|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
7.1.2008 16:23:22   
nizy
Dolenjka-  saj moj PDP je pa tut 3.2.,ampak tole bo kriza. Prvi ctg mam zdaj v četrtek. 

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 601
7.1.2008 16:30:34   
dolenjka
No sej, zato pa ne prehitevaj, ker so pred tabo še druge. Veš, februar se začne s 1., pol je 2., pol je pa 3. in takrat sta vidva z user posted image  na vrsti. OK? user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 602
7.1.2008 16:33:14   
nizy
Ja ja maš prov user posted image user posted image user posted image user posted image . Zj je mal boljš.Upam ,da se ne ponovi.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 603
7.1.2008 16:46:53   
dolenjka
Itak da mam prav, veš, mam tut doma zadnjo besedo user posted image  AJa ne, v bistvu jo ima moj. Vedno pol reče: "Da draga, razumem draga!" user posted image  user posted image  user posted image

No, pa le glej, da bo vsak dan boljš user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 604
7.1.2008 16:52:05   
srečka nosečka
larisa - ne vem, če ti kaj pomaga, jaz sem torbo nabavila v trgovini LA MANS, al nekaj takega. Je pa trgovina v Mariboru v Europarku. Bi jo poslikala, pa je fotoaparat na servisu. user posted image

Tale septemberka o kateri piše Marusah pa je dobra. user posted image  da se je vse dobro izeklo.

katka - tole o strijah v zadnjih tednih pa ni kaj preveč razveseljoče. Sem bila prav vesela, da jih do sedaj nisem fasala. Ampak očitno jih še lahko. user posted image  Upam, da so pozabile name. user posted image

user posted image  - vse vaše lepe bušije. A že katera razmišlja o tem, da jih bomo po porodu pogrešale? Jaz sem se prav lepo navadila nanj. user posted image

Sem si danes nabavila modrc za dojenje, pa mislim, da je takoooo velik. Ga še morem poskusit. In ga hitro menjat, če ne bom prav.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 605
7.1.2008 16:59:09   
nizy
srečka nosečka - nikar modrca prehitro menjat,lahko,da ti je zdaj prevelik ko bo mlekc se zna zgodit,da bo premajhenuser posted image user posted image .

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 606
7.1.2008 17:14:27   
srečka nosečka
nizy - evo pa sem ga poskusila. Se mi je zdel tako velik. Ampak paše, ima pa še tudi malo prostora za potem, ko bodo prsa polna mleka.user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 607
7.1.2008 17:16:12   
ARIANNA L.05
lepo pozdravljene, se zopet oglasam. upam, da dobim racunalnik in internet februarja, in bom lahko veckrat prisla sem gor. Sem zelela samo povedati, da smo v Izoli user posted image , koncno in da sem tudi ze imela UZ, da izgleda vse ok in da imam naslednji pregled 15.1. 14.jan. imam pa predavanje o epiduralni analgeziji. A bo katera to imela? Po novem se placa, mislim da 190 eurov user posted image .

Malo me je strah, ker vedno obstaja moznost komplikacij. Bomo videli, no. Moj prvi porod ni bil ravno prijeten, zato ne bi rada se enkrat dajala tistih bolecin skozi.

Sem jedla tudi joto user posted image , in prav odlicno je biti zopet doma, ceprav so nastopili kisli dnevi, ker ni sonca. Tega sem sita iz irske, zato upam, da bo kmalu kaj sonca spet.

Lepo se imejte, pa se slisimo. Upam,da bom kak dan vsaj malo vas brala, da si vzamemm cas, ker cetudi ste ze vecina na porodniski, imate se vedno ful casa za bit tu gor.

Pina-1 hvala za klic. Kdaj gremo na kavo? Moja pikica gre jutri v vrtec, ta teden bo le uvajanje, z naslednjim pa bi ziher sle lahko. V Kopru, v bivsi mokri macki imajo slastno pecivo in zelo dobro kavo. Kaj pravis? Poslji mi SMS.

