|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
4.1.2008 9:55:05   
Anonimen
Iiiiiiiiii Gantar kolk si lepo napisala, hvala hvala...menda je takoj po operaciji pregrade ko dobiš prvo M najboljš takoj probat, ker se menda takoj rado prime, ker je vse "spucano"...tko da bomo videli.
Seveda držim pesti za vse nas borke.
Drugače sem kar v redu, razen tega prehlada zdej al kaj že to je, tko da upam da res mine da grem lahko mirno na operacijo.

Drugače so pa tudi meni rekli, za Trbovlje in Maribor, da si takoj na vrsti. Ampak meni to ni pomagalo, ker te operirajo šele po tretji M od abrazije, ker se menda mora še vse sčistiti, tko da sem itak morala na to počakat in se zato naročila v Ljubljani.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 701
4.1.2008 14:43:41   
*talcy*
VESNYCA...TUD JAZ DRŽIM PESTI ZATE IN DA BI BLO VSE OKK....user posted image user posted image user posted image ......

GANTAR...KAKO PA KAJ S TABO?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 702
4.1.2008 16:45:08   
Mavrica32
oooj,

Kahlo, zgleda, da se bova skupaj bodrili tukaj gor in opogumljali še ostale. kdaj imaš pregled?

VESNYCA, čim manj neprijeten poseg ti želim in seveda...da ti potem takoj rata!

Pika74, Pikabu, Gantar, Martina...javite se... kako ste kaj?

Talcy sporoči, ko bo kaj novega... velja seveda tudi za urškoj, Muco83, Fragolo, Joob...

ka sm jz en firbec,a?
Samo tako fajn je brat kaj pozitivnega tukaj gori. Pa ljudje smo tako in tako naravnani, samo na to da bolj jamramo.

punce res HVALA, za vse, tudi tiste, ki ste morda za hip pomislile name danes.
Sicer še nisem zagledala pikice - pravi G, da je prezgodaj in jaz se z njim strinjam. Od zadnje M je 45 dan. 24 dan še ni pokazal test, da sem noseča...potem pa odštejte. Vrečka pa raste...

menda imam občutljivo sluznico in zaradi tega krvavim... še vedno sem na cikli 8 ur... tablete.... Verjetno bom moževi žlahti vseeno povedala, kaj je z mano. Ne da se mi že tretjič neki pretvarjat. Pa sedaj sem 14 dni na bolniški in ... svak je sosed, taščica dve hiši naprej.... in hodila na sprehode s svakovo ženko, ki ima dojenčka... več itak ne smem ozr. ne upam...

še vedno pa vas prosim za pomoč - kaj naj rečem v službi.... zaupala sem samo šefici, ta je razložila okrog, da gre za ženske zadevšne... ker je moja služba v najbolj opravljivi dolini v Sloveniji... in bi vedla clo moja teta v 12 kolenu, takoj kaj je z mano... predvsem ljudje, ki se jih ćisto nič ne tiče... se moram sedaj spomnit, kaj je takšnega ženske zadevščne za 14 dni...

ker do 12. meseca, saj veste... bog ne daj... ampak.. ciste sem uporabla že prvič, drugič sem imela hudo trebušno gripo... kaj naj sedaj povem ozr, se izmislim.. na pomoč

in hvala v naprej..

user posted image user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 703
4.1.2008 18:16:51   
*talcy*
MAVRIVA32....BOM POROČALA KAKO BO U PONEDELJEK...UPAM DA BO VSE OK IN DA BOMO TA MESEC LAHKO DELALIuser posted image  IN ČIMPREJ ZAGLEDALI user posted image ....
.....MA KOLKO ČASA PO SPLAVU SI SPET ZANOSILA?KAJ JE BLO NAROBE?
GLEDE TEGA POVEDAT V SLUŽBI IMAVE KAR ISTI PROBLEM....KO BOM NOSEČA BAJE BOM TAKOJ NA BOLOVANJU  KER IMAM TAKO SLUŽBO KO SAMO DVIGUJEM IN ME NIMAJO KAM DAT PA ŠE PO SPLAVU BAJE SO PREVIDNEJŠI GLEDE SLUŽBE.....PROBLEM JE V TEM ČE JAZ POVEM ŠEFICI TAKOJ POVE VSEM PA ČEPRAV JO PROSIŠ NAJ BO TIHO....PRI PRVI user posted image SEM TAKOJ POVEDALA VSEM DA SEM user posted image  IN KO BOM SPET user posted image  TE NAPAKE NE MISLIM PONOVIT...POVEM MOŽEKU PA PIKA.....TAKO DA JAZ TI DOST NE UPAM POMAGAT...ČE PA KATERA VE ODGOVOR NA TO KAR NAJ POVE ALI SVETUJE......

