|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
7.1.2008 10:30:55   
Majchi
Tejč, škodauser posted image ! Upam, da z Mašo ne bo nič hudga. Lana je tud zadnjič hropla, ampak samo en dan, potem je par dni pokašljevala, potem se je pa samo še prehlad vlekel naprej. Ves čas jo je pa odnesla brez vročine.
Drugače sem pa zdele vaše ta nove slikce gledala. Tok ste lušni, vsi 4je! Ajša je taka gospodična, pa ful je očiju podobna, Maša je pa itak knedlček. Se mi zdi, da je pa bolj tebi podobna. Res mata lušne punceuser posted image .

Midva sva pa naši navihanki prenosno posteljico na koncu le kupila v akciji za 27 eur (Bany Welt) in smo jo uporabljali za novo leto. Je brez problema zaspala v njej pri kolegih.
No, zdej je pa v dnevni postavljena kao stajica, pa je kar rada noter. Včeri nama je celo zaspala notri in zdele se nadejam, da bi se isto zgodiluser posted image . Že neki jamra kot ponavadi tik preden zaspi. Mogoče rata. Bi blo super, ker mi ni do 45minutnega uspavanja z jokom v spalnici.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 251
7.1.2008 10:56:35   
iwa
no pa smo spet nazaj.....smo bli za vikend spet pri mojih ker jo nooooooro matrajo zobki in bi se sam nosila, koj ko je pa boljš se pa samo reži in sexauser posted image user posted image user posted image user posted image

vidim da se vam vse sorte dogaja....grem spet je panikauser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 252
7.1.2008 11:17:10   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Tejč, škodauser posted image ! Upam, da z Mašo ne bo nič hudga. Lana je tud zadnjič hropla, ampak samo en dan, potem je par dni pokašljevala, potem se je pa samo še prehlad vlekel naprej. Ves čas jo je pa odnesla brez vročine.
Drugače sem pa zdele vaše ta nove slikce gledala. Tok ste lušni, vsi 4je! Ajša je taka gospodična, pa ful je očiju podobna, Maša je pa itak knedlček. Se mi zdi, da je pa bolj tebi podobna. Res mata lušne punceuser posted image .

Kako sem ponosna, ker nas hvališ! Hvala.user posted image

Glede bolezni pa mislim, da ne bo hudega z Mašo, ja, hrope, tako, začetniško, no.user posted image Malo vem, kako je to, ker sem astmatik, tako da...zaenkrat ni hudega, sliši se, da se ji sluz stran iz pljučk lepi, pa tudi zakašlja na vsake toliko časa in kar poklja v prsih. Jutri bo boljša, po moje. Vročine nima, je normalno, je zadovoljna in pridna-z izjemo uspavanja. user posted image
Pa šopam ji inhalator s fiziološko in mi je ponoči, ko sva žurali (beri: jaz sem ji šopala inhalator, da se ji ne bi nos zamašil in ne bi mogla dihat, pa ušesa, pa grlo...user posted image ) od 1 do 4, se je ona fino igrala, norela po postelji med nama, vmes inhalirala, se kopitljala....potem pa na maski od inhalatorja med inhaliranjem zaspala. KAkšen mir!user posted image user posted image Sem jo samo položila v postlo in zaspala do 6.00, ko je bla uzbuna za vstat pri Ajši.user posted image

Zdajle delam polnozrnat kruh, nadev za med palačinke za mojga za večerjo (mehiški fižol, kosci piščanca, paprika, bučke in pira)-da ne bo spet vihanja nosuuser posted image  tule...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maša se dere, ker puza nazaj, igrače grejo pa naprejuser posted image ...

