|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
18.12.2007 17:48:05   
Mavrica32
ma, tud jaz kar naprej planiram, kdaj bi šla na porodniško pa to...pa si mislim, saj ne veš. Amapak ne morem s svoje kože.
Zdej je pa še smučarija odpadla - predolgo sem odlašala - ker sem hotla za ziher zvedet za nosečnost in bom mogla bit za Božične doma...smrk user posted image smrk...najrajš bi šla kr s starši v tolice...tja moj dragi nikoli ne bo hotel it...jz bi se pa rada mal dala zmasirat pa pogrela... ponavadi vedno za B kam grem...tokrat pa bom morala ostat doma in se udeležiti božične večerje pri moji taščici...kjer bo pogovor itak samo o najnovejši pridobitvi mesečni dojenčicii in pa o nosečništvu moje svakinje... zlo spodbudno...danes sem svoje občutke zaupala nekam kolerično mojemu user posted image ... ne morem si pomagat,
tako težko je biti kar naprej strpen in prijazen... v službi, med nosečimi žlahtnicami in sodelavkami...
Muca, tudi meni ni nikoli tako dolgo trajalo. Po prvem ss se mi je takoj spet uveljavil star ritem. Zdej pa kr neki. Danes sem 29 dan, nikoli mi ni zaostajala dlje zdej pa kr neki. Sem si pa takoj preoblekla spodnjice. Na črnih se je že dva dni nazaj vidlo nekaj kapljic, danes več...bomo vidli...Tud jz mislim delat test šele po tem, če krvavitve ne bodo normalne. Upam, da bo vse ok...
Skratka... naj že pride...kar misli, jz bit tud rada že začela z novimi boji...

user posted image user posted image  vsem..... 

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 651
19.12.2007 11:08:29   
fragola
Ojla vsem skupaj lep sončen pozdrav, danes sem tako, tako je en teden od kadar sem izgubila mojo pikico! Ma bo!
Jutri mam pregled pri mojemu splošnemu zdravniku!
NA sprehod se še nisem odpravla, se ne morem bojim se koga srečat in razlagat kaj se mi je zgodilo, ker vsi bojo vprašali kako da ne delam. Mah sej bo, danes sem dubila tudi datum pri moji ginekologinji 15.01 upam da bo z mano vse ok!

...Martina...
tudi zate mi je žal, da se ti je to zgodili! Tudi jaz se sprašujem, zakaj se je lih meni to zgodilo. Tudi mene me mori, ker mam prijateljice z otroki( sem vesela zanje) in sem žalostna, ker sem jaz zgubila svojega. Vendar verjamem da leto 2008 bo lepše za obe oz.za vse, ki smo tuki gore!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 652
19.12.2007 15:23:10   
...Martina...
Živijo punce, zmeraj bolj se bližajo pričakovani prazniki.user posted image user posted image user posted image . Verjamem, da vam po eni strani teži zaradi druženja z žlahto, a ni važno. Jaz komaj čakam, da se odpočijem, da se posvetim malo sebi in mojmu možku.

Fragola, "srečnica" tebi je g. že kar datum dala.... meni je rekla naj pokličem po prvi user posted image .

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 653
19.12.2007 18:30:07   
Anonimen
Ojla!

Fragola... vem, kako se počutiš. V nedeljo je bilo 2 meseca, od kar sem jst zgubila svojo pikico. In jst tega nikakor ne morem pozabiti. Groza me je. Strah me je praznikov, nič se ne veselim Božiča. To je družinski praznik, a zame bo velika praznina. Moji starši bodo za praznike sami, jst pa bom sama z možem. Ni družine, zame potlej tudi ni sreče. Sej zame jo itak ni. Po moje sem se preveč veselila user posted image . Sam kaj pa naj. v tem vidim srečo in veselje. Kdaj bom spet user posted image , sam Bog ve.

Punce... user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 654
19.12.2007 21:19:29   
Mavrica32
oj,
žalostno zvenite. Prav tako kot tudi jaz. Končno je padla prireditev dol z mojih ramen. Moji zmajčki so me pozitivno presenetili - seveda jim moram tu jutri povedat. In ko pomislim na to, se mi za hip spet naredi nasmešek na obrazu, med vsemi solzicami. Potem smo s kolegicami še malo posedele...saj se drugače ne utegnemo nič zmenit...
potem sem šla pa še za eno uro pogledat svojo ljubo nečakinjo...moj sonček... pa pridem domov ... takoj prikrito uro sem te čakal, potem sem sam jedel.... očitek...razložim.... se grem preoblečt in prižgem kalorifer.. mož mi ga odšteka in pravi, da zapravljam...seveda se spreva in gre na hokej....
še vedno nič od tiste normalne M...naj vendar že pride...kaj me matra z nekaj kapljicami na dan...
ma sej, mora biti bolje, a ...
nekoč bomo vse imele lep Božič...
jz bom tokrat spet jokala v cerkvi kot dež---pa moram iti...pa čeprav, bom skoz poslušala, kaj je narobe z mano od njega....
Ženske ziher imate bolj razumevajoče moške ob sebi...zavedajte se, kar imate...pa tud  user posted image  pride... zihr...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 655
19.12.2007 21:55:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mavrica32

