tejč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi Tejč, škoda ! Upam, da z Mašo ne bo nič hudga. Lana je tud zadnjič hropla, ampak samo en dan, potem je par dni pokašljevala, potem se je pa samo še prehlad vlekel naprej. Ves čas jo je pa odnesla brez vročine. Drugače sem pa zdele vaše ta nove slikce gledala. Tok ste lušni, vsi 4je! Ajša je taka gospodična, pa ful je očiju podobna, Maša je pa itak knedlček. Se mi zdi, da je pa bolj tebi podobna. Res mata lušne punce . Kako sem ponosna, ker nas hvališ! Hvala. Glede bolezni pa mislim, da ne bo hudega z Mašo, ja, hrope, tako, začetniško, no. Malo vem, kako je to, ker sem astmatik, tako da...zaenkrat ni hudega, sliši se, da se ji sluz stran iz pljučk lepi, pa tudi zakašlja na vsake toliko časa in kar poklja v prsih. Jutri bo boljša, po moje. Vročine nima, je normalno, je zadovoljna in pridna-z izjemo uspavanja. Pa šopam ji inhalator s fiziološko in mi je ponoči, ko sva žurali (beri: jaz sem ji šopala inhalator, da se ji ne bi nos zamašil in ne bi mogla dihat, pa ušesa, pa grlo... ) od 1 do 4, se je ona fino igrala, norela po postelji med nama, vmes inhalirala, se kopitljala....potem pa na maski od inhalatorja med inhaliranjem zaspala. KAkšen mir! Sem jo samo položila v postlo in zaspala do 6.00, ko je bla uzbuna za vstat pri Ajši. Zdajle delam polnozrnat kruh, nadev za med palačinke za mojga za večerjo (mehiški fižol, kosci piščanca, paprika, bučke in pira)-da ne bo spet vihanja nosu tule... Maša se dere, ker puza nazaj, igrače grejo pa naprej ...