kajsica
|
Pozdrav, vidim, da ste prave klepetulje danes. Pija76, brez besed sem ostala, tebe sem pa res imela za že čisto nosečko. Pikola kaj vse se nam lahko zgodi. Ampak kot si rekla mi se ne damo. No pa da povem svojo današnjo štorijo. Sem šla v Leonišče k Tomaževiču, pa mi v sprejemni sestra vpraša, če sem naročena in pri komu in jaz ji lepo povem, pa čakam in čakam cca 10 minut. Pa pride nazaj pa mi pravi, ja vi pa niste naročeni, vas nimam na seznamu. Pa ji povem, da sem se naročila preko maila in sem dobila potrditev, ker rabim samo napotnico. In ona meni, da naj ji pokažem potrdilo, sem rekla da ga pa nimam s seboj in je vprašala za datum, kdaj naj bi to bilo in je očitno šla iskati mail. TAKO DA PUNCE NA GK, KI SE NAROČATE PREKO MAILA V PRIHODNJE IMEJTE S SEBOJ NATISNJEN TUDI NJIHOV ODGOVOR. No to sem potem uredila in jaz k Tomaževiču in pogledam skozi vrata in mi reče: "In kaj bi vi radi?" Povem mu da sem prišla po novo napotnico in pšotem se me je spomnil katera sem in je bilo vse OK. No pa mu malo pojamram, da me še vedno v spodnjem predelu boli, sploh če sedim in on meni ja kar na mizo, pa rečem da je nemogoče ker je M in on meni, ja kaj mislite da še tega nisem videl, mene je skor kap. No rekel je da je pač od postopka in nosečnosti še vse napihnjeno in da naj se naročim, najhitreje naslednji mesec. Mislim GROZA!!!!!!!!!! No sedaj pa imam jaz za naše ekspertke eno vprašanje: Abrazijo sem imela 20.12., kdaj bi bilo najbolj pametno it po moje pingvinčke, že v prvi polovici februarja ali bi bilo bolje počakati 2 cela ciklusa in grem srečo poskusiti v začetku marca. Imam pa popolnoma naraven ciklus, brez stimulacije. Rada bi samo to, da bi bilo več možnosti kot pa da hitim! Mi lahko katera razloži točno kako to poteka in kakšne so možnosti pri naravnem ciklusu?? M popolnoma redna na 28 dni zelo zelo redko kdaj 30 dni!!!! Je ponavadi tako točna, da bi še skoraj uro lahko izračunala Lepo prosim za te odgovore, ne bi se rada napačno odločila, pa da vem približno kakšne so možnosti, ker vem da nekatere imate dodatke hormonske tudi pri zmrznjenčkih!!!!
|