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 253
   [Brisano sporočilo]
7.1.2008 12:26:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejč)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
7.1.2008 13:43:42   
lex
Da se še midve pofočkama pri tistih, ki že imate zobkeuser posted image , evo od danes naprej je tud naša miška zobastauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , minilo je brez vročine, slinla se tud ni pretirano, samo tečna je bla za znoret, pa smo vzdržaliuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 255
7.1.2008 13:45:21   
rožica81
hej mačke user posted image

Hvala vsem za lepe želje  user posted image user posted image user posted image  Nacetu je po enem dnevu vročina padla, tako da ga vsaj kuha ne več. Naslednji dan se je zbudil, kot da prejšnji dan ne bi bil bolan. Z razliko - kar utihnil je user posted image  Je ful čudno, ko kar naenkrat ni bilo več nobenega čebljanja, kričanja in smeha. Zvečer je potem še rekel kako, danes pa spet bolj malo user posted image  Je pa res, da mu izrašča že 5. zob - zgornja desna enica. Ne vem, mogoče je pa od tega.

Zdele imam vsaj par minut, da lahko tle na RR počekiram - obadva spita, ampak me čaka kuhinja - neverending story user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 256
7.1.2008 13:48:31   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1

Od mene pa pričakuje, da bom po vstajanju 100x na noč, službi, popoldnevu posvečenemu otrokom, potem še vedno kot rožica.

To jih pa po moje kar večina pričakuje

hehehe, jaz pa sem zmeraj rožica, a ne user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 257
7.1.2008 13:59:36   
rožica81
lex - čestitke za prvi zobek user posted image  user posted image  user posted image

igrice - jaz imam to srečo, da se moj z računalnikom ne ukvarja prav nič. No, redko redko kdaj kaj pogleda. Sem mu mogla enkrat mail odpret, zdej pa niti ne ve, kakšen naslov maila ima, kaj šele za geslo user posted image  Pri nas sem bolj jaz za tele stvari, pa še to bolj malo vem in skoz sestri težim hehehehe

dopust - mi smo si lani dvakrat privoščili Bohinj in je bila super odločitev. Pa prav prijetna sprememba, glede na to, da sva vsako leto na vročino tiščala. Takrat je bilo tu ravno ful vroče, pa smo rekli, da gremo raje na Gorenjsko. Sicer bi pa tudi jaz z veseljem preživela kak dopust v hribih. Za letos pa planiramo ali avtodom ali pa kaj bolj eksotičnega, odvosno, kako nam bo to dopuščal čas. Pa finance tut, itak.

kaj sva počela prej, ko sva bila samo mi2?? - Ne vem, Putka, a si ti to vprašala? Mi je dalo ful mislit, pa sem kar porabila, da sem poštudirala user posted image  Pri nama je bilo tako, da sva bila čez "sezono dela" dosti malo skupaj, ker je bil ogromno v tujini, jaz sem pa itak skoz nekaj za faks delala. Ko je pa prišel domov, sva pa res veliiiiiiiiiiiiko kofetkala, jedla zunaj, skratka se potepala, ampak nič konkretnega. Ko sva pa enkrat štalco zrihtala, nama je pa tako udobno ratalo doma, da sva bila res veliko več doma. Kino pri nama odpade - sva bila v teh letih po moje 2 ali 3 krat user posted image  

Za kam it dava pa sedaj oba pobudo. Ravno na noviga lejta dan sem popizdila, da mam dost te enoličnosti, kar naprej kufre gor, kufre dol s tamalim, dečko je bolj malo doma, pa da Nace potrebuje oba, ne samo mene... No, po dolgotrajnem pogovarjanju sva le prišla do zaključka, da bo res treba začet drugače živet, če ne nau nič. Namen je bil dober. Naslednji dan je pa moj zboleluser posted image  Pa smo spet doma. Kaj čmo. Za vsakim dežjem posije sonce, pravijo. In to drži user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 258
7.1.2008 14:07:59   
rožica81
še tole...

rogljiček, si spraševala za zobarja, a ne? Nam ni pediatrinja nič omenila ( aimamo isto, dr. Bartoničkovo?), jo bom pa vprašala na naslednji posvetovalnici čez slab mesec. Kdaj imata pa vidve?

