|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
8.1.2008 23:31:39   
Naty*Taja
Snorči bravo! Kr tako naprej! Boš vidla ti uspehe po kakem mesecu. Tudi tole glede psihe drži. Pečenico sem pa tudi jaz jedla, pa je tudi šlo dol. Mogoče je mali kiks v onem špehecu. user posted image Pa kaj!
Jaz sem tudi še pridna. Jem lepo po Montiju, kaj točno jem je že brezveze pisat, ker se mi ne da naštudirat neke nove kombinacije in je zato skoz podobno. Je pa res, da me bo po moje neslo, ker skor nimam časa jest! Ja, dobesedno. Čas leti, kot norc! Upam, da mi ne bo preveč škodlo, ker premalo jem. (beri kosilo je šele nekje okrog 16 -a ne Dulči user posted image , pa se mi ne da pacat in je potem kr neki - sem si že velikrat rekla, da si bom zvečer skuhala za drug dan, pa se mi takle čas res ne da kuhat! )
No večerja pa itak skoz pada.
Me je prav strah izkušenj nekaterih od vas, ki hujšate z manjžri in ste po dobrem tednu lačne kot user posted image ?!?!?! Po moje tole ni dobro punce.
No grem zdej spat, ker se mi že rolete zapirajo... user posted image

Dorči - Montignac NI DIETA, ampak NAČIN PREHRANJEVANJA!! Sicer pa a si prišla sam temo smetit, al boš kej tudi zase naredla? user posted image


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 676
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 5:17:31   
snorlax
Jutro! user posted image

Samo pozdravim vas, preden grem v službo user posted image . Zajtrk je že bil user posted image ,  tehtala sem se tudi in sem zelo zadovoljna user posted image , samo rezultate sporočim v nedeljo ali v ponedeljek.

Lep dan vsem resnim (in malo manj resnim user posted image ) hujšaricam! Pa brez prekrškov. user posted image user posted image user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 677
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 6:08:05   
Naty*Taja
Hoj, Snorlax - tudi jaz sem po novem takole zgodaj pokonci! user posted image Pa s tem, da smo celo noč pokonci zarad še zadnjih (hvalabogu) zobov.
Jaz se pa kr nič ne tehtam. Me vaga v kopalnici sploh ne gane.
Sem pa zdejle pri zajtrku - kavici in pz kruhu z marmelado bs.
Sem ugotovila, da sem imela prav, kar se tiče pravega montijevskega kruha v Šparu. Se mu je oblika spremenila in teža tudi, pa sem si kr misla, da ni to več to. Enostavno tak kruh znajo pečt samo Grosupeljske pekarne in nihče drug! user posted image ja, vedno se mi ga pa res ne da pečt. Čeprav imam doma zamleto domačo in čist tapravo moko, tako, da se ne morem zmotit vsaj v izbiri pravega kruha. user posted image
Bom le mogla it v Merkator - ker zdej ga imajo pa res sam še tam!
Nič, grem še malo po rr pošnofat, potem pa v nove boje z našo nadebudno mladino.


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 678
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 7:05:38   
Anonimen
Dobro jutro vsem!!

Naj poročam o včerajšnjem dnevu - grešila na celi črti. Sem imela ful glavobol, slabo mi je bilo.. tako, da mi je bilo vseeno kaj jem, le, da mi je nekaj ostalo v želodcu. Zato sem za kosilo pojedla krožnik gobove juhe iz vrečke (najhitreje pripravljeno). Okrog 18 sem pojedla en toast z nutelo, ob 20 pa malo čokolinota. no, hvala bogu, mi je potem tud tablet prijel in sem lahko šla spat.

Danes pa po pravilih naprej - zrezek in solata.

lp

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 7:06:56   
lelaval
Ojla punce user posted image . Včerja nisem nič grešila user posted image , čeprav mi je moj dragi zvečer prinesel pecivo, sem zelo samozavestno dejala NE, bom pa ga jutri zvečer user posted image . Ampak dvomim, da bo ostalo, ker sta ga večja 2 otroka že včeraj in danes zjutraj veselo mazala. Mah, bom pač morala najt drugo sladico.

Danes pa sem za zajtrk jedla suhe slive - nenamočene (pravijo, da je fajn, da jih daš že zvečer v vodo). Za kosilo pa bom verjetno kar pri teseteninah pristala, večerja pa je moja najljubša na OH dan. user posted image

Aja, še to - sem ugotovila, da vas precej pije metin čaj - jaz ga tudi, ker mi je okus ful všeč, ste pa napisale, da baje pomirja - ga bom spila najmanj 1 liter, ko bom tečna user posted image


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 680
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 7:15:40   
tjaga
Helou,

kako ste kaj? Jaz sem že v službi, se na hitro javim, ker potem ne bo časa. Sem mislila, da bom bolj fuč od včerajšnje aerobike, pa kar gre. Očitno sem si malo kondicije pridobila že z orbitrekom in trebušnjaki. No ja, moram danes še enkrat, pa da vidim, če bo jutri huje.
Načrta za današnji jedilnk še nimam izdelanega v celoti, vse je zgolj verjetnost, sem si pa s seboj prinesla jogurt in müsli, kar bom pojedla približno čez eno uro.
Pa jabolko imam tudi s sabo.
Za kosilo ne vem kaj bo, izbrala bom nekaj mesnega in solato. Popoldan pa imam neke obveznosti, tako da ne vem, če bo kaj.
Za večerjo bo po vsej verjetnosti tuna na solati.

