|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
9.1.2008 18:38:43   
arneja
Nina, jaz bi tudi potem raje imela Gonal user posted image . Ga je Reško sploh že kateri kdaj dal??

Dejzika, saj v tistih Sparovih kupončkih sem videla, da je ta sokovnik tako poceni. Samo moram zdaj najti, kam sem jih vrgla user posted image . Saj do petka je še čas user posted image . A to ti nama s tem napotkom, da naj najprej Fructalovega poskusiva, namiguješ, da so tudi tile sveži precej ogabni user posted image ? Pa suoer, da se ti je v jajčnikih dogajati začelo user posted image . Komaj čakam poročilo s punkcije user posted image . Tistega brezalkoholnega si pa do zdajle še zeksala, kaj user posted image ?

Dakec, a nečakinja je potem od tete denarčka dobila, ker je komaj čakala, da gre na razprodaje user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
9.1.2008 18:44:04   
arneja
Abra, imaš prav, čvekamo tukaj kot prave kolegice user posted image . Kaj bi bilo, če bi se v realnosti dobile, saj bi se nebo utrgalo user posted image . Jaz pa itak samo z vami lahko o tem čvekam, z ostalimi sploh nočem, ker me le pomilovalno gledajo, razumejo pa itak ne, kaj se dogaja in kaj preživljam user posted image . To je pa zanimivo, da imate tako točne M pa probleme z zanositvijo. Moja pa ni preveč točna, ampak preveč biksa ga pa tudi ne. Kakšne dva ali tri dni gor ali dol, več si pa ne upa user posted image .

Ribica, bo zdaj jutri zjutraj testek padel user posted image ? Itak, da si naša nova nosečka user posted image . Po napotnico pa le pojdi novo, tista, ki je veljala do novembra ne bo ok.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
9.1.2008 18:47:45   
gold fish
Arneja - saj jo imam, samo ne vem če to napotnico ali kakšno drugouser posted image

Abra - jutri bo najin dan..., mora biti....user posted image user posted image

Pija - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
9.1.2008 18:54:33   
gloria
Ribica ja pravo napotnico imaš...ne biti nervozna vse bo ok...ti si naša novauser posted image ...Jaz sem dober,komi čakam ponedeljek... se mi zdi da so se mi zdej začeli dnevi vlečt...Juter držim pesti ceu dan...ostalo maš na zs
Abra srečno juter
Marjetica ti pa že punkcija...pr teb pa to res hiter greuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
9.1.2008 18:58:50   
lejla007
No, pa da še jaz zaželim SREČNO jutri Abri in Zlati ribici!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
9.1.2008 19:03:31   
arneja
Ribica, nesi pač to novo napotnico, glavno, da eno imaš, če mene vprašaš. Komaj čakam, da dobimo novo uradno nosečko user posted image . Pa, kot praviš, jutri je vajin dan, tvoj in Abrin user posted image .

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
9.1.2008 19:16:32   
Abra
ribica, jutri bo res najin dan. user posted image mora bit!!
Meni se ne sanja, katero napotnico rabiš, mi pa neka logika pravi, da ta, kjer ti piše za ivf. Pri Rešu imamo te stvari zelo poenostavljene, samo napotnico os. ginekologinje in konec.

Sem pa tko jezna nase zdej, sem iz sušilca zlagala perilo in me že trebuh boli. Pa še ena runda se suši ... na srečo, ta ni tko polna.

Hvala punce za pestke in dobre misli. Do zdaj so še vedno pomagale. Res upam, da bom jutri vidla svojga fižolina, kako mu veselo utripa srček. user posted image
Arneja, tvojemu user posted image smo pa zdaj čisto vzeli nick, si boš zanj morala kaj novga spomnit. user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
9.1.2008 19:22:17   
konina
Juhuhuu, jaz imam pa računalnik nazaj. Pa še dela! Sedaj bom bolj na tekočem.

Kajsica, meni so decembra po zgodnjem SS rekli, da naj počakam tri mesece. Pa imam namen iti februarja po pingvinčke. MIslim, da je bolje, da se telo spočije in opomore. Tako svetujejo na GK. Sama pa moraš precenit, kaj je zate dobro.

Abra, ribica držim pesti za vaju jutri. UPam, da bo rezultat tak kot si ga želita.

