|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
8.1.2008 14:41:06   
altati
muki, naj vam koze minejo čimhitreje....in da si z možem čimprej pridobita en večer na off, na kavču, s kozarčkom vina v roki in seveda prijeten razgovor zraven......
aja, pa nisi slaba mama. Niti pod točko razno.
Pa moja Tia tud noče bit skromna deklica, v primerjavi s Taro...bi imela vedno VSE!!!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
8.1.2008 14:54:37   
muki1
Ja, ampak pri nas je še pred kratkim bila skromna. Ko smo kolovratili po Gracu, pa sem si hotela dati duška v H&M in sem jo poslala z sestro in 10 euri, da si lahko izbere eno igračo v Toys-u, pa je prišla ven z Kinder jajčko.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
8.1.2008 15:11:18   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ja, ampak pri nas je še pred kratkim bila skromna. Ko smo kolovratili po Gracu, pa sem si hotela dati duška v H&M in sem jo poslala z sestro in 10 euri, da si lahko izbere eno igračo v Toys-u, pa je prišla ven z Kinder jajčko.

user posted image
zanimivo.....mogoče jo je pa Okaidi tako prevzel, kaj praviš?????
Sicer pa, moja Tia ima tudi včasih napade skromnosti...načeloma je pa zeloooo neskromna....jo moramo ves čas štopat....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
8.1.2008 16:37:30   
mis
Sem že iz službe, ati je šel po Tino in po opravkih, ob 18 dobimo svaka in njegovo familijo na večerjo, zdej grem pa še mal počint.

muki, nikakor nisi slaba mama. Jaz sem se tudi zadnjič zasekirala ko sem jo uspavala, pa ni in ni hotla zaspat, pa sem na glas zavpila in jo stresla in se je reva boga tako ustrašla... jaz pa jasno tud. Ajaj, popustijo živci. Ampak nisi slaba mama zarad tega!!!!!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
8.1.2008 18:49:05   
lucika
da se vam javim na brzino.
prvi dan je bil veliko boljši, kot sem pričakovala...danes ko sem pa že kaj konkretnega naredla, se mi pa itak zdi, da sem dva meseca tam.
malemu dam mleko v spanju, med tem se počasi prebudi, midva pa oblwečeva. ker se mami še šminka:) ati malega obleče. pri babici ne joka nič, niti ko greva; lepo spi, lepo je, baje da je super. mogoče še ni skapiral točno, kaj delamo...no, sem zelo vesela. tudi jaz sem kr fino prenesla zadevo. razen vstat se mi je pa ultra težko.

ja, pa zbolela sem. imam ob večerih 38,5 vročine, boli me grlo in cel vrat. oborožena z nalgesinom, c vitaminom in neoanginom. pa dopoldan gre, popoldan pač ne. aja, zdravniškega še nisem imela, pogodbwe pa še tudi ne...

lov na nosečko se zaključuje? jaz vem katera je, mislim, da bi lahko bila punčka maša. bi lepo pasalo zraven, a ne? no, vse lepo ji želim, skrivnostnici. prozorni, hehe.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
8.1.2008 20:07:44   
lucika
saj ne vem, ali mi je rr crknil, ali res ni nobene?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
8.1.2008 20:10:53   
altati
lucika- tuki sem in ful vesela, da je v službi super! Res! Saj smo ti rekel, da bo vse ok, kajne?Sploh pa da je še Aidan tako super fajn pri babici. Bravouser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
8.1.2008 20:12:33   
piskot
dva dni cvekajo kot utrgane, danes pa takole.

muki cim prej pozdravite koze.

lucika super, da gre fajn v sluzbi, pa da je dete zadovoljno v varstvu. zdravje se ti pa tudi vrne, bos za vikend pocivala.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
8.1.2008 20:16:40   
*blu*
Čeeer...očitno že vse vejo kdo je skrivnostnauser posted image . Altati, daj se kaj novega spomniuser posted image .

Lucika, čestitke za službo tudi od mene. Res super da mali tako sodeluje.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
8.1.2008 20:17:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

Čeeer...očitno že vse vejo kdo je skrivnostnauser posted image . Altati, daj se kaj novega spomniuser posted image .

bom poskušalauser posted image

lov na čarovnice bom organizirala....
hvala za družbo danes!
bila je prijetna!

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
8.1.2008 20:18:19   
lucika
o, haj altati?
ja, res je. v pisarni smo sami mladi, direktorji so zaprti čist na drugem koncu...tak da je kr ok...edino ne vem kaj mučkajo s pogodbo... pa ok, dočakala jo menda bom, upam samo da bo vredu. sicer pa trenutno nimam veliko za izbirat, ker je stanje na štajerskem porazno.

aja, edino to me moti, da imamo eno uro malice, potem pa delamo do 15.30. pa gre moj po malega, in me počakata, ko jaz zaključim.

oba zdaj hodiva na malico, tako da mi ni potrebno kuhati. sem se glih spomnila, da sem ob 11 nazadnje jedla:) bi lahko zdaj kaj naredila...ne vem, če moj ni lačen, al rečt ne upa:)

mali je pa prava faca. sam mal mi je bogi, ker zjutraj spi kot polhec. sem mu danes tiscala flasko, pa se ni prebudil. sem jo umaknila, pa je verjetno začutil mleko na ustnicah. pa si je hitro potisnil pešico v usta, kot mali dojenčki. taaaak je bil lep za pojest! in ko končno sit odpre še učke, je pa itak en sam nasmešek...res sem vesela, si ne predstavljam,kak bi bilo, (in vem da bi znalo bit) drenje že navsezgodaj...
pa kaj govorim, to ste ve vse jeseni dale skoz; jaz sem takrat obupovala nad svojo usodo, pa je šlo malo mimo mene, kako ste se pri drugih vstajali in navajali na varstvo in to...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
8.1.2008 20:21:57   
altati
lucika- sam pozitivizem veje iz tebe in to se mi DOPADEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
8.1.2008 20:22:10   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

bom poskušalauser posted image

lov na čarovnice bom organizirala....
hvala za družbo danes!
bila je prijetna!

