|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
9.1.2008 16:38:03   
lejla007
Pija, ja. Ti tudi verjetno?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
9.1.2008 16:38:41   
arneja
Lejla, zdaj naj bi namesto dveh enot Menopurja dobila tri, tkao da upam, da bo moj pridelek kaj večji user posted image . Jaz pa tudi ne jem preveč zdravo, še vedno preveč sladkarij user posted image .

Sulfinija, premislili si pa že ne bodo, šest postopkov nam bo ostalo, čeprav jaz verjamem, da jih ne bomo potrebovale toliko user posted image .

Pija, potem bova kmalu obe ponosni lastnici novih sokovnikov user posted image . Pa potem tudi navigacija rižolinčkom ne bo delala problema user posted image . Pa mi pošlji tisto, kar je Mišek napisala, da vidim, če je kaj drugačno do tistega, kar mi je Dajamaja poslala.

Abra, glej, da nas jutri osrečiš user posted image .

Se oglasim še zvečer.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
9.1.2008 16:41:07   
kajsica
Pozdrav,

vidim, da ste prave klepetulje danes.

Pija76, brez besed sem ostala, tebe sem pa res imela za že čisto nosečko. Pikola kaj vse se nam lahko zgodi. Ampak kot si rekla mi se ne damo.

No pa da povem svojo današnjo štorijo. Sem šla v Leonišče k Tomaževiču, pa mi v sprejemni sestra vpraša, če sem naročena in pri komu in jaz ji lepo povem, pa čakam in čakam cca 10 minut. Pa pride nazaj pa mi pravi, ja vi pa niste naročeni, vas nimam na seznamu. Pa ji povem, da sem se naročila preko maila in sem dobila potrditev, ker rabim samo napotnico. In ona meni, da naj ji pokažem potrdilo, sem rekla da ga pa nimam s seboj in je vprašala za datum, kdaj naj bi to bilo in je očitno šla iskati mail. TAKO DA PUNCE NA GK, KI SE NAROČATE PREKO MAILA V PRIHODNJE IMEJTE S SEBOJ NATISNJEN TUDI NJIHOV ODGOVOR.

No to sem potem uredila in jaz k Tomaževiču in pogledam skozi vrata in mi reče: "In kaj bi vi radi?" Povem mu da sem prišla po novo napotnico in pšotem se me je spomnil katera sem in je bilo vse OK. No pa mu malo pojamram, da me še vedno v spodnjem predelu boli, sploh če sedim in on meni ja kar na mizo, pa rečem da je nemogoče ker je M in on meni, ja kaj mislite da še tega nisem videl, mene je skor kap. No rekel je da je pač od postopka in nosečnosti še vse napihnjeno in da naj se naročim, najhitreje naslednji mesec. Mislim GROZA!!!!!!!!!!

No sedaj pa imam jaz za naše ekspertke eno vprašanje:

Abrazijo sem imela 20.12., kdaj bi bilo najbolj pametno it po moje pingvinčke, že v prvi polovici februarja ali bi bilo bolje počakati 2 cela ciklusa in grem srečo poskusiti v začetku marca. Imam pa popolnoma naraven ciklus, brez stimulacije. Rada bi samo to, da bi bilo več možnosti kot pa da hitim!

Mi lahko katera razloži točno kako to poteka in kakšne so možnosti pri naravnem ciklusu?? M popolnoma redna na 28 dni zelo zelo redko kdaj 30 dni!!!! Je ponavadi tako točna, da bi še skoraj uro lahko izračunalauser posted image user posted image user posted image

Lepo prosim za te odgovore, ne bi se rada napačno odločila, pa da vem približno kakšne so možnosti, ker vem da nekatere imate dodatke hormonske tudi pri zmrznjenčkih!!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
9.1.2008 16:42:01   
lejla007
Arneja, zdej pa sigurno bo!

