|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
7.1.2008 20:25:33   
Majchi
Juniorka, nam Justova krema ni nič škodila, ampak jo res čist mal namažeš. Pikice jaz povezujem z istim kot ti-prevroče ji je.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 276
7.1.2008 20:32:53   
Eca
Hej!

Samo javljam, da sem med živimiuser posted image , čeprav se počutim na pol mrtvouser posted image user posted image user posted image od utrujenosti in tempa.

Toliko ste se razpisale, da bom imela par dni domače branjeuser posted image , če bom sploh lahko prišla do računalnika.

Že moram letet....moški se ne znajo spravit v posteljo.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 277
7.1.2008 20:43:17   
Majchi
O Eca! Sem že parkrat hotla vprašat, kam si nam ušla. Sem že mal mislila, da si ušla nazaj na Kanarske.
No, poštimaj fante, pa nam kaj povej, kaj se dogajauser posted image .

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 278
7.1.2008 20:47:15   
petra a
kwa vse smo ble...ringlo,malina,jagoda,mango,...user posted image user posted image user posted image kwa je blo luštn

če ja pa tejč kao hotla bit anonimna,jao kake je zganjalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 279
   [Brisano sporočilo]
7.1.2008 20:52:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 280
7.1.2008 21:16:58   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

kwa vse smo ble...ringlo,malina,jagoda,mango,...user posted image user posted image user posted image kwa je blo luštn

kaj si bila pa ti?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 281
7.1.2008 21:22:37   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

A vidva sta že kdaj urin ali kri dajala?

Ja, že. Na prejšnjem pregledu pri 6-ih mesecih. A vidve še nista?

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 282
7.1.2008 21:26:37   
Majchi
Rožica, mi pa nismo dali niti krvi niti urina. A to je običajno, al kaj?

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 283
7.1.2008 21:27:33   
rogljicek
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

Ne!!! NOben nič rekel. A to pri P?

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 284
7.1.2008 22:00:22   
petra a
mi2 sva pri 6.mesecih dale in kri in vodo,pa še UZ trebuha...pa dons sva se naročile za pregled pri 9.mesecih,pa je rekla da se je zmotla,da ni dobr pogledala,in da ni več cepljenja do 1.leta,ste mele prov

rožica,ne vem več kaj sem blauser posted image ...izpit mam v sredo,seminarsko sem oddala,z snovjo sem pa šele na sredi,ja res dobro petra,pa še sranjasto računanje je,k bi bilo saj kej za prebrat...drug teden mam pa v četrtek kar dva izpita hkrati,ja super referat, a bolj zjebat datume res ne morte, tko da se bom mogla enga odjavt...pol mam pa do 07. še eno seminarsko in izpit...pa na faksu sem v sre.,čet.,pet.,sob. ...jebeno fajnuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 285
7.1.2008 22:00:33   
rožica81
Služba - najprej diploma, pol pa v akcijo za službo. Vem, da bi mogla že mal iskat, ampak priznam, da še ne. zgleda, da mi je preveč fletno tkole. Želim se pa pol čim prej zaposlit, ker bi rada imela naslednjo porodniško vsaj malo bolj konkretno. Finančna varnost pa le ima nekaj pomena, a nima?

kdaj pa mislite imeti naslednje otročke? Se mi zdi, da sem enkrat tole že spraševala, pa zgleda da ima moj spomin kar precej lukenj user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 286
7.1.2008 22:02:30   
petra a
o,nč me niso cenzuriraluser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 287
7.1.2008 22:03:45   
rožica81

Ne!!! NOben nič rekel. A to pri P?

Ja, na posvetovalnici. A je bila Reya kaj bolna takrat? Kdaj sta pa imeli?

Neposredna povezava do sporočila: 288
7.1.2008 22:06:33   
rožica81
petra a, zakaj pa uz trebuha? Mah, saj zgleda, da je tko, da ima vsak pediater svoje fore. Saj tudi pregledi niso pri istih starostih. Glede tabletk za zobe pa meni ni sama nič rekla, sem jo vprašala in je rekla, da se njej ne zdi potrebno, priporočajo pa stomatologi. Vedno mi pa ponuja Plivit vitamin D...
pa res si pridna!!! user posted image   user posted image   Kaj pa ti že študiraš? Saj pravim, da imam luknje v spominu, sorry user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 289
7.1.2008 22:13:24   
petra a
FU

jst sem dobila tablete za zobe,pa jih ni hotu dat,pol je pa patronažno vprašu če drugi dajejo,pol je pa rekel,ja prov pol bom pa tud jst dal...mislmuser posted image

me2 sva menjale dohtarja (Dom.-Lj.).pa me je ta vprašala če kri,vodo in UZ me je dal,pa sem rekla da ne,pa če je lahko kaj narobe k me ni dal,pa je rekla da dajejo prevbentivno na sistematskih...o.k.,pol pa tud prov