Veliko se dogaja tukaj, ste prave čveke. Vsem, ki vam je uspelo čestitke. Vse, ki trepetate, upam da uspe. Tistim pa, ki ni uspelo ali pa se je slabo končalo, pa želim veliko moči in dobre volje, da se boste čim prej pobrale in odšle v nove boje.

Sedaj pa še k meni. Te dni bi morala dobiti M, pa je ni. Decembra sem imela zgodnji SS po 2. IVF. Kako naj vem, kdaj bi jo morala dobiti? Krvavela sem dolgo, močno, zares pa sem začela 8.12. Sem pa prepričana, da bo prišla, me šravfa in špika. Tole čakanje je grozno. Vedno sem imela redne M, točne skoraj na minuto. Sedaj pa sploh ne vem, kakšen je moj ciklus. Se mi je vse zmešalo. user posted image

Lp, Ninauser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
9.1.2008 19:24:51   
Pija76
Abra in Arneja ja dobro da smo se tukaj virtualno spoznale in da lahko čvekamo. Če bi se pa srečale bi se pa res nebo utrgalo. Tkole bi pomoje zgledale user posted image user posted image user posted image

Pf ta Babnik je pr Rešu v Dravljah a ne? Ta je baje full dobra.( rekla Karmen)
Arneja ti DEjzi pomoje nis dobr razumela, pravi da naj pijeva Fructalovega zato da bova vedle da obstaja še bolj zanič sok kot iz sokovnika. No jaz sem ga ene 3 litre zdele med postopkom, pa hudiča da se navadiš.

Lejla prav si se glede user posted image odločila, jaz sem ga skoz ta pravga sekala. Tko kakšnega tamalega sem, pa ne vsak dan, en petek sem jih pa mal več vase pa na laptopa user posted image .
Dejzi tole user posted image si pa ti nam mal zamolčala punca a ne? Že skor pred punkcijo? The best.......

Gold fish a ti papirje za pozitiven test iščeš al kaj? sej nič ne rabiš. Ti itak oni dajo en A5 format in thats it! Joj nova nosečka!!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
9.1.2008 19:27:26   
Pija76
Arneja poglej če mi je uspelo poslati.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
9.1.2008 19:29:20   
arneja
Abra, kar nič ne pretiravaj z delom, prav? Ah, bo tudi moj ostal fižolino do takrat dokler pravega fižolinčka ne zagledamo na UZ-ju user posted image . Pa ni vedno fižolino, če sem kaj jezna nanj, hitreje kakšno bolj sočno ime najdem user posted image .

Ooo, Konina je prišla nazaj user posted image . Tudi ti boš šla februarja po eskimčke, to nas bo februarja tukaj gor čvekalo user posted image . Upam, da M hitro pride.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
9.1.2008 19:36:55   
Abra
Ja Pija, tko se nam lahko samo včasih računalniki prekurijo. user posted image Sicer pa imamo zdaj itak tako vreme, da ga pokvart ne moremo.

Ti si tut za Babnikovo že slišala. Naj bi zamenjala mojo G, ko bo šla v penzijo, pa ne vem, če to še velja. Jaz bi tudi šla k njej na nuhalno, zaenkrat slišim same lepe stvari o njej.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
9.1.2008 19:39:50   
lejla007
Ja, februar bo pa res mesec, ko se bo na polno dogajalo!
To bomo navijale
user posted image user posted image

JUHUHUHU!!!!!!!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
9.1.2008 19:42:27   
arneja
Pija, to bi bilo res enega čveka, če bi se dobile user posted image . Saj mogoče se bomo pa z vozički dobivale proti koncu letošnjega leta in začetku naslednjega user posted image . Maila pa nisem dobila, mogoče ga strežnik zadržuje ali pa ne, tako da ti pošljem naslov na mail, pa bodi dobra in mi še enkrat pošlji user posted image . Saj sem kapirala Dejzi, samo mislim, da nam punce nočejo direktno reči, da tudi tisti sveži sok ni bogve kaj user posted image . Se pa človek vsega hudega navadi. Pija, ti pa če si takšna suhica, nič čudnega, da si pivo polivala po laptopu, ker te eno malo pivce čisto zadane user posted image .