oj,
žalostno zvenite. Prav tako kot tudi jaz. Končno je padla prireditev dol z mojih ramen. Moji zmajčki so me pozitivno presenetili - seveda jim moram tu jutri povedat. In ko pomislim na to, se mi za hip spet naredi nasmešek na obrazu, med vsemi solzicami. Potem smo s kolegicami še malo posedele...saj se drugače ne utegnemo nič zmenit...
potem sem šla pa še za eno uro pogledat svojo ljubo nečakinjo...moj sonček... pa pridem domov ... takoj prikrito uro sem te čakal, potem sem sam jedel.... očitek...razložim.... se grem preoblečt in prižgem kalorifer.. mož mi ga odšteka in pravi, da zapravljam...seveda se spreva in gre na hokej....
še vedno nič od tiste normalne M...naj vendar že pride...kaj me matra z nekaj kapljicami na dan...
ma sej, mora biti bolje, a ...
nekoč bomo vse imele lep Božič...
jz bom tokrat spet jokala v cerkvi kot dež---pa moram iti...pa čeprav, bom skoz poslušala, kaj je narobe z mano od njega....
Ženske ziher imate bolj razumevajoče moške ob sebi...zavedajte se, kar imate...pa tud  user posted image  pride... zihr...

Mavrica... jst si tud želim, da bi nekoč imela lep Božič. Upam, da se mi bo ta želja uresničila. Kolk mam pa jst razumevajočega moža, ti pa lahko povem to, da sem že cel teden po cele dneve sama s svojimi mislimi v glavi, pol pa user posted image  user posted image  user posted image  in ko pride domov prav: kwa si se spet cmarla. To ti je razumevajoči mož. Če ga želiš, ti ga dam.
Sicer pa imam občutek, da bom pa tud jst letos v cerkvi jokala k dež. Ker do sedaj sem še vedno, od kar sem imela ss.

user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 656
19.12.2007 22:37:28   
Muca83
Moje M še vedno ni... Sem postala že čisto prestrašena. Pri moji sreči zna biti kaka IMN in me je kr malo strah. No ja, najbrž dokaj normalno po dveh neuspelih nosečnostih, da me skrbi. Če je še jutri ne bo, v petek zjutraj pononvim test. Čeprav bom težko zdržala ker me res muči kaj je zdaj to.

Joj, upam da ni kaj narobe, to je zadnje kar zdaj rabim...

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 657
20.12.2007 8:32:15   
Bety upa
Muca83.......mmmmmmmmmmmmmm......Kako diši po user posted image ....mmmmmmmmmm

Ni IMN in ne sanjaj...user posted image .....To je pravi user posted image user posted image user posted image  in boš v cerkvi jokala od sreče!!!!Končno!

Srečno!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 658
20.12.2007 10:31:31   
pika74
Ojla,

mene pa zanima, kdaj pride M po abraziji... čist tko približno?

hvalauser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 659
20.12.2007 12:02:04   
...Martina...
Pika74, jaz sem jo dobila po 31 dneh. Zdej čakam na drugo...

gantar, Mavrica32, dejte malo korajže vn iz sebe. Vse bo v redu. Dejte se malo potrudit in dajte to nosečnost že enkrat na stranski tir. Zaživite z možem, z družino, ki vas imajo radi in želijo od vas samo dobro. Boste vidle, ko boste psihično boljše bo tudi vse drugo boljše. Okrasite si hiško, naredite drevesce, obesite lučke, balke.... Kupite lepe darilca nečakom, prijatlom ... boste vidli tako, da niste sami.

Jaz delam tako in mi je boljše. Sem vesela, ko vidim nečakinjo veselo srečno... sej bo tudi naš čas...

Pupe moje, za vse je težko, ma moramo iti naprej. Drugi teden je Božič. Dejmo biti sečne.

