Mavrica32
|
ojj, kot opažate se, kar pridno ogibam računalniškega zaslona. Zaključuje se že tretji teden mojega počivanja. Taščica mi vsak dan naroča, da moram ležat... Krvavim samo še minimalno- par kapljic. Prebava mi nagaja,a ne pretirano. Slabo mi ni kot vedno. Nimam pa energije, da bi karkoli dolgo delala. Zato se na veliko ogibam klicem iz službe. Šefici bi se oglasila. Ostalim se pa ne bom do petka. Ugotovila sem namreč, da psiha zelo deluje na moje krče in splošno počutje. Pa, naj bodo jezne name!!! Enkrat se moram brigat tud sam zase. hm, Pikabu, mogoče imaš res prav...o tem bom razmišljala po pregledu 18. Čeprav, če sem prav razumela me pred 12.tednom nosečnosti itak ne bodo pustili v službo. Pri taki kartoteki res ne. Sej bom imela pa končno enkrat več časa zase in za moje rožce... ja, M po A so čudna reč. Ko so mi predlani ščistili prazno vrečko, so bile moje M točne k urca, 28 dan, ej tok sem bla vesela. Zdaj po septembrskem delnem SS pa kr neki. Vse bolj pozno pa ... Tako tudi nisem mogla natančno določiti plodne dneve... in je prišlo do rahle zmede. Gantar, vso srečo pri tvoji novi službi... javi se, kako bo šlo. Kahlo, kako si, kako se počutiš? Betty upa, super.. še malo pa bomo kremljale o drugih temah.... kdaj ti je ponavadi uspelo zanosit? TALCY, jz bi se prej dobr pozanimala. Sama zase se mi zdi, da ne bom več dolgo zmogla prenašat SS. Danes se mi je sanjala, da sem ga imela.... raje sem celo dopoldne prespala...čist me je pretreslo... bom kr poskušala čimprej zbrisat in mislit na včerajšnje sanje z dvoletnikom, ki mi je prihajal naokoli.. Joob, kaka smola... a pa ni drugih možnosti kot A? jz sem bla na drugem pregledu na urgenci kr mal šokirna, ko je rekla G, da pa tole pa ni tko staro, pa bi lhk šlo po naravni poti.... ej....zdej je pa že deset dni pa še zmeri upam... sam veš, bi pa naredila karkoli, da mi ne bi več delali A...enkrat letno .... pa tista narkoza... se mi ne zdi preveč zdrava... hm Nina, še nisem slišala za tvoj primer...jaz imam problem z prazno GV. Tvoje besede se berejo precej pogumno, ostani taka ! Mihi, tud moji prazniki so bili bolj ležečki, sam če se more se more. V službo ne moremo it polovično...otroci, takoj zavohajo naše šibke točke... in to izkoristijo... Vsem, ki se ta mesec podajate v nove boje...vam želim veliko sreče.... prav tako tistim, ki boste na kaki mizi...al pregledu al operaciji... ostale pa itak pridete za nami... rada verjamem, da vsak pride enkrat na vrsto...
|