Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 11:54:29
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo A nč matineje al kwa....jst dežuram danes spet in odštevam dneve do pondelka.... KDAJ KAVA ZBILJE? Hej kolumbo, jest nisem imela cajta brat za nazaj...kva je v pondelk?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 17:30:22
|
|
|
|
helimaša
|
evo mene....še mal da počvekam....tamala mi je zdele skor tri ure spala....smo ble zun in očitno se je tok zmatrala....upam da bo ponoč tud tko pridnoo spala....sm takrta je pa bl kriza.... sm ji pa zdele dala za jest pa mi je kr vn metala....a kera kej ve kaj bi to blo....skor ne bi rekla da je sita ker je nazadnje ob dveh jedla....ampak sm kruh...pol je pa spala....in sm ji zdele dala mesk, ribo in banano pa seveda kruh....in je vse metala vn.....k drugač je ful požeruhec in vse poje....mi je ful čudn....a so mogoče zobki.... no jst zdej hitr letim pospravlat k je tamala v zgornjem štuku papa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2008 18:01:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 19:27:45
|
|
|
|
visnjaaa
|
Nejc že spi, jaz pa na hitro na RR. Kako ste kaj punce? Jaz o.k....samo malo preveč nažrta sem, kar pa sloh ni nič novega . Vidim, da se vse pripravljate na službo....sej če se spomnim za nazaj, je blo men tud . Pa kako sem se jokala, ko sem oddala otroke v vrtec prve dni. Jojjj , če se za nazaj spomnim...ka pa zdej, ko komaj čakam No lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 19:55:23
|
|
|
|
malecka_mateja
|
čer! ja višnja jaz tudi komaj čakam da gre v vrtec ampakzato ker se veelim službe da grem malo med ljudi in bo mal drugačen tempo! drugače smo cel dan lutali! zjutraj sem odnesla drekeca pekeca od tjaše pa malo sva še po trgovina sem mogla špegl da jo lahko gledam za v avto nabavit pa plenice...v torek gremo v špara po avtosedež za moj avto!smo se odločli ztao ker je nebom vozl asam v vrtec ampak še za kam in imajo teg atrimaxa od concorda v akciji za 125 evrov in grem po njega ker je super se potem še v jahača spremeni in imamo mir do konca!tko da če katera rabim sedež majo v šparu akcijo oz no saj v mb je tak smo dobili na dom bone katerega moreš imeti za popust! zdaj pa malo brskava za kredite...mala že aja!DANES JE BLA TEČKA ups črke 100 na uro nevem zakaj zobkov ni na vidiku pač j emela slab dan!kr nekaj jokcala!ma sej bo bolje! no grem malo pred tv!pa tak je moj dohtar danes kje ste vse???
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 19:58:33
|
|
|
|
atena777
|
MalecKa_mateja naj te Sveti Kristoof spremlja na cesti! Aja sem pozabila povedat. V Davidovi skupini je ena punčka, ki je čisto Tjaši podobna. Ampak res - njena dvojnica! Sem prvo pomislila, ko sem skozi vrata stopila, ja kaj pa Tjaša dela tu, potem sem skapirala, da to ne more biti mogoče in sedaj me zanima, ali imate vi kakšno sorodnico z imenom Alja? No in prvi dan uvajanja, ko sem se še smela malo vključiti v skupino sem to deklico tolažila, ker se mi je tok smilila. Ful je bila boučkana in smrkuček ji je tekel in se ni mogla potolažiti, ko so hrano delili, ker še ni bila na vrsti. Potem se šla k njej ji obrisala nosek, pa tisto verižco sem ji dala, ki sem jo imela na srečanju in je nehala jokati. Sem bila tok vesela. No drugače pa sem materinsko krizo uvajanja v vrtec danes lepo dala skozi. Jutri bo pa itak ok., se mi zdi. Ah škoda, da se Visnjaa in Malecka_Mateja nista spoznali, sem ze cakala porocilo! Zbilje povejte kdaj, samo midva pred 13h ne moreva, ker imava uvajanje ta teden vsaj dopoldan. Meni paše Zbilje, da grem mal na friški luft. No mi uvajanja še nimamo sama sreča, ker je Maj zadnje cajte noro občutliv...k nobenemu noče u naročje, pa če smo doma al pa pri babicah...samo midva s fotrom in noben druk...tolažm se s tem da sta s fotrom telepacko povezana in oba naenkrat histerična...da ti vidš dons histerijo obeh......zase sploh nimam cajta, prošenj še kr nism oddala ...tko da...po prvem boljše bo Mislim, da je to čisto prehodno obdobje, tudi David ga je imel. Sedaj zadnje čase pa je ful kazal znake socializacije. Prav potrebo je dobil po še enemu za preganjati se z njim. No mi že vemo približni datum kdaj delati na drugem- Januar 2009 . Pa-pa
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 20:03:32
|
|
|
|
DeMer
|
Atena, sem malo brskala po RR in slučajno najdla mamico (Skaana) , čigar hčerki je ime Atena. Hm, zanimivo.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 20:08:13
|
|
|
|
DeMer
|
No mi že vemo približni datum kdaj delati na drugem- Januar 2009 . Atena, a to je po ?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 20:11:49
|
|
|
|
DeMer
|