Dejzi ni bila takšna komentatorka kot sem bila jaz npr. user posted image , zato se nam pa zdi, da je punkcija kar naenkrat padla.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
9.1.2008 19:48:11   
dajamaja
Pija!? Pa to je pa res že preveč. Pogrešam te na formu in kaj se ti zgodi... Življenje je res kruto in zelo mi je žal, da se je tako nesrečno razvilo. Berem, da si že v zagonu za naprej in tako je prav. Dokler migamo ni prostora za žalost. Pomlad bo prav lep čas za zanositev. Bom tu, da te bodrim!!!!

Ribica, kar brez treme, saj si nova srečka nosečka. Kaj sama ne boš prej naredila "domač" test? Jutri čakamo na lepo novičko.

Arneja, jaz sem že imela Gonal. Se mi zdi, da sem že skoraj vse imela user posted image  in bo treba pol enkart spet v nov krog teh arcnej.

Marjetica user posted image user posted image user posted image  pa ti tokrat razturaš - za vikend že punkcija.

Abra, tebi in fižolinu pošiljam še dodatno okrepitev  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Konina, jaz sem imela M po ss na 39 dan.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
9.1.2008 19:50:25   
arneja
Dajamaja, a Reško ti je dal Gonal? Zdaj pa šibnem pot tuš, po potem še enkrat gor poškilim. Sem vam že povedala, da ste MOJE punce user posted image ?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
9.1.2008 20:04:40   
Pija76
Dajamaja ja zdaj mi je pa življenje res nastavilo toliko skal, da počasi se mi nog tako visoko ne bo več ljubilo dajati. Mal sem res sita tega, ampak kvizkote sem porabila, zdaj mora bit borba dobljena. Ja sem se zgleda Tomažu tolk zasmilila, najprej ga je skor kap ko je vidu da gre pri meni za IMN, pol je pa takoj vedu da po pingvinih. No pa mi je danes pri odpustnici še novo napotnico napisal. Pa sestra Blanka je bla tud full prijazna. Tako da zdaj še enkrat kri dava, pa mal v službi oddelam neprijetnosti cele dneve, pa smo v marcu / aprilu. Sej bo!
Arneja to da smo tvoje ti nam kar večkrat povej...tolk je dobr to prebrat.

Abra zate in otročka bom jutri cel dopoldan v horizontali da bom pestke stiskala, pa še popotnica user posted image user posted image user posted image  ( no a so taprave, sem še od narkoze zgleda mal zadeta user posted image ).

Zdaj bo pa moja draga sestrica prišla k meni, da ga bova lahk mal zapokale user posted image , ta me pa spravlja v dobro voljo!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
9.1.2008 20:05:53   
kikaa
Pija76 - ful sem bila vesela zate, zdaj pa tole... pa ne, noooo user posted image
Marca pa gremo skupaj v nove boje, kajne?! Jaz pričakujem M tam nekje konec jan. , februarja se začnem špikat 22. dan, in nekje začetek marca punkcija in ET... vsaj tako nekako jaz računam...

Lejla007 - razlika me Menopurjem in Gonalom je predvsem v tem, da je Menopur pridobljen iz urina in zato cenejši (naravnejši),pa bolj komplociran za uporabo, Gonal pa je sintetičen in zato dražji, pa enostavnegši za uporabo (peresniki). Delovanje pa je isto... Ampak jaz sem se raje z prof. Tomaževičem dogovorila za Gonal.

Sulfinija - tako nekako mislim da bom tudi jaz začela z 2. postopkom. torej špiknje feb., punkija in ET marca

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
9.1.2008 20:08:13   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: kikaa

Pija76 - ful sem bila vesela zate, zdaj pa tole... pa ne, noooo user posted image
Marca pa gremo skupaj v nove boje, kajne?! Jaz pričakujem M tam nekje konec jan. , februarja se začnem špikat 22. dan, in nekje začetek marca punkcija in ET... vsaj tako nekako jaz računam...

Ja draga bova spet nekako skupaj, jaz bom bolj proti koncu marca začela, ampak bom pa navijala do takrat kot nora zate. Hvala ti!

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
9.1.2008 20:12:37   
arneja
Če je pa tako fino to prebrat, potem pa preden grem dol z neta še enkrat: MOJE punce ste user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
9.1.2008 20:13:08   
jadrnica
Pija 76 user posted image user posted image user posted image  pa ne morem verjet, upam, da boš šla kmalu spet  z optimizmom naprej

jao, čvekarce, sploh mi ne rata prti na zeleno vejo,
da se pofočkam, jaz grem to soboto k atu rešu na UZ, joj, kolk se veselim ta zgodne ure ob 6.00 - pa nisem iz LJ user posted image user posted image , aja ta mesec stavim na pingvineuser posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
9.1.2008 20:35:18   
kajsica
Abra, naj ti bo jutri najlepši dan. Držim pesti!!!!