A mogoče katera ve, kaj je razlika med gonalom in menopurjem? Meni je drugače G predpisal gonal, ampak zgleda, da jim ga je res zmanjkalo in so mi sestre dale menopur user posted image No sej, sam da deluje user posted image

Ja, Abra - glej da jutri sporočiš lepo novičko!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
9.1.2008 16:42:27   
Pija76
Arneja dej mi na zs pošlji email če lahko pa ti pošljem, ker je velik pa moram parkrat kopirat.... Ja bova sokovnike imeli, jaz bom našga jutr poslala v city park.

Lejla to je normalno da ni nič, danes je stanje 0 v jajčnikih zdaj se pa stimulacija začne. Če ne bi bilo OK bi ti samo suprefakt dali še za nekaj časa, tako pa imaš zdaj oboje. Dobr se fiksaj, zdaj pa bo dela!!!

Kajsica jaz bi šla na tvojem mestu kasneje, se pravi začetek marca, ker veš kaj je 1 mesec proti 3 mesecem ali več.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
9.1.2008 16:45:11   
**NiNa**
Jaz sem pa sedaj že 2 dni bolj slabo. Že od punkcije naprej me boli v predelu levega jajčnika in sicer samo kdar sedim, stojim ali hodim, najbolj mi paše lažati na hrbtuuser posted image . A je še katero bolelo toliko časa po punkciji? Sam transfer me ni čisto nič bolel.
Za nameček sem še zbolela. Sem prehlajena - mi teče iz nosu in čiham, ter imam rahlo povišano temperaturo (37.3), tudi počivati mi paše, tako da preležim ves dan in pijem veliko čaja.
pa pa Nina

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
9.1.2008 16:45:34   
Sulfinija
Punce sedaj p eno vprašanje.Pri februarski M morme poklicati,da dobim datum za prevzem zdravil.
user posted image  sme dobila 1.1. in imam cikle dolge od 28-31.Tkole da naslednjo user posted image  čakam nekje med 28.01-31.01.Kaj menite naj se takrat naročim ali naj počakam in se naročim na koncu februarja ko dobim takrat M?Malo čudni datumi in mi nekako ne klapa bi najraje šla v postopke marca.

LPuser posted image

P.S:Kajsica svašta kaj si dovolijo.No ravno zato me je malce strah naj iz MS pridem v LJ po napotnico in naj me takole odpravi.Mislim da bom kar počakala 6.03 posvet pri dr.Zornu in se oreng zmeniva takrat.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
9.1.2008 16:46:28   
lejla007
Pija, hvala za odgovor. Zdej mi je pa jasn user posted image
Kajsica - s seboj sprintan odgovor?!? Ja sigurn ga vedno nosim s seboj user posted image Na tvoja vprašanja pa žal ne vem odgovora, upam pa da se prav odločiš!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
9.1.2008 16:54:12   
lejla007
Vidim, da ste šle vse kuhat user posted image , grem pa še jaz kej v usta dat...
Za vse pa pujsek za srečo: user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
9.1.2008 16:56:02   
**NiNa**
lejla. Razlika med gonalom in menopurjem je samo v tem, da je eden sintetičen (gonal) in pa v tem, da je gonala že pripravljen v "peresniku" za injeciranje, menopur moraš pa zmešati pred vsakim injeciranjem (prašek in "vodo")- tako kot to narediš ti user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
9.1.2008 16:57:49   
lejla007
Potem bi pa verjetno rajš imela gonal, da se mi ne bi blo treba ukvarjat s temi flaškami...
A ti si pa zbolela? Počivaj, misli pozitivno, pa pusti se crkljat user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
9.1.2008 17:12:04   
DaisyE
Ojej, ojej pija, tole je pa šit. Drži se punca. Želim ti vse naj naj. Tole s kuponi, ki si jih že ponucala, bom pa jaz kar porabila. Maš prav. Dost sranja je bilo.
Vidim, da se z arnejčo o sokovnikih pogovarjata. Jaz sem včeraj dobila domov sparove bone in na njih je tud tale power juicer express za 79,90 eur. Piše, da je to tisti as seen on TV - TOP SHOP. Tako da če slučajno še nimata bonov malo počakta, da dobita, če ne, lahko pa tud jaz pošljem. Redna cena naj bi bila 120 eur. Aja pa preden spijeta svoj prvi zelenjavni sok, priporočam eno flašo fructalovega 7 zelenjavnega soka. Kot sem že rekla, je tako ogaben, da gre za njim vse z lahkoto po grlu.

