Anonimen
|
jutro spuščanje jutranjega obroka- kaj je že to , Tinkara je iz 100ml prešaltala na 180ml in to med 5-6h zjutraj! Aja, začne pa že ob 4ih jamrat........včeraj sem bila kot zombi........jaz se moram res najprej naspat, preden bomo imeli kakšno načrtovanje naslednjega člana vrtec- moci, boš videla koliko stvari bo domov prinesla/ mislim, kaj vse jih naučijo........ali sem pa jaz tako slaba mati, da otroka tega nisem naučila Kar se pa discipline in poslušnosti tiče, pa ni pri nas nič bolje odkar je v vrtcu- tam skoraj vse uboga, doma pa mene, še vedno bolj malo- oz. naredi točno in samo tisto, kar se ji zdi fino govor- koliko vaši kaj govorijo( izvzet Jaša od Frrrr- ker on je izven kategorije ) Meni se zdi, da Tinkara ful malo zna govorit- čeblja po kitajsko skoz , ampak razen par besed se nikamor ne premaknemo - zna: dej, lej, to, ka ka, mama, ata, ada, ama, teta, bum (petarde- je zelo hitro osvojila ), vau vau (kuža).........in tukaj se skoraj konča- aja, v ponedeljek je naredila prvo besedno zvezo: dej to - bistveno za ženske Se mi zdi, da razume res ful veliko, ampak zraven samo nekaj momlja - mogoče je pa duda kriva. vreme- megla, megla, megla- upam, da je na gorenjskem kaj lepše..........
|