|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
8.1.2008 18:25:11   
felicia
ma sej sem jaz tudi za kjerkoli, sam sem mislila mal  spremembeuser posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 326
8.1.2008 18:49:42   
felicia
evo zdej gledam pa tisti kviz držinski kviz na tv3 in je Murko z "zvezdniki" tam, je smešn ta tip.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 327
8.1.2008 18:51:07   
iwa
mi mamo pa noro z zobki, zej pa še tipično za zraven, prehlad....a zaenkrat ni hujšega....kqako me pogleda ko vidi fiziološkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bambina ti si nas pa vse čist.....user posted image user posted image user posted image user posted image

rogjiček privošči siuser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 328
8.1.2008 20:04:33   
petrinja
jah no danes pa sem kar malo žalostnauser posted image , pa ponavadi skušam ostati na pozitivni strani,ampak...

Matevžek je imel danes pregled za učke, in je dobil napotnico za očalca, ki jih bo lahko nosil vse do vstopa v šolo. pa sem mislila, da se to kaj drugače reši. oko dejansko še ni razvito, in mu očalaca pomagajo da se oko sprosti, in začne gledati bolj naravnost, tako da upam da mu bo to res kaj pomagalo. me pa prav zanima kako bo prenesel kaj na nosuuser posted image .

sej bo jutri boljeuser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 329
8.1.2008 20:35:50   
BAMBINA_
Ah ne Petrinja, no, ne bit žalostna user posted image user posted image Važno, da je Matevžek sicer zdrav. Očala so pa dandanes itaq tako lepa, ne pa kot včasih, ko so bili takšni nesimpatični okvirji. Boš videla, da se bo Matevž hitro navadil nanje, vi pa na Matevža z očalci. Miško mali.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 330
8.1.2008 20:54:44   
lex
petrinja jaz se tudi strinjam z bambino. veliko otrok nosi očala do OŠ potem pa nikoli več. mojuser posted image  jih je imel skoraj celo OŠ (ampak tista ta grozna s črnim okvirjem - katastrofauser posted image user posted image user posted image ), sedaj pa sedi več kot 8 ur za računalnikom, pa še nima kakšne okvare, niti slabše ne vidi. Tud Matevžu bodo pomagala. Ko bo pa očala vstran dal se ti bo pa spet smešen zdel, tolk se jih boste navadili, boš videlauser posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 331
8.1.2008 21:09:10   
petra a
Petrinja,vse bo vredu,boš videla...samo da je zdrav in vesel fantek...jst sem mela v vrtcu eno prijateljico,k je mela očala,pol so ji pa zakrival najprej eno stran očal in nato drugo,sploh ne moreš verjeti,kako so se ji učki popravl user posted image user posted image ...verjamem da se bo tudi pri tvojem škratkuuser posted image user posted image ...pa še eno user posted image za tvojga Matevžka

Bambina-zdej pa nč ne zastopm...brat,sestra,mogoče pes???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 332
8.1.2008 21:21:11   
petra a
jst pa neki vem,pa ne povem...pa pssstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 333
8.1.2008 21:35:54   
kai1
Petrinja, ne bodi žalostna. Saj se bodo oči s pomočjo očal pozdravile. Držim pesti, pa še eno user posted image za srečo. Pa seveda user posted image , da ne boš tako žalostna. Saj bo, boš videla. Veliko otrok ima očalca.

Petra a
, daj, firbec me matra, kaj vešuser posted image user posted image user posted image user posted image   Ali je v povezavi z Bambinouser posted image user posted image
No, ne bodte tako skrivnostne.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 334
8.1.2008 21:41:04   
lex
petra a daj POVEJ!!!!!!user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 335
8.1.2008 21:44:08   
kai1
Petra a, a zdej si pa pobegnilauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 336
8.1.2008 22:00:06   
Majchi
Čer babnce!

Sej nimam nič pametnega za povedat, ampak vseen mal tle gor visim. Zakaj nobena več noče nič čvekat? In kje za vraga je Tejč?

