|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
8.1.2008 12:26:04   
KAHLO
Vesnyca drži se....želim da boste dobro uredili, in da se boš potem lahko kmalu podala v nove boje, kdaj pa misliš da bi se lahko podala??!!

Ja ja se zdaj se pa pazim.....lepo šal okrog vratu, pa sadje, pa čaji, pa med...pa še več sadja pa zelenjave....

Joob nič dost skrbet, to še daš čez pa si na konju....tud na tebe bom mislila ....tako da veš da smo tukaj ...kdaj pa imaš poseg...?!?!

Brez skrbi da vas gantar ni pozabila, včeraj sem zasledila da je mal nekam otožna...sem ji poslala nekajuser posted image user posted image in tolažbe in upam da bo ji kaj pomagalo in bo prišla spet nazaj malo pogledat.

Betyupa, ti si pa pravo sonce, meni vliješ toliko poguma ti ne moram rečt, me je na trenutke kr strah k sem zanosila že po prvi tečki od abrazije....ampak pušenjak pravi da ni treba čakati, ti praviš da se boš podala kar prec v boje... ..
Pa sem kar prevzela ta tvoj bojni zagon.....ne bom se obremenjevala kaj bo 31.1., bo kar bo...če bo vredu bom najbl srečna nosečka v 8 tednu, če pa bo kaj narobe....bomo pa mal jokali...pol pa se naprej borili...ampak upam da se bo prvo uresničilouser posted image

...Martina...
želim ti vse naj najuser posted image

PUnce druga ob drugi bomo vse zmogle....ve ste moje prave svetniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 726
8.1.2008 12:42:56   
Anonimen
KAHLO na kliniki so mi rekli, da po operaciji počakam prvo menstruacijo ki pride nekje cca 28.dan potem pa takoj začet...moj G in tudi prof.Tomaževič ki me bo operiral, sta rekla da je najboljš takoj probati, ker je kokr od operacije vse spucano in se najboljš prime takoj po operaciji.
Tako da z možem počakava prvo M in v nove boje, ampak ne upam si prehitevat...najprej počakam do jutri ko grem v bolnico in potem razmišljam naprej.

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
8.1.2008 12:52:49   
KAHLO
ti kar pozitivno razmišlja ....in še samo en mesec pa boš morda že user posted image ti držim pesti.....drži se jutri user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 728
8.1.2008 13:41:48   
...Martina...
Vesnyca, kako hitro lahko greš v nove boje, po 1. menstri. Superca dej. Pole to bo takoj, še letos boš lahko pestvala... yuhuhu.
Hvala za pomoč, zdaj vem,  kje vsaj sem. Če bo po sreči, konec marca že lahko provamo...
Samo bolj kot se bliža, bolj me je strah....

Pupe, jaz imam en problem. Joj, toliko izcedka imam, da mi gre kar na živce. Kaj je to normalno??? Ve tudi?

Lep dan...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 729
8.1.2008 15:04:07   
Anonimen
OJLA pupike... še posebej KAHLO, srečka user posted image  in Vesnyca....
Takokot je kahlo napisala, sem res mal otožna in malo user posted image . Ampak bo že. Mojpravi, da sem že mal čudna, ker sem po skoraj treh mesecih še vedno žalosta. Pa kaj naj jst? Nikakor ne morem iz svoje kože. Kako rada bi se smejala vs povprek... če pa ne gre. Sem pač tak človelk. In če se je z mano poročil, me mora imet tako rad. user posted image
Vesnyca... zate držim pesti, da bi v naslednjih dneh bilo vse tako kot si želiš in da nam potem kmalu poveš, da si nosečka. user posted image user posted image user posted image  in pa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Vsem pa pošiljam en kup user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 730
8.1.2008 21:12:20   
Joob