LEP POZDRAVuser posted image user posted image

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 704
4.1.2008 18:53:15   
pika74
KAHLO user posted image user posted image user posted image user posted image ... bravo srečka nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ok. Že ene 2 dni nimam čist nobenga izcedka - jeeeeeee. Sm že brez mini vložka - jupiiiiuser posted image .

Imam pa mal pomislekov... 11.1. bom imela že prvi pregled pri G. To bo 3,5 tedna po abraziji. A mislite, da je prezgodaj? M še nisem imela. Mogoče jo dobim ravno tiste dni enkrat. Bom pa takoj po prvi M šla po 2 eskimčka... zato upam, da bo vse ok na tem prvem pregledu.

Pa upam, da mi bodo preverili tudi nosečniški hormon beta HCG, ker drugač sploh ne bom vedla, če sem noseča al ne... ko bo treba delat test user posted image ... uh kompliciramuser posted image .

Drugač pa mam zdej od te nosečnosti in novoletnih potičk in ostalih dobrot 1kg več user posted image .... tko da mam plan it na aerobiko... pa mal oklestit tole kilco dol... da bom spet fit user posted image ... aja pa pomoje bom jutri šla počas počas na board... se bom letos začela čist na novo učit... ufff komi čakam user posted image

No, lep pozdravček vsem skup in velik sreče v novem letu pa velik user posted image user posted image .

Lp
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 705
5.1.2008 21:31:53   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Mavrica32
Pikabu,javite se... kako ste kaj?

O, Mavrica, hvala, da si se spomnila name. Sem se res kar nehala javljati. Splav recimo, da sem prebolela, za naprej pa še ne smem razmišljati, čeprav me miiiiikkkkkkaaaaa....user posted image Zdaj sem že dala čez tri user posted image in bi lahko že delali na novem user posted image , pa bova počakala. Moram do dobra priti k sebi zaradi drugih stvari, potem pa tudi to pride na vrsto. Zdaj se aktivno ukvarjam z mojima dvema sončkoma, pa z možičkom, rezervirali smo si že dopust poleti, za prvomajske naj bi šla sama v Rim, v službi imam zelo prijeten razred in si ga želim pripeljati do konca. Polna sem enih načrtov, to mi pomaga, da bom lažje dočakala čas, ko bom spet lahko razmišljala o user posted image .

Vsem puncam, ki ste ugledale user posted image iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da bo tokrat vse v redu, mora biti. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 706
5.1.2008 22:18:03   
Anonimen
Pika74, jaz sem imela abrazijo 21.12. in imam prvi pregled tudi 11.1. Me je G takrat naročil, tako da verjetno ni prehitro.

SREČNO!user posted image

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 707
5.1.2008 23:05:52   
KAHLO
Mavrica32....tako je....optimistke mormo ostat vse....pa bomo dosegle svoje cilje!!!user posted image , drgače pa imam prvi pregled 31. 1., in me kr malo zmrazi k se spomnim na ta datum....k me je full strah kaj me čaka.....no full strah me ni več...tak daleč sem se že prepričala....zdaj še moram samo ta strah pregnati, ampak sem že  70% prepričana da bo tokrat vse tako kot mora bit...., kaj pa ti....kdaj imaš pa ti???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 708
5.1.2008 23:11:06   
KAHLO
Pika74...a ni tako da moraš po abraziji eno user posted image  najmanj počakat, pa sej če jo dočakaš...pol več ne mora bit nosečniškega hormona v tebi ali se motim?!??!? drgače sem pa jaz tud šla po 3 tednih abrazije na G pregled, pa je G rekla da je vse o.k, nobene pregrade pa nič.....hvala bogu....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 709
6.1.2008 13:54:02   
Mavrica32
oj,

talcy, zanosila sem po treh M. Sicer že po 2 nisva nič pazila. Ampak po dveh izkušnjah mi prvi mesec nikoli ni uspelo. Tko, da. Sem pa  - se mi zdi spet - zelo pozno zanosila. Saj 24 dan test še ni pokazal nosečnosti. In če od današnjega 47 dne odštejem 24... potem je po G res težko, karkoli videt. Razen vrečke, ki raste.  Še vedno so krvave kapljice... ps tudi vsake toliko časa me malce zvija.
G ne ve natančno zakaj, kao občutljiva sluznica... deloval je optimistično..

