|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
7.1.2008 21:46:44   
mis
nočko!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
7.1.2008 21:50:03   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Povejte mi, a vaši še vedno dudajo dude?! Z obzirom da je naša mala prvih 9mesecev sploh ni hotela povohati, je zdaj postala prava dudlarka... še igra se najraje z dudami...user posted image ... a bi jo bilo že treba odvajat?!

Naš Lan je velik dudlar. Res. Pa sva z možem že rekla, da mu jo dava samo še za spat, ker on bi cucljal 24/7. Sam da jo zagleda, je tak vik in krik, da jo doseže in da v usta. Obup. Čeprav zadnjič je pa v avtu komot brez nje zaspal. Pa še sranje je, ker ponoči mu pade iz ust in se brž zbudi, da jo išče in se čist predrami. Eno sranje je ta duda, vendar meni se zdi še prezgodaj, da bi mu jo vzela. Bom še malo počakala.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
7.1.2008 21:54:04   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Se bom samo na hitro oglasila. Če nova nosčka še ne želi deliti te novice, se mi zdi grdo, da zganjate tak "lov" na njo. Ima razloge, zakaj je tiho in zakaj si želi, da tako ostane. Hvala trem RR-jevkam, ki so vedele za mojo tretjo nsečnost in so bile tiho in niso niti namigovale na to. Tudi sama sem si želela povedat, pa iz takih in drugačnih razlogov nisem mogla, imela sem pa tri punce, ki sem jim lahko pisala in se z njimi pogovarjala o tem, toliko, da je "pika počila" in da nisem bila čisto tiho. Ob takem "lovu" bi se pa počutila prav neprijetno. user posted image

Pikabu, ti si drugačna.
Njo pa lov prav zabava, verjemi....
in tudi to, da sem povedala, je v dogovoru z njo.
Nič bat, nihče ni prizadet...res neuser posted image

A tako. No ja, to se mi zdi pa že prav mal patetično, pa mi je prav žal, da sem nasedla. Danes moj spanec zaradi tega prav gotovo ne bo več za nič prikrajšan. Kvečjemu obratno.user posted image  Tako da moj "lov" se tukaj končuje. Pika.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
7.1.2008 21:54:49   
Maxica
Lucika, kako je kaj šlo, čakam tvoje poročilo?user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
7.1.2008 21:54:53   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

še malo za popestritev- Tinkara na okenski polici

user posted image

kolk je luštna....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
7.1.2008 21:55:46   
@lina
Lucika, kako je bilo na šihtu? Daj, poročaj!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
7.1.2008 21:56:41   
@lina
Maxica, a imava iste misli?user posted image  Sam jaz malo počasneje tipkamuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
7.1.2008 21:58:02   
@lina
Matjaž je tudi dudlar. Kar odvisen dudlar user posted image
Prvič se spopadam z dudo, saj je Jure ni obrajtal nikoli. Jaz zaenkrat še ne bom odvajala...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
7.1.2008 21:58:49   
@lina
Lahko noč!user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
7.1.2008 21:59:34   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

tud mene firbec matra lucikauser posted image ...maxica kako pa kej tvoja šefica in 6 urni delovnik?

mis točno tako....tudi jaz skrbim da nima dude v vidnem polju.....danes sem jo skrila pod kouter v postelji pa je mula mala kouter zvlekla stran in jo našla....potem jo ni dosegla in se je jokala kot jesihar. Mamo pa frende k je tamala stara 2,5 leta in ima tudi zdej obdobje ko bi skoz dudiko vlekla...prej pa nikoli ni bila odvisna od njeuser posted image . Pomoje bom jst še mal počakala na odvajanje......najbrž je tudi malo povezano s tem da nisva več skoz skupaj...pa da je v varstvu...čustvena stiska...upam da bo čimprej minila

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
7.1.2008 22:03:47   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

maxica kako pa kej tvoja šefica in 6 urni delovnik?

Z možem sva nekak drugače skombinirala, nekaj, kar bo dolgoročneje za celo familijo boljše. Upamo.user posted image  Delam do nadaljnjega osem ur.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
7.1.2008 22:07:18   
pikapolona2

maxica kako pa kej tvoja šefica in 6 urni delovnik?

