|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
7.1.2008 19:56:29   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Ah Marusah, ne vem če bom kej kmalu važna, če sploh. Mi ke kar malo težko, ker sem tako pridno šparala, zdej pa dat skoraj vse keš za drug avto user posted image  Bomo vidl za kolk bomo mojga prodal, bi bilo pa fajn, če bi imela enega na 5 vrat in s klimo.

...da bosta potem z user posted image  osvajala po mestuuser posted image user posted image user posted image

Ja res pa je priročno, če ima avto 5 vrat in klimo...sploh ko je tu user posted image . Držim pesti, da bosta našla kakega dobrega in ugodnega avteka user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 626
7.1.2008 20:03:56   
katka37
Bamby, lepo slišat, da ste zdraviuser posted image .

Marusah, niti pod razno, moj emšo je že malo previsok, njegov pa še kar precej več. Sicer pa sem jaz bolj navdušena nad fanti, sem bolj tak tip. Malo smo vseeno upali, da bo tokrat pupa, ampak moj je pa delal rokometno postavouser posted image .  Bova pa v naprej v prazno samo vadila delanje user posted image user posted image .

Larisa, jaz ponavadi pojem rutacid, za drugo pa ne vem.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 627
7.1.2008 20:06:19   
Februarka08
Samo da vas pozdravim na hitro... Mam preveč za brat, da bi zdajle začelauser posted image . Bom jutri. user posted image
Sva šla v šoping, sem bla v H&M in je tooooooooooooooooolk fletnih cunjic, da bi vse pokupila... Bom v naslednjih dneh poslikala za kaj je naš user posted image bogatejši, pa začuda mi še user posted image ni toliko utrujal...user posted image Pol sva šla pa še v Interšpar k majo tud akcijo bodijev in sm tud mogla enga kupt pa en pulovrček pa še plišasto odejico sem našlauser posted image . Se kar splača, če so popusti... Samo nisem pretiravala... Plačala sem pa vseeno spet toliko, da kar glava boli. Zdaj se bo pa res nehalo tisto veliko nakupovanje. Pa tud za baby fon sva se že nekak odločila, ampak s tem bova pa še malo počakala.
Lep večer vam želim, se tipkamo zjutraj, potem bom pa spet leteča ker morm na CSD in pregled...
Pa-pauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 628
7.1.2008 20:10:35   
nizy
Jaz sem imela namen kupit čaj malinovih listov za mehčanje MV. Pa sem zdaj pri januarčicah zasledila ,da pomaga tudi materina dušica čaj.Najbolj ,da v četrtek,ko bom imela ctg vprašam babco ,kaj priporočauser posted image
Ali bo še kera pila te čaje ?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 629
7.1.2008 20:12:23   
Marusah
Nizy pa misliš, da to pomaga user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 630
7.1.2008 20:16:11   
nizy
Saj nevemuser posted image Probat ni greh.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 631
7.1.2008 20:19:57   
Marusah
To pa je res user posted image  Sem mislila, da poznaš katero, ki je pila te čaje...in je potem izkušnje delila s tabo. Kaj pa vem, mogoče bi pa jaz tut probala...

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 632
7.1.2008 20:36:35   
nizy
Zdaj bom poskusila,da se prepričam. Pri obehuser posted image  sem bila šivana,pa nisem pila čejev. No,da vidmo kaj bo zdaj v 3.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 633
7.1.2008 20:56:40   
dolenjka
Čer user posted image
Nas je Siol za dve uri odrezal od interneta user posted image  Zdej pa zeljnato solatko pripravljam, da ne bomo šli lačni spat user posted image

Berem, da ste ravno o čaju razpravljale. Jaz sem si danes v City parku kupila čal iz malinovih listov in ga bom začela piti konec naslednjega tedna, če bo kaj pomagal pa verjetno ne bom vedela nikoli user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 634
7.1.2008 21:36:45   
anariya
Ja madona pa kje ste vse,lp

