|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
9.1.2008 22:44:59   
@lina
jaz odhajam slabe volje spat... brezveze in ta dohodnina...oba morava doplačat, ker je naša velecenjena država ukinila vse te olajšave...pa tolk jih mava še neizkoriščenih na račun gradnje, ki bi jih po starem zakonu lahko prenašala v naslednja letauser posted image

Lahko noč!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
10.1.2008 7:23:50   
tasha23
JUTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 11.1.2008 9:15:38 >

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
10.1.2008 8:06:16   
tasha23
Gael trenutno še spi, zato verjetno ni še nobene na RR-ju user posted image , Kaj imate isto budilko???user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
10.1.2008 8:15:07   
Arabela
Jutro!

In smo spali od 19.30 do 7ih..user posted image user posted image user posted image sicer se je ob treh zbudila, sem jo dala k sebi in je ko polhek nazaj zaspala... zdaj pa že demolira stanovanje... ji je mogoče preveč čisto, pa treba vse spet umazat...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
10.1.2008 8:18:36   
tasha23
Jutro arabela, kako pa kaj ti? Si se naspala? Meni Gael danes štrajka, se sicer premetava in sem že parkrat mislila, da bom šla ponj pa še vedno pančkauser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
10.1.2008 8:19:14   
tasha23
Danes je zadnji dan antibiotikovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
10.1.2008 8:20:14   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: moci

moje načrtovalke, rabim eno fajn gostišče, za cca. 60 ljudi, kjer bi lahko imeli samopostrežni bife - kot katering. ideje?
aja, pa ne gremo ravno na goričko (smajlikikažejezik)

btw. računalniške frikice, a mi ena razloži zakaj mi ekstra smajliji ne delajo?

Dvor Jezeršek mogoče? Ful je lepo, dobra hrana, možnost cateringa...

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
10.1.2008 8:26:02   
tasha23
Ok, ni nobene, pa se bom malo razpisala in ko boste ostale prišle pa izklopla PC user posted image
Pri nas je megla, čeprav grdo vreme uživam, kako je že ena rekla ''porodniški feeling'' samo brez vozičkanja user posted image . Mi prav paše bit doma, le takoooo rada bi šla malo ven in mislim, da danes bom morala it.

Kupujem malemu pajac za na sneg in ne vem kje naj ga kupim. A ima katera kakšno idejo? Našega je namreč mali prerastel - še dobro da je za od 12-18 mesecevuser posted image user posted image
Videla sem reklamo od Interspara pa žal še nisem uspela priti do tamuser posted image  Ouiroma razen do dohtorja v zadnjih 10 dneh nisem šla nikamor????user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
10.1.2008 8:28:01   
tasha23
če se potrudim bo večina mojih postov na tej strani? Kdo bo prvi  jaz ali Gael? Saj ne vem paše mi ker spi in jaz malo počivam, ampak... uff še sama ne vem kaj bi rajeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
10.1.2008 8:28:09   
psaša
Jutro, pri nas nič novega. Mali raztura , je prava afna, trmari že na veliko, drugače je pa kar priden. Vreme je ubitačno. Očija ni po cele dneve, pride ko mali že spi.

Je pa očitno mali začel spuščati prvi obrok, tam okoli 6 ure. Včasih je spil mleko, okoli 180ml, sedaj mogoče 30ml. Bomo vsaj prišparali na mleku user posted image .

Se je pa danes zbudil že pred 6, da ga ja ne bom pozabila doma oz. ga ne bom peljala v vrtec user posted image .

Spanje v posteljici: Kaj je že to? Ga kar malo načrtno dajem spat notri, ker se je too much razvadil spati pri nama. Eno noč je vredu, spi tam do 4h, potem pa pride k nam, druga noč pa ni varjante, da bi spal v posteljici. Ma ne vem zakaj.user posted image Bo že.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
10.1.2008 8:31:04   
piskot
jutro.

spali od 00:30 do 6:30 brez prekinitve user posted image . je vceraj dohtarca rekla da bo danes po inhalaciji bolje spal, pa ji nisem verjela.

moci kateri grad?

@lina a krediti ne gredo vec v dohodnino?

tasha jaz sem ga ravno vceraj kupila v c&a za 20 eur. sem sla samo po hlace, pa je bil kombinezon cenejsi 10eur kot samo hlace. sicer je mal cuden, ker je tak dojenckast, ampak za silo bo. itak ne vem ce bo se kaj snega letos.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
10.1.2008 8:31:55   
tasha23
 user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 11.1.2008 9:16:35 >

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
10.1.2008 8:34:28   
piskot
aja, se nekaj kar sem vceraj prebrala v eni reviji (mislim da je ABC zdravja). pise, da so delali raziskave in da otroci, stari med 24 in 29 mesecev, ki so jim dajali pred spanjem za pit mleko, ful slabse spijo, kot ostali, ki mleka niso dobivali. no pri nas mleka itak se ne pijemo, tako da za nas ni uporabno.

