se nam zgodi to .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 16:40:02
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce če greš na kliniko le po napotnico te pripadajo potni ali ne? LP
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 16:53:59
|
|
|
|
Bety upa
|
Abra... ..žal mi je.....Vsaka beseda samo moti....ne pomaga...in vse boli.... Čimprej opravi to morečo, usodno igrico,.....Čimprej zaspi in se zbudi v NOVO JUTRO... ..kajti samo novo jutro prinese novi dan, in z njim .... Čimprej naj pride tisti dan...In prekorakali bomo to trnovo pot....In kri bo tekla... In kri že teče....Le, da je cilj vse bližje.....Stiskam zobje...saj zmogle bomo... Samo še malo.....samo še malo.....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 16:58:17
|
|
|
|
gold fish
|
evo mene... šele sedaj prispela iz LJ........ sem pa srečka , beta hcg -1055.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 10.1.2008 16:59:49
|
|
|
|
gold fish
|
Abra - pa ne no..., ne še ti ....... Drži se jutri!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......