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 635
7.1.2008 21:50:24   
Februarka08
No, vse sem prebrala... Sem z vsem na tekočem...user posted image
Tud jest bi pila tisti čaj, samo se bojim, da se res ne začnem prej odpirat in kaj mehčat, user posted image tako da bom verjetno kar brez tega ostala... Kaj pa masiranje presredka? Je že katera začela oz. probala? Jaz sploh ne vem kako to izgleda, tako da...user posted image
Zdej me pa že pošten učke pečejo, komaj še gledam, tako da gremo počas aja tutaja. Komaj čakam da bo vikend, da vse nove cotke operem in zložim v previjalno, čeprav mi že prostora zmanjkuje...user posted image
Nič, sedaj pa res pa-pa in lahko noč vsem!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 636
8.1.2008 4:40:30   
kati kati
lep zgodnji jutranji pozdrav...vciri popoldne ko sem mela čas pa...pa nam ni intrnet delu...siol je mel celo popoldne in do večera...nekakšne proble...ste pa velik napisale da je blo kr velik branja...user posted image
no pa sm js bla tud mal po nakupih glede na to da se bliža Rimuser posted image ...
sm največ nakupila za dojenčka,pa tud plenice,pa glavničke, pa mal kozmetike..
Potem zvečer pa sma z mojimuser posted image sestavla postlco,k sma jo dobila...pol pa pehitr spat...zato pa že bedim o 4 zjutraj...moj na šiht,js pa rr...
kr pa ne morm več ležat pa vas mal berem....user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 637
8.1.2008 6:43:53   
vrtnica76
Dobro jutro!
Sem dolžna še poročilo iz včerajšnjega pregleda.Z user posted image sva OK,trenutno ima 2200g in 42cmuser posted image kr OK.Glede na velikost mojega buhij se je G bala,da bo user posted image prevelikuser posted image ,pa ga k sreči samo nosim tolk spredej.Spol ostaja nespremenjenuser posted image .Tale naš korenjak ni čisto nič sramežljiv.Vsakič se ponosno razkazujeuser posted image .A morm bit že zdej zaskrbljenuser posted image user posted image .Anandrej,naslednji pregled imam 17.1.

Verjetno bom morala za kakšen dan jit na oddelek,da opravijo vse preglede in se zmenimo glede poroda,skratka,da bodo seznanjeni in,da ne bo potem kakšne panike.Sem pa razmišljala, d bi si kr svojo babco naročila.Res,da je treba nekej plačat,ampk ti je skos na razpolago.Ne vem še-mogočeuser posted image .Ko sem v prve rodila,nas je hkrati ene par rojeval in je skos laufala od ene do druge.
Mi je pa G naročila, da morm več počivat,da bouser posted image čimveč pridobil na teži(vsaj še en kilogram še).
No,se oglasim kasnej,zdej grem pa Tamaro zbudit za v šolo,pa še za nazaj je treba mal prebrat.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 638
8.1.2008 8:46:15   
misar
jutro čvekice

ja spet sem porabila pol ure, da sem se prepotila skozi vaše čvekeuser posted image .zdravje je že boljše, včeraj že nisem mela več vročine, sem bla pa ko cunja, sem rabila cela dan počivat, zvečer se mi je ulilo iz nosa, danes še kar smrkam, pa še grlo me boliuser posted image no vsaj spala sem celo noč, z enim pristankom na wc-ju, kot vedno.

vidim, da mate vse že pofotkane bauhije, jaz bi tud kej gor dala, sam kaj ko mi tud z image resizerjem javlja neko napako in potem ko dam fotko gor na njej piše napaka. po moje sem jaz čudna user posted image user posted image user posted image user posted image
res mate lepe trebuščke. jaz sem te dni kar mal shujšala od bolezni, sem spet na dobrih 8+, kot pred tremi tedni. Vidim, da še kar pridno nakupujete za naše mladičke, mene ta mesec čaka še nakup plenic in kozmetike, pa mal moram pogledat če mi še kaj od cotk fali. do zdaj smo sam nakupovali, zdaj je treba pa pogledat kaj sploh mamo pa kaj nam manjka. očitno smo res vse gnezdaško razpoložene (ja to sem pa našla en fajn izraz user posted image user posted image user posted image user posted image ) jaz kar ne morem, da ne bi vsak dan neki naredila v vezi našega user posted image včeraj, kljub temu, da skor hodit nisem mogla, sem oprala prevleke za košaro, pa kovtrček, vse posušila, zložila, pa kar neki sem še čarala po otroški sobici.... ja kaj čmo, ko pa človek želi, da je vse 100% super pripravljeno, ko bodo našiuser posted image pokukali na svet.

