|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
9.1.2008 21:01:32   
gold fish
Gloria - imaš  zs

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
9.1.2008 21:34:11   
majc
Hojla.
Sem nova na tej strani...29 let. Avgusta je bil prvi ICSI v LJ pa niratal...je prišlo do hiperstimulacije (sem imela kar 40 foliklov) in je bilo vse prehitro ustavljeno. Kljub temu sem imela 8 litrov vode v trebuhu in me je orng zdelalo.
Trenutno sem od 27.12. v 2. ICSI (Suprefact). Jutri (10.1.) mam prvi UZ in moram ujeti Tomaževiča, ker se on bolj podkovan, kaj v primeru hiperstimulacije. Zmenila se bova za Gonal ali pa Menopur, ne vem kolk enot. Prvič sem dobivala 3 ampule Gonala.
Forum gledam že nekaj časa, pa nisem zasledila kaj podobnega...
Držim pesti in user posted image  za vse user posted image user posted image .
Upam, da bo tudi pri nama tokrat manj user posted image . Moj ma sicer že nega otroka, ampak jaz sem ga spoznala očitno 10 let prepozno...ampak ljubezen je ljubezen, nimaš kaj.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
9.1.2008 21:38:16   
sonček33
Bravo majc - ljubezen je ljubezen - in premaga vse ovire

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu majc)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
9.1.2008 21:42:50   
gold fish
Majc - dobrodošla ....

Mogoče se jutri vidima v LJ, jaz imam krvni test...., sem pa tudi fasala hiperstimulacijo v tem postopku... so mi komaj 1 pikico vstavili.... Kdo ti je povedal koliko vode si imela v trebuhu?

Pozdrav

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
9.1.2008 21:43:33   
pikovit
Konina ne morš verjet.Mislim da se ne motim ampak sem dobila od frendice mail,da so ostali še 3 kužki.In se mi je zdelo,da bi bili lahko tvoji.Nakar me je zadnje slika vašega kužka prepričala,da bi bila lahko to ti.Tista slikica,na kateri kuža bere časopis.Če so res vaši kužki,bom samo rekla,kolk je svet majhen.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
9.1.2008 21:45:11   
kajsica
Ribica, hvala na odgovoru, is mi zelo lepo napisala kaj me čaka.

Abra hvala tudi tebi za opis razlik.

Imam pa še eno vprašanje, pa kaj potem ni najbolje, da uporabljaš estrofem, ki spodbuja rast endometrija?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
9.1.2008 21:54:15   
pikovit
Pija WTF?????????Šele sedaj sem prebrala.Ne vem kaj naj ti rečemuser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
9.1.2008 22:17:52   
GITA14
a mogoče katera ve na kateri strani je pisano o tem soku z zelenjavo in sokovnikom.

ribica držim pesti za jutri da bo čim višji bhcg a testek doma ni pa noben padu-če ni si zelo močna osebnost, jaz bi že zdavnaj naredila.

lepo pančkajte

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
9.1.2008 22:19:59   
pikovit
Najprej Abra in Gold fishuser posted image .Jutri pa nam čimprej javita novico.

Sem videla,da ste se punce prej pogovarjale o sokovnikih.Če rabi katera bon,ga imam jaz tudi.Pija če se boš odločila,se lahko dobiva za bon.Drugače pa ima ta power juicer ful nekih receptov baje.

Dejzi o ti user posted image  a čez vikend imaš že punkcijo?Kdaj je šlo pa to vse tako hitro?user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
9.1.2008 22:34:47   
sonček33
Pija - žal mi je. kaj bi dala, da bi imela toliko poguma in moči kot ti.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
9.1.2008 23:11:46   
Pija76
Kajsica od gold fish si dobila čist podrobno vprašanje. Če te še kaj zanima v zvezi z pingvini se lahk po zs zmeniva. Upam, da boš imela več sreče kot jaz oz-. da se ti konča kot se mora. Pa punca pejt marca če tako čutiš, če je Tomaž rekel da je še vse razdejano tam spodaj, potem pomoje rajš počakaj, jaz njemu zaupam. Isto velja za Sulfinijo, če pravi marec in april pol ga bova pa skupaj biksali.
Pikovit imam bon, hvala ti, tud na naše kmete ga je poštar prinesel.
Abra res  srečno jutri pa kmal se prosim pofočkaj.
Midve s sestrico mojo sva se imeli tako kvalitetno, da so mi skor šivi popokali user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
9.1.2008 23:16:51   
gloria
Majc dobrodošla...ja ljubezen je ljubezen...to si tako lepo napisala
Sulfinija jaz sem tud tako kot ti poslušala svoje telo pol pa dr.Tud bi lahk začela en mesec prej z postopkom pa še nisem bla pripravljena...bravo punca,prvo si ti...user posted image
Gita 14 tebe sem pa zelo vesela da si se javla..kmalu v novi boj...jaz sem že prštimana za navijanje ter stiskanje pestiuser posted image
Sonček 33 pogrešala sem te danesuser posted image
Ribica hvala za zs...držim pestiuser posted image user posted image user posted image
Nič jaz pa zdej v krpe...juter je 12 dan od transferja še tri koraka pa mogoče tudi jaz pridem do magičnega +++.Lahko noč...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
10.1.2008 6:27:11   
arneja
Jaz pa ne morem spati user posted image . Je sicer dragi včeraj zvečer res odpotoval, ampak, saj ni prvič. Potem se mi je pa še sanjalo, da mi je nek mlajši zdravik rekel, da grem lahko v postopek čez kakšnega pol leta šele in sem mu potem jaz rekla, da to bom pa jaz Reša poklicala, da to pa že ni res in on da ga naj kar pokličem. Uf, sem se kar zbudila.