Lejla, če do zdaj še nisi mela menopurja, je čisto ok, da tud foliklov še ni.

Meni pa dogaja. V trebšni votlini mi zmanjkuje prostora, čez vikend se mi pa že punkcija obeta. Samo ne vem točno, a v soboto, al v nedelo. Ko izvem, pa javim.

Zdaj grem pa na brezalkoholni pir. Pa da umrem od tuge. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
9.1.2008 17:12:44   
Anonimen
Anime, dobrodošla med nami. Vidim, da si prve odgovore že dobila. Next?

Maja24, noseče ženske (pa niso na tem forumu in jim je uspelo zanositi v prvo po naravni poti), ki med časom nosečnosti sploh nimajo nobenih težav (nekatere celo smučajo, hodijo na aerobike, tudi v gore, ...) nekatere sploh ne vedo kako srečne so lahko.
Ti kar počivaj in če opaziš še manjšo pikico krvi takoj na urgenco brez oklevanja.

Pija76,  user posted image  . Delim žalost s tabo in veselje, ker nisi obupala.

(odgovor članu lejla007)
  Neposredna povezava do sporočila: 3088
9.1.2008 17:18:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Mi lahko katera razloži točno kako to poteka in kakšne so možnosti pri naravnem ciklusu?? M popolnoma redna na 28 dni zelo zelo redko kdaj 30 dni!!!! Je ponavadi tako točna, da bi še skoraj uro lahko izračunalauser posted image user posted image user posted image

No sem mislila, da je samo moja M točna kot urca in da bi lahko celo sekunde izračunala, pa vidim, da si ti tud taprava. user posted image
Bi ti jst rade volje kej povedla pa ti nimam kaj. Nisem imela zmrznjenčkov. user posted image

(odgovor članu kajsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3089
9.1.2008 17:23:20   
Anonimen
No zdej pa grem ima moja nečakinja user posted image  pa ji grem čestitat pa seveda darilo dat. Me že čist neučakano pričakuje, da gre lahko na razprodaje. user posted image

Se pišemo jutri.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3090
9.1.2008 17:45:47   
lejla007
Daisy - a ti pa že punkcijo čez vikend? Dej mi povej, a je bolš pit brezalko pivo, a ga ti pač piješ s kakšnim posebnim razlogom? user posted image Kje pa si - pri Rešu, GK LJ,...?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
9.1.2008 17:51:13   
DaisyE
Sem pri Rešu, tretji ICSI. Pivo je dobro za rast foliklov. Jaz sem do zdaj vedno alkoholnega pila, zdaj v tem postopku me pa slaba vest daje, pa brezalkolnega nabijam. Mi gre samo stavek od naše Mišek po glavi: v postopku nič alkohola nič kave in nič cigaret. Pa sem si rekla, kaj pa sta dva tedna proti večnosti in sem nabavila brezalkoholno pivo in brezkofeinski kofe. Zddaj pa trpim. user posted image user posted image user posted image  Ampak, če bodo celice ok pol se že splača.

Saj boš hitro za mano, zdaj ko si z Menopurjem začela. Jaz mam dons osmi dan menopurja. Lahko začneš odštevat.user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
9.1.2008 17:54:07   
lejla007
Ja sej že odštevam! user posted image Pa sem dons šele prvi dan menopurja (sm hecna, a ne?)

Ma jaz bom pa kr Laško pila še naprej, pa bo... Kolk ga pa kej spiješ? Da ne bom pretiravala user posted image user posted image user posted image (to se je za bat)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
9.1.2008 17:59:13   
DaisyE
Eno ta veliko piksno na dan. Več tega ne spravim dol. No, če bi bil ta pravi pir v igri, bi bila pa situacija nekoliko drugačna. Ampak tam človek zraven še uživa. user posted image user posted image user posted image

Kdaj maš naslednji UZ? Sem sfalila.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
9.1.2008 18:01:00   
lejla007
Eno piksno? Jaz ga kakšen deci zmešam s coca-colo, da ga sploh po grlu dol spravm user posted image