psasa za ocija ne vem, vreme se bo pa enkrat zjasnilo user posted image . upam.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
10.1.2008 8:35:57   
Arabela
kombinezonček... mi smo kupili jakno in smučarske hlače v Vogele... pa se ful dobro obnesejo... v športnih trgovinah nisem našla tako majhne številke (86)... uporabljamo ga za sankanje in norenje po snegu... ko pa snega ni pa ima ene fajn podložene hlače...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
10.1.2008 8:36:00   
piskot
tasha a imas ti  ze dolgo tole ... nekaj novega, lepega je v zraku ... v podpisu? sem sele danes opazila.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
10.1.2008 8:36:49   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

kombinezonček... mi smo kupili jakno in smučarske hlače v Vogele... pa se ful dobro obnesejo... v športnih trgovinah nisem našla tako majhne številke (86)... uporabljamo ga za sankanje in norenje po snegu... ko pa snega ni pa ima ene fajn podložene hlače...

a tam imajo tudi otroske cunjice? sploh nisem vedela.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
10.1.2008 8:37:03   
tasha23
Piškot a ti smiliš, da ne bo snega? Jaz sem sicer gledala kombinezon v Quelle za 20€ in mi je full lep, ampak sem malo v dilemi z velikostmi. Doma imam nampreč stvari 86 in so mu prav zadnjič, pa smo gledali v neki trgovini kombinezonček 86-90 pa mu je bil TOOOO MUCH prevelikuser posted image , tako, da zdaj res ne vem kako naj naredim. Sicer bundice imamo, mogoče bi mi bile dovolj hlače, a kaj ko so res dražje hlače kot kombinezonček??? Mi ni glih najbolj jasno, saj gre več material za kombinezon.

Aja, včeraj sem izvedela, da moja frendica, ki je že doooolgooooo nisem videla je noseča, ima za rodit naslednji mesec in čaka DVOJČKEuser posted image user posted image user posted image  Pismo teče čas, sploh nisem vedla, da je nosečauser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
10.1.2008 8:37:13   
piskot
PISKOT PEJT DELAT!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
10.1.2008 8:38:38   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

tasha a imas ti  ze dolgo tole ... nekaj novega, lepega je v zraku ... v podpisu? sem sele danes opazila.

Oh ja že kar nekaj časa, zakaj?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
10.1.2008 8:38:47   
piskot
hja, meni je pa vceraj prijateljica, ki je v 14 tednu povedala, da se je tip odlocil da jo zapusca. menda ji je rekel, da ji zaupa da bo ona uredu poskrbela za otroka. kreten.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
10.1.2008 8:39:30   
tasha23

PISKOT PEJT DELAT!

Ne še PLS počaki, da se Gael zbudi, danes ŠTRAJKAuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
10.1.2008 8:39:32   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Oh ja že kar nekaj časa, zakaj?

zato ker je v nasem zraku zadnje case samo smog user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
10.1.2008 8:41:12   
tasha23

hja, meni je pa vceraj prijateljica, ki je v 14 tednu povedala, da se je tip odlocil da jo zapusca. menda ji je rekel, da ji zaupa da bo ona uredu poskrbela za otroka. kreten.

WHAT???!!!!??? Pa ti je rres KRETEN  na kvadrat. Se sploh zaveda neumnosti, ki jo je izrekel. Sicer pa, če ja že zdaj tak morda je boljše da se takoj pobere kot da ji pokaže pravi jaz kasneje in bo otro tudi trpel!!!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
10.1.2008 8:42:37   
Anonimen
jutro

spuščanje jutranjega obroka- kaj je že touser posted image , Tinkara je iz 100ml prešaltala na 180ml in to med 5-6h zjutraj! Aja, začne pa že ob 4ih jamrat........včeraj sem bila kot zombi........jaz se moram res najprej naspat, preden bomo imeli kakšno načrtovanje naslednjega članauser posted image

vrtec- moci, boš videla koliko stvari bo domov prinesla/ mislim, kaj vse jih naučijo........ali sem pa jaz tako slaba mati, da otroka tega nisem naučilauser posted image  Kar se pa discipline in poslušnosti tiče, pa ni pri nas nič bolje odkar je v vrtcu- tam skoraj vse uboga, doma pa mene, še vedno bolj malo- oz. naredi točno in samo tisto, kar se ji zdi finouser posted image user posted image

govor- koliko vaši kaj govorijo( izvzet Jaša od Frrrr- ker on je izven kategorijeuser posted image ) Meni se zdi, da Tinkara ful malo zna govorit- čeblja po kitajsko skozuser posted image , ampak razen par besed se nikamor ne premaknemo
- zna: dej, lej, to, ka ka, mama, ata, ada, ama, teta, bum (petarde- je zelo hitro osvojilauser posted image ), vau vau (kuža).........in tukaj se skoraj konča- aja, v ponedeljek je naredila prvo besedno zvezo: dej touser posted image - bistveno za ženskeuser posted image
Se mi zdi, da razume res ful veliko, ampak zraven samo nekaj momljauser posted image - mogoče je pa duda kriva.

vreme- megla, megla, megla- upam, da je na gorenjskem kaj lepše..........

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2349
10.1.2008 8:43:55   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

PISKOT PEJT DELAT!

Ne še PLS počaki, da se Gael zbudi, danes ŠTRAJKAuser posted image

Se je zbudillllll

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?