Pošiljam vam polhno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 660
20.12.2007 13:36:34   
Mavrica32
No, Martina to ti je beseda. Mislim pa, da nam kaj drugega tudi ne preostane.
Pospravit bivalne prostorčke, vnesti malo luči in razmišljat pozitivno naprej.
Se vidi, da sem utrujena, ker me zebe. Kr v savno bi šla, pa mi je malce čudno...
Muca, mislim nate... ker imam sama trenutno podobno štorjo. Tetka, kr noče prit in noče prit. Kr neki občasni krči. Kar naprej čekiram spodnjice. Ponoč in danes brez umazanih kapljic. Ne mislit na IMN! user posted image  Ne kliči vraga!
Meni je tudi prvi UZ delal zaradi tega, ker sem menda rizična, pa obakrat ni blo to, to!!!  Zakaj bi imeli obe še ti komplikaciji!?  Dva SS sta bla že čist zadost v tem lajfu. Veš, jaz sem danes kar nekam pozitivna ratala. Kr nekam upam, da mogoče so ble pa kapljice vgnezditeve, pa ... ker se mi je to vedno dogajalo, ko bi mogla prit user posted image . Vsaj dvakrat se mi je že to zgodlo. Zakaj se mi ne bi tretjič?
Sem pa po drugi strani vedno BP za ta user posted image .   jz ne vem, če bi v petek ponovila test. Imam pa sindikalno zabavo...in pitje alkohola?!   Naj grem tudi zaradi tega delat test?
Pika74 Prva krvavitev po SS je bla po 18 dneh, drugi dve pa po 29. Sedaj sem že po 30 dnevu. Nikoli se ne spominjam, da bi mi tako dolgo zamujala. Sumljivo.
Ma, Gantar, zgleda,da sta najina moža iz istega planeta. Se čisto zavedam, da tudi moškim ni lahko. Samo včasih so pa res Medvedi!!
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 661
20.12.2007 15:35:09   
...Martina...
Draga Mavrica32, sm vesela da bolj pozitivno misliš. Glede moških, ko praviš da so včasih Medvedi.... sem se pa tolko nasmejala...

Neposredna povezava do sporočila: 662
20.12.2007 18:00:19   
*talcy*
...ojla pupce...
....berem in vidm da ste kar mal otožne? ..pa kaj je z vami??
....ne smete tako razmišljat in bit skoz user posted image  ... glejte mal s pozitivne strani....ni vse tako črno kot se zdi ....tud jaz sem mislila da bom umrla ko sem morala na abrazijo ma sem dala skoz in lohk rečem da sem se kar pobrala od tega pa čeprav sem si želela user posted image  najbolj na svetu......
... jutri bo tri mesece od splava , dve moji user posted image  sta za mano(prva prišla 42 dan,druga 37 ) januarja imam še samoplačniški pregled k moja ginekologinja je malo user posted image  , potem pa v nove boje za user posted image  in čimprej zagledat user posted image  user posted image  ...
        .... tako da pupe malo korajže v glavo boste videle da bomo v prvi polovici  leta ki prihaja zagledale user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image  .............user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 663
20.12.2007 18:03:08   
*talcy*
...še to sem hotela uprašat...
...a imate tudi ve občasne krče v spodnjem delu trebuha čez cel mesec????

...mene vsake tok časa zaboli oz. boli dol trebuh in jajčniki.....

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 664
20.12.2007 20:30:49   
KAHLO
pika 74 moja je prišla na 39 dan! ....pa ni bilo tako hudouser posted image

pupike moje želim vam prijetne praznike, čim lepšega božička, pa ne bit žalostne ker kmalu boste vse za božička držale svoje kepice v rokah...pa pogumno sotpte v 08...to bo naše leto....ta 07 je bil itak nikakavuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če ne prej se še pre novim letom kaj oglasimuser posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 665
20.12.2007 21:47:26   
Muca83
Živjo punce! Moje M še vedno ni... Včeraj sem bila pred spanjem tako živčna, da sem kar spet test naredila... sem jezna sama nase user posted image Pokazal spet ni nič, zamuja mi pa že ene 5 dni. Če do pon ne bo nič, bom klicala ginekologinjo, ker se mi kaj takega res še ni zgodilo v življenju. Vedno je odstopanje kak dan, največ dva. No ja, bo kar bo, sem odmislila IMN, zdej sem prepričana, da bo prišla M. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 666
21.12.2007 8:44:08   
pika74
Hvala za odgovore punce... sem pa nekaj brala Pušenjaka in mislim, da pravi, da lahko prva M hodi tudi po 2-3 mesece, pa ni nič narobe... no, zdaj vem, da ne bom panična. Al si bo vzela orng cajt, al pa mal manj... kakorkoli že, važno je, da se sluznica obnovi... potem pa poskusimo spet malo s srečo user posted image .

