muki1
|
No, da se malo javim. Arabela in Remy, čudovite slikice, res . Arabela, tak si lepa . Sivkamivka, le glej, da boste prav nesramno uživali in skušaj odmisliti kaj vas čaka, ko se vrnete. Lucika, tudi jaz nestrpno pričakujem prvo javljanje iz službe . Mi smo pa tako tako. Iva je pokasirala vodene koze. Včeraj smo imeli noč za posrat, lepo sta zvečer zaspali že pred 20.00 in sem se veselila, da bova z možem končno imela čas, da se malo pogovoriva pa kakšen film pogledava. No, se je zbujala ves čas, sem samo dežurala nonstop, potem je pa nekje med 22.30 in 23.00 vstala in ni zaspala do 2.00. Jaz sem vmes padala v spanec, pa spet me je zbudila in tako sva se šli dokler mi končno ni potegnilo, da jo nekaj boli in sem ji dala svečko. Potem je kmalu zaspala, ampak tudi bolj tako tako. Skratka, prehitro je bila ura 06.00 potem pa spet jok, ko je bilo treba vstat, saj bi v bistvu tudi sama najraje jokala in se zavlekla pod blazino. Prej me je pa tašča obvestila, da je ful ubožica, da sumi, da jih ima tudi v ustih, tako da zelo intenzivno razmišljam , da bi jutri kar ostala doma z njo, saj ko je tak uboga pa res rabi mamico pri sebi. No, včeraj sva z Nežo udarili prvo bioresonančno terapijo, kjer je bila zelo pridna in je zelo mirno tam sedela. Zato sem ji obljubila nagrado. Ker so bile razprodaje, sem jo pač našuntala, da dobi eno majčko. Ko pa sva potem prišli v Okaidija je pa čisto znorela in bi kar vse imela. Pa jo vzgajam v skromno dekle, tak da sploh ne vem, kako naj si razlagam ta izpad. Je zgleda bolj po očetu to erbala . Domov sva priromali bolj pozno in seveda je Iva doma od jeze, da sva jo zapustili ves čas nagajala atiju. Je baje jedla banano, potem pa jo je kar naenkrat nekaj spopadlo, jo je vrgla na tla in poteptala, da je bogi možek komaj spucal. Siromak. Pucat je moral za otrokom. Ne vem, če mu za nagrado ne bi plačala kak teden smučanja. Ali pa vsaj kakšno masažo. No, od takrat je vse potekalo bolj stresno, obe sta bili utrujeni in tečni, jaz sem pa itak nadrkana že od sobote in ko se je Neža hotela pri večerji po vsej sili vsesti na mizo in je na koncu skopana in v sveži pižami pristala z ritjo v krožniku z koruznimi kosmiči, mi je počilo in sem jo po buči . Ves večer sem študirala, kako slaba mama sem, res. No, pa kaj še.... v službi se mi spet obetajo neke spremembe, si kar nekaj izmišljajo in mi gredo prav pošteno na jetra. Morda bi me ob kakšni drugi priložnosti to bolj jezilo, zdaj pa mi res dol visi vse skupaj, ker vidim, da je bolje si takih stvari ne jemat preveč k srcu, saj se hitro kaj nakopiči. to je to.