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja
Me je prav strah izkušenj nekaterih od vas, ki hujšate z manjžri in ste po dobrem tednu lačne kot ?!?!?! Po moje tole ni dobro punce.


Naty-Taja, meni sploh ni problem, ker nisem lačna, tudi dieta ni tako striktna. Gre bolj zato, da si pač na krožnik nadevaš nekoliko manj od običajne porcije. Če pa že dobim več, recimo za malico, potem malo razdelim ali pa ne pojem vsega. Edino kruhu se poskušam odpovedovat, pa mi ne uspeva najbolje, vendar jem samo PZ kruh oziroma pumpernikel.

_____________________________

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 681
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 7:40:14   
sonjah
IZVIRNO SPOROČILO: srursa

Punce eno vprašanje. Ali lahko imaš ločevalno dieto, če še dojiš?
Hvala.


Ojla srursa. Jaz ti ločevalne pri dojenju ne priporočam, priporočam pa ti, da se začneš prehranjevati po montiju in bosta ti in tvojuser posted image  dobila vsak dan vse, kar rabita, da boš šla ti v minus, user posted image pa v plususer posted image user posted image

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 682
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 7:43:03   
pikica36
jutro! da vas malo pozdravim!user posted image
moj včerajšnji dan minil brez pregrehuser posted image
danes za malico dva paradižnika, za kosilo zelenjavno musako,
večerja pa... še ne vem, verjetno kak korenček ali paradižnik.
tehtnica mi sicer kaže samo dober kg manj kot v četrtek, ampak se počutim dost boljše in hlače me tud ne držijo večuser posted image user posted image user posted image

gremo dalje.....

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 683
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 7:44:12   
sonjah
no, sicer pa tudi jaz še zmer vztrajam in sem pridna-še celo par trebušnjakov sem uspela včer nardituser posted image  (po nevemkoliko letihuser posted image user posted image ).Sicer pa danes:

Z: sok 2 pomaranč, PZ kruh+BS marmelada, kavica
K: kašnato zelje+solata
V: kaj od meska, še ne vem

Punce- vsemuser posted image user posted image user posted image  za vztrajnost!!

(odgovor članu sonjah)
Neposredna povezava do sporočila: 684
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 8:08:43   
Anonimen
Jaz sem taaaakoooo depresivna danes.user posted image  Včeraj sem si ogledala od Tašonke album in sem se ful zamislila. Mater ste vse neke lepotice. Jaz pa tako majhno, debelo, grdo bitje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še danes imam OH dan. Spet me bo zaneslo.user posted image user posted image user posted image user posted image  Zajedla se bom od žalosti.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonjah)
  Neposredna povezava do sporočila: 685
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 8:15:49   
Anonimen
Jutro user posted image
Ti bom dala Nataša77 majhna, okrogla in debela.Kaj se pa greš danes?user posted image
Sem te videla na sliki in lahko povem,da si fejst bejba.Ne sračkaj. Kaj bi šele jaz zase rekla?
Danes je lunca in bo krizauser posted image
Moj jedilnik danes:
Z: mandarine
M: kuhano jajce
K:spet zelje in govedina
M:sadje
V:skleda solate
                           Glavo gor in ne obupat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 8:23:53   
Anonimen
Kind lady, kje si me videlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 687
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 8:28:09   
Anonimen
Na sliki s sinkom.Luštna si, zato bodi pridna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 688
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 8:35:13   
Anonimen
Dorči - Montignac NI DIETA, ampak NAČIN PREHRANJEVANJA!! Sicer pa a si prišla sam temo smetit, al boš kej tudi zase naredla?
                     Jutro! Bom naredila ja ,čaki da ugotovim kaj je tisto tapravo.user posted image   Bom pridna ,ne smetim večuser posted image            

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 9:21:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Na sliki s sinkom.Luštna si, zato bodi pridna user posted image

V albumu? Ah, tam se itak ne vidi dobro.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 9:26:08   
abc100
Evo, jest bi se vam tud pridružla. Rada bi shujšala 15 kil. Ne bom šla na nobeno dieto, ker sem še zmeri vse nazaj dobila, pa še več. Spremenila bom način prehtane. Res je skrajni čas, da začnem bolj zdravo jest. Začela sem 7.1. in se bom vagala vsak ponedeljek.