Naslednji petek mam UZ, da vidm če bo deci piva na dan kej pomagal user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
9.1.2008 18:02:47   
Abra
Pija, to da me je skrbelo, ko sem pri Pušenjaku brala je čist isto, kot da bi tuki. Meni si tko blizu, čeprav se ne poznava, da se s tabo veselim,ko so novice lepe, ko ti je pa hudo, sem s tabo žalostna. Ta virtualna prijateljstva niso nič drugačna od "realnih". Se mi zdi, da itak več tuki čvekam, kot z drugimi prijatli ... pa vse za sabo potegne ...

Sulfinija glede postopkov, treba je počakat uradni list. Če ga katera bere, bomo kmalu po objavi zvedele user posted image

pf h komu si se potem naročila na nuhalno? So ti koga posebej priporočili?

kajsica, jaz bi to vprašanje postavila še Pušenjaku. Se mi zdi, da priporoča po abraziji eno menstruacijo, potem pa se lahko že zanosi. Reš zamrznjenčke priporoča čimprej po stimuliranem postopku, že kar naslednji ciklus, ker naj bi se z jemanjem progesterona sluznica lepo ščistila. Ne vem pa, kako je po abraziji. Jaz bi še Pušenjaka vprašala.
Pri Rešu poteka postopek precej drugače kot na GK, jaz sem samo na UZ hodila, na GK ti kri jemljejo in spremljajo hormone.
Jaz imam pa tudi user posted image kot švicarsko uro. user posted image Preden sem začela s postopki je bla res do ure natančna user posted image

Daisy, ti pa že pred punkcijo user posted image user posted image to ti pa res folikli krasno rastejo. Kaj je to sok, Karmen ali brezalko pivo? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
9.1.2008 18:28:42   
gloria
Ribica vidim teuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
9.1.2008 18:28:44   
pf
Ne niso mi svetovali nobenega. Imam pa Jasmino Antolič Babnik, drugače pa dela tam tudi dr. Pušenjak. Mislim, da je to ta, ki piše na forumu in ki je napisal knjigo o nosečnosti, nisem pa ziher. 

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
9.1.2008 18:30:56   
arneja
I´m back user posted image .

Kajsica, znajo včasih kar pozabiti na maile, še vedno očitno večinoma delajo na tisti stari način, s svinčnikom in papirjem user posted image . Če bi meni tako zatežili, bi jim rekla, naj mi omogočijo dostop do neta in pred njimi odprla pošto. Joj, če bi bil vsi tako površni pri svojem delu user posted image . Za eskimčke bo pa verjetno bolje kakšen mesec več počakati, seveda pa nisem ekspertka kar se tega tiče user posted image .

Pija, saj če na E-mail pošlješ in ne na Z.S. bi jaz morala na mail dobiti. Daj poskusi. Če ne bo šlo, ti pa mail sporočim. Jaz bom šla pa v petek z mami v BTC, pa sokovnik vzamem. MOram iti še tiste recepte od Pikovit poiskat, da že kar v petek zelenjavo nabavim, pa da se bom že v soboto zjutraj lahko pačila user posted image .

Nina, ti samo počivaj pa res veliko čaja spij, če bi bila slučajno hiperstimulacija.
Sulfinija, če tako čutiš, pojdi marca v postopek.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
9.1.2008 18:38:31   
gold fish
Gloria - saj sem tu ...., danes sem nekam čudne volje..... pa nekam tečna semi zdi..... ne vem sicer zakaj, nič novega, ampak tak pač je... Sicer me malo boli spodaj... Tak se mi zdi, da bom pol stvari za jutri pozabilauser posted image

Rabim list od ET in napotnico (še zdaj mi ni čisto jasno katero)  Doma imam samo napotnico od moje osebne zdr. za ambulanto za neplodnost zame in za moža - ker nama je potekla že novembra, pol me niso nič vprašali.... Druge pa nimam... Je to to....
Sem že ful nervozna..., pa spet moram najkasneje ob 5.30 na pot...

Kako si kaj ti?

Pozdrav

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......