KAHLO, VESNYCA HVAALA! user posted image

Abrazija in histeroskopija sta za mano...Najbolj me skrbito, ko sem včeri dr.Pušenjako pisala o situciji in mi je močno odsvetoval ponovno abrazijo, da so polsedice lahko zelo negativne, trajne...user posted image
Zelo sem razočarana nad samim sistemom KC...po abraziji nisem dobila nobenih navodil kaj in kako, kdaj imam lahko odnose...nič od nič...Ker rečeno je bilo, da me pregledajo s kamero in se nato odločijo dalje...Ko sem se po posegu zbudila, nisem sploh nič vedela...ali so mi delali abrazijo...kaj so mi sploh delali...vprašam sestro...ni znala prebrato obvestila zdravniku...me pošlje dol v sprejemno pisarno...so bile same mlade in ena dr.ki je dežurna...prebere in pravi, da sem imela historeskopijo in da naj sečez tri tedne javim pri izbrani gin....da več pa ne zna povedati, ker je poročilo zelo skopo.user posted image user posted image user posted image  Aja, pa dobila sem Amoksiklav....
Tko, da sploh ne vem točno kaj so z menoj počeliuser posted image .

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 731
8.1.2008 21:53:17   
*talcy*
...živijo pupike...mene kar ignorirateuser posted image user posted image ...sm uprašala sam če je ktera to že šlišala ne pa da odprem debato od tega...
....gantar... če se pač ne čutiš da bi se user posted image in bila vesela pač ne bit...bodi taka kot si in naj te ne briga kaj drugi mislijo....boš videla da bo za tabo tud to in da boš tud ti ugledala user posted image .....jutri pa srečno za službo

joob.....se kar strinjam stabo da so tej naši zdravniki in vsi skup za nekam poslat vsee....bo prišel dan ko boš zagledala user posted image in čez user posted image  mesecev imala user posted image  v roki......bodo tej meseci in dnevi samo grenak spomin ki si ga prestajala....

drgač pa pupe danes sem dobila mojo tretjo user posted image  in čež 16 dni v boj za user posted image ......komaj čakamuser posted image user posted image

lep pozdravuser posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 732
8.1.2008 23:13:26   
Anonimen
Mihi78, medve pa že dlgo nisva počvekali... kako si?

Vesnyca, drži se! Ko prideš domov pa le hitri pridi na RR in nam poročaj, da vidimo, kaj nas čaka!

Punce, vsem želim, da čimprej zagledamouser posted image user posted image in nato user posted image !

(odgovor članu *talcy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 733
9.1.2008 7:23:12   
vebo
Pozdravljene!

Jaz sem spet tu. Danes grem zopet na abrazijo zaradi prazne vrečke. In to že drugič zapored. Ne morem verjet. Celo noč nisem spala. Zdaj še gre, sam potem ko bom pa iz bolnice, ko bo vsega konec, bo pa spet jok dva dni. Ampak se ne dam. Eno menstruacijo moram počakat potem pa zopet v boj. Hvalabogu da sem dosedaj trikrat takoj zanosila. Držite se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 734
9.1.2008 8:05:08   
KAHLO
oj vebo...zdaj si me pa pošteno ustrašila....kako meni so rekli da se prazna vrečka zelo zelo zelo zelooooooooooo redko ponoviuser posted image user posted image .....jojjjjjjjj...mene bo pobralo do 31.1......user posted image

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 735
9.1.2008 8:05:18   
Bety upa
Vebo...Tudi takšne smo, ki se nas slab statistika kar drži....Vendar, po tej statistiki tudi me imamo možnost donositi zdravega otročička...Zato, poskušaj preživeti ta nesrečni dogodek, pridi k nam na klepet in poskušajmo skupaj ustvariti user posted image user posted image , potem pa vse drugo...

Pogumna si, močna si....In veš, da je vsak dan bližje dan uspeha.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ...vse to za srečo in pogum....

Talsy......super, da je tvoja 3.M tukaj in veselo na delo...user posted image Drugo ne razmišljaj.

