|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski nagajvički 2007
8.1.2008 20:34:24   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

dej DeMer nazaj vklopi prisotnost, drugače se ne pogovarjam...
aja sej se itak ne smem, ker morem delat!

No, ewo me!

Kaj pa delaš?

čoham ga po hrbtu! virtualno user posted image  !

as zmerom tok firbčna?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
8.1.2008 20:34:24   
helimaša
a se bote zdej pa kr vse oženileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....sej to je pa res lepo.....jst bi pa rada šla na kšno ohcet, pa se nben noče ožent.....ti najini prjatli čakajo, da dobijo vrhunsko službo z dobro plačo in pa sanjsko hiško z velikim vrtom.....hahaha....al pa še študirat, pol pa služba in dost dnarja....midva pa pač nisva mela nč od tega, sam ljubav in pa bebico v trebuščku.....
user posted image user posted image user posted image  punce.....čr vas deci nočjo zaročit jih dejte pa same....čeprav pr nas ni blo nč od tega.....

grem pomit posodo ker daje dec tamalo spat....da mam pol mir in se lahko mal usedem pre TV....

PAPA

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
8.1.2008 20:37:03   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

a se bote zdej pa kr vse oženileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....sej to je pa res lepo.....jst bi pa rada šla na kšno ohcet, pa se nben noče ožent.....ti najini prjatli čakajo, da dobijo vrhunsko službo z dobro plačo in pa sanjsko hiško z velikim vrtom.....hahaha....al pa še študirat, pol pa služba in dost dnarja....midva pa pač nisva mela nč od tega, sam ljubav in pa bebico v trebuščku.....
user posted image user posted image user posted image  punce.....čr vas deci nočjo zaročit jih dejte pa same....čeprav pr nas ni blo nč od tega.....

grem pomit posodo ker daje dec tamalo spat....da mam pol mir in se lahko mal usedem pre TV....

PAPA

Nič se ne bomo vse oženile.

ti ti DeMer spet si lažni alarm naredila, a vidiš sedaj?

Helimaša a veš kaj, jest sem bolj tradicionalen tip, pa mam raj da tipi pred mano na kolena padajo, kot pa da jih jaz snubim, pa na večerje vozim, pa še preživljam po možnosti. Ja dones je vse pomešano. Sem bila ravno pri eni mamici na obisku, ki ima tri otroke in še beli sama, vse sama dela. Ja res ne vem zakaj mamo potem tipe.. joooj že šimfam user posted image  Nč user posted image  v novem letu!

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
8.1.2008 20:43:14   
DeMer
as zmerom tok firbčna?

Še bl. user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
8.1.2008 20:45:10   
DeMer
ti ti DeMer spet si lažni alarm naredila, a vidiš sedaj?

Zdej sem pa jest kriva, če si se izdla. TI TI Atena!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
8.1.2008 20:48:11   
DeMer
Kolumbo, dej si mal pavze med pisanjem diplome vzami in nam kaj povej!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
8.1.2008 20:58:44   
atena777
Joj pa še en doooolg tel. pogovor zdele o uvajanju user posted image  v vrtec. Čas kar beži.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
8.1.2008 21:05:34   
DeMer
Atena, a so v vašem vrtcu vzgojiteljice v uniformah?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 21:18:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
8.1.2008 21:23:24   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Atena, a so v vašem vrtcu vzgojiteljice v uniformah?

ne.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
8.1.2008 21:43:55   
DeMer
No zdej moj prav da je dost pavze in mi je otroka na vrat obesu

Kwa, a še ne spi mali?

Jest mam pa PC uštiman, kjer je vse gor za službo. Jupi! Ker jest mam rada, da mam vse pripravljeno, da pol sam poženemo, ko bo treba. Morm mal urnik sestavit in pogledat s čim jih bom matrala.

Takole. Danes je ura zvonila že ob 6.33 in sem čist zaspana, zato odhajam.

LN

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
8.1.2008 21:50:46   
atena777
Kaj kupiti deklici, ki bo dopolnila 1 leto, ki že vse ima? Pa da bi bilo simpatično! Izvirno!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
8.1.2008 21:54:09   
DeMer
V trgovini Alenka na Kongresnem imajo zelo lepo zrolane brisače, tako v polža zvite in podobno. Mogoče. 

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
8.1.2008 22:37:03   
ribicau
Alo bejbe!

NO da poročam....men se bo glava odprla, če ne boljše v naslednjih dneh.
Evina ustnica je malo boljše. Ni več toliko zatečeno, tko da sem pa tja že vidim zobek. Drugače pa vsakič zatuli, ko nekaj da v usta in pritisne na rano user posted image . Jah sej bo bolje.
No zdej že cel teden tamala noče več čez dan zaspat, ne na rokah, ne sama v posteljci...za **** res, tko da v nedeljo je zaspala med hranjenjem v stolčku, prej sem jo pa eno uro nosila, pa pustila v posteljici, ma na 101 način sem probala, a na ona na koncu zaspi v stočku za hranjene. Sej me boste imele za slabo mamo, ampak jest res ne vem, kaj ji je zadnje cajte. Dons je pa noro zoprna, tko kot je malecka-mateja napisla, pomojem je mlaj kriv. Upam, da lahko nekaj naredim krivo.