Laura Arianna - 14.03.2005
V pricakovanju drugega soncka - 09.02.2008

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 608
7.1.2008 18:45:27   
anariya
Kje ste kupovale nosečniške nederčke,lp

(odgovor članu ARIANNA L.05)
Neposredna povezava do sporočila: 609
7.1.2008 18:59:58   
MetiLu
Čer user posted image  Sem malo zabušavala dones, pa vidim, da ste lepo klepetale user posted image
Okol dveh me je moj zvleku ven na zrak, sav šla na en sprehod in potem do sosedov (ki prodajajo avte). Očitno bova mojega vseeno menjala user posted image  jutri jim ga dava ščistit in poslikat, ker ga bodo prodajali namesto naju (men se s tem ne da ukvarjat), pol bom pa neki druzga pri njih kupila. Trenutno razmišljam o Peugeot 307 SW. Moram še malo prespat user posted image

Za kosilo je bila pica, pa še en obisk svaimela vmes, tako,d a bom zdele malo bolj pridna.
Dolenjka user posted image  za šoping, tiste majčke so pa ful ful dobre, jaz sem jih tud hotla kupit zadnjič, pa jih pol nisem user posted image  kakšne čeveljčke si pa kupila??

Srečka nosečka, jaz se vsak dan sprašujem, kako se bom počutila ko malega ne bo več v bušiju user posted image  Sem se tko navadila lovit te sladke male podplatke po trebuščku, da jih bom pomojem kar pojedla, ko pride ven user posted image  user posted image

Bamby, sej me ne skrbi koliko bo otrok stal, samo pravim, da nimam nobene prestave koliko bo stroškov. V vsakem primeru jih bo treba pokrit, kar zame pomeni bistveno manj šopinga user posted image  user posted image . Ampak za malega vse, samo da bo zdrav user posted image !!

Suzi, malo pozno user posted image : jaz za 4 večje goveje zrezke potenstam eno srednje veliko čebulo, notri vržem zrezke, posolim, popram, dodam majaron, peteršilj, grobo mleti česenj in redečo papriko v prahu. Dodam malo vode, da se ne žge. Dušim par minut, potem dodam dva nastrgana korenčka in zalijem z vodo, pa še malo paradižnika iz tube zraven. Dušim/kuham vsaj 1 uro, ponavadi uro in pol, nato notri naribam en manjši krompir in počakam, da se pokuha (cca. 15 mih), saj to lepo zgosti omako. Če je treba, potem na koncu poberem zrezke iz omake in omako pretlačim, pa dam zrezke nazaj. Vedno kuham tako, da so zrezki tako mehki, da jih ni treba z nožem rezat. user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 610
7.1.2008 19:10:24   
larisa
Vidim da vas je kar nekaj prisotnih, čveka pa ni ni.....

Punce, heeeeelllllp, mene bo zgaga ubila......nič takega ne jem, pijem (kljub temu, da bi mogla veliko) skoraj nič, zgaga pa iz ure v uro hujša....rupurut ne pomaga, rennie ne pomaga, donat ne pomaga,......KAJ ŠE LAHKO STORIM????

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 611
7.1.2008 19:10:56   
bamby
pina, jaz sem res naredila zalogo plenic, da mi pol ne bo treba okol skakat. Me je tašča prav čudno pogledala, ko sem rekla, da smo jih toliko nabavili. Obiski pa itak ne bi falili, če bi večje nabavili, a ne? Glede torbe ti ne vem točno povedat, ali se jo da na voziček obesit al ne user posted image . Nisem nič probala, ker tudi vozička še nimam doma. Po moje se jo da, drugače jo bom dala pa v spodnjo košaro. Sem jo pa res od Samsonita nabavila in imam v planu tudi kakšen nahrbtnik pri njih kasneje kupiti, če bo potreba.

suzi, kako so ti uspeli zrezki??

larisa, tebe so pa fajn na finto vrgli user posted image . Ne vem sicer od kje si, ampak se mi zdi, da sta v BTCju v hali A dve trgovini od Samsonite, ena je pa še v City Parku.

