ribicau
|
Alo bejbe! NO da poročam....men se bo glava odprla, če ne boljše v naslednjih dneh. Evina ustnica je malo boljše. Ni več toliko zatečeno, tko da sem pa tja že vidim zobek. Drugače pa vsakič zatuli, ko nekaj da v usta in pritisne na rano . Jah sej bo bolje. No zdej že cel teden tamala noče več čez dan zaspat, ne na rokah, ne sama v posteljci...za **** res, tko da v nedeljo je zaspala med hranjenjem v stolčku, prej sem jo pa eno uro nosila, pa pustila v posteljici, ma na 101 način sem probala, a na ona na koncu zaspi v stočku za hranjene. Sej me boste imele za slabo mamo, ampak jest res ne vem, kaj ji je zadnje cajte. Dons je pa noro zoprna, tko kot je malecka-mateja napisla, pomojem je mlaj kriv. Upam, da lahko nekaj naredim krivo. Na uvajanju danes je bilo fino. Tamala je bla sicer ful zaspana, ker ponoči eno uro ni spala, pa še zjutraj ni hotela nazaj zaspat, tko da sva prej odšle. Ko pa sva prišle domov, pa ni hotela zaspat, tko da sem jo napokala in sva šle ven (sem jo dala v ruzak)! Hodiva 2 minutki in jest ugotovim, da se tamala sploh ne premika, jo pogledam in ona spi . Sem hitro obrnila, pa jo nesla v posteljico. Evo, spala je 30 min! Potem okrog 15ih je bla pa že spet ful zaspana in sem jo na 101 način hotla uspavat, pa ni šlo. Pol sem jo pa dala v posteljico in sem ji rekla, zdej se pa cmerej če se hoč, jest grem iz sobe. Pa sem pržgala beby phone in šla ven. Takrat je moj pršu iz službe in sva na hodniku ene 3 min debatirala, tamala pa se je drla v sobi. Potem pa slišim v baby phonu, da ji je duda padla na tla (na tleh imamo laminat in se vse ful sliši)! Potem pa čez cca 1 min, ko se ni nehala dret, rečem mojemu, da jo bom šla ven vzet, pa da vidimo, če bo hotela zdej na rokah zaspat. Pa pridem do sobe in hočem odpret vrata, pa TAMALA ZA VRATI. TAMAL SMRKAVEC JE ZLEZEL IZ POSTELJICE (pomojem se je prevrnila ven, padla z glavo in delom trupa na mojo posteljo, tako da je z nogami lepo prišla do tal in je prlezla do vrat - po vsej verjetnosti)! Mene je skor kap! Takoj sem jo vzela v naročje in iskala kri, buško, karkoli. Hvala bogu ni bilo nič, ker ni padla na rob postelje oz. na tla, ampak na mehko, potem se je pa posmuknila na tla!!! Jest sem se kr ene par minutk tresla se mi zdi. Kaj se mi bo še zgodilo....si ne upam mislit. Če bi se ji dons spet kej zgodilo, pa da bi blo treba it do dohtarja, naju pomojem z možem prijavijo na center za socialno delo, češ da jo tepeva al pa kej podobnega!!! Sej mi ne bi noben verjel. Posteljico sva do zdej imela naštimano na najnižjem možnem nivoju, ograjico pa čisto na vrhu, tko da je bilo maximalno naštimano. Zdej sva dno od posteljice kar odmontirala in ga postavila na tla, posteljico pa samo gor postavila, tako, da je sedaj vrh jogija tam, kjer je bilo prej dno jogija in če tamala stoji, ima ograjico do vrha glave. Zdej pa mislim, da ne more prit ven - ma sej to sem tud prej mislila! Upam no! Tko, zdej grem pa spat, ker me je vse skupaj tole čist vrglo s tira. Demer - kaj ti učiš?
|