Lp

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 667
21.12.2007 13:22:23   
Joob
Ravnokar sem prišla domou iz kliničnega,....včeraj imela abrazijouser posted image ...pa smo zopet na začetku.user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 668
21.12.2007 13:50:03   
natasarobi
Pozdravljene punce!
Zopet jaz ponovno tu. Žal spet vidim, da so se pridružile nove in JOOB - vidim, žal, da si bila na abraziji.

Rada bi vam samo povedala, da sva z mojim dobila izvide iz genetike in  SO V REDU - NOBEDEN NE PRENAŠA KROMOSOMSKIH NAPAK. Sedaj bomo malo v miru zadihali, šli še na en posvet k g. potem pa v nove boje in tokrat se bo moralo končati tako kot treba!!!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 669
21.12.2007 14:15:43   
...Martina...
Joop, jaz ne razumem zakaj si prišla iz abrazije...mogoče sem kaj izpustila pri branju.

Pupe drage moje,

če slučajno ne pridem na forum pred prazniki, vam želim, prelepe praznike, polhno ljubezni, sreče, zadovoljstva, notranjega miru. Božiček pa naj vam prinese uno lepo darilce, k si vse želimo... user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 670
21.12.2007 17:21:56   
Joob
V sredo sem nenormalno krvavela...iz mene so se izločali strdki...včeraj zjutraj pa sem šla v porodnišnico k gin. Šajina...in je ugotovila, da se čez celo maternico razteza en velik strdek (4 cm * 5cm), ki pa se žal sam ne bi mogel izločiti...zato, so me takoj na gin.urgenci sprejeli in sčistili.
In sedaj smo zopet na začetku in odštevamo dneveuser posted image .

< Sporočilo je popravil Joob -- 21.12.2007 17:35:16 >

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

Neposredna povezava do sporočila: 671
22.12.2007 15:57:07   
Muca83
Punce, moja user posted image se je pa včeraj prikazala. S 6-dnevno zamudo.

No ja, v letu 2008 me pa sigurno čaka user posted image . In upam, da tudi user posted image .

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 672
22.12.2007 21:06:30   
Mavrica32
Ojej, Joob, upam, da ti je že bolje in da se boljše počutiš. Kako si?
Končno, a Muca.  Jaz jo še vedno čakam, sedaj mi zamuja tretji dan... Torej še tri dni. A si pred user posted image  kaj krvavela?  Jaz sem bila v lekarni in si nisem drznila kupit testa. Bom počakala še tri dni, da vidim, če bo tako kot pri tebi. Spremljam telo do pikice...vsak občutek v želodcu, pod popkom... talcy - a to te boli cel mesec?, jaz to ponavdi čutim ob plodnih dnevih in pa ob M. Ker me pa tudi neki prebava mal zafrkava zjutraj - (si bom privoščila kak borovnični sok...škodit ne more),  pa res ne vem, kaj bi vse bilo. Včasih imam tud že dost same sebe...skoz neki razmišljam, kaj pa če... al lhk grem v savno, al lahko spijem dva kozarca vina, pa take...   fajn bodte v krogu tistih, ki jih imate najraje
user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 673
22.12.2007 23:25:14   
*talcy*
ojla  kako ste?

midva z mojim možekom sva ravnokar naredila drevesceuser posted image

mavrica32 ... ma tako me boli kakšen dan pol je dobro in tako ma skoz cel mesec....prou bojim se ko bom šla 7.1. na pregled ....
...ma kdaj si imela ti splav?jst sm prvouser posted image po splavu dobila 42 dan drugo pa komaj 37 dan se mi je hmal zmešalo....

....punce čim lepše praznike vam želim ... začetek leta pa čimveč user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 674
23.12.2007 21:13:50   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Tudi jaz se vam pridružujem.
V šestih mesecih sem doživela dva ss. nega ravno ta teden, v petek sem bila na abraziji. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sploh ne vem, kaj je narobe z mano. Kaj so pri vas bili vzroki dveh ali več zaporednih ss?
Meni sumijo na pregrado. Je možno, da pride zaradi pregrade do ss v tako zgodnji nosečnosti? Obakrat okoli sedmega tedna.
Začelo se je s svetlo rjavim izcedkom, ki je bil prisoten dva dni, nato ga dva dni ni bilo- Potem se je spet pojavil temno rjav izcedek, ki se je stopnjeval do krvavitve. Na UZ se je v maternici videla velika krvavitev. Samo vprašanje časa je bilo, kdaj bo "odnesla" mojo srečo.

Moj G mi je rekel, da me čaka histeroskopija.

Lepe praznike in prosim pomagajte mi s svojimi izkušnjami.

(odgovor članu *talcy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......