No, izkušene mamice, povejte mi, kako vašemu otročku dopoveste, da neki pa NEEEEE, da se lahko upeče, da smeti res niso za igrat, da elektrika ni za šlatat, da stroji niso vsepovprek za prtiskat in odpirat, ...... Jest sem će čist obupana, ker pri nas nič ne zaleže.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 20:13:46
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Atena, sem malo brskala po RR in slučajno najdla mamico (Skaana) , čigar hčerki je ime Atena. Hm, zanimivo. Ne me basat. Tko pa ne bi dala ime svoji hčeri, čeprav mi je kot nick mega!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 20:14:08
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer No mi že vemo približni datum kdaj delati na drugem- Januar 2009 . Atena, a to je po ? Ja kako si vedla?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 20:14:44
|
|
|
|
DeMer
|
Danes sem bila v službi, me vsi prov veselo že čakajo, razen verjetno . Jah nič, v ponedeljek štartamo. Danes semo na pol izvedli že vajo, kako bomo z malim. No ja. Neki bomo že skombiniral do julija. POl septembra gre pa v vrtec, ki upam, da ga dobimo tu blizu.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 20:16:32
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer No, izkušene mamice, povejte mi, kako vašemu otročku dopoveste, da neki pa NEEEEE, da se lahko upeče, da smeti res niso za igrat, da elektrika ni za šlatat, da stroji niso vsepovprek za prtiskat in odpirat, ...... Jest sem će čist obupana, ker pri nas nič ne zaleže. Prvo pravilo : NEHIII SE SEKIRAT! ker..... ponavljaš mojo napako. Enkrat sem nekje pri januarkah na mami prebrala, da njihovi pa ful na Ne ubogajo. In pol sem začela maltretirat svojga . Največja zabloda! Bo začel ubogat, ampak ko bo zrel za to. Sej David zdej točno ve, da ne sme. Pomaga, če non stop ponavljaš recimo. Ampak če še ni dovolj "vzhajano testo" ne pomaga nič. To bo kr naenkrat boš vidla.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 20:16:59
|
|
|
|
DeMer
|
Ja kako si vedla? HOHO, zdej si pa velikokrat že mal nakazala. Od zbiranja receptov za piškote, poznavanja vseh ceramonij, ..... Kdaj bo delkišna?????
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 20:19:08
|
|
|
|
DeMer
|
Najhujš mi je, ker imamo velik koš za smeti in ga non stop odpira. Zdej samo čakam, kdaj ga bo zvrnil po tleh. Ga pa tudi 20x opozorim, da ni ok, če to dela in ga odnesem stran, ampak on pride in jovo na novo.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 20:19:15
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Ja kako si vedla? HOHO, zdej si pa velikokrat že mal nakazala. Od zbiranja receptov za piškote, poznavanja vseh ceramonij, ..... Kdaj bo delkišna????? Sem bila prepričana, da že poznaš moj sarkazem in kdaj govorim ironično! ne ne draga DeMer ni še prstana na moji levici. Pianegonda more najprej ke prit!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 20:22:21
|
|
|
|
DeMer
|
Sem bila prepričana, da že poznaš moj sarkazem in kdaj govorim ironično! No sej.....
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 20:23:39
|
|
|
|
DeMer
|
Kdaj zdej Zbilje? Povejte! Men bi sicer najbolj ustrezalo okoli 10h, ampak lahko pa tudi okoli 2h? No, predloge in prijave na plan!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 20:24:05
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Najhujš mi je, ker imamo velik koš za smeti in ga non stop odpira. Zdej samo čakam, kdaj ga bo zvrnil po tleh. Ga pa tudi 20x opozorim, da ni ok, če to dela in ga odnesem stran, ampak on pride in jovo na novo. Umakneš koš. Tukaj ne boš zmagala mami!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 20:24:14
|
|
|
|
DeMer
|
Atena, sva sami?
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 20:25:06
|
|
|
|
DeMer
|
Umakneš koš. Tukaj ne boš zmagala mami! Haha, kam pa? Ni prostora, imamo Ikein 60 l velik koš.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 20:25:09
|
|
|
|
atena777
|
Joj jest morem mojmu neki pomagat na rač. delat, pa kr surfam tlele po netu. Res sem poredna. Morem delaT!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 20:26:28
|
|
|
|
DeMer
|
Kaj ste oz boste večerjale? Jest sem lačna, mojga še kr ni iz sobe, ker mali noče zaspat. Danes je mlaj.
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 20:26:29
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Atena, sva sami? Ne jaz sem sama, ker ti lepotica se skrivaš kot v reklami za sanjsko žensko. dej DeMer nazaj vklopi prisotnost, drugače se ne pogovarjam... aja sej se itak ne smem, ker morem delat!
|
|
|
|
RE: Februarski nagajvički 2007 8.1.2008 20:29:17
|
|
|
|
DeMer
|
dej DeMer nazaj vklopi prisotnost, drugače se ne pogovarjam... aja sej se itak ne smem, ker morem delat! No, ewo me! Kaj pa delaš?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?