Joob....Prosim te, da ne skrbiš in ne razmišljaš o GK, ker je katastrofa to, kar počnejo....Če bi bilo karkoli narobe, bi te že obvestili. Pogledali so s kamero maternico, očistili notranjost...in zdaj čakaj prvo M, pa hopa cupa....Kaj piše na odpustnem listu??? Lansko leto sem bila jaz njihova pacientka (sama sem se prijavila na diagnostično histero/laparo) in mi je Bokalova v obraz povedala, da smo pri 40.letih ženske fuč...Napisala je diagnozo, ki so jo prav vsi ginekologi oporekali, celo Pušenjak mi je napisal, da naj ne verjamem prav nobeni besedi, ki je napisana (da imam 0% možnosti za zanositev spontano in umetno?!?!..bul šit!!!).

Skrbi stran, punce.....Verjemite v Naravo, svoje telo.....In uspelo nam bo, tako ali tako.....Pravijo, da uspe tisti, ki ne odneha....Pa dejmo, če je tako....

Vsaki posebej ena user posted image in to zlata!!!

LP

LP

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 736
9.1.2008 9:44:01   
Joob
Hjoj ko bi znala prebratiuser posted image  izvide....
Zal ne znam prebrati kaj piše...
Diagnoza : Residna (???) po abraziji.
Izvidi:UZ supektni odboj ze residna po abraziji.

...HSC diaggnoski vidna izbočitev v sprednji steni...
To je žal vse kar bi vsaj PRIBLIŽNO znala razčitati.user posted image

Štempelj zdravnika...HATIJE ISMAILI.

user posted image user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 737
9.1.2008 10:02:59   
KAHLO
joob.........jaz ti žal nikakor ne moram pomagati, ker nevem kaj naj bi to pomenilo, vsekakor pa ti želim vse naj naj in  ti pošiljam en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 738
9.1.2008 11:03:15   
Anonimen
Pozdravljene pupike....
Najprej en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vebo user posted image user posted image
pa tudi Joob user posted image  user posted image user posted image
V glavnem pune, držite se, pozitivno misliti, pa rade se imejte... user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 739
9.1.2008 11:06:08   
Joob
KAHLO...ni panike...vseeno hvala!user posted image user posted image

Me je pa ravno dr klicala in povedala kaj je bilo...med anastezijo so z kamero pogledali v maternico in videli, da je sluznica ok, na enem delu maternice pa se je držal košček tkiva in so to "nežno" odsranili. user posted image Dobim histološke izvide...je pa rekla, da ni za bat, ker je bil čisto mali delček in da je sigurna, da je bil delček posteljice "zapopan" na maternico. Počakat vsaj 2 menstruaciji in potem hopa cupa.user posted image

Vsem, katere ste držale pasti zame in mi izrekale tople besede...hvala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 740
9.1.2008 12:10:22   
...Martina...
Živijo pupe,

moja 2 user posted image  se je včeraj po aerobiki prikazala na dan. Yuhuhu. Komaj čakam petek, da pokličem mojo g., da mi pove datum histeroskopije. Malo me je kar strah!!!user posted image

vebo, pošiljam ti  user posted image user posted image user posted image  za srečo. drži se.

Kahlo, ne se sekirat, tvoj primer bo tokrat uspešen, še letos boš pestvala user posted image  ...

Joop, opiši kej to histeroskopijo, te je kej bolelo? Si že uredi? Kolko dni si bla noter? Mene tudi čaka, da se malo pripravim.

Pupe en lep pozdravček iz goriške...

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 741
9.1.2008 16:23:20   
Joob
Histeroskopija...postopek ko ti s kamero skozi noznico pogledajo kaj se dogaja v maternici. In ne, nič ne boli...med samim postopkom sem bila tako pod anastezijo, saj so mi potem naredili še abrazijo. Šla sem pa še isti dan domov. Tako, da kar brez skrbi.

