|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
8.1.2008 8:15:43   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

... a bi jo bilo že treba odvajat?!

jaz sem za odvajanje tam nekje okrog 2.rojstnega dne. Do takrat mi je duda nekako sprejemljiva.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
8.1.2008 8:17:03   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Lucika, kako je kaj šlo, čakam tvoje poročilo?user posted image

maxica kako pa kej tvoja šefica in 6 urni delovnik?

Z možem sva nekak drugače skombinirala, nekaj, kar bo dolgoročneje za celo familijo boljše. Upamo.user posted image  Delam do nadaljnjega osem ur.

user posted image user posted image user posted image
Upamo s teboj!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
8.1.2008 8:20:02   
gaya
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

gaya, js sm si v šalčko kr vročo čokolado natočila, ker ne pijem kave user posted image drgač pa bi stavla nate, pa si me zafrknila user posted image

Gaya pa, ko bo noseča bo sama delila to veselo novico z vami, ne da boste odprle name lov kot na čarovniceuser posted image . Mi ni večjega užitka kot udariti s to lepo novico kot strela iz jasnega in ne šele potem, ko že vse oktoberke 2006 pričakujejouser posted image  to.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
8.1.2008 8:21:27   
gaya
Pa dobro jutro

pri nas kaže, da bo lep sončen danuser posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
8.1.2008 8:30:14   
gaya
Dudo ma pa Gaja samo zvečer za zaspat, pa kadar je bolana jo ma še ponoči, oz takrat porajta, če ji ponoči pade iz ust, drugače pa ne.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
8.1.2008 8:42:12   
psaša
Jutro, ubitačna noč. Mali se skoz zbujal in jokal, naj za vraga že pridejo te zobje ven. Pa čakamo šele ta 6.
Je bil pa včeraj full priden. Danes je pa komaj čakal, da greva v vrtec. Se je sam zbudil že pred 6 in sem mogla najprej njega zrihtat, da je blo OK. Sem hotla najprej sebe pa ni pustil, se je začel jokat. Potem sem njega oblekla in obula, pol je blo pa OK in sem lahko naprej sebe rihtala. Glavno, da je vedel, da gre v vrtec in da ga ne bom pozabila doma.user posted image

duda naš je tudi pravi dudlar. sem mu pa zaplenla duda za čez dan, jo ima samo za spat, pa proti večeru, ko je že full zaspan pa tečen, pa to ni vsak dan. Pa v vrtcu sem se tudi zmenila, da mu jo vzamejo in mu jo dajo samo za spat. Pa zaenkrat nam uspešno laufa. Ja, res mu jo mormo pa skrit, da jo ne vidi.

user posted image  Jaz tudi sumim lino user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
8.1.2008 9:07:36   
Mlada mamica
Muki1 kdaj pa maš ti v planu tretjo nosečnost?Bi še me malo počakala,pa grema skup v novo porodnišnico?PROSIM NO....user posted image

Čestitke nosečki!user posted image

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
8.1.2008 9:08:51   
altati
A imate novo porodnišnico v Prekmurju?

(odgovor članu Mlada mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
8.1.2008 9:10:23   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Mlada mamica

Muki1 kdaj pa maš ti v planu tretjo nosečnost?Bi še me malo počakala,pa grema skup v novo porodnišnico?PROSIM NO....user posted image

Čestitke nosečki!user posted image

Joj, ne vem kako bomo uskladile, ker sem že Maxici obljubila user posted image .
Tam nekje okrog leta 2013 user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 2184
8.1.2008 9:10:49   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

še toplo

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
8.1.2008 9:11:27   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

še toplo

A RES? KJE?
a je lepa?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
8.1.2008 9:14:11   
muki1

še toplo

A RES? KJE?
a je lepa?

Poleg stare user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
8.1.2008 9:14:48   
muki1
Pa zlate kljuke imajo in nič ne boli, ko rodiš.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
8.1.2008 9:16:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Pa dobro jutro

pri nas kaže, da bo lep sončen danuser posted image .

dobro jutro

pri nas kaže- megleno, da se nič ne vidiuser posted image

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2189
8.1.2008 9:16:33   
Anonimen

ko boš sprobala ti bomo pa verjeleuser posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2190
8.1.2008 12:14:29   
altati

itak če je nova....a ni to logičnouser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
8.1.2008 13:00:50   
Mlada mamica
Joj, ne vem kako bomo uskladile, ker sem že Maxici obljubila .
Tam nekje okrog leta 2013 .

Hmmm,pol pa ničuser posted image !
2013?Ne vem,če bom jaz čakala tak dolgo...moram pohitet,da ne bodo spet še ki drugo novo porodnišnico odprli....user posted image Moram sprobat še to...

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
8.1.2008 13:57:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mlada mamica

Joj, ne vem kako bomo uskladile, ker sem že Maxici obljubila .
Tam nekje okrog leta 2013 .

Hmmm,pol pa ničuser posted image !
2013?Ne vem,če bom jaz čakala tak dolgo...moram pohitet,da ne bodo spet še ki drugo novo porodnišnico odprli....user posted image Moram sprobat še to...

sestrična je rodila tam, pa baje da je fullllll dobro....verjamem, če je pa rodila v dveh urah....

Neposredna povezava do sporočila: 2193
8.1.2008 13:57:58   
muki1
No, da se malo javim.
Arabela in Remy, čudovite slikice, res user posted image  user posted image  user posted image . Arabela, tak si lepa user posted image .