Včeraj sem imela krizo... cel teden sem razen ene urgence in ginekološkega pregleda, obiska knjižnice skoz doma... navličala sem se brat...včeraj sem podrla rekord v igranju klavirja... potem pa pobegnila vn v led mal hodit...k po jajcih sem stopala, sam je pomagalo...

PRVI PREGLED PO A, jz sem ga imela po 14 dneh.  Prvotno naj bi bil tistega dne vidla svojo pikico v 9.tednu nosečnosti.  G v KC ju na viziti, je sicer rekla, da se menda najbolj splača it 14 dni po prvi M, da se takrat najbolj vidi oblika maternice. No, jz sm šla pa vseno prej, ker sem imela že rezerviran datum.

Sedaj imam pregled 18.1. in seveda vsak dan pozitivno razmišljam, da bom takrat zagledala že kaj drugega kot vrečko.

Kahlo, v katerem tednu nosečnosti boš potem na pregledu? 

Vesnyca, upam, da je tvoj prehlad pojenjal. Upam, da ne zameriš... odločla, sem se , da pregrado uporabim za pojasnitev svoje bolniške.  Bom še malce preučila... meni sicer ni blo takega nič ugotovljenega. Sem se pa jaz rodila prezgodaj, ker je imela moja mama dvorogo maternico.
Kolko časa boš na bolniški in kolko časa boš v bolnici?

Pikabu, lepo je blo spet brat o tebi. Veš, tudi jaz bi se odločila, tako kot ti, če bi že imela dva otroka. Mi je pa G na urgenci rekla, češ saj niste več rosno mladi pri 32.... in no sej to bo zdej 3 pa boste šli na raziskave... sam jz sem pozitivna in na raziskave ne bo treba it! Mi je pa po eni stani spomatano - če bom mogla ostat doma, veš.  Po drugi strani, pa ne bi rada vidla, da bi me dali v PB. potem sem raje doma. PB se mi zdi bolj problematičen kot sam pouk. Res nimaš toliko birokracije, samo je pa veliko več aktivnosti - za otroke hvala nebu - ki zahtevajo gibanje. Pa naj se mi kdo zaleti ... 

Kje sta Gantar in Mihi?

vsem borkam lep pozdrav in uspešen teden, karkoli boste že počele...

user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 710
6.1.2008 16:00:58   
Joob
V petek sem imela kontrolo po abraziji...moja ginekologinja vidi strdek v maetrnici...ni mi jasno kako je se kar nekaj ostalo notri, če pa sem bila na čiščenju...če se z menstruacijo ne bom sčistila...me zopet čaka čiščenjeuser posted image  in bomo potem spet na začetku.user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

Neposredna povezava do sporočila: 711
6.1.2008 16:04:51   
*talcy*
...OJLA PUNCE....MAVRICA32, KAHLO .... JZ KAR DŽIM PESTKE ZA VAJU  DA BO 18. IN 31. VSE OK IN DA BOSTA NA EKRANČKU VIDELI user posted image   .......

DRGAČ PUNCE DRŽTE ŠE ZAME FIGICE DA BO JUTRE NA PREGLEDU US OK DA BOVA LAHKO Z MOŽEKOM TA MESEC user posted image  IN PRISLONČKALA user posted image  AL user posted image user posted image   user posted image

DRGAČ ME PA ZANIMA ŠE TO...JAZ SEM PRED user posted image  IMELA SKOR REDNE user posted image 28 - 30 DAN .... PO ABRAZIJI SEM DOBILA user posted image  NA 42 DAN ,POTEM DRUGO user posted image 37 DAN IN ZDAJ ČAKAM NA TRETJO user posted image  KI ZGLEDA DA BO TUD ZAKASNILA SAJ JE DANS 29 DAN .... A JE TO NORMALNO DA JE TKO ???  IN VE KATERA KAKO POL NA TAK RAZMAK MED user posted image  IZRAČUNAT OVULACIJO  ??? 

PROSIM ČE KATERA VE NAJ MI TO NAPIŠE .....  HVALA.....