Kje mate pa zdej seznam hujšaric?


_____________________________

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 691
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 9:38:16   
Sash
Da se malo javim. Moji dnevi minevajo brez pregreh. Občutka po večji količini hrane ni, saj je želja po hujšanju zaenkrat dobra. Upam, da na tem ostanem. Danes je sicer komaj moj 7 dan user posted image a vem, da nebom obupala do konca. Upam, da se bo tud na meni kaj poznalo.
Drugače pa sama jedilnik si naredim kar po rinini knjižici, kar mi zapaše. Punce dobro nam gre. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



_____________________________

Na svetu sem zato, da ljubim in ne sovražim!

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 692
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 9:41:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: abc100
Kje mate pa zdej seznam hujšaric?

Dobrodošla. Seznam bom posodobila danes, ko pridem iz službe. Moram si prav čas vzet, ko vas je toliko.user posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 693
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 9:43:36   
tjaga
Ti pa si ena šema. Prav super punca si, tako da veš. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 694
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 10:01:30   
saraja
Babike dan!!

Danes je moj tretji dan in zaenkrat sem še okuser posted image , danes na sporedu OH, njami testenine, jih bo imela še katera? PRelogi za omakice, plis.

Nataša - -da te malo skregam, nobeden na svetu ni grd, pa da ne slišim več, no berem več kaj takega, vsak je lep! NE zamerit!!!
MA, telovadim aktivno še nisem začelauser posted image , grem pa vsak dan po km peš, zjutraj, popoldan pa itak na sprehode, tak da to vsaj malo šteje!

Zdaj pa grem jelko pospravit, ko je knedl v vrtcu!Da je mir!

_____________________________

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 695
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 10:12:47   
smrka
Dan!

Jest mam tud TESTENINE danes.. bom skuhala spagete, pa jih zacinila mal z oljem in sesekljanim cesnom.... (sem sama doma cel dan, tako da si lahko privoscim zadah po cesnu .. hhhhhhhhhhhhhhhh). Za zvecer pa nevem... najraj bi tud spagete... cokolada al kej drugega slatkega mi glih ne sede..... bomo vidli.

Zdaj cakam da me protera v skret caj pa kava pol pa stopim na vago, da vidim kolk sem kej lahka, ker se nisem se vagala.....


se......... 87 dni user posted image user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 696
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 10:21:19   
fionaP
Oj, a danes je OH dan?
Mislim, da si bom naredila zelenjavno pico - z bučkami in papriko mojo stran, za ostale pa navadno (šunka+sir).
Tak je vsaj plan. Zvečer pa sadni jogurt. Zdele za zajtrk sem pa že pojedla eno ogrooomno jabolko. Tak da se kar kotalim user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 697
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 10:22:30   
fionaP
Saraja, za omakco so meni super bučke v paradižnikovi omaki (pasiran paradižnik v tetrapaku je za osnovo)- naribane.

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 698
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 11:00:50   
katjandraž
Oj!

Končno se mi je uspelo javiti. Z ločevalno sem začela v ponedeljek, zaenkrat sicer še brez grehov, čeprav sem ravno hotela pojest piškot ob kavi. Potem sem šla pa na RR brat, kaj pišete, pa sem si premislila. Bravo za vas! Thanx!user posted image

Danes imam Oh dan:

Z: ananas
M: mandarine
M2: banana
K: (šele okoli 17h, ko pridem iz službeuser posted image ): pica ali špageti?
V: 2 muffina in rebro temne čokolade.

Pri meni je težava, ker v službi ne morem jest po dieti in tako jem kosilo ful pozno, pojem pa zato 3x sadje, namesto 1x. Tehtala sem se šele danes, ker mi prej ni uspelo, vendar mislim, da imam že več kot pol kg manj kot v ponedeljek, ko sem začela. Kako ste se pa dogovorile glede tehtanja? Ste bile namreč ful pridne s pisanjem, jaz pa nimam časa vsega brat, ker se mi že mudi v službo.

Čao, čao!

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 699
   RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!!
9.1.2008 11:08:24   
lelaval
Danes je moj tretji dan in zaenkrat sem še ok , danes na sporedu OH, njami testenine, jih bo imela še katera? PRelogi za omakice, plis.


Jaz si navadno naredim samo polivko iz pelatov -z začimbami seveda. user posted image Ampak danes mi polivka ne diši, pa bom verjetno le začimbe dodala - imam rada špagete brez vsega ( to se navadiš zraven otrok user posted image ).

Kaj pa boste za večerjo? jaz bi najraje kar vse, kar je sladko user posted image Upam, da mi otroci ne bodo pojedli vsega peciva.

Abc - dobrodošla v veliki družini hujšaric user posted image Da ti bo le uspelo.


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?