Na uvajanju danes je bilo fino. Tamala je bla sicer ful zaspana, ker ponoči eno uro ni spala, pa še zjutraj ni hotela nazaj zaspat, tko da sva prej odšle. Ko pa sva prišle domov, pa ni hotela zaspat, tko da sem jo napokala in sva šle ven (sem jo dala v ruzak)! Hodiva 2 minutki in jest ugotovim, da se tamala sploh ne premika, jo pogledam in ona spi user posted image . Sem hitro obrnila, pa jo nesla v posteljico. Evo, spala je 30 min! Potem okrog 15ih je bla pa že spet ful zaspana in sem jo na 101 način hotla uspavat, pa ni šlo. Pol sem jo pa dala v posteljico in sem ji rekla, zdej se pa cmerej če se hoč, jest grem iz sobe. Pa sem pržgala beby phone in šla ven. Takrat je moj pršu iz službe in sva na hodniku ene 3 min debatirala, tamala pa se je drla v sobi. Potem pa slišim v baby phonu, da ji je duda padla na tla (na tleh imamo laminat in se vse ful sliši)! Potem pa čez cca 1 min, ko se ni nehala dret, rečem mojemu, da jo bom šla ven vzet, pa da vidimo, če bo hotela zdej na rokah zaspat. Pa pridem do sobe in hočem odpret vrata, pa TAMALA ZA VRATI. TAMAL SMRKAVEC JE ZLEZEL IZ POSTELJICE (pomojem se je prevrnila ven, padla z glavo in delom trupa na mojo posteljo, tako da je z nogami lepo prišla do tal in je prlezla do vrat - po vsej verjetnosti)! Mene je skor kap! Takoj sem jo vzela v naročje in iskala kri, buško, karkoli. Hvala bogu ni bilo nič, ker ni padla na rob postelje oz. na tla, ampak na mehko, potem se je pa posmuknila na tla!!! Jest sem se kr ene par minutk tresla se mi zdi. Kaj se mi bo še zgodilo....si ne upam mislit. Če bi se ji dons spet kej zgodilo, pa da bi blo treba it do dohtarja, naju pomojem z možem prijavijo na center za socialno delo, češ da jo tepeva al pa kej podobnega!!! Sej mi ne bi noben verjel. Posteljico sva do zdej imela naštimano na najnižjem možnem nivoju, ograjico pa čisto na vrhu, tko da je bilo maximalno naštimano. Zdej sva dno od posteljice kar odmontirala in ga postavila na tla, posteljico pa samo gor postavila, tako, da je sedaj vrh jogija tam, kjer je bilo prej dno jogija in če tamala stoji, ima ograjico do vrha glave. Zdej pa mislim, da ne more prit ven - ma sej to sem tud prej mislila! Upam no!

Tko, zdej grem pa spat, ker me je vse skupaj tole čist vrglo s tira.

Demer - kaj ti učiš?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
   [Brisano sporočilo]
9.1.2008 0:06:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1140
9.1.2008 0:16:55   
atena777
Jooooj babe jest ne morem spat. SPet se že dve uri premetavam po postelji in durh curh sem lačna.
Pa kva je zej to?

Pa sam neka darila za malčke mi gredo po glav, vsi bi neki praznoval, pa na tortice vabl, user posted image user posted image  jest pa sred največje gužve čist brez idej kaka darila je pametn kupt. user posted image user posted image

Moj se sam za glavo drži, ker kao kompliciram, ampak jest bi res rada našla roza pudla na baterije, tistega, ki je sfriziran. Ste ga kje videle. Diplomirala iz psov na baterije, sam roza pudla ni pa ni.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
   [Brisano sporočilo]
9.1.2008 0:19:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1142
9.1.2008 0:19:59   
atena777
Ribicau Eva bo smučala ko nora. Jo že vidim. Akrobatka, atletičarka, smukačica...
Ni da ni.

Morta pa res merkat!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
9.1.2008 0:21:52   
atena777
Kolumbo mi sploh nimamo nobene zaščite na posteljicah. SO kae ležalniki. Ne vem kako skontrolirajo, da jim ne sfrčijo po tleh.

ha ha spiderman. Si ne predstavljam.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
9.1.2008 7:52:09   
malecka_mateja
jutro!
mi smo budni od 7!user posted image ma sej bo bolje

ribicau ne sekiraj se nisi slaba mama ampak otroci so prepametni!tak pač je!sam hvala bogu ni hujšega!

demer ti pa ne dajeje lažnih alarmovuser posted image user posted image user posted image sicer pa si ti prej na vrsti za žentuser posted image user posted image user posted image

kolumbo jaz mam tudi m sem jo včeraj dobilain katastrofa!sem tečna kot user posted image  še dober da imam avto!user posted image grem malo u lajf!morem na kavo k kolegici rabim en veliki čvek!kuha se ričet!tako dauser posted image sem pridna že navsezgodaj!