LEP PREOSTANEK DNEVA user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 712
6.1.2008 17:25:47   
KAHLO
Mavrica32....v sredini 8 tedna...isto me je naročila pri prvi nosečnosti...., moram rečt da me je kar pošteno strah tega datuma.....srčno upam da bo tokrat res vse vredu!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

talcy....hvala za želje..upam da se bodo uresničile....mislim da bova z mavrico obe nadvse presrečni če bo po tvojih napovedih.....jutri pa stiskamo pesti za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem na prvo tečko po user posted image  čakala 39 dni, druge pa nisem več....se mi je pokazala user posted image .....user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 713
6.1.2008 18:39:30   
mihi78
Pozdravček Mavrica in vse ostale!
Kako ste kaj? Aja, upam, da še velja - Srečno, veselo, zdravo, predvsem pa plodno 2008!
Jaz sem imela grozne praznike - križ me je tako bolel, da sem se dobesedno plazila po štirih, potem pa sem fasala še virozo!!! Tako, da sem si po praznikih vzela še 2 dni bolniške. V glavnem, upam, da ne velja tisti rek - tako, kot se je začelo, bo celo leto!
Ajde, pupe se javim še kaj. Vaša Mihi!
Neža7, kako si????
Pika74 in urskaj - vem, kako vama je in res sočustvujem z vama!
Pa tudi vsem ostalim velik user posted image za tolažbo al pa kar tako!!!
P.S. 24.1. začnem z injekcijami za ICSI.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 714
7.1.2008 10:01:04   
Anonimen
Ojla moje pupike!
Jst sem tle... user posted image  Najprej vam pošiljam kup user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Zadnje čase se bolj zadržujem pri januarkah. Jih tolk spodbujam, da bi bile čimprej user posted image , da pol kar pozabim mal sem pokukat.
Moram vam povedat, da bo glih zdej 3 meseci od kar moje pikice ni več user posted image . Ampak sedaj ne user posted image , ker upam, da bom dobila službo (grem na razgovor v sredo), če jopa ne bom dobila, bova pa z mojim delala ponovno na user posted image . In zaradi tega, se ne smeme preveč jokat in sekirat. Je pa res, da ne vem kako bo 16.1. (takrat bo točno 3. mesece).

Punce, lepo se imejte in vas pridem še mal pogledat in kaj napisat. user posted image

(odgovor članu mihi78)
  Neposredna povezava do sporočila: 715
7.1.2008 15:48:56   
fragola
drage soborke kako ste kaj, jaz sem kar v redu!

KAHLo iskrene čestitke, boš vidla da tokrat bo vse ok! Ostalim pa želim, da bi čimprej zagledale user posted image user posted image .
Jaz imam 15.1, prvi pregled po splavu in se ga prav malo bojim! Vendar moram bit pozitivna, da bo vse ok! Z dragim sva se odločila da bi začella spet delati na otročičku enkrat maja, junija. Boljši, da se zdaj telo malo odpočije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 716
7.1.2008 16:08:06   
...Martina...
Živijo pupe, najprej srečno, zdravo, ljubezni polno novo leto, predvsem pa vam želim, da vse vidimo letos + in če rata tudi user posted image .

Vas nisem zapustila kar tako, bila sem na smučanju. Navžila sem se svežega zraku, pridobila kondicijo. Bilo je fantstično. Sem skoraj pozabila na probleme, ki jih nosim s sabo. A za silvestorovo, ko smo si med prijatelji voščili, sem jokala kot fontana. K veš da te vsi pogledajo v oči in ti voščijo tisto kar ti manjka... je hudo... a ma sej bo.
Pred novim letom sem bila še na 1. kontroli pri moji G. po abraziji. je vse uredu, maternica se je zmanjšala, jutri pa jo pokličem, da mi rezervira datum v bolnici... Upam, da ne bom čakala preveč časa...

Čestitke in pestke pošiljam Kahlo in Mavrici32. Želim vama vso srečo....

Lepo se imeje in si pišemo še

Martina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 717
7.1.2008 16:27:37   
*nina*
pozdravljene punce....tudi jaz sem imela čiščenje 28.12....v vrečkici se je nabirala kri in sem v 6tednu mogla iti na čiščenje.....ali je katera od vas imela še kakšne probleme potem...kakšna je ta pregrada in ali jo g opazi ali to ugotovijo pol ko ne moreš nekaj časa zanositi????ali je morda imela takšen primer kot jaz...meni so rekli da je vrečkica nekoliko deformirana in da se nabira kri????