A ste vse na razprodajah al kje? K bi pa jaz kaj početala, pa nikjer nobene user posted image

ajd, čau user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 259
7.1.2008 15:50:33   
rožica81
Zdaj sem končno vse vaše poste prebrala. Sem se kar namatrala user posted image

Kolk vas je fino brat. A ste se Titanika nagledale? Majchi? Hihihi, v čoln, pa iz čolna, pa še enkrat  v čoln user posted image  user posted image  Face ste, ni kej user posted image

Pleničke - ponoči mu dam Pampersko, čez dan ima pa dm-ove. Ful so fajn, vpojne, raztegljive, skratka user posted image  Mullerjeve pa našmu niso bile kul.

petra a in petrinja - a sta šli na izpit? Pa Kaya? Kako vam je šlo, punce?

feliška, kaj si pa ti študirala?

sej se bom še kej spomnila, da moram pokomentirat... Brez skrbi, ne bom kar tko ušla user posted image

rogljiček, kako se imate v Nemčiji? Ste že našli stanovanje / hiško?

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 260
7.1.2008 15:51:36   
rogljicek
Ja, Rožica, sem spraševala glede zobarja. Aha, pri vas tudi še nič. Se mi zdi, da je v Kranju tole zdravstvo bolj na hojladri. MIdve mava posvtovalnico tudi čez mesec, 19.februarja. Si moram prav vprašanja napisat, da ne pozabim vprašat Bartoničkove kar me sproti tare. A vidva sta že kdaj urin ali kri dajala?

Se pritožujete glede izletov in moških!!! Midva zadnje čase ves skupni prosti čas (tudi vikendi) posvečava iskanju domeka. Se sploh ne spomnim kdaj smo kje bli, razen u šopingu. Kar se pa tega tiče, je pa Dez hujš ko vsaka bejba. Na žalost, jaz nisem ravno nakupovalni frik.

Tiste, ki ste brezposelne, ste že kaj službo začele iskat? Jaz bo jo mogla, pa niti ne vem kje začet.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 261
7.1.2008 16:19:36   
rogljicek
Ah Rožica, moram priznat, da mi je kar precej dolgčas. Nikogar še ne poznam, v mesto tudi ne morem vsak dan it. Vsak dan greva malo šetkat s tamalo, to je pa vse. Niti nimam nobene taprave volje za ničesar. Naj bi začela tečaj nemščine, pa se mi še pozanimat ne da, kdaj, kje... To je pa to, če si 24 ur na dan z otrokom user posted image  

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 262
7.1.2008 17:32:45   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija
pa mi najbolj zaenkra sede v petek step pri iztoku
Pa daj nehi no! Saj veš da bi jaz tudi hodilauser posted image .

Za tiste, ki ste danes spet manjkale: v ponedeljek ob 12h nadomeščamo plavanje, so za nas ekstra termin dali. To je Klemna Katja šarmirala, vam povemuser posted image !

Jutri gremo na Gorenjsko! Pa še vreme zgleda bo. Lepo seveda.

Lex, tolk da veš da mi zaradi tvojga baby-ja v balončku toolk počasi RR odpira

Neposredna povezava do sporočila: 263
7.1.2008 17:39:28   
Putka
petek, 11.1.2008 ob 11h v Čolnarni
Putka
petra a
Majchi
Felicia (itak)
kai
petrazg
Indy
Še katera?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 264
7.1.2008 17:46:42   
Putka
user posted image Sta me nasmejali Rožica in Rogljiček!

Juniorka, želim vama da se res čim prej na skupnem naslovu najdeta, mu bo žal, da bo odraščanje Nela praktično zamudil. A ti imaš službo v MB? Sori, si verjetno že kdaj napisala, pa imam spomin kot ementaler.