Res je blo fino. Še Sara me je presenetila-pozitivnouser posted image . Pa še kdaj.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
8.1.2008 20:23:00   
*blu*
Lucika, kaj pa delaš, če smem vprašat?

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
8.1.2008 20:30:33   
piskot
evo, mal cajta koncno.

torej, jutri gre martine zjutraj k novi pediatrinji. sem se odlocila, da nocemo vec imet starega. me je 4× razocaral, pa se martine ga ne mara. sicer pa tamali se vedno kaslja, tale antibiotik pa razen smrdecega dreka ni prinesel nic uporabnega.

zdajle grem pa pesnit eno pritozbo. ze 9 let vsako leto delam na enem projektu, pa nic ne dobim za to. Letos me je pa se ta cast doletela, da moram poleg obicajnega dela se koordinirat sodelujoce, imam pa vsega dovolj. problem je v tem, da so eni 3je za to placani, ostalih 5 nas pa dela prostovoljno. cepci, ni kaj ane.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
8.1.2008 20:31:12   
altati
blu- Sara je bila carica, resuser posted image user posted image ! Naš bi že živčnega fasal, definitivnouser posted image user posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
8.1.2008 20:33:48   
Arabela
Mi še vedno ne spimo... bolj se bliža ura spanja, bolj ona nori po stanovanju..user posted image Včeraj sva skupaj zaspali ob 22.30..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
8.1.2008 20:34:09   
piskot
blu a ste vi ze nasli novo domovanje?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
8.1.2008 20:35:14   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Mi še vedno ne spimo... bolj se bliža ura spanja, bolj ona nori po stanovanju..user posted image Včeraj sva skupaj zaspali ob 22.30..user posted image

dobra si. ampak do kdaj pa potem spita zjutraj?

sicer je pa menda ena luna okoli hodila.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
8.1.2008 20:35:50   
piskot
kje je moci?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
8.1.2008 20:35:57   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

zdajle grem pa pesnit eno pritozbo. ze 9 let vsako leto delam na enem projektu, pa nic ne dobim za to. Letos me je pa se ta cast doletela, da moram poleg obicajnega dela se koordinirat sodelujoce, imam pa vsega dovolj. problem je v tem, da so eni 3je za to placani, ostalih 5 nas pa dela prostovoljno. cepci, ni kaj ane.

spesni dobro pritožbo.
lahko ti pomagam, jaz sem genij za te zadeve....tako zatežim, da se me še dacarji ustrašijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
8.1.2008 20:39:06   
*blu*

blu a ste vi ze nasli novo domovanje?

Smo ga začasno nehali iskat. Cene so katastrofa. Ravno gledam na Preverjeno kako se ljudje zakreditirajo, jao jao. Nam so predlagali, da počakamo kako leto, dve. Zaenkrat bomo strop prebili in mansardo uredili v sobe.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
8.1.2008 20:41:02   
altati
tale mi je pa všeč:

> Janez se je odlocil, da gresta s prijateljem Franceljnom skupaj smucat.
> Po urah voznje ju je zajel hud vihar in morala sta ustaviti pri
bliznji
> kmetiji. Privlacno lastnico sta prosila, ce lahko prenocita pri njej.
> "Vem, da je zunaj hudo neurje in to veliko hiso imam cisto zase, ampak
> pred kratkim sem ovdovela in ne bi rada, da sosedje govoricijo, ce
vaju
> sprejmem k sebi," je dejala gospa.
> "Nic ne skrbite," je dejal Janez, "Vesela bova, ce lahko prenociva na
> skednju. Ob prvem svitu se bova odpravila dalje." Gospa se je
strinjala
> in odsla sta v skedenj.
> Zjutraj se je vreme zjasnilo, odpravila sta se dalje in prezivela
krasen
> vikend na smucanju. Kakih devet mesecev kasneje je Janez dobil pismo
od
> odvetnika. Precej casa je potreboval, da je ugotovil, da gre za
> odvetnika gospe, pri kateri sta prenocila, ko sta sla s Franceljnom
> smucat. Poklical ga je in vprasal: "Francelj, se spomnis tiste
privlacne
> gospe izpred kakih devetih mesecev, ki nama je odstopila svoj
skedenj?"
> "Ja, se," je odgovoril Francelj.
> "Si mogoce vstal sredi noci in jo obiskal?" je Janez dalje vprasal.
> Malce v zadregi je Francelj priznal: "Hm, ja, pa sem res."
> "In si ji dal moje podatke namesto svojih?"
> Franceljnu je bilo fejst nerodno, a je dejal: ''Ja. Glej, oprosti. Nic
> hudega nisem mislil. Zakaj sprasujes?"
> "Hja, zenska je umrla in mi zapustila vse svoje premozenje."

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
8.1.2008 20:41:36   
altati

kje je moci?

pismo, jaz jo tudi pogrešamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
8.1.2008 20:43:33   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Sem že razmišljala, glede nato da otroci nočejo spat zvečer, a čez dan veliko spijo, ali se popoldan kake aktivnosti udeležujete? Pri nas se obnese, da ji popoldan ne pustim spati dlje kot do 18.00 in potem smo 2 uri zelo aktivni. Se lovimo,  telovadimo, stopnice v hiši so zakon, ker pleza po njih ko nora... in potem ob 20.00 dobesedno pade v posteljo.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?