da ne nalagam...se še kaj beremo, zdaj pa akcija, hoče neki alaleuja pet user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 639
8.1.2008 9:09:16   
mala_pikica
Lep pozdrav tudi z moje strani. Vidim, da je ena spraševala za zgago. Mene tudi res to ful muči, ampak sem se že sprijaznila, samo še par tednov pa se rešim te nadloge. Meni ne pomaga nič, tudi po tabletah je dobro le enih 10 minut. Peče pa me skozi, če jem malo, veliko, ali pa tudi, ko sem lačna. S tem, da moram sedaj v tej user posted image  tudi pogosto bruhati in to samo želodčno kislino, prav ogabno.

Sem pa bila včeraj v Feldbachu na ogledu porodnišnice in sem spoznala našo Janeyo. Vidim, pa da se ni še nič javila. Porodnišnica je lepa, porodne sobe so moderno opremljene, predvsem pa delujejo domače. Zdravniki in sestre pa prijazni. Naredili so mi kar podroben pregled ( CTG, UZ, RR, pregled urina, tehtanje, vzeli so tudi bris, če bi bila slučajno prisotna streptokokna bakterija, da se user posted image  med porodom ne okuži.) Je pa naš user posted image  pridobil na teži in sicer tehta približno med 2200 in 2400g. Kaj pa tvoj Janeya? Kaj si bila potem še dolgo v Feldbachu? Midva sva prišla domov ob 19h. Sva šla še tam v XXXLutz, kjer sem dobila ugodno tetra plenice in sicer 10kom po 5€, sem vzela kar 2 paketa, čeprav jih imam že od prve dosti, pa bombažno koco za user posted image  sem dobila za 10 €. Potem pa sva šla še v Graz. Ampak to letanje ni več za mene, mi je na koncu v trgovini postalo ful slabo. Hvala bogu imam tudi jaz za user posted image , že vse doma. Lp

Neposredna povezava do sporočila: 640
8.1.2008 9:15:05   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Verjetno bom morala za kakšen dan jit na oddelek,da opravijo vse preglede in se zmenimo glede poroda,skratka,da bodo seznanjeni in,da ne bo potem kakšne panike.Sem pa razmišljala, d bi si kr svojo babco naročila.Res,da je treba nekej plačat,ampk ti je skos na razpolago.Ne vem še-mogočeuser posted image .Ko sem v prve rodila,nas je hkrati ene par rojeval in je skos laufala od ene do druge.

Kaj pa se moraš zmenit glede poroda, a boš v Lj. rodila?? Mene tud zanima kje in kako si lahko plačaš babico, da je s tabo itd., sem se ravno zanimala, pa je ena prijateljica hotla zrihatat, amapak ima ta babica toliko dela, da vzame le znanceuser posted image ? Tko, da bom vesela kakšne informacije, če jo imaš!?

Neposredna povezava do sporočila: 641
8.1.2008 9:35:50   
MetiLu
Jutro punce!
Danes sem se pa spet fajn naspala, samo en obisk WC-ja user posted image  
Gledam malo vaša poročila s pregledov in teže vaših user posted image  in srčno upam, da bom šla jaz čez teden ali dva najkasneje rodit  (Dolenjka SORČI user posted image ), ker jaz 4 ali več kilskega otroka ne mislim rojevat, pa ne bi rada šla na CR! Moj Janez je imel že 18.1. ocenjeno težo 2.170g, to je bilo pa točno 3 tedne nazaj user posted image  No, sicer je pa važn, da lepo rastejo in napredujejo, a ne? user posted image
Jaz sem večraj tudi zlikala zadnjo rundo pleničk, je šlo lepše, ker so bile posušene na lojtrci. Pripravila pa sem tudi oblačila zase in za malega za domov user posted image
Vsem user posted image user posted image user posted image  za nakupe, še dobr, da rajši nikamor ne grem, bo moj račun precej v boljšem stanju ostal user posted image
Razmišljava pa, da bi kupila rabljeno lupinco Maxi Cosi, da bo šla na vozek. Sem vidla, da jih ful lepo ohranjene dobiš že za 60, 70€, pol cenej kot nova!