Tejč, inhalator je zakon! 100x hvala za odličen nasvet! A veš, da Katja maske sploh ni hotela videt, ko sem ji pa ustnik v roke dala ga je pa sama v usta tlačila. Tako da je ene 5 minut naenkrat inhalirala..Maška pa naj se hitro pocajtauser posted image user posted image

Rogljiček, uživaj ta čas, ki ga imaš z Reyo. Se bo obema poznalo, da si se z njo veliko ukvarjala. Še prehitro zrastejo, sploh ko bodo v šoli bo malo časa za skupno druženje.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 265
7.1.2008 18:00:10   
kjava
Pa halo, no, dons pa men ne pokaže vseh postov, samo do lukrecije user posted image .

Naša dva smrkolina sta to zdaj dobesedno, ker obema teče iz nosa, Andrej pa še ful kašlja.

Putka, men se zdi, da si ti sprašvala, če smo se kej namatrali, da smo naredili naše otročke. Mi nismo imeli nobenih težaV, eRIKA JE RATALA ŠE MALO PREJ, KOT JE BILA PLANIRANA user posted image  ups, črke.

Mene pa že skoz zanima, pa zmer pozabim vprašat- a je ktera od vas kakšna od tistih anonimnih, ki so začele temo majčic v nosečnosti?

Neposredna povezava do sporočila: 266
7.1.2008 18:20:04   
juniorka
Nisem vsega prebrala...user posted image
Majchi- je Nel na sliki, ja, skupinsko so pa tisto dali, ko sva manjkala! Veš kaj mi povej, tiste pikice ko si omenla na hrbtu pri Lani...a ste pol ugotovili, kaj je blo? Namreč naš ima že tri večere cel pikast hrbet, čez dan pa kar nekak zgine...ni mi jasno, a je od potenja, mu je prevroče, ker mu dam 2 majici zdaj, ko je prehlajen, vročino je imel samo en dan- mislim da mu je blo samo prevroče, ker sem ga pokrila med dojenjemuser posted image  Sicer imava jutri posvetovalnico, ampak če ne bo dopoldan nič za videtuser posted image  A si ji ti mazala z justovo kremo hrbet? Jaz sumim, da je od kreme, ampak sem nehala takoj mazat, ko sem opazla, edino pićame mu nisem takoj menjala.... Skratka, a je pol samo minilo? Pa kolk časa vam traja prehlad? Pri nas je že 10n dni isto! Joj, sem zdaj zastavla vprašanjuser posted image !
rogljiček- jaz si vedno napišem vprašanja za k p., sem pol zmeraj 40 min pr njej in gužvo nardim- kaj čem, če mi pa na tleh kaže pravilne gibe malčkovuser posted image ! Pri prvem cepljenju sva dobila napotnico za laboratorij, da greva dat kri kak dan pred 2im cepljenjem, takrat se je pa še polulat moral v vrečko- in rezultati so bili takoj... zobar- nič urejeno pri nas, kaj šele da bi kake F tablete daliuser posted image  Sicer pa kolk jaz vem f ni dober, je rakotvoren, ker je kao škodljivo, če pasto pogoltneš, ki ima fluor, tako da sem kar presenečena, da se take tabletke dajejo dojenčkomuser posted image  Moram vprašat jutri- Ferdo pišuser posted image !
Bambina- čestitke za zobke, mi smo za božička tudi prva 2 dobili!
Putka- službo načeloma imam, ampak za skrajno silo, ker delat od 6ih do19ih 6 dni na teden jaz ne mislim več NIKOLI! Hvala! Če pa me bojo rabili, se bom že pogajalauser posted image , drugače pa kaj druga najdem, če bomo seveda v slo.. v tujini- bomo se ukvarjali s temi zadevami ob svojem času!
Rožica, a ste pri vas tudi bolani? No, vsem želim čimprejšnje okrevanje!!! Tudi Maši od tejč!
user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 267
7.1.2008 19:03:51   
Putka
Juniorka, Katja je bila od srede do ponedeljka precej uboga, potem je pa vročina padla in do petka je bila dobra. Je pa zdravnica rekla, da se te viroze tudi 3 tedne vlečejo, ko sem jamrala da je že par dni vročina.