Neposredna povezava do sporočila: 742
9.1.2008 22:38:42   
*talcy*
....martina.....
a mi prosim poveš kam si se naročila za odstranitev in po kolkem času si prišla na vrsto??

Neposredna povezava do sporočila: 743
10.1.2008 11:47:40   
...Martina...
*talcy*
Ma v bistvu jaz komaj čakam, da me dajo v vrsto. Jutri zvem, kdaj me čaka. Ne vem pa, ali bom imela najprej kakšen pregled, ali pa takoj histroskopijo. Dali so mi vedet, da po abraziji, morajo mimo 2 user posted image , s 3. user posted image , začnem piti neke tablete in pole po 14 dneh mi naredijo hsc. Tako nekako ja. Upam, da ne bo lih konec februarja.... k pole bo pomenilo, da imam prou šfigo. Takrat imam lih rojstni dan...

lp

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 744
10.1.2008 11:55:50   
...Martina...
*talcy*, grem pa v šempetersko bolnico, k dr. Venier, ona mi je tudi svetovala to HSC. Upam, da bo tudi ona mi jo nardila. Ji zaupam.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 745
10.1.2008 12:35:53   
*talcy*
...aha...hvala za odgovor...sej itak js ne bom šla k sem klicala g. in je rekla naj nebom v strahu k moja pregrada je baje res fuuul majhna.....

tako da če 14 dni veselo user posted image  in zagledat čimprej user posted image ......

drugač martina...čimboljše odpravi in držim figice da boš čimprej mimo s tem....

Neposredna povezava do sporočila: 746
10.1.2008 13:44:06   
Mavrica32
ojj,
kot opažate se, kar pridno ogibam računalniškega zaslona.  Zaključuje se že tretji teden mojega počivanja. Taščica mi vsak dan naroča, da moram ležat...
Krvavim samo še minimalno- par kapljic. Prebava mi nagaja,a ne pretirano. Slabo mi ni kot vedno. Nimam pa energije, da bi karkoli dolgo delala. Zato se na veliko ogibam klicem iz službe. Šefici bi se oglasila. Ostalim se pa ne bom do petka. Ugotovila sem namreč, da psiha zelo deluje na moje krče in splošno počutje. Pa, naj bodo jezne name!!! Enkrat se moram brigat tud sam zase.

hm, Pikabu, mogoče imaš res prav...o tem bom razmišljala po pregledu 18. Čeprav, če sem prav razumela me pred 12.tednom nosečnosti itak ne bodo pustili v službo. Pri taki kartoteki res ne. Sej bom imela pa končno enkrat več časa zase in za moje rožce...

ja, M po A so čudna reč. Ko so mi predlani ščistili prazno vrečko, so bile moje M točne k urca, 28 dan, ej tok sem bla vesela. Zdaj po septembrskem delnem SS pa kr neki. Vse bolj pozno pa ... Tako tudi nisem mogla natančno določiti plodne dneve... in je prišlo do rahle zmede.

Gantar, vso srečo pri tvoji novi službi... javi se, kako bo šlo.

Kahlo, kako si, kako se počutiš?

Betty upa, super.. še malo pa bomo kremljale o drugih temah.... kdaj ti je ponavadi uspelo zanosit?

TALCY, jz bi se prej dobr pozanimala. Sama zase se mi zdi, da ne bom več dolgo zmogla prenašat SS. 

Danes se mi je sanjala, da sem ga imela.... raje sem celo dopoldne prespala...čist me je pretreslo... 
bom kr poskušala čimprej zbrisat in mislit na včerajšnje sanje z dvoletnikom, ki mi je prihajal naokoli..