No, zdajle sem si odprla korenčkov sok, pa je prav dober, so pa res še jabolka zraven in pomaranče. Samo še špikice mi manjkajo user posted image . Komaj čakam, da bom spet ob 6-h zjutraj že na netu visela vsa blažena, ker se spet nekaj dogaja user posted image . Kar gledam tisto rdečo škatlo za čevlje in vizualiziram, da so špikice notri user posted image .

Zdaj grem pa z užitkom brat, kaj ste včeraj zvečer še načvekale user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
10.1.2008 6:39:08   
arneja
Abra in Ribica, vajin dan se pričenja user posted image user posted image .

Pija, dobila mail, tisočkrat hvala user posted image . Konec marca bo pa tudi kar naenkrat tu, pa pomlad tudi user posted image . V postopek naj bi bilo pa itak najbolje iti takrat, ko smo polni energije, to je pa pomladi in poleti user posted image . Upam, da sta se s sestrico fino nasmejali, danes pa kar uživaj v horizontali, pa laptopa na kolena, pa nam veeeliko napisat user posted image .

Jadrnica, pozdravi strica Reša v soboto user posted image . Eskimčki bodo pa dobitna kombinacija, boš videla user posted image . Boš dve pikici vzela?

Kajsica, naj bodo tvoje besede uslišane, da bomo poleti s trebuščki na plaže hodile user posted image . In tudi ti, če tako čutiš, pojdi raje marca v postopek. Jaz sem tokrat tudi na naravno stavila user posted image . Beto znam pa jaz samo v Wordu preko simbolov napisati, ampak mogoče ti je pa dr. Abra znala povedati kaj drugega user posted image .

Sok popit, zdaj si grem pa še kavo naredit user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 10.1.2008 6:51:44 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
10.1.2008 6:54:27   
arneja
Abra, nič prej odpakirati paketka z dobrimi željami in pikapolonicami kot na stolu resnice user posted image . Ampak tokrat se bo spremenil v stol dobrih novic user posted image .

O, Majc, kriza, 40 foliklov?? No, danes bo UZ bolj primerno število foliklov pokazal user posted image . Ljubezen pa itak, da je ljubezen user posted image .

Ja, naša Ribica je pa res močna in ni nobenega testka doma naredila user posted image . Ji bo pa ljubljanski testek danes povedal, da je še kako noseča user posted image .

Gita, tudi jaz rabim tiste recepte za sokovnik, pa bom kar pod najdi vtipkala pikovit, zelena - pa bo že kaj ven vrglo user posted image .

Dejzika je pa ilegalno se fiksala doma pa se opijanjala, da me sploh vedele nismo, da greši user posted image .

Sonček, saj imaš tudi ti toliko moči user posted image . Jaz se tudi včasih počutim kot kompjuter tik pred razsutjem, ampak potem se pa resetiram, pa je spet vse ok user posted image .

Pija, samo da sta se s sestrico nasmejali, ampak šivi naj pa kar celi ostanejo - saj veš, da Tomaž nima časa, da bi še enkrat šival user posted image .

Gloria, danes bi znal biti že plusek, ampak ti kar pridno počakaj še par dni user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
10.1.2008 8:04:28   
Bety upa
Jao Gold fish....user posted image ....Pa se tebi sploh sanja,kako smo radovedne, če si zagledala user posted image user posted image

Sigurno si..user posted image .Samo nič nam ne poveš....user posted image ....Pa, kaj je to tako težko vsem povedati?!?!?....
user posted image user posted image user posted image
Ko prideš z izvidom, da je ßhcg 1500, pa ni več tako zanimivo..user posted image ...Zdaj bi jaz skakala od sreče, če bi ti napisala, da si zagledala user posted image user posted image .....ti ti ribica, ki plava in molči...user posted image

Srečno danes na krvnem testu!!!

