Pikabu
|
*talcy*, jaz sem tudi čudno dobivala M po abraziji. Prvo sem tudi zelo dolgo čakala, druga je prišla neverjetno hitro, tretja je pa spet zamujala. Glede na O, ki sem jo imela zdaj, pričakujem, da se bo 4. pojavila nekje tako, kot se mora, bomo videli. Šele zdaj pri tretji sem imela občutek, da se stvari vračajo v normalno stanje. Jaz si O ne računam, opazujem pa znake, ki so pri meni zelo očitni, predvsem sluz je res izrazita. Preglede po abraziji pa vidim, da naročajo zelo različno. Mene so naročili 6 tednov po abraziji, mojo svakinjo pa že 14 dni. Pomojem je zelo različno. Če morajo jemati bris, mora pa miniti vsaj 6 tednov. Jaz sem šla zaradi čudnih izcvedkov prej in je rekla, da moram zaradi brisa priti še enkrat, ker je bilo takrat prezgodaj. Mavrica, veš, saj na trenutke me tako zamika, sploh ko vas berem, kako se veselite. Prav pomislila sem, kako bi bila lahko sedaj vesela, ker so bile že 3 M, pa da bi spet puščala možnosti odprte, pa če bi sedaj uspelo, bi bilo spet točno dve leti razlike, spet bi rodila septembra, kot sta prva dva oba, samo po drugi strani se pa tolažim, da bo kasneje lažje, ko bosta Maks in Ema lahko kaj pomagala, bosta večja. Pa ostaja mi tisto veselje in pričakovanje, da me vse to še čaka. glede službe, tudi sama sem raje v razredu, tudi hitreje mi mineva in skoraj vedno zmanjka časa , v PB-ju bi bila samo zato, da mi zjturaj ne bi bilo potrebno vstajati. To je edina moja muka kar se službe tiče, da zjturaj res težko vstanem in se spravim k sebi. Ti se nič ne obremenjuj s tem, če bi morala ostati doma. Saj boš videla, se boš sproti soočala in odločala, kaj boš naredila, ta čas pa v službi čim bolj uživaj. Meni je bil tak fajn občutek, ko sem bila noseča in če mi je bilo kaj hudo, sem si samo rekla, ah, saj samo do takrat delam, pa mi je bilo takoj lažje. ti le uživaj, pa čim bolj pozitivne misli. Joob, držim pesti, da se ti vse izzide čim bolje. Mislim nate.