Mavrica32
|
Joob, tud mene verjetno že poznajo, če misliš na lj. urgenco. Sam izkušenih G jim pa manjka. jz sm obakrat dobila dva zelo mlada... ki sta me tudi mal prestrašla. Drugač pa tisti histološki testi... brez veze... jz sem prav razočarana. Dobila sem ga zelo kmalu. Ampak piše kr neki. Pa noben od ginekologov niti na urgenci, niti moj izbran G ni povedal, zakaj se gre. moj G, (srednjih let), še vedno trdi, da se to ne ponavlja. Potem ste tuki punce vprašale in dobile odgovor od 5 do 10 %, da se ponavalja. Tako mi je potem G prvič na urgenci rekel, kdo je pa potem rekel, da se vam to ne more ponovit. Mislim kriza. zdej pa še berem tole od Vebo, in me prav tako kot tebe Kahlo...stisne pri srcu in .. panika. Drugič natančno ne vem, kako je blo. Prvič sem imela vedno prazno GV, plod ni niti odmrl. Sam, zdej me je pa kr mal strah... Niti prva niti druga nosečnost nista meli hudih znakov. V prvi sem prav uživala. Utrujena sem bila. Samo zdej sem doma, pa sem lih takokr naprej zmatrana....za nobeno rabo. Skoz me neki črvič,,,upam, da v glavnem prebava... in še vedno nimam čistih spodnjic. Vsake tolko časa me panika - izcedek. Bolj kot berem, bolj vidim, da so, 6, 7 in 8 teden najbolj kritični... takrat najbolj pogosto plod odmre. Sumim, da mi je drugič odmrl v 6.tednu, ker sem imela trebušno gripo takrat. No, sedaj sem itak v karanteni. Ko sem bla prejšnji teden pri G, sem rekla, zakaj bi se pa ravno meni ponavljala GV, taka posebnost, pa tud ni treba, da sem! Kahlo, pozitivni morava bit pa bo! ja, Muca, rek,v tretje GRE RADO, mora veljat! Tudi meni po zadnjem SS tale O ni bila čist jasna. Po opazovanju sluzi sem jo imela dva dni prej, kot po izračunu. vgnezdenje pa tako pozno, da bi tista teorija o potovanju ne bi imela verodostojnosti. VSEM želim čim bolje počutje in lep vikend ... citirala bom pa Betty, Verjemite v Naravo, svoje telo.....In uspelo nam bo, tako ali tako.....Pravijo, da uspe tisti, ki ne odneha....Pa dejmo, če je tako.... bravo Betty ... jaz tudi verjamem v to, vedno bolj... ne dajmo verjet storpocentno, čisto vsakemu v beli halji... k sreči obstajajo forumi, ki so marsikomur rešili življenje... moj žlahtnik se še vedno bori z rakom, če ne bi prebral na netu toliko stvari, bi bil sedaj že mrtev, saj so ga imeli zdravniki za simulanta pri 20...
|