maruša, tale zgodba je pa prov presenetljiva in na srečo s srečnim koncem user posted image . Upam,da z avtom ni kakšne pretirane škode.

dolenjka, pri šopingu čevljev verjetno nisi pomislila na to, da imaš sedaj tudi noge lahko malo otečene user posted image . Jaz se ne spravim sedaj čevljev kupovat, ker ne bi nobenih na noge spravila user posted image . Desno nogo imam še posebno nad nartom otečeno, tako da ni šans kakšne čevlje obut. Nosim še vedno ene lahke jesenske, ki se dajo fajn zrahljat, drugače bi samo še bosa lahko hodila. Bog ne daj, da zamete user posted image user posted image .

katka, kako je pa s tvojo nogo? Nisi nič več poročala o njej.

srečka nosečka, bušita ne bom prav nič pogrešala, manjkale mi bodo edilnole brcike. Pa se tudi tega kmalu navadiš, da si brez user posted image .

Jaz sem tudi šla na en brzinski šoping. Dobila sem zaenkrat darilo za sestrin RD, za taščo pa še sledi, saj ga ima nekaj dni kasneje. Sem pa to naredila v nekaj več kot pol ure, ko sem Tima k telovadbi peljala, vmes sem pa skočila pogledat, kaj imajo.

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 612
7.1.2008 19:14:04   
bamby
larisa, rupuruta lahko poješ 5 tablet na dan komot. Jaz si tudi kakšno magnezijevo šumečo tableto stopim v vodi in spijem. Izogibaj se kislemu sadju, mlečnim izdelkom kot so jogurti, siri, skute....Za sveže mleko ne vem user posted image . Poizkusi spit Cocto. Nekaterim baje pomaga.

< Sporočilo je popravil bamby -- 7.1.2008 19:19:02 >

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 613
7.1.2008 19:20:51   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: anariya

Kje ste kupovale nosečniške nederčke,lp

Jaz sem enga kupla Liscinega, enga pa v H&M.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 614
7.1.2008 19:21:56   
katka37
Srečka nosečka, na žalost je pač tako s strijami, jaz jih v prvi (uspešno dokončani) nosečnosti nisem dobila nič, čez 7 mesecev sem spet zanosila in verjela, da jih zagotovo zaradi raztegnjene kože na trebuhu ne bo, pa sem jih dobila v zadnjem mesecu čisto na spodnjem delu trebuha, kljub mazanju. Tako pač je, pa saj potem zbledijo.

Bamby, hvala za vprašanje, je na srečo že skoraj čisto dobro, ampak pošteno pazim. Kako pa je kaj pri vas z zdravjem, bo končno dobro in nobenih težav?

Ja, trebušček bom jaz zagotovo tudi kar pogrešala, še bolj verjetno zato, ker zdaj je pa to definitivno moja zadnja nosečnost. Po eni strani pa komaj čakam, da vidim našega malčka.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 615
7.1.2008 19:22:49   
MetiLu
Larisa, en znam ti pomagat. Mene kar pogosto daje zgaga, sam mi tudi sama od sebe hitro mine user posted image  Do zdej mi še ni bilo treba niti rupuruta vzet. Me pa neka čudna jutranja slabost daje že tri dni. Tko me tišči v želodcu, ne vem ali je mali že tako velik, da mi je čist želodec stisnu. Ko nekaj malega pojem je pa ok.

Anaryja, jaz bom kupila modrček za dojenje od Lisce, tisti model prez šiva čez zizo. Čakam da pri nas v Tušu dobijo (v zgornjem štuku imamo eno štacunco s spodnjim perilom) mojo št. v beli barvi. Sicer jih imaš pa tudi v Millerju, pa ene tri modele v Leclercu, pa nekaj tudi v H&M-u v Celju in MB.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 616
7.1.2008 19:25:24   
bamby
katka, lepo je slišat od tebe, da je z nogo bolje user posted image . Pri nas je pa tudi zaenkrat bolje z zdravjem Tima. Očitno je šla viroza mimo. Je pa revež sedaj ves čas lačen user posted image user posted image . Je prišel nazaj k apetitu. Upam, da bo zdaj tega "sranja" za dolgo konec user posted image !