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
9.1.2008 8:30:57   
Darca_k
Dobro jutro!
Madonca februarčice razturavate v pisanju... Smo pa res pravi nagajivčki. A veste, da na prvem forumu v pol leta niste tolko spisale kot sedaj v dveh mesecih user posted image user posted image user posted image .

Morala bom biti kar kratka, ker imam namreč vse spakirano.... GREMO NA POČITNICE V ČATEŽ!!! Jupiiiii.

Maj je danes celo noč spal user posted image  - haha pojma nimam, ker je spal pri babici.....

Jaz pa sem včeraj zapravljala - sem spušila celoletni budget za moje cotike user posted image ... Sem šla sama v Avstrijo in šopingirala....
No seveda je v košaro padlo tudi nekaj za Maja...

Malecka_Mateja a veš, da imajo v H&Mu modro bundico 50% popusta, medtem ko pa roza bundico pa polno ceno... Kje jim je tu logika?

Aja pa še srečno user posted image .

Punce lepo se mejte, dobro uvajajte user posted image  (Atena be strong, saj delaš prav user posted image ), uspešne prve korake na starem delovnem mestu, Rubicau čuvajte malo user posted image ,
De Mer naš Maj točno ve kdaj mislim resno, ampak najboljše je tisto, kar se ne sme... Tako da imajo pač naši malčki sedaj finte - veš potem so v središču pozornosti, če mamica govori ne, naš je vedno vlačil vrvico od žaluzij, pa sem se skozi drla NEEE, a je vedno bil to prvi cilj, dokler nekega dne nisem preprosto začela ignorirati... In potem bi ga morala videti: šel direktno do okna, pogledal nazal če gledam, parkrtat potegnil žico in ker se 'stara' ni več nič drla, si je poiskal drugo zanimivo zadevo... Mogoče ideja, če poskusiš na ta način...

Šibam, zato LEPO SE MEJTE!!!!
user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
   [Brisano sporočilo]
9.1.2008 8:55:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Darca_k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1147
9.1.2008 9:44:59   
Anonimen
Jutro čvekice!

Mi smo tud že od 7 pokonci. Mater sem zaspana, pa sem včeraj šla "že" ob 23h spat.

Včeraj sma se z Alenom potepala ceeel dan! Sma bila z avtom SAMA v CE. user posted image Uspela 2-krat "naprej" parkirat (ker jaz znam samo vzvratnouser posted image ) Sma šla k moji ex-šefici na kavo in po del. knjigo, ker se morm ta mesec prijavit na zavod, pol sma oblaufala cel center. Kok je pasal. user posted image Pol sma se peljala do City centra in pešaka obhodla vse od C&A do Tuš planeta. Mali je bil suiper razoložen, vsem prodajalkam in šefici je tatal pljubčke, mahal... Ni da ni! Pa v Tušu je eno prodajalko kr za mantl potegnu (one stojijo za blagajno) in se tako glasno zasmejal ko se je obrnila. Kr vrisku je. user posted image user posted image user posted image U glavnem iskala sma čevlčke za njega, ampak mi ni blo nč kej všeč. user posted image No ene so ble, sam majo pa sam 22 ali 24 št. 23 pa ni. Kolk mate kej ve številke čeveljčkov??? A mamo mi vlko nogo??? 23?

Atena upam, da pri nas nimajo tako nezaščitenih vrtcev. Men se res ne zdi ok, da nimajo posteljic z ograjicami. Pa da so stolčki zaščiteni proti padcem(vsaj za tako starost ko je David) user posted image Pa je tvoj David kr đek, ker že hodi in sam sedi. Naš se kr prevrne, ko mu ne paše sedet, pa ni važn kaj ima za hrbtom. Pa u posteljici sam čakam, kdaj bo pikiru na glavo vn. Z rokicami se prime pgrajice in se gor nasloni, z nogami pa rit dviguje, tako da jo ima nad glavo. user posted image Si kr predstavljam Alena tam... Vsak dan ene 15 bušk. user posted image Kako pa kaj drugi otroci  Davidove starosti, ki NE HODIJO tam shajajo?

Nč, grem zdej še kej naredit, ko mali spi. Če bo kej sončka mama danes še en pohod v planu. Upam, da najdema te čeveljčke.

Se slišimo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1148
9.1.2008 9:46:01   
Anonimen
Aja - prešpricala sem uro pomanjševanja slik (npr. za avatar) Če se kateri ljubi mal napisat, ji pošljem virtual coffe! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1149
   [Brisano sporočilo]
9.1.2008 9:49:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?