Dejzi, sem te imela na sumu, samo se nisi nič javila, kakorkoli, moje želje so zate enake kot so bile tvoje zame. Držim pesti in čimmanj molečin. No če bo sreča bomo pa to lepo skupaj s trebuščki poleti na plažo hodile user posted image user posted image user posted image !!!!

Ribica, poglej, pripravi si vse kar ti piše na listu razen napotnice. Velja ti ta ki si jo imela za IVF postopek, jutri boš itak šla v sprejemno v stari porodnišnici, da dobiš novo napotnico za UZ, pa šla boš na svetovanje v Leonišče da ti vpišejo višino beteHCG. Ker moraš kri dati zjutraj, izvidi pa bodo šele okoli 11.30 - 12.00, ti priporočam, da si organiziraš čas ali pa imaš kaj za brati s seboj.

Ja, tudi mene nekako bolj vleče na marčevski postopek, kot pa februarja, ne bi rada kaj reskirala. No pa se bo v tem mesecu veliko veliko dogajalo, pa še pomlad se začne takrat....No bomo pa februarja po naravni poskusili, mogoče pa se kaj zgodi napram temu, da je sedaj vse neki zdrmano tam not in se je mogoče kak jajcevod malo sprostil?! Nikoli ne veš!

Še nobena pa mi ni povedla razlike med stimuliranim postopkom pri zmrznjenčkih ali pa pri naravnem? Ali naše strokovnjakinje res ne veste tega.

Arneja, mislim da si ti vprašala kaj je narobe, da nam ne gre, če imamo normalne cikluse (jaz vem da imam tudi močne ovulacije)! Zamašeni jajcevodi in zarastline na jajcevodih. To je pri meni!!!!

Pa še eno računalniško vprašanje, kako hudiča se napiše beta na tastaturi?

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
9.1.2008 20:43:39   
Sulfinija
Punce jaz sem se ziher odločila,da se začnem pikati marca in aprila ET in punkcija,resnično  še nisem pipravljena,da bi šla v postopek že drugi meesc se mi zdi ful prehitro tole za moje telo.
Punce pol le kličem pri drugi M in ne sedaj pri tem,ali moreš komu javiti da te ne bo.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
9.1.2008 20:50:20   
gold fish
Kajsica - jaz sem imela konec oktobra zamrznjenčka.... spontani cikel...
9 dan M se prišla v LJ, dala kri... tam so videli,da je vrednost hormona že dovolj velika in sem potem še naslednje 4 dni hodila vsak dan dol na odvzem krvi + UZ. Pri dol. vrednosti hormona ti dajo ovulacijski test , da ugotovijo kdaj jo imaš, najprej je +, potem je -, takrat se šteje za dan 0. Od tega dneva +5dni je ET isto kot v postopku..., nimaš Utrogestana, vse je naravno....

Kako izgleda stimuliran... nekako tako, da dobiš nekaj za spodbudo ovulacije, pa potem stop .... dalje ne vem točno...

Se pa odločijo, če imaš svoje O ponavadi za spontanega....

Če te še kaj zanima se javi....

LP, 

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
9.1.2008 20:59:09   
Abra
kajsica, če imaš svoje ovulacije, radi poskusijo v naravnem ciklusu z zamrznjenčki. Je tko, kot da bi naravno zanosila, le da imaš transfer. Spremljajo te z UZ (pa hormone pregledujejo), da vidijo, kdaj nastopi ovulacija, spremljajo če endometrij lepo raste in če so pogoji kot morajo bit, je 5. dan po O transfer.
Stimulirani je isto kot v "pravem" postopku, le da je doza manjša in ni punkcije. Pa kot pri spontanem, 5. dan po O je transfer.
3. varianta je še estrofem, ta zavira rast foliklov in tako ne pride do ovulacije, spodbuja pa rast endometrija. Spet spremljajo z UZ in o so pogoji idealni naredijo transfer.
Tko nekako - laična razlaga

Zdaj bom pa zapakirala vse vaše dobre želje, pikapolonice, pestke ... jutri jih pa na stolu resnice odpakiram. Hvala vam. user posted image

ribica srečno!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......