DaisyE
|
Jaz pa sploh nisem več pri stvari. Saj se meni tud zdi, da se je vse tolk hitro odvrtelo. Sploh mi ni jasno. Prehitro. Malo verjetno zato, ker je kratki postopek, pa se pred M nisem nič špikala. Ker navsezadnje je danes deveti dan ciklusa. Kar je sicer zame najhitrejši dan za stopko, ampak tako silnih razlik s prvim in drugim postopkom pa tud ni. Prvič je stopka padla 10. dan, drugič pa 12. dan. Kakorkoli, folikli so, veliki so dovolj, stopka pade danes, punkcija bo pa v soboto (sayuri vidim, da sem celo zmešnjavo na seznamu naredila ). Nalgesin lahko vzamem. Vse lepo in prav, oh in sploh čudovito, ampak saj vsi vemo, da stvari nikoli ne morjo potekat brez problemov. Ja kaj bi pa potem v življenju počeli, če ne bi bilo problemov? Včeraj po UZ sem fasala izcedek rjave barve. Dons zjutraj ga ni blo, sem pa seveda Reškotu povedala, kaj dogaja, pa pravi, da to ni normalno, ampak da itak nimamo kaj. No zdaj ga mam pa spet, pa ne vem, a se mi pri UZju kaj zdrma, al kaj za hudiča se dogaja. Čakam samo še na kri (ki jo je bilo bytheway na UZju tud opazit). Presneto. Dobiš človek občutek, kot da se telo kar neki punta, jaz pa z glavo skozi zid rinem. Kaj pa vem. Evo na dolgo, kratko to. Kot vidite sem rahlo tečna. Ne bom več napletala, ker sem na šihtu in najprej sploh nisem imela namena kaj pisat, ampak mi ni dalo miru. Se javim kaj popoldne. Takrat se vam pa bolj posvetim.