Kolikor vem, si v LJ porodnišnici ne moreš izbirat oz. plačat babice, ki bi se samo s tabo ukvarjala. Jaz upam, da bom dobila vsaj kakšno študentko zraven, ker potem je vsaj nekdo skoz pri teb, glavna babica bo pomojem leteča, glede na to koliko je porodov zadnje čase user posted image

Čaja jaz še nimam, bom šla rajši še na kakšen sprehod al pa jotico skuhat, da se bomo bolje odpirali user posted image  Olje za presredek mazat pa imam (sem dobila novega od kolegice, ki je rodila še preden se je sploh začela mazat user posted image ), samo ne vem kako nej bi to masiranje zgledalo user posted image
Danes najbrž dobim na obisk mamo, mi bo pomagala slivove knedeljne narest user posted image , pol pa še mami pride, da jo bo domov odpeljala. Pa moj avtek moram it spraznit, da ga spucajo, poslikajo in začnejo prodajat. So me zdej čist sprovociral s tem avtom user posted image  user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 642
8.1.2008 9:39:32   
Februarka08
Dobro jutro, okrogle lepotičke!
Moje spanje je bilo spet bolj na psuuser posted image ... Ko grem ponoči na wc, ne morem nazaj zaspat, zjutraj bi pa kar spala in spala...user posted image Groza tole spanje.
Danes imam pregled in sem že vsa živčna, upam da bo vse ok, me pelje tašča, sama ne grem več za volan pomoje do poroda. Se bolj težko obračam pa še za parkirat ni nikjer tako da je velika skrb manj.
Pridno čvekajte danes, oglasim se šele popoldan... Uh, to bom mela spet dela. user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 643
8.1.2008 9:40:19   
larisa
Meti, kolk boš pa dala za peugeot-kota, pa kolk starega (če ni skrivnost user posted image )??

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 644
8.1.2008 9:51:34   
MetiLu
Larisa, a misliš za kolko bom mojga prodajala al za kolk bi kupila 307-ko?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 645
8.1.2008 10:11:45   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Larisa, a misliš za kolko bom mojga prodajala al za kolk bi kupila 307-ko?

Ja za ta novega (307-ko) me zanima. Nisem vedla da maš zdej tud pegico, zato nesporazum user posted image .. Tud sama razmišljam, zelo resno, o menjavi avtomobila, pa mi je vsaka info. dobrodošla.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 646
8.1.2008 10:27:35   
MetiLu
Ja zdej mam 206 ko, tri vrata, brez klime, pa metalik temno modre barve, kupila bi pa lahko zdele 307SW (podaljšan zadek, večji prtljažnik!), enake barve, letnik 2003, diesel, kar poskočen (2.0), pa stekleno strehco ima user posted image  user posted image , klima, 5 vrat, bež sedeži, CD predvajalnik,..., v glavnem ful je lep user posted image  za cca. 8.300€. Pa mojga bi mi v račun vzeli user posted image  Kolebam samo, če se mi splača še en tako velik avto kupovat (moj ima že pasata karavana), ali naj raje kupim kakšen avtek tipa Mercedes razred A, WV Polo, Opel Corsa ali Astra, Citroen C3, kaj takega user posted image  Čeprav poraba goriva in registracija sta za tole 307-ko, ki jo imam ogledano zelo podobni tej, ki jo imam za 206 (ni bistvene razlike). Pa je večji in varnejši avto.

