|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 9.1.2008 11:22:24
|
|
|
|
Barbs
|
Ojla, hvala bogu, da včeraj zvečer nisem obupala in sem šla lepo spat, kajti danes je res vse drugače. Mislim, da sem imela malce pozno krizo, zdaj b o pa šlo brez problemov, sploh, ker sem danes zjutraj stopila na vago Kile povem v ponedeljek, ko upam, da jih bo še manj kot danes. Ne upam, vem! Sem prišla že iz mesta - kupila sem si nesladkan kapučino neskafe ( a ga katera pije), da bom imela včasih zjutraj za pocrkljat, pa dve kili koromača (to bomo lulali in dobro jedli, hvala bogu, da so ga v šparu dobili ) , kupila sem si tudi eno seksi črno majčko s kapuco (športno sicer...a potem je sploh lahko seksi???!!! ) , da sem si vlila motivacijo za športanje . Zdaj sem pridna in lepo tapkam za službo, pa še malo sem vas prišla pogledat. Danes : Z: kava bs, dva kivija M :preskočila, me ni bilo K: praženo kislo zelje, klobasa ( ) popoldne še ne vem, verjetno kar en bifidus od jovilenda, un čist opulen, mislim, da je cela pa še mal...., če bo potreba, zvečer pa imam v planu hrenovke z ajvarjem in gorčico in zeleno solato.... Punce, ful ste pridne, dajmo Do maja mormo shujšat, potem se pa dobimo na enem pikniku in pojemo VSE živo
|