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 290
7.1.2008 22:17:34   
rožica81
Juniorka, upam, da se Nel čim prej pocajta user posted image  

Moj kandidat (za moža, da se razumemouser posted image ) je že ozdravel - je že šel na pijačo user posted image  Jaz pa spet na RR visim. ccc

A gledate kej tole ta novo serijo na Pop-u? Tale trač zadeva al kaj je. Je pa Courtney Cox prava bitch, a ni? V vlogi urednice, mislim.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 291
7.1.2008 22:42:05   
Majchi
A gledate kej tole ta novo serijo na Pop-u? Tale trač zadeva al kaj je. Je pa Courtney Cox prava bitch, a ni? V vlogi urednice, mislim.

Ja, men je čist huda bejba! Sicer nisem zares gledala, ampak sam mal mimo rr-ja škilim včasihuser posted image . Drugač mi je bla pa že v seriji Prijatelji ful všeč. Baje sta ful kolegice z Jennifer Aniston in sem enkrat dobila mail, ki ga je prvotno Jennifer poslala enmu kolegu. Priloga so bile pa fotke, ko je Courtney imela svojega otroka pri krstu. Take čist družinske fotke, nič zvezdniške. No, in to je potovalo okrog svetauser posted image .

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 292
7.1.2008 22:42:44   
Majchi
Vidim, da že vse drnjohate. No, lahko noč.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 293
7.1.2008 22:52:25   
ancka1
Čer!

Se samo na hitro pofočkam, se moram pohvalit, da sem preživela prvi shujševalni dan. Pa na aerobiki sem tudi bila. Nas je danes gonila k pr norcih. user posted image  user posted image user posted image  Upam, da zdržim teh 14 dietnih dni. Potem pa zmerno hranjenje od takrat naprej. Mater, sem še optimistično nastrojena.

Lepo in dooollllgo noč.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 294
8.1.2008 9:47:29   
Majchi
Ančka, tud jaz sem preživela 1. dietni dan, pa po mojem še pol Slovenijeuser posted image . Eh, te novoletne zaobljube. Praviš samo 14 dni? Imaš samo kakšne 2, 3 kilce za zgubit? No, jaz jih hočem 8, tko da bo verjetno kar enih 60 dietnih dni. V bistvu si pa želim, da bi tega Montija bla sposobna furat cel življenje, ne samo takrat, ko rabim nekaj kil zgubit.

Petra a, moja sestra je tud hodila na FU.

Rožica, naslednjega otročka bi jaz imela čez kakšni dve letiuser posted image . Da bi bilo razlike med njima 2,5 do 3 leta. Saj čist v nulo itak ne moreš kalkulirat. Kaj pa ti?

Putka pa že uživa na dopustuuser posted image ! Upam, da se bodo lepo in družinsko imeli.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 295
8.1.2008 10:04:20   
felicia
ojla
danes smo malo bolje spali s tem da je od treh naprej spal pri meni v postelji. ga bom morala naučiti da spi sam v svoji postli očitno.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 296
8.1.2008 10:08:49   
felicia
aja
dejte mi tiste s plavanja poslati kak vaš mejl na ZS vam pošljem filmček pa kakšno slikco, če želite.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 297
8.1.2008 10:44:00   
felicia
user posted image

evo takole zgleda v atlantisu kjer se mulci kopajo, za tiste, ki še boste šle na tečaj.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 298
8.1.2008 10:46:52   
lex
Putka meni normalno odpira RR tud vse tiste poste kjer na veliko čvekam, tak da ne verjamem, da je moj vesoljček kriv.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 299
8.1.2008 10:49:14   
BAMBINA_
Tabletke za zobkeuser posted image Mi nihče nič ni omenjal, torej ne dajem. Vodo je pri šestih mesecih dal, kri pa v posvetovalnici še ne, zato pa ziljonkrat v bolnici. Zadnjič, ko sem vam pravila, da se je na odvzemu podriskal in potem še tisti dan 2x, je očitno res bilo od strahu, ker naslednji dan je bilo vse ok. Revček moj. Danes sem pa sanjala, da se je vstal brez opore in naredil kakšne tri metre user posted image Valda, se ne vstaja niti ob opori, je pa res, da ves čas rito gor meče in se nekako zvija, ker se hoče na nogice postavljati. V športnem vozičku je živ hudiček, ker kar leze na vse strani user posted image
Včeraj sem pa takooooo lepo novičko izvedela user posted image .... Pri nas zdaj močno, močno stiskamo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?