Z možem sva nekak drugače skombinirala, nekaj, kar bo dolgoročneje za celo familijo boljše. Upamo.user posted image  Delam do nadaljnjega osem ur.

glavno da veš pri čem si in se nato tko organiziraš....da nisi skoz neki na trnih in razmišljaš in kalkuliraš. Super za možeka da kombinira s tabouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
7.1.2008 22:08:21   
Anonimen
Tinkara je tudi čisto nora na dudo- odkar je v vrtcu pa sploh, po novem še v spanju kar naprej išče dudouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2163
7.1.2008 22:09:26   
muki1

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Se bom samo na hitro oglasila. Če nova nosčka še ne želi deliti te novice, se mi zdi grdo, da zganjate tak "lov" na njo. Ima razloge, zakaj je tiho in zakaj si želi, da tako ostane. Hvala trem RR-jevkam, ki so vedele za mojo tretjo nsečnost in so bile tiho in niso niti namigovale na to. Tudi sama sem si želela povedat, pa iz takih in drugačnih razlogov nisem mogla, imela sem pa tri punce, ki sem jim lahko pisala in se z njimi pogovarjala o tem, toliko, da je "pika počila" in da nisem bila čisto tiho. Ob takem "lovu" bi se pa počutila prav neprijetno. user posted image

Pikabu, ti si drugačna.
Njo pa lov prav zabava, verjemi....
in tudi to, da sem povedala, je v dogovoru z njo.
Nič bat, nihče ni prizadet...res neuser posted image

A tako. No ja, to se mi zdi pa že prav mal patetično, pa mi je prav žal, da sem nasedla. Danes moj spanec zaradi tega prav gotovo ne bo več za nič prikrajšan. Kvečjemu obratno.user posted image  Tako da moj "lov" se tukaj končuje. Pika.

Škoda, da se dela tako reklamo okrog ene nosečnosti, ki je pravzaprav nekaj čarobnega in intimnega user posted image . No, kakor komu paše. Eni pač na tak način privabljajo pozornost.
Saj mene je tudi zabavalo tam nekje na prvi strani, ampak naslednjih pet pa ne več.
Itak pa bomo slej ko prej zvedele, katera je srečka nosečka. Jaz ji vsekakor iz srca želim vse najboljše.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
7.1.2008 22:10:19   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Matjaž je tudi dudlar. Kar odvisen dudlar user posted image
Prvič se spopadam z dudo, saj je Jure ni obrajtal nikoli. Jaz zaenkrat še ne bom odvajala...

Pri nas isto. Max jo je imel do pol leta, ampak še tisto čist tako, za brezveze. Sva se pa dojila toliko časa. Je pa baje težje odvaditi otroka od prstka npr. kot od dude, saj mu dudo lahko vzameš in razložiš, da je pač ni več. S prstkom verjamem, da je to ful težje.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
7.1.2008 22:11:15   
pikapolona2

Tinkara je tudi čisto nora na dudo- odkar je v vrtcu pa sploh, po novem še v spanju kar naprej išče dudouser posted image

najbolj smotano je  ko gremo  na obisk in ima drug otrok dudo in nato jo Brina lovi in se joče ker jo seveda hoče izpulčit in jo ona pocuclat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
7.1.2008 22:17:32   
Anonimen

najbolj smotano je  ko gremo  na obisk in ima drug otrok dudo in nato jo Brina lovi in se joče ker jo seveda hoče izpulčit in jo ona pocuclat

Tinkara pa otrokom, ki sploh nimajo dude /ali pa je samo trenutno nimajo v ustih, začne tlačit v usta njihovo ali svojo dudo! Ful je prijaznauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2167
7.1.2008 22:31:44   
pikapolona2

Tinkara pa otrokom, ki sploh nimajo dude /ali pa je samo trenutno nimajo v ustih, začne tlačit v usta njihovo ali svojo dudo! Ful je prijaznauser posted image

pol bi se pa Brina in Tinkara dobro razumeli......sam ko jo naša dobi v usta jo tko drži z zobi da jo ne moreš kar tako ven potegnat...in ko jo vlečeš venm se zraven čez stisnjene zobe režiuser posted image user posted image

zdej sm dala pa še fižol namočit...jutri bo pasulj...njam njam.