Abra....Mora biti vse OK...MORA!!! Želim ti, da sta oba plodka v vrečki in da je pri tebi upanje za dvojno srečo!!! Pa zdrži tako vsaj do avgusta!!!

Tudi drugim user posted image  za srečo!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
10.1.2008 8:40:57   
sayuri
user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 14.1.
mlinčka - UZ
gloria - TEST

Torek, 15.1.2008

Sreda, 16.1.

Četrtek, 10.1.
user posted image Abra - UZ
gold fish - TEST
majc - UZ

Petek, 11.1.

Sobota, 12.1.
DaisyE - punkcija???
jadrnica - UZ

Nedelja,13.1.
DaisyE - punkcija???

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

gold fish greje user posted image  - TEST 10.1.
gloria greje user posted image user posted image  - TEST 14.1.
**NiNa** greje user posted image user posted image  - TEST 22.1.

user posted image tassi1 (MB)user posted image
user posted image mami26user posted image
user posted image kajsica (LJ)user posted image
user posted image sonček75 (LJ)user posted image
user posted image macka27(PO) user posted image
user posted image Rmeli (LJ)user posted image
user posted image Mišolina (LJ)user posted image
user posted image sonček33 (LJ)user posted image
user posted image netka34user posted image
user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image

• gloria (27let)(2.IVF;LJ, dr. Bokal), Suprefact, 24.12. punkcija, ET 29.12.
  • gold fish (33let) (LJ) 23.11. začetek Suprefact, 8.12. Menopur, 21.12. punkcija,ET 26.12.

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor, Suprefact in Gonal
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek februarja
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) 8.1. pogovor
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek Suprefact,nato Menopur,17.12.UZ
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • GITA14 (LJ) januarja v nov boj
  • jadrnica (PO) januarja po zamrznjenčka
  • tejka** (LJ) začetek konec januarja
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) januarja po zamrznjenčke
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact, UZ 18.1.
  • **NiNa** (1.IVF;LJ,dr.Bokal) 5.12. začetek Suprefact, nato Gonal, punkcija 2.1., ET 7.1.
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) v začetku januarja v boj
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ)januarja začetek Suprefact in GonalF
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič februarja v nov boj
  • *ajetam*(LJ) začetek januarja
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor
  • Mijavček (32let),(3.IVF;LJ) začetek januarja
  • Shuka začetek januarja
  • Lupita
  • Shuka (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. začetek Diphereline 
  • Sulfinija (4.IVF;LJ,?) pokliče pri februarski M
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš)
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact
user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ)  21.3. razgovor
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • user posted image

koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image ,micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image ,Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image , MARTINŠČICAuser posted image user posted image

user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image , Meeryana (30let), (MB)user posted image , Ana_P(29let),(MB)user posted image ,Lotty (PO)user posted image , Amelia (31let)(PO)user posted image user posted image , pf (PO)user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
user posted image ABRA (PO) pregled 10.1.
user posted image KITTY pregled 28.12.
user posted image MAYBEBEBY (MB), pregled ???
Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na zelenem ali modrem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako som med navijačicami dekleta, ki smo že mamice ali nosečke.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
10.1.2008 8:55:32   
sayuri
Jutro punce

Komaj sem se prebila mimo vaših postov. Čvekulje user posted image user posted image user posted image

Abra moje misli so danes preusmerjene nate in tvoje otročke. Močno močno močno mislim nate. Vse bo ok, boš videla.user posted image
Pija76 user posted image  sem ostala brez besed, ko sem zdajle prebrala, kaj se ti je dogajalo. Ma piševka no. Ko človek najmanj pričakuje... In potem lih med tiste 3 % padeš user posted image . Tako je bilo pri meni poleti . Molarna nosečnost se tudi zgodi pri 3% nosečnic. In je ravno mene zadelauser posted image  Tud jaz sem ful vse preštudirala in ogromno člankov prebrala, kako zavraga pride do mole pri umetni oploditvi. Pa je možno. Tko je zgleda tudi pri IMNuser posted image  Imaš vsaj potrditev, da je telo sposobno zanosit. Naslednjič bo vse ok. user posted image
majc dobrodošla med nami in vse dobro v postopkuuser posted image
DaisyE, že punkcija? user posted image  Piševka, gre hitro.
Vidim, da se že pripravljajo na boj spomladanske borke user posted image user posted image user posted image .