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 617
7.1.2008 19:35:27   
nizy
larisa -men za zgago pomaga alpsko mleko ali katerokoli drugo trajno mleko.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 618
7.1.2008 19:37:41   
Marusah
Meti bo pa kmalu važna...ker bo nov avto dobila user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz bi tut rabla novega, sem ga danes čist poravsala po desni strani user posted image

Bamby samo, da ste se končno pozdravili user posted image

Sem pa tako vesela, mi je mami danes zrihtala tiste mrežaste spodnje hlačke, ki jih dobiš v bolnici user posted image  Je prijateljica od mami babica v porodnišnici, pa mi jih je kr iz porodnišnice prinesla...

Katka, a pri vas pa ne boste do punčke delal? user posted image  Moj možek je reku, da eno pupiko bomo pa mel... do sedaj bodo trije fanti.user posted image user posted image user posted image  Po moje bo prej nogometno društvo nardil, kot pa eno pupiko user posted image  Mu delanje user posted image  ne gre najbolje user posted image  Pa ne vem kako to, ker pridno vadiva user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 619
7.1.2008 19:39:25   
larisa
Meti, to, da ti je slabo, pa sem tud zadnjič v knjigi prebrala, da je v zadnjem mesecu normalno, ker je vse tako stisnjeno in zato je pogosta slabost....tako da zgleda, da bodo težavice sedaj do prihoda naših user posted image  pogostejše in se bomo tako lažje ločile od naših trebuščkov.
Bamby, hvala za odg., se pa vsega kar si omenila izogibam, pa je vseeno precej hudo....po mehurčkih (cocta, itd...) pa sploh. Sem mislila, da ima katera kak domač, star recept proti tej nadlogi.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 620
7.1.2008 19:41:58   
Marusah
Larisa pravijo, da gorčica (zenft) pomaga. Eno malo čajno žličko poješ. Res je malo nagravžno samo gorčico jest ampak baje res pomaga. Jaz še nisem probala, ker na srečo ne vem kako zgleda, če te zgaga peče.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 621
7.1.2008 19:45:41   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Larisa pravijo, da gorčica (zenft) pomaga. Eno malo čajno žličko poješ. Res je malo nagravžno samo gorčico jest ampak baje res pomaga. Jaz še nisem probala, ker na srečo ne vem kako zgleda, če te zgaga peče.

Joj, joj, že če samo pomislim, da moram sam senf pojest, me vse zaboliuser posted image , ampak, če bi pomagal, bi tud to pojedla!!!!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 622
7.1.2008 19:47:13   
MetiLu
Ah Marusah, ne vem če bom kej kmalu važna, če sploh. Mi ke kar malo težko, ker sem tako pridno šparala, zdej pa dat skoraj vse keš za drug avto user posted image  Bomo vidl za kolk bomo mojga prodal, bi bilo pa fajn, če bi imela enega na 5 vrat in s klimo.

Joj, sem pozabila, grem zdej pogledat slikce ki ste jih dale v album. Mislim,da je Pina dala bauhija gor, a ne? user posted image  Grem firbcat user posted image  user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 623
7.1.2008 19:50:26   
Marusah
Larisa ti verjamem user posted image . Je glih moj dragi mimo pršu, pa vidu, da se o senftu in zgagi pogovarjamo. Pa je reku, da njemu to pomaga. Da je večkrat gorčico pojedu, kadar ni imel pri roki rupuruta. Ga pa večkrat zgaga peče, še posebno kadar paradižnik je al pa šampanjec pije. Ne vem, probaj... pol pa poročaj če pomaga!!!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 624
7.1.2008 19:54:42   
MetiLu
Itata, ti maš pa majhen bauhi, si res suhica user posted image  user posted image  user posted image
Pina tvoj je pa že kar taprav user posted image  user posted image  user posted image
Srečka nosečka, kje si se pa ti slikala v kratkih rokavih?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.