lahko in mirno noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
7.1.2008 22:35:09   
piskot
kaj pa vi veliko cvekate zadnje dni.

ah ... alarm st. 1.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 2169
7.1.2008 22:49:15   
frrrr

frrr- heloo
helooo, sem osebno klepetala z Remy in sem šele zdej uspela do sem prilest user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
7.1.2008 23:04:12   
frrrr
gaya, js sm si v šalčko kr vročo čokolado natočila, ker ne pijem kave user posted image drgač pa bi stavla nate, pa si me zafrknila user posted image

*blu* - žal mi je za tvojga angelčka. naj se drugič lepše konča! smo pa vedno tukaj za klepet javno in na zs.

altati - fino, da imate vsejedca. naš kot majhen jedel vse, kar smo mu dali. zdaj pa noče sadja user posted image zelenjava mu je všeč, še posebej kuhana. sadje pa ignorira user posted image še celo jogurt s koščki sadja poje tako, da koščke izpljune user posted image user posted image
za prestavljeno operacijo sem ti pa že povedala - super duper! prav si se odločila. našemu bi se strgalo, da ga ne bi smela dvignit in popestovat. js bi zapila ja  user posted image ampak za petek sem že s prijateljicami zmenjena. med tednom mejbi? user posted image Remy se tut javlja. lu, pa ti?

Maxica - Jaša je tut nekje okol 10kg težak. men se zdi čist tapravi. se je pa v zadnjem mesecu full potegnil. 1.5 cm na 14 dni. men se zdi kr velik, ker prej je šlo pol leta bolj počasi.

Arabela  - kako ste lepiii, iiiiiiiii. pa nč sekirat, si res full pridna študentka, mamica, gospodinja... pridna skor mau preveč. duda - Jaša se zadnjih 14 dni tut igra z njo. jo cuclja in grize ročaj dude... imam filing, da so zobki na pohodu

@lina - js sm kupila sedež za na sanke posebej v Pikapolonici. stal je mau čez 8€ in se ga lahk na katerekoli sanke pritrdi v manj kot minuti, brez kakšnih izvijačev.

mis - js sm neki nabavla v h&m-u, neki pa rabljeno od ene super RR kranjčanke.

js nosim moderc dan in noč user posted image user posted image user posted image ponoči imam unga za dojenje, da je prec pri pravljeno user posted image sicer sem pa letošnje leto začela s user posted image a me očitno ne berete user posted image user posted image

Remy in Arabela - dobre sta, da upata te akrobatske fotke nardit user posted image js tamauga fotkam samo, ko je trdno na tleh user posted image obe sta tapravi princeski!!

lucika - kk blo v službi? zdravje?

vrtec preživeli. mali spet preveč posesiven do igrač. verjetno bo jutri bolje in ne bo želel imet vse igrače zase user posted image je pa prišel domov tako utrujen, da sta se samo umila, me poklicala po telefonu in mi je povedal mila (umila) in aja, ter zaspal user posted image   zgleda, da ga tekanje za otročki in njihovimi igračami utrudi user posted image
sicer so pa čudni dnevi. vse okrog mene polno slabih novic in sem prav žalostna, ker nobenemu ne morem pomagat.

lepo spite... in užijte vsak trenutek sreče, ki vam jo je življenje naklonilo...

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
7.1.2008 23:04:36   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

kaj pa vi veliko cvekate zadnje dni.

ah ... alarm st. 1.

Čer... da nam spet kregana user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 5:45:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2173
8.1.2008 8:09:39   
tasha23
jutro. za nami je ubitačna noč: nihče ni spal. Gael se je drl celo noč- niti duda ni pomagala... Tako zmatrana sem!!!

Duda: to je pri nas NAJpomembnejša zadevščna, počasi ga odvajamo, sam kaj ko zadnje dni je tečen za pop....
altati sem vesela zate, da ti je uspelo kar si si želela...
remy tvoja Tinkara pa tudi jih zganja...user posted image  luštna res

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
8.1.2008 8:15:14   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Povejte mi, a vaši še vedno dudajo dude?!

Naš Jaša nima dude (sam jo je stran dan pri 7 mesecih, pa nikoli je sploh zares ni osvojil), nima flaše (ni imel nikoli) in tudi doji se samo še za vzorec (vsak drugi dan  4 minutke)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?