Joob, kaka smola... a pa ni drugih možnosti kot A?  jz sem bla na drugem pregledu na urgenci kr mal šokirna, ko je rekla G, da pa tole pa ni tko staro, pa bi lhk šlo po naravni poti.... ej....zdej je pa že deset dni pa user posted image  še zmeri upam...
sam veš, bi pa naredila karkoli, da mi ne bi več delali A...enkrat letno .... pa tista narkoza... se mi ne zdi preveč zdrava...

hm Nina, še nisem slišala za tvoj primer...jaz imam problem z prazno GV.
Tvoje besede se berejo precej pogumno, ostani taka !

Mihi, tud moji prazniki so bili bolj ležečki, sam če se more se more. V službo ne moremo it polovično...otroci, takoj zavohajo naše šibke točke... in to izkoristijo...

Vsem, ki se ta mesec podajate v nove boje...vam želim veliko sreče....
prav tako tistim, ki boste na kaki mizi...al pregledu al operaciji...

user posted image user posted image  ostale pa itak pridete za nami... rada verjamem, da vsak pride enkrat na vrsto...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 747
10.1.2008 14:50:26   
KAHLO
Mavrica32...ti kar lepo pridno leži in se spučij , telefon pa kr pusti na stand bajuuser posted image , a veš da se je meni preden sem zvedela za to drugo nosečnost tud sanjalo (enih par dni pred testom, saj se pisala tu na forumu) o abraziji, ampak full čudno je bilo to da sem na invalidnem vozičku v operacijski sobi poleg une mize, in mi tam sestra full kos mesa vrže v tako železno šalo........no od takrat naprej "moram hitro potrkati" se mi ni še nič groznega sanjalo, razen tega da imam malo punčko pa da hoče full ka svojmu atiji, pa še z mize mi je padla....nevem od kod vse pridejo te slike v moje sanje......user posted image Problem je edino v tem, k meni takoj v glavo šine, da se sanje lahko uresničijo, oz. da itak nič dobrega ne pomeniuser posted image   Mavrica32....oprosti če te to sprašujem, ampak sem kr malo zaskrbljena nad temi praznimi GV...a se je tebi slučajno že kdaj to ponovilo, mene je zadnič novica od Vebo čist frapirala, k je rekla da ma zdaj že drugič zapored prazno GV?!?! drgače se pa jaz počutim čist nenosečo, razen tega da sem kar naprej zaspana, pa tečna....(ampak tečna sem verjetno zaradi strahu ali kaj.....pojma nimam)user posted image lepo počivaj pa držim pesti za vaju s pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale pa tud upam, da ste vredu.....in da bodo zdaj še same dobre novice tu na tem forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 748
10.1.2008 21:04:44   
Muca83
Vebo, tako hudo mi je zate! user posted image user posted image user posted image user posted image Ne najdem besed... user posted image

Mavrica32, močno držim pesti zate. Tokrat mora biti vse OK! To je že tretja nosečnost ane? Pravijo, da gre v tretje rado! Tudi sebe tolažim s tem... bomo videli. Ostani pozitivna! Tudi tebi en user posted image

Jaz pa zdaj čakam če je ta mesec kaj ratalo. Naj bi bila moja O že kar precej za mano, in sva bila pridna, samo čudno mi je, ker sem vedno čutila O, ta mesec pa nič, pa tudi prejšnji mesec nisem bila prepričana kdaj je bila user posted image No ja, bo že testek ali user posted image povedal rezultat user posted image

Veliko sreče želim vsem puncam! Imam občutek da je veliko povratnic na tej temi, kar me zelo žalosti. user posted image

Tudi za nas bo posijalo sonce!

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 749
10.1.2008 21:44:45   
Joob
Pa to je ze noro, zjutri sem fasala vrocino, drisko, bruhala sem ko vidra, crvici me v predelu popka, vrti se mi...tko, da sem cel dan prezivela na gin.urgenci...sej je smesno..ampak vsi me ze poznajo...po tolkratnih obiskih...tko, da je ze kr mal heca v zraku...ocitno mi Amoksiklavi ne odgovarjajo in so mi dali Klomifen...upam, da bom zdej ok.

Sreecno!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......