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 718
7.1.2008 18:26:45   
Joob
Mene po vsej verjetnosti caka ponovna abrazija..prva ocitno ni bila prevec uspesna, saj je v maternici se nekaj strdkov...danes ko so me pa na ginekoloski urgenci pregledali, so pa opazili se eno belo crto, tako, da me bojo juri najprej s kamero pregledali , predno zacnejo sploh kaj praskati po maternici.user posted image

Lp

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 719
7.1.2008 21:31:54   
Pikabu
*talcy*, jaz sem tudi čudno dobivala M po abraziji. Prvo sem tudi zelo dolgo čakala, druga je prišla neverjetno hitro, tretja je pa spet zamujala. Glede na O, ki sem jo imela zdaj, pričakujem, da se bo 4. pojavila nekje tako, kot se mora, bomo videli. Šele zdaj pri tretji sem imela občutek, da se stvari vračajo v normalno stanje. Jaz si O ne računam, opazujem pa znake, ki so pri meni zelo očitni, predvsem sluz je res izrazita.

Preglede po abraziji pa vidim, da naročajo zelo različno. Mene so naročili 6 tednov po abraziji, mojo svakinjo pa že 14 dni. Pomojem je zelo različno. Če morajo jemati bris, mora pa miniti vsaj 6 tednov. Jaz sem šla zaradi čudnih izcvedkov prej in je rekla, da moram zaradi brisa priti še enkrat, ker je bilo takrat prezgodaj.

Mavrica,
veš, saj na trenutke me tako zamika, sploh ko vas berem, kako se veselite. Prav pomislila sem, kako bi bila lahko sedaj vesela, ker so bile že 3 M, pa da bi spet puščala možnosti odprte, pa če bi sedaj uspelo, bi bilo spet točno dve leti razlike, spet bi rodila septembra, kot sta prva dva oba, samo po drugi strani se pa tolažim, da bo kasneje lažje, ko bosta Maks in Ema lahko kaj pomagala, bosta večja. Pa ostaja mi tisto veselje in pričakovanje, da me vse to še čaka. glede službe, tudi sama sem raje v razredu, tudi hitreje mi mineva in skoraj vedno zmanjka časa user posted image , v PB-ju bi bila samo zato, da mi zjturaj ne bi bilo potrebno vstajati. To je edina moja muka kar se službe tiče, da zjturaj res težko vstanem in se spravim k sebi. Ti se nič ne obremenjuj s tem, če bi morala ostati doma. Saj boš videla, se boš sproti soočala in odločala, kaj boš naredila, ta čas pa v službi čim bolj uživaj. Meni je bil tak fajn občutek, ko sem bila noseča in če mi je bilo kaj hudo, sem si samo rekla, ah, saj samo do takrat delam, pa mi je bilo takoj lažje. ti le uživaj, pa čim bolj pozitivne misli. user posted image

Joob, držim pesti, da se ti vse izzide čim bolje. Mislim nate. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 720
7.1.2008 21:49:09   
*talcy*
..pozdravljene..kako kaj?

....no danes sem bila na samoplačniškem in se je g. samo pogovorila z mano je rekla da z ultrazvokom se ne vidi če je slučajno pregrada da me mora m0oja osebna g. poslat v bolnico na višji preglet....pol sem popizdila šla do moje g. in me je pol ona pregledala.....vidla je da imam minimalno pregrado in mi dala zeleno luč da lahko zanosim in da misli da to nebi smela bit ovira ker je res minimalna drugo pa da je vse u najlepšem redu.....

TAKO PUPE ZDAJ MI PA POVEJTE KAJ VI MISLITE S TO MINIMALNO PREGRADO?
REKLA JE DA TA MESEC LAHKO KAR ZAČNEVA DELAT NA user posted image  

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 721
8.1.2008 8:48:20   
Bety upa
Glede pregrade, poiščite punce  odgovore na to temo na drugih forumih, kejer se o tem veliko debatira....

Jaz sem se odločila, da stvar pustim pri miru, telovadim in izgubim te nabrane kg...

Imela sem eno službeno obveznost zvečer, ob 19h, v vasi, oddaljeni 5 km. In se odločim, da grem tja in nazaj peš. Teren je precej neraven, vzponi in padci.....Hodila sem tja 45 minut, opravila delo v pol ure in nazaj sem hodila tudi okrog 45 minu.