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 337
8.1.2008 22:11:20   
petra a
kle sem,kle...sam ne smem povedat...k če ne bom tepena...ja,prov ste slišale...pa B...... me bouser posted image user posted image

hmmm,tale Tejč...od težav s hrbtenico je ni praktično nč večuser posted image

petrinja-kako ti je šlo pa na izpitu?

a rogljiček je šla dons žurat?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 338
8.1.2008 22:14:57   
petra a
tema,mrk,zatišje...pred nevihtouser posted image ...k bom šla dol,bom mogla pa jutr brat za 3 straniuser posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 339
8.1.2008 22:16:09   
petra a
a ne bo putka za vikend v bohinju? a v petek pride?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 340
8.1.2008 22:18:34   
petra a
o.k.,se grem pa učit če nbene niuser posted image

nočkouser posted image

BTW:če me jutr nau nč gor,pomen da sm slabe volje od izpitauser posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 341
8.1.2008 22:31:09   
Majchi
Petra a, dobr zrihtaj na izpitu. Upam, da bo dobr šlo, da boš razgrajala kle po forumuuser posted image .

Petrinja, kot so ti že druge povedale, ne se sekirat zaradi očalc. Mali se bo navadil in vsi ostali tudi. Tisto, kar je res pomembno, je zdravje naših malčkov.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 342
9.1.2008 10:15:49   
petra a
eh...ekonomija mene ne zanima...zato mam mojgauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 343
9.1.2008 10:21:11   
BAMBINA_
Smo na drugi strani.
Samo, da vam javim, da je Griši zdaj še drugi zobek prikukal ven user posted image user posted image
Petra a  user posted image
Držim danes pesti, da boš fajn zrihtala na izpitu.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 344
9.1.2008 10:53:36   
felicia
velik firbbbbbbbbbeccccccccc še vedno!

Bom udarla štrajk na rr če naute povedale kaj je!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 345
9.1.2008 10:59:04   
petra a
user posted image za vse zobke na tem svetuuser posted image

feliška-kwa pa še dons dosežeš s štrajkom,nčuser posted image

(P.S.: Bambina-ne pozab,da se stemi puncami dobim v petek,kwa če me linčajouser posted image )

za tale moj izpit dons sem se pa odločla,da se nam več učila,če ne znam,pol pač ne znam,nam nč več vedla do štirihuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej drgač sem o.k.user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 346
9.1.2008 11:01:20   
petra a
majchi-a kej veš kdaj se NLB Domžale združ z NLB ljubljansko-a res šele maja?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 347
9.1.2008 11:01:27   
indy
Ahoj.

Mal se vam javim, sedaj ko mali spi.
V petek bova midva tudi prišla, samo bova kakšno urco kasnje.
Tejč ku ku kje si ????user posted image

Petrinja boš videla, da se bo vse uredilo.Matevžek je tak cukerček pa naj bo z očalci ali brez.Važno da se da pozdraviti. user posted image

Sem ugotovila, da kar nekaj majčic nosi leče, a ne.Jst pa sploh ne morem preklopit na to.user posted image Pa še potem me vsak sprašuje kje imam očala.Ups, doma sem jih pozabla ali usedla sem se nanje, hahaha,...user posted image

Dons se mi pa prov nič ne da. Moj ma drugi teden roj. dan pa sploh ne vem kaj naj mu kupim. Kakšen predlog?

Vanessa potem imava pa istegakova moške. Oba v avtomobilizmu in tem kar zraven spada a ne.

Pozdravček

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 348
9.1.2008 11:04:05   
petra a
kuhlo mu kupuser posted image ,da bo vedu kako to zgledauser posted image user posted image user posted image  (joke, da nauš zamerla)

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 349
9.1.2008 11:10:39   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

(P.S.: Bambina-ne pozab,da se stemi puncami dobim v petek,kwa če me linčajouser posted image )

Nč bat, do petka bodo že itaq menda vse vedele, ker pridno pošiljam zs-je user posted image user posted image Ma, jaz sem se prenaglila z zgodbico o lepi novički, ve ste me pa čist presenetile s firbčnim odzivom. Saj vam mi ni težko povedati, ampak, kot sem že rekla, še ne morem na javnem, ker ne vem, kdo od poznanih tole čita. Ker je novička zaenkrat še skrivnost.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?