Če imaš Timijan od Justa ravno zaradi reakcij ne smeš pretirano mazat - mene je prodajalka opozorila, da samo malo kremice na prsi/hrbet ali celo na body. Ups, Majchi pozabila prinestiuser posted image

Vesna se mi zdi da je tabletke dobila, samo jih nisem dajala. Me je takrat zobarca vprašala, če si s fluorirano pasto zobke umiva, potem ne rabi tablet. V taki količini kot je v pasti je fluor za zobe koristen. Tako kot v ZDA, kjer so ga (a ga še?) v pitno vodo dajali je pa kancerogen.

Kjava, ringlo (najprej anonimna) je odprla temo - Tejč.

Majchi, ste že nazaj?

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 268
   [Brisano sporočilo]
7.1.2008 19:32:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
7.1.2008 19:44:24   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Putka, a greš na aerobiko v petek?
Saj sem že nasipala, da mi je Moj Fit predaleč. Imam v Šiški Panter 5 minut z avtom in bi se poznalo tele pol urce vožnje v Črnuče. Žal. A prideš ti v šiško?

Neposredna povezava do sporočila: 270
7.1.2008 20:16:47   
felicia
ojla

rožica- končala sem študij sociualnega dela. sem prvo visokošolski končala potem pa še diferenciali za univerzitetni pa se  mi več ne da študirat, ker itak dela ni. Mogoče potem, ko dobim kakšno službo bom šla kakšen magisterial al pa kej podobnega.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 271
7.1.2008 20:17:53   
Majchi
Evo, Lana spi, obiski (babice, dedki, tete) so odšli, oči reže pršutka, jaz že mal Ugly Betty škilim,...

Hm Putka, nič nismo zrihtal dons. Zdravnica je rekla, da je še premajhna in da sploh ne more dobr prijet, tko da bomo zrihtali maja. Definitivno ima pa precej prekratko to vez in bi jo znalo ovirati pri govoru, čeprav je to redko. Mislim, ful imajo različna mnenja, kar se tega tiče. Eni to naredijo že v porodnišnici, eni pri zobarju, eni nikoli, naša P pravi pri 6ih mesecih, ta zdravnica je rekla, da kasneje,..., jaz sem pa že od Laninega rojstva tresem zarad tegauser posted image . Sem bla dons tok nervozna, da sem bla kar razočarana, da nismo nič zrihtal, ker vem, da bom mogla še 1x it. No, tok o tem.

Lukrecija, a misliš step 2 step ob 19.30? A to ne bo prehudo za zavaljeno out-of-practice rit? Kaj pa koreografija? A ima on ful zaj**? Jaz sem namreč ful kripl za te stvari, se lomim k pri norcihuser posted image . No, ampak načeloma velja, gremo probat, pol bom pa vidla, če je to zame.

Ja, temo pri nosečnicah je pa Tejč začela kot Ringlo.

Fluor-jaz ji ga dajem, ampak ne čisto vsak dan, ker včasih pozabim. Tud AD3 kapljice ji skoz dajem, tudi kakšen dan nenamerno spustim. Jaz te stvari kar ubogam, ker se preveč ne spoznam. Upam, da se ne bo kdaj izkazalo, da sem ji škodo delala.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 272
7.1.2008 20:17:55   
felicia
zdej grem pa kar spat, ker mi itak mali nagaja ponoči tako da bolj malo spim.

Ajdi nočko punce!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 273
7.1.2008 20:19:26   
Majchi
Feliška, lahko noč in dobr pančkaj. Naj bo Uroš pridenuser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 274
7.1.2008 20:22:08   
felicia
Ah jaz tudi pozabim te AD3 kapljice, fluora pa sploh ne dajam, ker mi noben ni rekel da ga začnem, mi še nismo bili pri zobarju, ne vem kako je to na viču zrihtan. Pa ne se sekirat Majchi zaradi te povezave jezička, bo že enkrat porihtano, pa Lana se sploh tega ne bo spominjala.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?