No, evo mam že celo razpravo o nakupu avta tle gor, pa ga sploh nisem imela namen menjat user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 647
8.1.2008 10:30:31   
dolenjka
Jutro user posted image

Meti, ne sikaj zdaj še ti s tem porodom v januarju, jasno? user posted image  user posted image  
Namest da klobasaš neumnosti, bi lahko na kavo pa na stisnjene pomaranče k nam na hrib prišla. Imamo tako sonce in nebo brez oblačka, da se bom glihkar s faktorjem namazala pa šla sončit user posted image  user posted image  user posted image
Ne, ona frajla se je zdej še avto spravla kupovat user posted image  Zakaj že? Sej imaš passata user posted image  Kr tvoj nej avto zamenja, če mu je premajhen user posted image  user posted image  user posted image

Pa ne jit rodit no, sej veš, da so ocene teže user posted image  lahko zelo relativne. Če nehaš Karat napolitanke jest, Janez ne bo imel 4 kg user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem spala od polnoči do 9h v enem kosu, brez WCja user posted image  user posted image  user posted image  Kak luksuz, bom kar vsak dan ponovila, ker pol verjent dolg ne bo kaj podobnega user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 648
8.1.2008 10:34:34   
Suzi*
Živjo, čveke!

Jaz sem pri zajtrku (spet polenta z mlekom) ob 12. imam pa kontrolo cukra.

Včeraj popoldne sem bla še pridna. Sem se spravila končno v omaro od tamalga in celo spucala in presortirala njegove obleke (ne morem verjet kolk stvari je prerasel user posted image , je že 1m velik), zamenjala vso razporeditev tako in naredila prostor za oblekice od dojenčka. user posted image  Za oprat sem pripravila eno goro odejic. Se kar boljš počutim.
Potem sem pa še skuhala goveje zrezke v omaki in široke rezance. Bamby, so super ratali, hvala za recept. user posted image  Meti, tvoj recept je pa tudi zelooo zanimiv. user posted image  Sem si ga že shranila in bom tudi to ob priliki sprobala.

misar, lepo brat, da si bolje!

Vidim, da pridno zapravljate na razprodajah. Mene pa sploh ni volja po tej gužvi hodit. Tudi rabimo nič zimskega več ne. Za poletje bo pa spet treba v šoping za tamalga.

Masiranje presredka sem jaz pri prvi user posted image  sprobala.....samo parkrat....pa mi niti pasalo ni, pa še vnetje sem dobila od tistega olja. user posted image  tako da s tem ne mislim več eksperimentirat. Mogoče si bom pa nabavila čaj iz malinovih listov. probat ni greh, a ne? user posted image

Meti, glede avta je pa res fino, da ko je user posted image  tukej, da imamo tazga s 5 vrat in klimo. Midva sva ga zelo kmalu ko smo rodili menjala (cmo imeli cliota s 3 vrati brez klime), ker je blo ful zoprno otroka skozi sprednja vrata not dajat, pa se nazaj plazit. Sva pa takrat menjala za rabljenega Megana Senika. In od takrat so nama enoprostorci zakon. res pravi družinski avti.
No, sem zdele vidla, da mate 2 avta. No, pol pa ni take panike sploh. Hitro k Dolenjki na sončka, drugač bom jaz ke priletela. pri nas je še kar močno megleno, sploh nič ne zgleda, da bo kaj sonca danes. user posted image  jaz ga pa takooo pogrešam. Dolenjka, na kakšni višini pa ste vi, da imate sončka??

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 649
8.1.2008 10:35:38   
larisa
Meti, če lahko komentiram.....merecedes A mi je bljak, zato ga nebi (pa še vzdrževanje je verjetno neprimerljivo dražje, z ostalimi, za brezveze...), Corsa pa C3 sta pomoje premajhna, stalno boš basala voziček notri, pa res sta majhna (takega že imaš, če ne celo večjega), astra je verjetno kul (ampak mi tud ni preveč všeč), polo je tud kar kul, samo je že nekaj let oblika kar mal dolgočasna, čeprav sem jaz najbolj za VW, ampak bi imela pol veliko rajši Golfa, ki je v rangu 307-ke...v glavnem od vsega tega, kar si omenila je tale 307-ka najbolj kul, je en razred več kot tisti majhni in ful lepa.....uf zdej pa sem pokomentirala user posted image , upam, da ne bom kreganauser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.