Pri meni vse po starem. Včerajšnji dan je bil namenjenuser posted image   user posted image . NAjbolje, da si računalnik in Tv kar na wc privlečem.user posted image  Danes zjutraj sem končno po nekaj dneh šla na wc user posted image . Zame je to aleluja. Me tole še bolj matra, kot slabosti. user posted image . Sem bila navajena iti vsaj enkrat na dan....zdaj pa po 3 dni nič user posted image .

Drugače sem pa čisto nervozna, ker je šel ta mali z vrtcem v LJ v gledališče. Prvič je šel kam tkole brez mene in sem res nervozna.

Naredite si lep dan.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
10.1.2008 9:01:39   
pf
Abra in Gold fish držim pesti za danes. Vse naj.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
10.1.2008 9:14:26   
dajamaja
Arneja, Gonal mi je dal Reš, pri 2. ICSI. In ni bil na peresnik, je mogoče moral stare zaloge spucat user posted image . Sicer sem ga pa jaz do sedaj najslabše prenesla.

Pija, dobro si tole napisala, da se ti kdaj že ne da več tako visoko noge dajat. Mene je včeraj spet spotaknilo, pa sem se pobrala. Če bo po sreči bom jaz za nov boj maja pripravljena tko, da lahko prej dost na skipingu delam user posted image . Pa navijala bom zate in vse, ki pridete pred mano na vrsto.

Kajsica, sej smo strokovnjakinje, ampak priučene user posted image  in zamrznjenčkov nekatere sploh ne "pridelamo". Skratka, je dober znak, da si pingvinčke pridelala. Držim pesti, če že svetovati ne znamuser posted image .

Majc, dobrodošla. Ti pa TAK pridelek in hiperstimulacijo. Nekaj jih je imelona forumu hiperstimulacijo, ampak za tak pridelek pa še nisem slišala. Verjetno bose zdej dozo zmanjšali in bo bolje. Vse dobro!

Abra in njen fižolino, GO, GO, GO!!! 
Ribica, čimprej poročaj!
Sayuri, kmalu boš doživel anaslednji šok, ko bodo šli z vrtcem za cel teden na zimovanje. Tist je šele žalostinka za mame. Se počas človek tudi na njihovo osamosvajanje navadi. Ampak res počas. Si poskusila katerega od čajev!?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
10.1.2008 9:25:29   
lejla007
user posted image
Pa sm se končno privlekla do računalnika... Dons sm pa tko lena, da je joj!

Majc - lepo pozdravljena! Vidim, da si en dan za menoj začela s Suprefactom. Jaz sm imela pa včeraj UZ in sem bila drugače z G tudi dogovorjena za Gonal, ampak mi je potem sestra kar na lastno pest dala Menopur... No, sej mi je v končni fazi vseen, sam da je učinek isti user posted image
Abra in Gold fish - vajin dan je že tukaj! Čakamo na lepe novičke!
Sayuri - jaz imam pa že zdej probleme z WC-jem, kaj šele bo user posted image Sinko bo pa sigurno prav užival v Lj. Boš vidla, kako navdušeno ti bo razlagal, kako lepo se je imel!
Daisy - ti pa počasi že finiširaš s špikicami user posted image Se ti pridružujem pri pitju user posted image    NA ZDRAVJE!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
10.1.2008 9:29:53   
ANIME
Zdaj sem se tudi jaz pretolkla čez vse poste.
Najprej en majhen popravek - jaz sem pri dr. Rešu v LJ

Veliko vas govori o posebni prehrani med postopkom. A sem prav razumela, da je potrebno pivo piti (med injekcijami), da izboljšuje stanje? Mi lahko kaj več poveste o tem (koliko ga je potrebno popiti in kako pomaga). A je še kakšna hrana/pijača, ki pomaga pri tem?

Hvala za odgovore in čim več veselih novic danes!!!!!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
10.1.2008 9:34:56   
lejla007
Čau, Anime!

No, jaz sm zdej v postopku in menda naj bi blo za folikle dobro, če spiješ kakšno pivo. Sama ga pijem s coca-colo, ker mi samo pivo ne gre preveč po grlu user posted image , pa do ET naj bi pojedla tudi kakšen ananas. Jaz sm drugače mnenja, da jej zdravo, v mejah normale, predvsem tisto, kar ti paše... Pivo in ananas naj bosta pa dodatek user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
10.1.2008 9:36:22   
lara light
Lejla, evo štartam!

Držim pesti za vaju, ki imata danes dan D! In tudi vsem ostalim, prelep sunny day!
Se javim popoldan!user posted image

P.s.:Po poti domov pa na popustih nabavim sod piva...in bom kar 'točeno' tankalauser posted image , zraven pa TV nanizanaka: Naša kokoška!user posted image user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
10.1.2008 9:41:39   
lejla007
Naša kokoška, ja user posted image

Lara, a to pomeni, da si danes dobila že prvo špikico?

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......