In, doma, zagledam krvave madeže user posted image user posted image user posted image , ki so pomenili, da je blažena M prišla!!! jessssssssss...
Ne krvavim še obilno, samo me hudičevo vse boli. Današnji dan bom štela za prvi dan M, pa še mlaj je.....Vse super....

Jaz ne bom čakala nobene M več.....Kar v tem ciklusu bomo poskušali ustvariti user posted image pa bo, kar bo. Malce hitim, to je res....Samo, mene čas preganja....

Imejte se lepo....

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 722
8.1.2008 11:36:31   
Anonimen
Čao moje punčice.

No danes se še ostala na bolniški, tako da se še malo pocajtam do jutri.
V glavnem, jutri moram biti ob 7h zjutraj na ginekološki kliniki, kjer me bojo sprejeli v bolnico. Najprej mi bodo naredili vse preiskave, potem bom pa videla če me bojo sploh obdržali, glede na to da sem malo prehlajena.
Mavrica32 v bolnici bom tri dni, jutri sem sprejeta, naredili mi bojo preiskave, nato dobim ob 13h še eno juhi in popoldne en sirup da se spčistip in ne smeš več jest, nato v četrtek operacija in v petek če bo vse po sreči vse ok grem že domov. Jaz imam pregrado in dvorogo maternico...pri histeroskopski operaciji so sicer deljena mnenja, eni pravijo da naj se operaira drugi spet da ne...ampak če se ti nekaj takšnega pripeti kot se je meni, potem grem absolutno odstraniti pregrado, ker ne bi rada tvegala naslednjega splava, abrazije in kar je še hujše roditi mnogo prezgodaj, kar se pri pregradi in dvorogi maternici zelo rado zgodi. In ne bi tvegala niti za sekundo. Sploh pa če mi vsi specialisti in prog.Tomaževič potrdi pregrado in reče da to je pa kar orng...potem tu sploh nimam kaj razmišljati.
In še enkrat, če vam specialisti potrdijo pregrado in vam rečejo da sledi poseg, potem tukaj ni kaj dosti za povedat...saj nismo mi zdravniki je tko.

KAHLO ti se pa sedaj čuvaj vseh teh prehladov in bacilov...jej veliko vitamičkov, sadja, med...da boš zdrava nosečka srečka.

gantar le ne pozabi na nas, no sej vem da se to ne more zgoditi...

Joob kako je sedaj s tabo...so ti naredili rabrazijo?? Nič ne skrbi, če morajo morajo, samo da bo vse ok.

Vse punce ki nisem imensko omenila pa nisem pozabila na vas.

Tko zdej grem pa še mal počivat, potem pa pridem še kak pokukati sem.
Se pravi, če se jutri tokom dneva ne javim, potem so me sprejeli in bom operiano zato v četrtek držite pesti user posted image .

Lupčka vsem.
Vesna

(odgovor članu Bety upa)
  Neposredna povezava do sporočila: 723
8.1.2008 12:06:17   
...Martina...
Živijo pupe,

Vesnyca, srečno v bolnici, bodi korajžna. Tudi jaz sem istega mnenja kot ti, samo kdaj pa kdaj, ko slišiš različna mnenja teh dohtrjev, malo podvomiš in ne veš kaj točno je. Nekomu moraš pač zaupati in it naprej. Mene čaka verjetno isto kot tebe, samo da mene morajo narediti najprej pregled, histeroskopijo in pole se vidi kolko je pregrada.
Si jedla kake tablete za tanjšanje sluznice? In koliko menstruacij si dala skozi od SS?
Hvala ti in srečno. Javi se ko prideš nazaj...

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 724
8.1.2008 12:16:21   
Anonimen
...Martina...  hvala za te lepe besede...se strinjam s tem kar si napisala.
Jem tabletke Stediril za tanjšanje sluznice, da bo prof.Tomaževič lažje operiral. Najprej sem morala dati skozi 3 menstruacije, da sem šla sploh lahko k specialistu, v mojem primeru k prof.Tomaževiču na pregled, ki je potrdil pregrado in me takoj napotil za histeroskopsko operacijo. Sem se pa k njemu naročila pri ta drugi menstruaciji in poveš kdaj boš dobila tretjo in te sestra naroči. Ker ni realno če greš takoj po SS in abraziji na pregles za pregrado, ker se mora maternica z menstruacijami še vse sčistiti.

(odgovor članu ...Martina...)
  Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......