Sivkamivka, le glej, da boste prav nesramno uživali in skušaj odmisliti kaj vas čaka, ko se vrnete.

Lucika, tudi jaz nestrpno pričakujem prvo javljanje iz službe user posted image .

Mi smo pa tako tako. Iva je pokasirala vodene koze. Včeraj smo imeli noč za posrat, lepo sta zvečer zaspali že pred 20.00 in sem se veselila, da bova z možem končno imela čas, da se malo pogovoriva pa kakšen film pogledava. No, se je zbujala ves čas, sem samo dežurala nonstop, potem je pa nekje med 22.30 in 23.00 vstala in ni zaspala do 2.00. Jaz sem vmes padala v spanec, pa spet me je zbudila in tako sva se šli dokler mi končno ni potegnilo, da jo nekaj boli in sem ji dala svečko.
Potem je kmalu zaspala, ampak tudi bolj tako tako. Skratka, prehitro je bila ura 06.00 potem pa spet jok, ko je bilo treba vstat, saj bi v bistvu tudi sama najraje jokala in se zavlekla pod blazino.
Prej me je pa tašča obvestila, da je ful ubožica, da sumi, da jih ima tudi v ustih, tako da zelo intenzivno razmišljam user posted image , da bi jutri kar ostala doma z njo, saj ko je tak uboga pa res rabi mamico pri sebi.
No, včeraj sva z Nežo udarili prvo bioresonančno terapijo, kjer je bila zelo pridna in je zelo mirno tam sedela. Zato sem ji obljubila nagrado. Ker so bile razprodaje, sem jo pač našuntala, da dobi eno majčko. Ko pa sva potem prišli v Okaidija je pa čisto znorela in bi kar vse imela. Pa jo vzgajam v skromno dekle, tak da sploh ne vem, kako naj si razlagam ta izpad. Je zgleda bolj po očetu to erbala user posted image .
Domov sva priromali bolj pozno in seveda je Iva doma od jeze, da sva jo zapustili ves čas nagajala atiju. Je baje jedla banano, potem pa jo je kar naenkrat nekaj spopadlo, jo je vrgla na tla in poteptala, da je bogi možek komaj spucal. Siromak. Pucat je moral za otrokom. Ne vem, če mu za nagrado ne bi plačala kak teden smučanja. Ali pa vsaj kakšno masažo.
No, od takrat je vse potekalo bolj stresno, obe sta bili utrujeni in tečni, jaz sem pa itak nadrkana že od sobote in ko se je Neža hotela pri večerji po vsej sili vsesti na mizo in je na koncu skopana in v sveži pižami pristala z ritjo v krožniku z koruznimi kosmiči, mi je počilo in sem jo po buči user posted image .
Ves večer sem študirala, kako slaba mama sem, res.

No, pa kaj še.... v službi se mi spet obetajo neke spremembe, si kar nekaj izmišljajo in mi gredo prav pošteno na jetra. Morda bi me ob kakšni drugi priložnosti to bolj jezilo, zdaj pa mi res dol visi vse skupaj, ker vidim, da je bolje si takih stvari ne jemat preveč k srcu, saj se hitro kaj nakopiči.

to je to.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
8.1.2008 13:59:20   
Anonimen
duda ----sam jo je zavrgel pri osmih mesecih, nikoli pa ni bil pravi dudlar....smo jo imeli bolj za okras....flaško pa uporabljamo samo ponoči, ker pač mati ne doji....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2195
8.1.2008 14:02:37   
muki1
Pri nas sem pa jaz duda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
8.1.2008 14:05:49   
Anonimen
ja Muki ---what is going on ?

sicer pa je boljše, da jih čimprej preboli ane ?!user posted image user posted image user posted image user posted image

glede službe pa ---- spremembe so vedno in povsod in meni ponavadi ful pašejo, ker sem že tak človk da se ful hitro naveličam enoličnosti in monotonosti, da pa bi delala kot po tekočem traku mi pa tudi ni...tako da, to vzemi kot del života, ne se sekirat, bodi fleksibilna pa bo vse ok !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2197
8.1.2008 14:06:40   
Anonimen

Pri nas sem pa jaz duda.

user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma ti si faca...

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2198
8.1.2008 14:09:26   
Anonimen
Tristan je ful dober, ko najde kje kakšno dudo......se kr smeji sam sebi, pa potem se obnaša kot dojenček, pa kar aja, pa enemu medvedku jo tišči...heheh...jo imamo tko za igranje....vsakih par tednov da se ve, ker ne bi rada da se pa glih zdaj navadi .....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2199
8.1.2008 14:24:25   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

sicer pa je boljše, da jih čimprej preboli ane ?!user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako je, sem kar vesela, da se jih bomo skidali za vse večne čase, res. Samo še te tri dni potrpimo, da se da v kraste

glede službe pa ---- spremembe so vedno in povsod in meni ponavadi ful pašejo, ker sem že tak človk da se ful hitro naveličam enoličnosti in monotonosti, da pa bi delala kot po tekočem traku mi pa tudi ni...tako da, to vzemi kot del života, ne se sekirat, bodi fleksibilna pa bo vse ok !

Točno tako. Tudi sama sem tega mnenja in se že podajam in raztezam.....bluuuuuuuuuuuuuuup

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?